2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

günaydın kızlar;

lucrin diye bi iğneye başladım 2 gün önce, bugün 3. iğnemi vurdum. ancak vururken de acı hissettim, ve 2 saat geçti hala kendime gelemedim. gaz sıkışmasına benzer bi ağrı var sol taraf boşluğumda.... benim ilk tüp bebek denemem. ya daha önce kullanan bilen var mı aranızda bu iğneyi, normal mi bu durum?

Son düzenleme:

canım ucrin kullandığına göre uzun protokol senin
doğaldır ağrıması yanması bende orgalutran kullanmıştım. Ikıgun bendede alerjı gıbı yapmıstı.
Gaz sıkısmasıda oluyor tuvalete rahat cıkabılıyor musun?
Çok sıkıntın varsa doktorunu bi ara

benim 30 temmuzda transferim oldu yani 14 günlük sonuç bu tel emrpdn ikiz üçüz şansı az diyorlar canım

14 günlük sonuçsa normal canım diğerlerinin sonuçları genelde 9 yada 10. Gün
Hergün katladığına görede senin sonucun çok normal bence tadını çıkar hiç kafanı karıştırmadan hamilelik kaprisleri başla:)))

tuvaletle ilgili bir sıkıntım yok çok şükür, ben normalde de zaten çok afedersiniz sabah kalktığımda büyük tuvaletime çıkarım hiç şaşmaz. iğnelerden sonra günde iki kez çıkmaya başladım. bugün de doktor kontrolüm var akşamüstü. biraz dişimi sıkayım, gidince sorarım artık. çok teşekkürler canım.

Aman şükür olmasın.
Dokora gideceksen aklına takılan soruları sor canım rica ederim.
Umarım herşey güzel olur

cnm temennimiz tabiki iyiden yana inşaallah rabbimin izniyle olmuştur ..Olucak olucak inşallah..

Son düzenleme:
KIZLAR günaydınn
uzun zamandır yazamadım ben . ama takipteyim.. son listeyi yayınlasa konu sahibi de görsek ne durumdayız??
ben adet oldum. lucrin ve merionale devam. son kontrole gittiğimde 10 mm olmuştu yumoşlar. sayı vermedi ama bür sürü folikül var dedi doktorum. foliküllerin içinde mi yumurta var? her folikülden bir yumurta mı çıkıyor? günün uzman sorusu :)
herşey yolunda giderse haftaya pazartesi salı yumurta toplama olur dedi doktorum. bu durumda 13 gün yumurta geliştirci iğne kullanmış olucam normal mi sizce??
bana biraz uzun geldi. gerçi adı üstünde uzun protokol
bakalım işte mücadeleye devam...
güzel haberler gelsin herkesten :))

Bence herşey yolunda hiç sıkıntı yapma gerçi demesi kolay ama gene de sen aza indirge tedavin güzel başlamış güzelde gidiyor hayırlısı ile güzelde noktalanır 9 ay sonra her folikül bir yumurta

sana gene öğleden sonra gelmiş gecenin bi vakti acile mi gitsem demiştim geçen haftaydi ama herşey normal olması gerektiği gibi
bi de ben öyle adet sancısı falan bilmezdim bünyem acısını çıkarıyor galiba :)

Canım her bir folikül 1 yumurta demek bildiğim kadarıyla yumurtalar folikül içinde geişimini tamamlıyor 18-21 mm kadar folikülün dış dokusunun yırtılmasıyla yumurta fırlatılıyor ve döllenmek için rahim boşluğuna doğru yola çıkıyor diye biliyorum.

3 hafta lucrin vurdum kendime böyle bir şey olmadı. çok mu kastın kendini bu iğneleri vurulurken elden geldiği kadar gevşek olmak gerekiyor rahat olmak gerekiyor yani vurulurken ağrı oluyor elbet ama sonra devam etmiyor

şükür ki gece yarısı geçti zaten en fazla 1 gece sürüyormuş tutunma ağrısı imiş ..

kızlar ben bugün bi halt işledim 3. gün emriyosu transferimin 9. gününde idrar testi yaptım koyuuuuuu tek çizgi ahhhh salak kafam benim ((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…