2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Canım benim ilk testim bu. transfer sonrası 11. gün. Opunun 14. günü. Gözün aydın senin de ne güzel görmüşsün keseyi. Darısı başımıza inşallah.

yarın beta hcg ye gideceğim bugün heyecandan nefes alanım daralmış gibiyim birde çok merak ediyorum tek mi ikiz mi diye nasıl sabah olacak bakalım..

Selam kızlar bu topiği yeni keşfettim ben de 9 Ağustos da ilk tüp bebek tedavime başladım.
Gonal f 225 doz ile bugün gonal f 225 e ek olarak cetrotide e geçeceğiz, beni de aranıza alır mısınız?
Yaş 26
Sorun morfoloji
Umut Tüp Bebek Merkezi
Allah hepimizin yüzünü güldürsün

Hayırlı uğurlu olsun. Hoşgeldin aramıza.

Arimaza hosgeldin cnm... tedaviniz hayirli olsun... rabbim kucaginiza almayida nasip etsin..

slm kızlar.. aramıza yenı katılanlar hoşgeldınız dıyorum... hamıleler tebrıkler rabbım tamamına erdırsın. tedavısı devam edenler ınşallah guzel haberlerınızı alırız bılıyosunuz hergun sızı takıp ettıgım halde telden gırdığım ıcın yazamıyorum... 26 agustosta keseyı gormek ıcın gıdeceğız bız kısmetse ınşallah gorurum... bu arada bı ıkı gun once ınanılmaz gaz sancısı yasadım öyle böyle degıldi karnım okadar tuhaf agrıdıkı gazla karısık bır ara dıs gebelık mı yasıyorum dıye dusundum... neysekı sonr doktorumu aradım surup onerdı.. cok sukur suan ıyıyım... sanırım keseyı gorene kalp atısı duyana hatta kucagımıza alana kadar rahat yok bıze rabbım yardımcımız olsun.. cok sık yazamasamda sızınleyım kızlar

Gecmis olsun cnm... simdi daha iyi olduguna cok sevindim... =)

11. gün 60
13. gün 181 çıktı.
hemşire 2 günde bir bakılacak dedi...
acaba değer kaç olana kadar bakılması gerekiyor?

Canim transferim 5. Gun transferydi
7.gunu de test yaptim 68 cikti..
9.gun 114
11.gun 137
13.gun 857
15.gun 1850 kesemizi gorduk 6 mm cik :))))

Masallah... allah nazarlardan saklasin... degerlerin cok iyiymis cnm... benimkide 130 cikti transferin 11. Gunu. Bugunde 13. Gunum... tekrar kan verdim... simdi haber bekliyorum... yeni degeri ogrenecegiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…