2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

idrar testlerine güvenme 3.gün ancak 12 gün sonra belli olur. rahat ol. burada böyle şeyler çok okuduk

Allahımmm inşallah canım benim dediğin gibidir öyle şeyler yaşıyorum ki bu ancak yaşayan bilir sizler burda ki arkadaşlarım iyi ki varsınız Rabbim hepimizin yüzünü güldür inşallah hayrla sonuçlandırsın.. 3. gün 5. gün embriyosunu anlayamadım inan sonuçta opu aynı gün diyorum kendimce??? oyyy oyyyyyyy Rabbim yardım etsin insanın kendini dinlemesi kadar zor bişey yok

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım 3 ağustosta 5.gün transferim oldu iki embriyo yerelştirdiler pazartesi değerim 120.4 bugün yine yaptırdım 339 cıktı iyimi sizce bilgisi olanlar cevap yazarsa sevinirim rabbim herkese hayırlı bebişler nasip etsin inşallah

gözün yadın canım Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah değerlerin süper darısı bize olsun hayrlısıyla.......

2 ye katlanarak artması lazım hayırlısı olsun darısı başımıza

kızlar ben bugün bi halt işledim 3. gün emriyosu transferimin 9. gününde idrar testi yaptım koyuuuuuu tek çizgi ahhhh salak kafam benim ((((((

Canim beenimkide 3.gun ama arastirdiklarima gore em erken 10.gun gorebiliyomussun oyuDen sikintii yapma..bende yarin yapcam eglencesine6.gunumdee

Canim beenimkide 3.gun ama arastirdiklarima gore em erken 10.gun gorebiliyomussun oyuDen sikintii yapma..bende yarin yapcam eglencesine6.gunumdee

yapma kuzum noluuur benim altıncı günümde deli bi baş ağrısıyla doğum evine gittim kan testi yaptılar ve sonuç 1 çıktı doktorum öyle kızdı ki asla kana geçmez dedi hatta çağırdı rahim kalınlığına baktı ertesi gün incelmiş mi diye şükür incelmemiş her olması gerektiği gibiymiş sakın dedi bi daha böyle bişeye izin verme dedi ama sen o günümü bi bana sor o yüzden eğlencesine de olsa yarın yapma insan ister istemez etkileniyo...

sizin kaçıncı gün embriyosuydu ve transferin kaçıncı günü test yaptınız silik çıktı:)işallah Rabbim tamamına erdirsin.

6. gün embriyosuydu benim. op'dan sonra 12. günü yaptım. tarnsferden sonrada 6. güne denk geliyor.
tabi silik ikinci çizgimi çıktı benmi öyle görmek istedim artık bilemiyorum
o yüzden sevinemiyorum bile

6. gün embriyosuydu benim. op'dan sonra 12. günü yaptım. tarnsferden sonrada 6. güne denk geliyor.
tabi silik ikinci çizgimi çıktı benmi öyle görmek istedim artık bilemiyorum
o yüzden sevinemiyorum bile

kız guldusum deli deli olma bak ben senden heveslendim bugün idrar testi yaptım negatif çıktı biliyosun 3. gün embriyosu ve 9 . günüm transferin.. sen sevin ben senin adına o kadar sevindim ki Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah hayrlısıyla...

slm
bende bugün gittim dr.
eşimden sperm tahlili istedi ona göre aşılama yapacakmış..
eğer aşılama olursam ikiz olma şansım varmı..
bide benim bi kızım var 7 yaşında o yüzden devlet kaçtakaçını karşılar
:44:

Farkındayım sende beni görünce gaza geldin :)
Canım benimde daha garantim yok ki hiç umudum yok zaten bakalım test günümüzü bekleyeceğiz artık.

canım çok erken yapmıssın biraz daha bekle inşallah olur

Evet canım işte sabırsızlık insana herşey yaptırıyor
3 gün sonra öğreneceğim kısmetse az kaldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…