- Konu Sahibi karauslu34
-
- #3.701
selamm arkadaşlarrr bendeee p.tesi OPU işlemi yapıldııı kısmetsee c.tesi transeferimm ilk denemem ve çokk karmaşıkk hissediyorumm
Kızlar ben biraz önce regl oldum (saat 23.00 gibi) normalde sevinmem lazım böylece tedavim başlıyor ancak 2. gün gel dediler, genelde geç saatte olduğum için bu durumu sormuştum gece 00.00'dan önce ise 1. gün olarak alabilirsin dediler, şimdi bu saatte olunca ben de yarın işimi ona göre ayarlamıştım, cuma 3. gün (hatta bence 2 buçuğuncu gün oluyor :)) sorun olur mu ki, sonuçta 2. günün pazara denk gelirse pazartesi gelirsin demişlerdi.... siz kaçıncı gün gitmiştiniz ? ve asıl kafamı karıştıran ise lucrin dozunu adetle 10 ml'den 5 ml'ye düşür dediler, yani diğer yumurta geliştiricilere başlarken falan demediler, sonuçta dediğim gibi pazara denk gelse otomatikman böyle olurdu. ama sitede gördüğüm kadarıyla yumurta geliştirici iğnelere başlandığı gün lucrinin dozu indirilmiş. şimdi yarın kaç doz yapacağım tereddütündeyim... :18: Sabah hemşireyi ararım ama iğne saatime kadar geri dönemezse sizin bilginiz var mı diye danışmak istedim... teşekkürler şimdiden canlaar
selamm arkadaşlarrr bendeee p.tesi OPU işlemi yapıldııı kısmetsee c.tesi transeferimm ilk denemem ve çokk karmaşıkk hissediyorumm
canım hayırlısı olsun hakkında. ben adetin3. günü sabah gittim .sende hemşirene danış cuma veya cumartesi sabah git bence. eğer gittiğinde sorun olmazsa sana iğne verir yumurtaları büyütmeye.ona başlayıncada lucrini azaltırsın çünkü lucrin dozunu ben gonal f lere başlayınca düşürmüştüm
Canim çok sagol , ben 2. Gün dediler diye yarin mi gitmem gerekiyor diyodum sen direk 3. Gün gitmisin cuma gitsem hic geç olmaz o zaman rahatladim. Asıl lucrin kafa karistiran bana adetinle azalt demişlerdi ama gördüğüm kadariyla genelde senin gibi... Yarin sabah özellikle bunu sorayim. Düşür derse düşürürüm napiyim artik... Bu arada sen hangi aşamadaydin liste yok ya karistiriyorumhimm fark ettim simdi bayram sabahi transferin yapilmis. Hayirlisi ile inşallah pozitif sonucu alirsin...
insallh tatlim guzel haber aliriz zamani gelincebugün gittim görüştüm hastaneyle veeeee basladım tedaviye..ilk ignemide vuruldum...bakalım insallah iyibir sonuclada kapatırım bu faslı....:))))
ben 2 kere yaptım her seferinde çizgi daha belirgin gibi oluyo sanki ama.yine aldım sabah belkş bende yaparım yine:)yarın 11.günüm olacak sizin kaçıncı gün olmuş oluyor.
bu sabah tekraradan yaptım idrar testi.diğer yaptıklarıma göre daha belirgin çıktı.silik ama belirgin.Allah a çok şükür .sıra kan tahlilinden cevap almaya geldi.hakkımızda hayırlısı olsun sizce bu var olduğunu mu gösterir????.
Op olalı 15 transfer olalı 8 gün oldu.
Sabahın 5 inde kalkıp yaptım nasıl bir manyaksam :)
Yine aynı ikinci çizgi çok silikti hani görünmeyecek kadar yine.[/QUOTEcanım var var inşallah.tarnsferden sonra 8.günü benimde ben görecek kadar silik çıkıyordu.bugün 11. güne herkes görecek kadar silik ama belirgin çıktı.Allah ım bilemiyorum.ama yoksa çıkmaz heralde de mi.sen de de ben de de.:))]
Canım snein test tarihin ne zaman.
