- Konu Sahibi karauslu34
-
- #3.721
selamm arkadaşlarrr bendeee p.tesi OPU işlemi yapıldııı kısmetsee c.tesi transeferimm ilk denemem ve çokk karmaşıkk hissediyorumm
hemde ne şükür kızlar ben yerinizde olsam kan testi için beklemem bugün yaptırırım c.tesi de artışı görmek için yaptırırımguldusum benim nasıl tezcanlı bi anne olduğumu biliyon sonuç odaklı bi anne adayı çok çektim bu huyumdan iki haftadır çoOk :)) Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah 2. çizgileri tekrar tekrar gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin kızlar... guldusum belirtiler ne alemde ben onlarla kafayı yicem deee :))
aynennn:)))yastığımın altında saklıyorum telefonun işiğıyla gece uyanıp bakıyorum.nasıl bir piskolojideysem artıkk:)
Hhahaha bende sabah doğru aynısını yaptım. 15 dk sonra komidinin üzerine koydum. 20 dk sonrası çıkan yanıltıcı diyor ya bakıyorum çizgide belirginlik ar mı diye cep telefonu ışığı ile :) tek olmadığıma sevindim :)))
Çıkmaz diyorlar ama ne bileyim yinede benim içimde bir kuşku var :) İnşallah hamileyizdir.
Benimde cumartesi kan testim. Bende hiç görmedim önceden hep kopkoyu kırmızı cıkardı sımdı yanında da belirgın olmasada cızgı var. Evde iki tane oldu saklıyorum :)) Hiç çizgi görmediğim için şimdiye kadar mal mal teste bakıp duruyorum :)
:))) kızlar çok komiğiz yaaa:)) ben de transferimin 11. günü yapmıştım idrar testini ikinci kırmızıyı görmüştüm. 13. gün kan testinde 577 çıktı değerim. dün inanamadım gittim bidaha eczaneden idrar testi aldım, yine yaptım, hemen çıktı çift çizgi. ikisini de başucumda saklıyom:))) yıllardır bu anı bekliyodum. bikaç gün geçsin yine alıp yapıcam:)))
Slm
Benimde opu Pazartesi transferde ctesi hadi hayırlısı bakalim
:))) kızlar çok komiğiz yaaa:)) ben de transferimin 11. günü yapmıştım idrar testini ikinci kırmızıyı görmüştüm. 13. gün kan testinde 577 çıktı değerim. dün inanamadım gittim bidaha eczaneden idrar testi aldım, yine yaptım, hemen çıktı çift çizgi. ikisini de başucumda saklıyom:))) yıllardır bu anı bekliyodum. bikaç gün geçsin yine alıp yapıcam:)))
Hahahah tek olmadığıma seviniyorum. Kafayı yedim diye şüphe etmeye başlamıştım kendimden.
en idrar testini çok erken yapmışım o zaman :)
Aman maşallah. nşallah kat kat artar doktor kontrolün ne zaman
Hahahah tek olmadığıma seviniyorum. Kafayı yedim diye şüphe etmeye başlamıştım kendimden.
en idrar testini çok erken yapmışım o zaman :)
Aman maşallah. nşallah kat kat artar doktor kontrolün ne zaman
doktor 10 gün sonra 22 ağustosta falan gel keseye bakalım dedi ama ben cumartesiye denk getirecem 24 ağustosta gidecem muhtemelen. çünkü eşim,ben,doktorum ve yüce rabbim dışında kimsenin haberi yok:))) işyerinde de kimse bilmiyooo izin alırsam şüphelenirler:))
doktor 10 gün sonra 22 ağustosta falan gel keseye bakalım dedi ama ben cumartesiye denk getirecem 24 ağustosta gidecem muhtemelen. çünkü eşim,ben,doktorum ve yüce rabbim dışında kimsenin haberi yok:))) işyerinde de kimse bilmiyooo izin alırsam şüphelenirler:))
Transferi ne zaman olmuştun canım
Çok güzel inşallah keseyide görürsün :) Çok güzel bir duygudur muhakkak
Transferi ne zaman olmuştun canım
Çok güzel inşallah keseyide görürsün :) Çok güzel bir duygudur muhakkak
30 temmuzda blasto 2 dondurulmuş embriyo transferiydi. ilk 4 gün bişeyler hissettim o gün bugündür tık yok, hiç bi belirtim yok:) iyi mi kötü mü bilmiyom ama hayırlsını nasip etsin yarabbim. senin de transferinin 8. günü sanırım. Allahım sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah sana da:))
30 temmuzda blasto 2 dondurulmuş embriyo transferiydi. ilk 4 gün bişeyler hissettim o gün bugündür tık yok, hiç bi belirtim yok:) iyi mi kötü mü bilmiyom ama hayırlsını nasip etsin yarabbim. senin de transferinin 8. günü sanırım. Allahım sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah sana da:))
Amin canım. Evet bugün 8 .günüm tarnsferden sonra.
