2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

çocuk varsa hiç ödemiyor diye biliyorum
aşılamada çoğul gebelik ihtimali normal gebelik ihtimali ile aynı sonuçta döllenme kendi haline bırakılıyor

Herkese merhaba, arkadaşlar ben çok fena grip oldum ne yapacağımı bilmiyorum, heryerinde ağrıyor evde dinleniyorum umarım bebisim etkilenmez
Bu arada filologum dan haber yok mu bugün kalp atışı için gidecekti. Filologum eğer okursan haberin olsun sana özelden msj atamiyorum msj kutusu dolu uyarısı veriyor bilgine.

Selam selam selam
Test günüm bugündü lakin o kadar realist bir doktorum var ki sevincimi kursağımda bıraktı diyebilirim. Değerim 300 çıktı, cuma günü tekrar kan vermeye gel dedi. Biliyoruz kimyasal gebelik diye bir şey var ama insan en mutlu gününde az buçuk güzel sözler duymak istiyor. Bir de gittiğim merkez folik asiti kesmişti, kendi doktoruma sordum böyle bir şey olmaz yanlış anlamışsın dedi. Sanki yalan söylüyorum ben, vallahi bugünü hiç böyle hayal etmemiştim

canım değerin güzel çıkmış moralini hiç bozma doktorlar böyle tedbirli konuşuyorlar ama sen takılma böyle prosüdürlere iyi düşün ki bebeğinede güzel düşünceler geçsin pozitif olalım inşallah rabbim yanımızda olucak

canım takılma sen doktoruna bır gunlerı bır gunlerıne uymuyor bunların sen hamişliğini yaşa doya doya

cnm sen boşver ramazan beyi. keyfini çıkar. hamişsin. kimyasal gebelik tüp bebekte düşük bi ihtimal. bide değerin gayet iyi.anatolia senin folikasiti niye kestiydi. ben içiom bana bişey demediler sanki.

Arkadaşım yıllar yılı gittiğim bir doktor olmasa bir çırpıda vazgeçeceğim ama aynı tavır cuma günü de olursa yaygarayı basacağım. Hakkaten ben çok farklı hayal etmiştim bugünü, yaşadıklarımı soracak, süreci anlatmamı isteyecek diye umuyordum. Soru bile soramadım. Hayatımda böyle gerçekçi insan görmedim. Pöf

niye canini sikiyirsun benim.6.gun degerim 33 8.gun degerim 88 cikti cnm doktorum hayirli olsn dedi seninkide ne alem mis en azindan tebrik etse ama tahlil yapalim dese

cnm sen boşver ramazan beyi. keyfini çıkar. hamişsin. kimyasal gebelik tüp bebekte düşük bi ihtimal. bide değerin gayet iyi.anatolia senin folikasiti niye kestiydi. ben içiom bana bişey demediler sanki.

Benden önce 4 kişi girdi odasına onlara sinirlendi bana çattı. Ya ben anatoliaya sormuştum taa tedavinin en başında, folik asit kullanıyorum devam edeyim mi diye. Biz bu süreçte önermiyoruz dediler. Hatta çok şaşırmıştım bir daha sormuştum. Olması gereken folik asite erken başlamak ama heralde kullanacağım ilaçlarla bir arada önermiyorlar diye düşündüm. Hay sormaz olaydım, hastaneden çıktıktan beri öyle sinirliyim ki anlatamam Sevil. Bana bugün 300 çıkar yarın 3'e düşer üzülme diye olumlu konuşmuyorum dedi, biliyoruz kör cahil değiliz. Ayyyy valla sinirden çığlık atacağım şimdi.

dediğin gibi başkasına kızmıştır. boşver sinirlenip bebişleri üzme:) ben facedeyim

6. gün embriyosuydu benim. op'dan sonra 12. günü yaptım. tarnsferden sonrada 6. güne denk geliyor.
tabi silik ikinci çizgimi çıktı benmi öyle görmek istedim artık bilemiyorum
o yüzden sevinemiyorum bile
vardır inşallah.çünki olmasa çıkmaz.benimde 3.gün embriyosu donmuşlarım transfer edildi. 9.gün yaptım silik çıktı.ben size diyorum ama ben de sevinemiyorum:) hakkımızda hayırlısı.ama olmasa çıkmaz de mi:)

Son düzenleme:
3 hafta lucrin vurdum kendime böyle bir şey olmadı. çok mu kastın kendini bu iğneleri vurulurken elden geldiği kadar gevşek olmak gerekiyor rahat olmak gerekiyor yani vurulurken ağrı oluyor elbet ama sonra devam etmiyor

sanırım evet bugün biraz kasmıştım. doktor da aynı şeyi söyledi. umarım bir daha olmaz. daha gevşek olmaya çalışcam artık :) yapcak bi şey yok

Canim degerin gayet guzel onceki degerin kacti.
Bana da kimyasal gebelik olabilir dedi dr artisim kotu idi ama oyle olmadi hic bakma dr sen... bence degerin gayet iyi.
Bak benim degerlere.

7.gun 68
9.gun 114
11.gun 137 burads kimyasal dedi.
13.gun 857
15.gun 1850 :)) kesemzi gorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…