Bence kanda baktır. Ben inanmak istemiyorum o gördüğüm silik çizgiye nedense.
bu sabah tekraradan yaptım idrar testi.diğer yaptıklarıma göre daha belirgin çıktı.silik ama belirgin.Allah a çok şükür .sıra kan tahlilinden cevap almaya geldi.hakkımızda hayırlısı olsun sizce bu var olduğunu mu gösterir????.
Op olalı 15 transfer olalı 8 gün oldu.
Sabahın 5 inde kalkıp yaptım nasıl bir manyaksam :)
Yine aynı ikinci çizgi çok silikti hani görünmeyecek kadar yine.[/QUOTEcanım var var inşallah.tarnsferden sonra 8.günü benimde ben görecek kadar silik çıkıyordu.bugün 11. güne herkes görecek kadar silik ama belirgin çıktı.Allah ım bilemiyorum.ama yoksa çıkmaz heralde de mi.sen de de ben de de.:))]
Çıkmaz diyorlar ama ne bileyim yinede benim içimde bir kuşku var :) İnşallah hamileyizdir.
cumartesi kan tetin.ama canım haklısında daha önceden çok yaptım onu bile göremiyodm.çok şükür diyelim ikimizde .sen daha önce görmüşmüydün kendinde o çizgiyi.heee banada soracak olursan ben de hala inanamıyorum.var mı yok mu.ama ümitliyim.
Benimde cumartesi kan testim. Bende hiç görmedim önceden hep kopkoyu kırmızı cıkardı sımdı yanında da belirgın olmasada cızgı var. Evde iki tane oldu saklıyorum :)) Hiç çizgi görmediğim için şimdiye kadar mal mal teste bakıp duruyorum :)
cumartesi kan tetin.ama canım haklısında daha önceden çok yaptım onu bile göremiyodm.çok şükür diyelim ikimizde .sen daha önce görmüşmüydün kendinde o çizgiyi.heee banada soracak olursan ben de hala inanamıyorum.var mı yok mu.ama ümitliyim.
aynennn:)))yastığımın altında saklıyorum telefonun işiğıyla gece uyanıp bakıyorum.nasıl bir piskolojideysem artıkk:)Çıkmaz diyorlar ama ne bileyim yinede benim içimde bir kuşku var :) İnşallah hamileyizdir.
Benimde cumartesi kan testim. Bende hiç görmedim önceden hep kopkoyu kırmızı cıkardı sımdı yanında da belirgın olmasada cızgı var. Evde iki tane oldu saklıyorum :)) Hiç çizgi görmediğim için şimdiye kadar mal mal teste bakıp duruyorum :)
hemde ne şükür kızlar ben yerinizde olsam kan testi için beklemem bugün yaptırırım c.tesi de artışı görmek için yaptırırımguldusum benim nasıl tezcanlı bi anne olduğumu biliyon sonuç odaklı bi anne adayı çok çektim bu huyumdan iki haftadır çoOk :)) Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah 2. çizgileri tekrar tekrar gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin kızlar... guldusum belirtiler ne alemde ben onlarla kafayı yicem deee :))
Allah razı olsun.ben de öyle dşnyorum aslında eşimi kandırabilirsem.ben de belirtide var sanki o da um utlandırdı ama.8. günü bi damla kan lekesi geldi geçti:) devamı olmadı.göğüs ağrım var.ama kan en iyi neticeyi verir.inşallah.
ayyyy:))çok sevindim yaa yorumunuza:) Allah razı olsun.hemde ne duygu.inanamıyosun bi yandanda 9 yıldır hep yapıyodum lazım olduğunda çizcinin ç sini göremiyodum.çok şkr Rabbime onu da gördm.evde test elimde bakıp duruyorum.ama baya belli sanki şöyle biraz uzağa tutunca bile belli oluyor:)))kafayı yedim gibi.o leke tutunma lekesi kuzum gelip geçtiyse sen ona değil yastığının altında ki 2. çizgiye bak ayyyy ne güzeldir o duygu dimiiiiii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?