- 8 Mart 2013
- 281
- 14
- 118
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #3.681
Selam selam selam
Test günüm bugündü lakin o kadar realist bir doktorum var ki sevincimi kursağımda bıraktı diyebilirim. Değerim 300 çıktı, cuma günü tekrar kan vermeye gel dedi. Biliyoruz kimyasal gebelik diye bir şey var ama insan en mutlu gününde az buçuk güzel sözler duymak istiyor. Bir de gittiğim merkez folik asiti kesmişti, kendi doktoruma sordum böyle bir şey olmaz yanlış anlamışsın dedi. Sanki yalan söylüyorum ben, vallahi bugünü hiç böyle hayal etmemiştim
Selam selam selam
Test günüm bugündü lakin o kadar realist bir doktorum var ki sevincimi kursağımda bıraktı diyebilirim. Değerim 300 çıktı, cuma günü tekrar kan vermeye gel dedi. Biliyoruz kimyasal gebelik diye bir şey var ama insan en mutlu gününde az buçuk güzel sözler duymak istiyor. Bir de gittiğim merkez folik asiti kesmişti, kendi doktoruma sordum böyle bir şey olmaz yanlış anlamışsın dedi. Sanki yalan söylüyorum ben, vallahi bugünü hiç böyle hayal etmemiştim
Selam selam selam
Kizlarrrrrrr bebisim tutunmus.... HAMILEYIMMMMM! ay hala tuylerim diken diken... deli gibi agliyorum.... rabbim bu duyguyu hepimize tattirsin....
arkadaşlar, bugün transferimin 15. günü. doktor 10 gün sonra gel keseye bakalım, sonra bi 10-15 gün sonra kalp atışları için geleceksin dedi. niye zırt pırt gidiyozki adamı strese sokuyorlar, hem her ultrason muayenesi için 150 tl'ye yakın ücret alıyolar. normalde kalp atışları transferden kaç gün sonra görülür ultrasonda? Allahım devamını nasip ederse sadece kalp atışı için gitmeyi düşünüyorum da:)
vardır inşallah.çünki olmasa çıkmaz.benimde 3.gün embriyosu donmuşlarım transfer edildi. 9.gün yaptım silik çıktı.ben size diyorum ama ben de sevinemiyorum:) hakkımızda hayırlısı.ama olmasa çıkmaz de mi:)
Canim genelde 6+ olunca goruluyor duyuluyor
Ben 6+5 oluyorum yarin randevum var. .ins duyarz pit pitlari
10 icinde gidersen bir daha para almiyorlar....biz 10 gun once bir kez para verdik yarin vermeyecegiz
ayy esas heyecan o pıtı pıtıları duyunca olsa gerek:))) ben de hiç bi belirti olmadığı için heyecan da yok haliyle, pıt pıtları duyarsam belki inanırım hamiş olduğuma:))) gittiğim özel bi klinik olduğu için bildiğim kadarıyla Sgk felan 10 gün olayı felan yok ama yine de arar sorarım. sağol canım. yarın güzel haberlerini bekliyoruz:)
Ay canımmm çok kötü olmuş üzüldüm valla...İki erteleme de hastane yüzünden mi oldu? İyi de bu ilaçlar zaten pahalı ve yan etkili ilaçlar,öyle ağrı kesici gibi hadi şimdi kullanalım keselim,bidaki ay bida başlayalım dencek türden değil ki..Allah bilir hiç eksiklilik hissetmeden pat diye söylüyolardır bidahaki aya kaldı diye
kızlar benim tüp bebek işi yine yattııı(( bugün tam başladık ilaca hastanede tadilat varmış ve benim yumurta toplama işlemine kadar yetişemeyecekmiş bu nedenle eylül sonu ekim ortası kısmetse ((( 3 temmuzda başladık 3 gün ilaç kullandım yarım kaldı bugün yeniden başladım yine yarım kaldı bakalım bir diğerin de yaptırmak nasip olacak mı sürekli ertelendiğinden işten ayrılmak zorunda kalıyorum 53:
ben 2 kere yaptım her seferinde çizgi daha belirgin gibi oluyo sanki ama.yine aldım sabah belkş bende yaparım yine:)yarın 11.günüm olacak sizin kaçıncı gün olmuş oluyor.İnşallah canım
Ben yarın sabah yine test yapıcam manyağım vallahi
zümrütcüm gaza gelip yapma bak :)
canım kötü olmuş ya stres olmuşundur tabi... ama vardır bir hayır inşallah geç olsun da tek ama bebişin seninle olsun. Zübeyde hanımda mı yaptırıyorsun? daha önce denedin mi orada hiç? ben 2 aşılamamı orda yaptırmıştım da....
evet orda berfu hoca yapacak inş... senin aşılama da bi sıkıntı yaşadın mı hastane olarak temiz hastane ama işlerim bi türlü yolunda gitmedi( iki kere özelde yaptırmıştım bi devlette deneyim dedim bi türlü deneyemedim ((
bence cuma gel derler ama sen yinede muhakkak ara geç gitmede erken gitsen de olurKızlar ben biraz önce regl oldum (saat 23.00 gibi) normalde sevinmem lazım böylece tedavim başlıyor ancak 2. gün gel dediler, genelde geç saatte olduğum için bu durumu sormuştum gece 00.00'dan önce ise 1. gün olarak alabilirsin dediler, şimdi bu saatte olunca ben de yarın işimi ona göre ayarlamıştım, cuma 3. gün (hatta bence 2 buçuğuncu gün oluyor :)) sorun olur mu ki, sonuçta 2. günün pazara denk gelirse pazartesi gelirsin demişlerdi.... siz kaçıncı gün gitmiştiniz ? ve asıl kafamı karıştıran ise lucrin dozunu adetle 10 ml'den 5 ml'ye düşür dediler, yani diğer yumurta geliştiricilere başlarken falan demediler, sonuçta dediğim gibi pazara denk gelse otomatikman böyle olurdu. ama sitede gördüğüm kadarıyla yumurta geliştirici iğnelere başlandığı gün lucrinin dozu indirilmiş. şimdi yarın kaç doz yapacağım tereddütündeyim... :18: Sabah hemşireyi ararım ama iğne saatime kadar geri dönemezse sizin bilginiz var mı diye danışmak istedim... teşekkürler şimdiden canlaar
ilkini anatolia da ikincisini ankalife da .. burada da sanırım şimdilik ilaçlar 1200tl tuttu hastaneye de 431tl yumurta transferi sırasında dediler...Aşılamalarda biraz beklemek ve muayene edenlerin hatta aşılama yapanların asistan olması biraz beni tedirgin etmişti, (hoş ben rica etmiştim sağolsunlar aşılamamı hoca yapmıştı) onun dışında kesinlikle memnun kalmıştım, iyiki özelde o kadar para vermemişim dedim. artık devlet hastaneleri eskisi gibi değil çok daha rahat... hatta tüp bebeği bile orada düşünebilirdim ama başkent üni. çok duydum nedense içim ısındı bide hep hoca takip edecek içime siner dedim orada başladım. hem fiyat olarak da çok uygun özellere göre şimdilik memnunum baya .... size tedaviniz etlik de ne kadara mal olacak gibi? daha önce nerelerde denemiştiniz? sorununuz neydi? çok mu sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?