- Konu Sahibi karauslu34
-
- #3.661
Yok cnm tek deil... iki bebis koydular gobisime.. =) insallah ikiside tutunmustur...
Canım Özelden Bir Konu Danışmak İstedim Fakat Senin Özelinde Çok Mesaj olduğundan Dolayı Silinmediginde UlaşmıyormuşYok cnm tek deil... iki bebis koydular gobisime.. =) insallah ikiside tutunmustur...
slm
bende bugün gittim dr.
eşimden sperm tahlili istedi ona göre aşılama yapacakmış..
eğer aşılama olursam ikiz olma şansım varmı..
bide benim bi kızım var 7 yaşında o yüzden devlet kaçtakaçını karşılar
:44:
Selam selam selam
Test günüm bugündü lakin o kadar realist bir doktorum var ki sevincimi kursağımda bıraktı diyebilirim. Değerim 300 çıktı, cuma günü tekrar kan vermeye gel dedi. Biliyoruz kimyasal gebelik diye bir şey var ama insan en mutlu gününde az buçuk güzel sözler duymak istiyor. Bir de gittiğim merkez folik asiti kesmişti, kendi doktoruma sordum böyle bir şey olmaz yanlış anlamışsın dedi. Sanki yalan söylüyorum ben, vallahi bugünü hiç böyle hayal etmemiştim
Selam selam selam
Test günüm bugündü lakin o kadar realist bir doktorum var ki sevincimi kursağımda bıraktı diyebilirim. Değerim 300 çıktı, cuma günü tekrar kan vermeye gel dedi. Biliyoruz kimyasal gebelik diye bir şey var ama insan en mutlu gününde az buçuk güzel sözler duymak istiyor. Bir de gittiğim merkez folik asiti kesmişti, kendi doktoruma sordum böyle bir şey olmaz yanlış anlamışsın dedi. Sanki yalan söylüyorum ben, vallahi bugünü hiç böyle hayal etmemiştim
Selam selam selam
canım değerin güzel çıkmış moralini hiç bozma doktorlar böyle tedbirli konuşuyorlar ama sen takılma böyle prosüdürlere iyi düşün ki bebeğinede güzel düşünceler geçsin pozitif olalım inşallah rabbim yanımızda olucak
cnm sen boşver ramazan beyi. keyfini çıkar. hamişsin. kimyasal gebelik tüp bebekte düşük bi ihtimal. bide değerin gayet iyi.anatolia senin folikasiti niye kestiydi. ben içiom bana bişey demediler sanki.
niye canini sikiyirsun benim.6.gun degerim 33 8.gun degerim 88 cikti cnm doktorum hayirli olsn dedi seninkide ne alem mis en azindan tebrik etse ama tahlil yapalim dese
Benden önce 4 kişi girdi odasına onlara sinirlendi bana çattı. Ya ben anatoliaya sormuştum taa tedavinin en başında, folik asit kullanıyorum devam edeyim mi diye. Biz bu süreçte önermiyoruz dediler. Hatta çok şaşırmıştım bir daha sormuştum. Olması gereken folik asite erken başlamak ama heralde kullanacağım ilaçlarla bir arada önermiyorlar diye düşündüm. Hay sormaz olaydım, hastaneden çıktıktan beri öyle sinirliyim ki anlatamam Sevil. Bana bugün 300 çıkar yarın 3'e düşer üzülme diye olumlu konuşmuyorum dedi, biliyoruz kör cahil değiliz. Ayyyy valla sinirden çığlık atacağım şimdi.
vardır inşallah.çünki olmasa çıkmaz.benimde 3.gün embriyosu donmuşlarım transfer edildi. 9.gün yaptım silik çıktı.ben size diyorum ama ben de sevinemiyorum:) hakkımızda hayırlısı.ama olmasa çıkmaz de mi:)6. gün embriyosuydu benim. op'dan sonra 12. günü yaptım. tarnsferden sonrada 6. güne denk geliyor.
tabi silik ikinci çizgimi çıktı benmi öyle görmek istedim artık bilemiyorum
o yüzden sevinemiyorum bile
3 hafta lucrin vurdum kendime böyle bir şey olmadı. çok mu kastın kendini bu iğneleri vurulurken elden geldiği kadar gevşek olmak gerekiyor rahat olmak gerekiyor yani vurulurken ağrı oluyor elbet ama sonra devam etmiyor
Selam selam selam
Canım Özelden Bir Konu Danışmak İstedim Fakat Senin Özelinde Çok Mesaj olduğundan Dolayı Silinmediginde Ulaşmıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?