- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
- 448
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #3.621
günaydın kızlar;
lucrin diye bi iğneye başladım 2 gün önce, bugün 3. iğnemi vurdum. ancak vururken de acı hissettim, ve 2 saat geçti hala kendime gelemedim. gaz sıkışmasına benzer bi ağrı var sol taraf boşluğumda.... benim ilk tüp bebek denemem. ya daha önce kullanan bilen var mı aranızda bu iğneyi, normal mi bu durum?
benim 30 temmuzda transferim oldu yani 14 günlük sonuç bu tel emrpdn ikiz üçüz şansı az diyorlar canım
canım ucrin kullandığına göre uzun protokol senin
doğaldır ağrıması yanması bende orgalutran kullanmıştım. Ikıgun bendede alerjı gıbı yapmıstı.
Gaz sıkısmasıda oluyor tuvalete rahat cıkabılıyor musun?
Çok sıkıntın varsa doktorunu bi ara
tuvaletle ilgili bir sıkıntım yok çok şükür, ben normalde de zaten çok afedersiniz sabah kalktığımda büyük tuvaletime çıkarım hiç şaşmaz. iğnelerden sonra günde iki kez çıkmaya başladım. bugün de doktor kontrolüm var akşamüstü. biraz dişimi sıkayım, gidince sorarım artık. çok teşekkürler canım.
Aman şükür olmasın.
Dokora gideceksen aklına takılan soruları sor canım rica ederim.
Umarım herşey güzel olur
5 de cok erkn cnm en azindan bi kac gun bkle bide kacinci gun embriyosu
9 yıldır ama hiç o şekilde görmemiştim test yaptığımda.yani 2.çizgiyi silik.daha test kurumamıştı ama .yanlış mı görüyorum diye eşime de gösterdim gece gece 2.çizgi silik dedi.bi kaç gün sonra tekrarlarım.dualarınızda beni de unutmayın inşallah.iyi haberler almayı Rabbim hepimize nasip etsin.
bu iş tamamm artıyor işte..korkmaa..pıt pıtlarıda duyacaksın inş..hatta ikiz mi ki acaba kız:)
11. gün 60
13.gün 181
sizce iyi mi değerler?
KIZLAR günaydınn
uzun zamandır yazamadım ben . ama takipteyim.. son listeyi yayınlasa konu sahibi de görsek ne durumdayız??
ben adet oldum. lucrin ve merionale devam. son kontrole gittiğimde 10 mm olmuştu yumoşlar. sayı vermedi ama bür sürü folikül var dedi doktorum. foliküllerin içinde mi yumurta var? her folikülden bir yumurta mı çıkıyor? günün uzman sorusu :)
herşey yolunda giderse haftaya pazartesi salı yumurta toplama olur dedi doktorum. bu durumda 13 gün yumurta geliştirci iğne kullanmış olucam normal mi sizce??
bana biraz uzun geldi. gerçi adı üstünde uzun protokol
bakalım işte mücadeleye devam...
güzel haberler gelsin herkesten :))
kızlarrrrrrrrrrr öğleden sonra şiddetli bir kasık ağrısı geldi bana bu nedir yahuuu bıçak gibi ara ara saplanıyor geçmek bilmedi ne yapacağım bu niçin oluyor bilen yaşayan varsa yardımcı olsun lütfen..
KIZLAR günaydınn
uzun zamandır yazamadım ben . ama takipteyim.. son listeyi yayınlasa konu sahibi de görsek ne durumdayız??
ben adet oldum. lucrin ve merionale devam. son kontrole gittiğimde 10 mm olmuştu yumoşlar. sayı vermedi ama bür sürü folikül var dedi doktorum. foliküllerin içinde mi yumurta var? her folikülden bir yumurta mı çıkıyor? günün uzman sorusu :)
herşey yolunda giderse haftaya pazartesi salı yumurta toplama olur dedi doktorum. bu durumda 13 gün yumurta geliştirci iğne kullanmış olucam normal mi sizce??
bana biraz uzun geldi. gerçi adı üstünde uzun protokol
bakalım işte mücadeleye devam...
güzel haberler gelsin herkesten :))
günaydın kızlar;
lucrin diye bi iğneye başladım 2 gün önce, bugün 3. iğnemi vurdum. ancak vururken de acı hissettim, ve 2 saat geçti hala kendime gelemedim. gaz sıkışmasına benzer bi ağrı var sol taraf boşluğumda.... benim ilk tüp bebek denemem. ya daha önce kullanan bilen var mı aranızda bu iğneyi, normal mi bu durum?
sana gene öğleden sonra gelmiş gecenin bi vakti acile mi gitsem demiştim geçen haftaydi ama herşey normal olması gerektiği gibi
bi de ben öyle adet sancısı falan bilmezdim bünyem acısını çıkarıyor galiba :)
benim değerim 130 çıktı demişşin benimkimi fazla yoksa seninkimi düşük canım bende 1146.29 yazıyor
Evet 130 cikti.... normali 5-450 arasi... sen ikiz veya ucuz tasiyosun galiba.... =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?