- Konu Sahibi karauslu34
-
- #3.601
Sevilim nasilsin senn belirtin oluyomuu hicc....senn 5.gunun benim4.bakalim ne olcakk meraklanmaya basladim ben..seninkide 3.gun benimkide
kızlarrrrrrrrrrr öğleden sonra şiddetli bir kasık ağrısı geldi bana bu nedir yahuuu bıçak gibi ara ara saplanıyor geçmek bilmedi ne yapacağım bu niçin oluyor bilen yaşayan varsa yardımcı olsun lütfen..
bnmde oyle 8.gunum 5.gun embriyosu nefesimi bile kesiyor kan tahlili yaptitdim hamileyim cnm
5.gun canm :)heyecndan ölmezsem iyidir
Kızlar kızacaksınız bana ama iğne vurulmaya giderken eczaneden ağrı kesici alayım dedim. kadının biri gebelik testi aldı bende dayanamdım aldım eve gelip yaptım ikinci çizgi silik gibi çıktı ilk defa böyle birşey gördüm ya hem heyecanlandım hem korkktum
hadi gözün aydın canım benim Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah..
benim 3. gün embriyosu bu pazar inanılmaz bi baş ağrsıyla doğum evine gittim test yaptılar daha altıncı günümdü ve sonuç 1 çıktı ben bittim tabi.. dün doktorumu aradım çok kızdı daha 6. gün çıkmaz dedi ilaçlara devam dedi yanına çağırdı rahime baktı kalınlığı iyi dedi vs. vs. ondan sordum canım kaçıncı embriyosuydu diye Allahım hepimize yaşatsın bu mutluluğu inşallah hayrlı ise...
cnm 3.gun embriyosu gec belli oluyor cnm sakin canini sikma tatlim
Ya arkadaşlar herkes doktorun söylediği tarihten önce kan tahlili yaptırıyor mu? Benim de ağrım var ya. Yarın 5. gün. Yaptırsam mı kan tahlili ne dersiniz?
bnmde oyle 8.gunum 5.gun embriyosu nefesimi bile kesiyor kan tahlili yaptitdim hamileyim cnm
kızlarrr bişey sorcam.dayanamayıp az önce test yaptım ilten bişey yoktu ama bi yarım saat sonra baktığımda 2.çizginin çok silik çıktığını gördümm.nolur yardım edin.10.günü transferimin az da olsa silik çıkması olumlu mudur??ayrıca 2 gün önce anı testi yapmıştım yani transferimin 8.günü yok denecek kadar az görülüyordu şimdi daha belirgin.
kızz miracle ki yada dierlerinini ki normal..seninkiikiz üçüz gibi ama belli de olmaz..kaçıncı günün dü bu değerle...amaann ne olursa olsun hamişssiniz iştee tadını çıkarınnn diyorum kızlarr..
canım idrarda,gebelik varken yok görülebiliyor ama yokken var görünmüyor.bilmem anlatabildim mi:))cesaretli ol,ümitlenmen lazım senin şimdi.o silik dediğin çizgiyi görmek için can atıyoruz biz.
guldusummmm ne kadar sevindim arkadaşım hadi gözün aydın kan testin de kat kat çıksın inşallah Rabbim kucağına da almayı nasip etsin kuzum benim... dualarını eksik etme emi hamişlerin duası çoOk makbul..
Alla alla cok ilginc geliyo bana, okadar tedaviler kontroller oluyosun hicmi simdiye Kadar fark etmemisler böle biseyi ? Sordunmu peki canim nasil birdenbire böle bisey cikar diye? Valla güzelim eger gercekten böle bisey yapiyosalar iki yakalari bir araya gelmez insallah , sonucta bizler Yavrularimiza kavusmak icin herseyi yapiyoruz bunu kullaniyosalar cok ama cok Günah, insallah öle degildir güzelim ama bunu arastir derim ben , Garip geldi bana birden bire. Duam seninle insallah saglikli güzel yumurtalarin toplanir canim insallah hersey yolunda gider
canım hangi hastaneye gidiyorsun doktorun kim..kalbini bozma..işallah herşey güzel olur bebğine kavuşursun...
genelde 5 dk sonrası çıkan sonuçlar geçersiz sayılıyor hemen ikinci çizgi belirmediyse bekle biraz daha bence ..ki yarım saat uzun bi süre..
Ya canım kendime kızıyorum acaba benmi iki çizgi görmek istediğim için silik olarak gördüm
hayırlı olsun arkadaşım inşallah silik çizgi iyi belirginleşir yakın zamanda hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?