- Konu Sahibi karauslu34
-
- #3.581
Hayırlı olsun arkadaşımİSİM : pupbudik
SORUN : yumurta tembelliği
DENEME : ilk aşılama
MERKEZ : abacıoğlu
DURUM : bugün ikici iğneyi olacağım
Şaka mıKızlar kızacaksınız bana ama iğne vurulmaya giderken eczaneden ağrı kesici alayım dedim. kadının biri gebelik testi aldı bende dayanamdım aldım eve gelip yaptım ikinci çizgi silik gibi çıktı ilk defa böyle birşey gördüm ya hem heyecanlandım hem korkktum
Şaka mıya o kadar heyecanlandım ki anlatamam hadi hayırlısı canım allahım şükürler olsun
bana da aynısı olmuştuuuuuuuu pozitifffffffff hala da devam ediyor ağrı sancı saplanıyor
Saçmalara kuzum ya olur mu öle şey bence bu günün tadını çıkar ve yarın hemen kanda baktırYa canım kendime kızıyorum acaba benmi iki çizgi görmek istediğim için silik olarak gördüm
Bilirim o korkuları bu ağrı başlayınca ben de korkmaya ve endişelenmeye başladım. İstirahat edin. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Amin.Bayramin 2.gunu transfrim oldu
.4
Gunumuz bugun bende tekrarlayan dusuklerden dolayi yaptirdim tup bebek...bugun cok acik leke geldii korkuyorum
Saçmalara kuzum ya olur mu öle şey bence bu günün tadını çıkar ve yarın hemen kanda baktır
gelsin bebişimizş
Cesaretim yok canım baktırmaya. Cumartesini bekleyeceğim sanırım. Sabahtan beri acayip yorgunum yatsam sanırım iyi olacak sevinemeyorum nedense
Gerçekten miii.... Allah'ım hadi hayırlısıııı... Ne kadarlık hamilesin ki hala devam ediyor haa?
kızlar merhaba transferimin 8.günü.göğüs hassasiyetinden başka belirti yok.idrar tahlili yapsam çıkar mı acaba
Herkese selam olsun bugun 3.gunum miss gibi banyu yaptirdi esim ellrimi yukari kaldirmayim diyee :)) amaa kendimi iyi hissediyorum...hala belirtim yok ama oluduklarima gore 5.gunden itibaren basliyomus o yuzde 2 3 gun daha sabredeyim barii...bugun is icin rapor aldim 5gun benii orta kulak iltijabi oldim saniyolar:)))
Merhaba kızlar,
Ben haziran aşılama ve haziran tüp bebek'de yazıyordum sizleride görünce burayada birşeyler yazayım istedim. :)
Benimde op 1 ağustos tarihinde oldu. Transferim 7 ağustos (6.gün blastokist yani )
Test günüm ise bu cumartesi umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız.
Kızlar transferden sonraki 4 .gün yandi dün tuvalete çıakrken ıkındım baya bir.
Magnezyum aldım hemen bugun rahat cıkabıldım tuvalete
ıkınma bi sorun teşkil etmez değil mi?
kizlar acayip kasaigim agriyor arada bi geliyor cok kotu oluyorum allahtan cok uzun surmuyor
önceki geceyi ağır mide bulantısı ve kusma ile acil de geçirdim bir serum yedim aşırı lökosit oluşmuş dediler ve antibiyotik verdiler doktoruma danışıp tabiki bugünde miğdem yine bulanınca bi test yapmaya karar verdim ve az önce ikinci çizgiyi silik de olsa gördüm hamile miyimmmm acabaaa...İçim kıpır kıpır oldu ...
Slm kızlar az önce kanda gebelik hcg sonucumu aldım sevinçten ağlayasım var 1114.29 çıktı çokkkkkkkkkkk mutluyummmmmmmmmmmmmm eşimi arıcam şimdi süpriz yapıcam dün doğum günüdü kutlayamadık bugün kutlarız
merhaba kızlar ben yeniyim.
benim de eşimin de herhangi bir sorunu yok daha fazla beklemek istemediğimiz için tüp bebek istedik. toplam 16 yum alındı 11 tanesi iyiymiş. 9 tanesi de döllenmiş bakalım yarın tekrar arayacaklar. trabzon özel karadeniz hastanesinde yaptırıyorum. bana destek olun inşallah herkesin tutar
yarın için randevu aldım ve tüpbebege baslıyoruz..cok korkuyorum ben arkadaslar...öyle bir heyecan varki içimde kalbim yerinden cıkıcak sanki...allah herkezin yardımcısı olsun...
canım kaçıncı günün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?