2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Şaka mıya o kadar heyecanlandım ki anlatamam hadi hayırlısı canım allahım şükürler olsun

Bayramin 2.gunu transfrim oldu
.4
Gunumuz bugun bende tekrarlayan dusuklerden dolayi yaptirdim tup bebek...bugun cok acik leke geldii korkuyorum
Bilirim o korkuları bu ağrı başlayınca ben de korkmaya ve endişelenmeye başladım. İstirahat edin. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Amin.
Neyse beraber bekliyoruz haaa:) Pozitif olursa beraber yürüyecez bu yollarda

Cesaretim yok canım baktırmaya. Cumartesini bekleyeceğim sanırım. Sabahtan beri acayip yorgunum yatsam sanırım iyi olacak sevinemeyorum nedense

canım idrarda,gebelik varken yok görülebiliyor ama yokken var görünmüyor.bilmem anlatabildim mi:))cesaretli ol,ümitlenmen lazım senin şimdi.o silik dediğin çizgiyi görmek için can atıyoruz biz.

Gerçekten miii.... Allah'ım hadi hayırlısıııı... Ne kadarlık hamilesin ki hala devam ediyor haa?

16. gün hala ağrılar giriyor sıkıntılar devam ama oluuuurrrrrrrrrrrrr olsuuunnnnnnnnnnnnn
hamilemiyim, evet kan değerlerime göre hamileyim, kalp atımına kadar hadi hayırlısı

güzel haberlerini alırız inşallah canım

hadi inşallh canım

canım kaçıncı günün

öncelikle aramıza hoşgeldin tatlım tedavin de hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyoruz canım

kızlarrrrrrrrrrr öğleden sonra şiddetli bir kasık ağrısı geldi bana bu nedir yahuuu bıçak gibi ara ara saplanıyor geçmek bilmedi ne yapacağım bu niçin oluyor bilen yaşayan varsa yardımcı olsun lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…