2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Sevilim nasilsin senn belirtin oluyomuu hicc....senn 5.gunun benim4.bakalim ne olcakk meraklanmaya basladim ben..seninkide 3.gun benimkide

sagol canım ıyıyım sen nasılsın. aksamları sadece kasıklarımda hafıf agrım oluyo. baska bısey yok gibi. yada kendimi dinlememeye çalışıp belirti aramıom belki de . bilmiom yani. kafam bi karışık. beklemek daha zor muşşşşşşşşş

bnmde oyle 8.gunum 5.gun embriyosu nefesimi bile kesiyor kan tahlili yaptitdim hamileyim cnm

5.gun canm :)heyecndan ölmezsem iyidir

hadi gözün aydın canım benim Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah..

benim 3. gün embriyosu bu pazar inanılmaz bi baş ağrsıyla doğum evine gittim test yaptılar daha altıncı günümdü ve sonuç 1 çıktı ben bittim tabi.. dün doktorumu aradım çok kızdı daha 6. gün çıkmaz dedi ilaçlara devam dedi yanına çağırdı rahime baktı kalınlığı iyi dedi vs. vs. ondan sordum canım kaçıncı embriyosuydu diye Allahım hepimize yaşatsın bu mutluluğu inşallah hayrlı ise...

desteğiniz için sağolun.yarın 10. günüm bi idrar testi yapayım bakalım Allah tan hayırlısı sonuç ne olacak.dün akşamki damla şeklinde kahverengi lekelenmeden başka akıntım yok.göğüsler şiş arada ağrım oluyor .

guldusummmm ne kadar sevindim arkadaşım hadi gözün aydın kan testin de kat kat çıksın inşallah Rabbim kucağına da almayı nasip etsin kuzum benim... dualarını eksik etme emi hamişlerin duası çoOk makbul..

cnm 3.gun embriyosu gec belli oluyor cnm sakin canini sikma tatlim

cnm 3.gun embriyosu gec belli oluyor cnm sakin canini sikma tatlim

inşallah hayatım öyledir zira bacaklarım çok sızlıyo göğülerimin uçları koyulaştı sık idrar herşey tam gaz gidiyo ama ben her saniye adet olucakmışım gibi hissediyorum dualarınızı eksik etmeyin noluuur çok ihtiyacımız var buna...

kızlarrr bişey sorcam.dayanamayıp az önce test yaptım ilten bişey yoktu ama bi yarım saat sonra baktığımda 2.çizginin çok silik çıktığını gördümm.nolur yardım edin.10.günü transferimin az da olsa silik çıkması olumlu mudur??ayrıca 2 gün önce anı testi yapmıştım yani transferimin 8.günü yok denecek kadar az görülüyordu şimdi daha belirgin.

Son düzenleme:

genelde 5 dk sonrası çıkan sonuçlar geçersiz sayılıyor hemen ikinci çizgi belirmediyse bekle biraz daha bence ..ki yarım saat uzun bi süre..

benim 30 temmuzda transferim oldu yani 14 günlük sonuç bu tel emrpdn ikiz üçüz şansı az diyorlar canım

canım idrarda,gebelik varken yok görülebiliyor ama yokken var görünmüyor.bilmem anlatabildim mi:))cesaretli ol,ümitlenmen lazım senin şimdi.o silik dediğin çizgiyi görmek için can atıyoruz biz.

İnanki canım ne heyecanlandım ne bişey. O çizgiyi bende ilk defa silikte olsa gördüm ama inanmıyorum göz yanılgısıdır diyorum.
Cumartesi kan testine kadarda inanamayacağım sanırım

Amin canımda ben niye sevinemiyorum onu anlamadım sanki olumsuz gibi çıkacak geliyor
Göz yanılgısı diyorum kendi kendime umarım değildir

Sagol guzelim dualarin icin. Daha yeni girebildim foruma bugun. Pazar gunu oldum OPU ve hemen arkasindan'da histeroskopi olmusum. Tahmin ettigim gibi birsey cikmamis. Ama bir gorsen okadar emindiler ki rahimde yapisiklik olacak diye. Yani %100 konusmalara bakarsak. Gunahlari boynuna ama iyi niyetle yaptilarsa birsey diyemem ama sirf 2000 TL etra'dan kazanmak icinse bu yaptiklari cok buyuk ayiptir ya. Acayip korkutup insanlari somuruyorlar gibi gelmeye basladi bana iyice. Gecen seferki denememde de aman sende oldurucu hucre var diye ki test sonuclari yuksekti bir serum yaptilar transferden 1 gun once oda beni hasta etti. Resmen sabotaj gibi birseydi yani. odedigimiz 5000 TL'ler yetmiyor galiba daha fazla istiyorlar...Neyse iyi dusunmek istiyorum artik. Hep histeroskopi yapmka istiyorlardi butun doktorlar sonunda onu da olduk bitti. Ne HSG rontgenimiz kaldi ne histreroskopimiz artik. Insallah bir daha bu yollardan gitmek zorunda kalmam. Son olsun insallah 1 yildir nelerde cekiyorum uuff.

canım hangi hastaneye gidiyorsun doktorun kim..kalbini bozma..işallah herşey güzel olur bebğine kavuşursun...

Sagol canim. Bende oyle dusunmek istiyorum. Ama histeroskopi oldum sonunda ve birsey cikmadi. Yani cok emindiler ama yok iste birsey. Iyi niyetli olduklarini umuyorum. Ama daha onceden yapilsa sanki daha iyi olmazmiydi diyorum biryandan da. Neyse bunu da aradan cikardik diyelim.

genelde 5 dk sonrası çıkan sonuçlar geçersiz sayılıyor hemen ikinci çizgi belirmediyse bekle biraz daha bence ..ki yarım saat uzun bi süre..

9 yıldır ama hiç o şekilde görmemiştim test yaptığımda.yani 2.çizgiyi silik.daha test kurumamıştı ama .yanlış mı görüyorum diye eşime de gösterdim gece gece 2.çizgi silik dedi.bi kaç gün sonra tekrarlarım.dualarınızda beni de unutmayın inşallah.iyi haberler almayı Rabbim hepimize nasip etsin.

Son düzenleme:
Kızlar merhabalar, nasılsınız bakalım tatildeydim yazamadım size ama bir sürü hamişimiz olmuş oh oh oh ne güzel daha da artsın bizlerede bulaştırsınlar yüce rabbim hiçbir kadının kucagını boş bırakmasın negatif sonuc alanlar artık dimdik durup benim gibi yeni tedaviye hazırlanıyorsunuz tamam mı hiçbirinizin emekleri boş cıkmasın yüce mevlamdan tek dileğim yaşadığımız acıları ve sıkıntıları unuttursun bebişimizle birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…