- Konu Sahibi karauslu34
-
- #3.641
öncelikle aramıza hoşgeldin tatlımtedavin de hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyoruz canım
kızlar ben bugün bi halt işledim 3. gün emriyosu transferimin 9. gününde idrar testi yaptım koyuuuuuu tek çizgi ahhhh salak kafam benim((((((
değer yüksek olunca çoğul gebelik olabiliyor.
sen tek transfer mi yaptırmıştın. ikizse tek yumurta ikizi miolacak ne güzel
idrar testlerine güvenme 3.gün ancak 12 gün sonra belli olur. rahat ol. burada böyle şeyler çok okuduk
aminnn sağolasın.Allah ım kimseyi boş çevirmesin.hakkımızda hayırlısı neyse o olsuncnm temennimiz tabiki iyiden yana inşaallah rabbimin izniyle olmuştur ..Olucak olucak inşallah..
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım 3 ağustosta 5.gün transferim oldu iki embriyo yerelştirdiler pazartesi değerim 120.4 bugün yine yaptırdım 339 cıktı iyimi sizce bilgisi olanlar cevap yazarsa sevinirim rabbim herkese hayırlı bebişler nasip etsin inşallah
gözün yadın canım Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah değerlerin süper darısı bize olsun hayrlısıyla.......
sizin kaçıncı gün embriyosuydu ve transferin kaçıncı günü test yaptınız silik çıktı:)işallah Rabbim tamamına erdirsin.Çok teşekkür ederim canım inşallah bakalım cumartesi kan testini bi yaptırayım ne çıkacak :)
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım 3 ağustosta 5.gün transferim oldu iki embriyo yerelştirdiler pazartesi değerim 120.4 bugün yine yaptırdım 339 cıktı iyimi sizce bilgisi olanlar cevap yazarsa sevinirim rabbim herkese hayırlı bebişler nasip etsin inşallah
kızlar ben bugün bi halt işledim 3. gün emriyosu transferimin 9. gününde idrar testi yaptım koyuuuuuu tek çizgi ahhhh salak kafam benim((((((
Canim beenimkide 3.gun ama arastirdiklarima gore em erken 10.gun gorebiliyomussun oyuDen sikintii yapma..bende yarin yapcam eglencesine6.gunumdee
2 ye katlanarak artması lazım hayırlısı olsun darısı başımıza
sizin kaçıncı gün embriyosuydu ve transferin kaçıncı günü test yaptınız silik çıktı:)işallah Rabbim tamamına erdirsin.
6. gün embriyosuydu benim. op'dan sonra 12. günü yaptım. tarnsferden sonrada 6. güne denk geliyor.
tabi silik ikinci çizgimi çıktı benmi öyle görmek istedim artık bilemiyorum
o yüzden sevinemiyorum bile
6. gün embriyosuydu benim. op'dan sonra 12. günü yaptım. tarnsferden sonrada 6. güne denk geliyor.
tabi silik ikinci çizgimi çıktı benmi öyle görmek istedim artık bilemiyorum
o yüzden sevinemiyorum bile
kız guldusum deli deli olma bak ben senden heveslendim bugün idrar testi yaptım negatif çıktı biliyosun 3. gün embriyosu ve 9 . günüm transferin.. sen sevin ben senin adına o kadar sevindim ki Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah hayrlısıyla...
canım çok erken yapmıssın biraz daha bekle inşallah olur
sen tek transfer mi yaptırmıştın. ikizse tek yumurta ikizi miolacak ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?