Banada 6, gün embriyosu transfer etmişlerdi.
Gunaydin kzlarrr..guzel hamis haberleri olsu bugun inşallah. .
Bugun bebisimizin pit pitlarini duymaya ve bebisimizi gormeye gidicez...keseyi gorduk ama bebisi ilk kez gorucez insallahhh kis.et olur.
Cok heyecanliyim ve de stresliyim...6+5 olduk bugun..
Gunaydin kzlarrr..guzel hamis haberleri olsu bugun inşallah. .
Bugun bebisimizin pit pitlarini duymaya ve bebisimizi gormeye gidicez...keseyi gorduk ama bebisi ilk kez gorucez insallahhh kis.et olur.
Cok heyecanliyim ve de stresliyim...6+5 olduk bugun..
Tırsıyorum yaptırmaya :) Ki bende tez canlıyımdır nedendir bilmem inat ettim cumartesi yaptıracağım diye :)
Canım bende belirti yok. sadece gazım çok benim karnımda sanki taş var. mıde agrısı gibi.
goguslerımde ehrhangı bır koyulaşma yok. geçen hafta şişlerdi ama oda gitti yumuşadılar.
Kasıklarda dün akşam adet olacakmışım gibi ağrı oluyor ondan korkuyorum biraz.
tek değilsin canım emin ol.senden de beterleri var:))Hhahaha bende sabah doğru aynısını yaptım. 15 dk sonra komidinin üzerine koydum. 20 dk sonrası çıkan yanıltıcı diyor ya bakıyorum çizgide belirginlik ar mı diye cep telefonu ışığı ile :) tek olmadığıma sevindim :)))
Günaydın canım,
İnşallah güzel güzel pıt pıt seslerini duyarsınız.
Strese girme bak ne güzel keseyide görmüşsünüz süper.
Bu arada canım 6+5 ne demek ben bunları bir türlü anlayamadım
sizin 11.günü 2. çizgi nasıldı .çok mu belirgin di.??:))) kızlar çok komiğiz yaaa:)) ben de transferimin 11. günü yapmıştım idrar testini ikinci kırmızıyı görmüştüm. 13. gün kan testinde 577 çıktı değerim. dün inanamadım gittim bidaha eczaneden idrar testi aldım, yine yaptım, hemen çıktı çift çizgi. ikisini de başucumda saklıyom:))) yıllardır bu anı bekliyodum. bikaç gün geçsin yine alıp yapıcam:)))
Insallah canimmm cok sagol...
6 hafta bitmis+5 gun gecmis demek...yani 7 haftsnin icindeyim bitmesine az kaldi...
Mesela sen test gunu pozitifi aldigin gun..4+0 olacaksin yani 4 haftalik hamisligin bitmis 5.haftadan gun alacaksin :))))
sizin 11.günü 2. çizgi nasıldı .çok mu belirgin di.??
Cnm bende transferin 12. Gunu idrar testi yaptim... benimki cok belirgindi...
sizin 11.günü 2. çizgi nasıldı .çok mu belirgin di.??
canım yanlış alıntı oldu galina zeynep gördü 11 günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?