- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #3.741
Stress yapma cnm.... =) insallah o guzel pit pitlari duyacaksiniz... darisida bizeler...
Vallahi kizlar sabriniza hayranim :)))
Ben 7.gun gittim kan testine..o stresi daha cok yasyamadim :))
7 günde kanda çıktımı ki
sizin 11.günü 2. çizgi nasıldı .çok mu belirgin di.??
11. gün 2 dakika sonra çok baskın değildi ama bariz görünüyordu ikinci çizgi. kan tahlilinden sonraki yaptığım testte 30 saniye dolmadan net olarak çıktı canım.
bu arada alıntı yapınca isimler farklı çıkıyor bir karışıklık var sanırım bugün anlayamadım.
Insallah canim insallah. Cok tesekkur ederim. .
Canim degerin gayet guzel onceki degerin kacti.
Bana da kimyasal gebelik olabilir dedi dr artisim kotu idi ama oyle olmadi hic bakma dr sen... bence degerin gayet iyi.
Bak benim degerlere.
7.gun 68
9.gun 114
11.gun 137burads kimyasal dedi.
13.gun 857
15.gun 1850 :)) kesemzi gorduk
Vallahi kizlar sabriniza hayranim :)))
Ben 7.gun gittim kan testine..o stresi daha cok yasyamadim :))
Cikti 68 cikti :))))
benimde 8 ve 9. güne göre 11. günü biraz daha belirgin de.belirgin silik nasıl oluyoo:))yani önemlli olan 2. çizginin görülmüş olması mı rengi mi.baya belli ama benimki bilemedim :))11. gün 2 dakika sonra çok baskın değildi ama bariz görünüyordu ikinci çizgi. kan tahlilinden sonraki yaptığım testte 30 saniye dolmadan net olarak çıktı canım.
bu arada alıntı yapınca isimler farklı çıkıyor bir karışıklık var sanırım bugün anlayamadım.
yarın beta hcg ye gideceğim bugün heyecandan nefes alanım daralmış gibiyim birde çok merak ediyorum tek mi ikiz mi diye nasıl sabah olacak bakalım..
yarın beta hcg ye gideceğim bugün heyecandan nefes alanım daralmış gibiyim birde çok merak ediyorum tek mi ikiz mi diye nasıl sabah olacak bakalım..
Selam kızlar bu topiği yeni keşfettim ben de 9 Ağustos da ilk tüp bebek tedavime başladım.
Gonal f 225 doz ile bugün gonal f 225 e ek olarak cetrotide e geçeceğiz, beni de aranıza alır mısınız?
Yaş 26
Sorun morfoloji
Umut Tüp Bebek Merkezi
Allah hepimizin yüzünü güldürsün
Selam kızlar bu topiği yeni keşfettim ben de 9 Ağustos da ilk tüp bebek tedavime başladım.
Gonal f 225 doz ile bugün gonal f 225 e ek olarak cetrotide e geçeceğiz, beni de aranıza alır mısınız?
Yaş 26
Sorun morfoloji
Umut Tüp Bebek Merkezi
Allah hepimizin yüzünü güldürsün
slm kızlar.. aramıza yenı katılanlar hoşgeldınız dıyorum... hamıleler tebrıkler rabbım tamamına erdırsın. tedavısı devam edenler ınşallah guzel haberlerınızı alırızbılıyosunuz hergun sızı takıp ettıgım halde telden gırdığım ıcın yazamıyorum... 26 agustosta keseyı gormek ıcın gıdeceğız bız kısmetse ınşallah gorurum... bu arada bı ıkı gun once ınanılmaz gaz sancısı yasadım öyle böyle degıldi karnım okadar tuhaf agrıdıkı gazla karısık bır ara dıs gebelık mı yasıyorum dıye dusundum... neysekı sonr doktorumu aradım surup onerdı.. cok sukur suan ıyıyım... sanırım keseyı gorene kalp atısı duyana hatta kucagımıza alana kadar rahat yok bıze rabbım yardımcımız olsun.. cok sık yazamasamda sızınleyım kızlar
Peki ondan sonraki degerlerin kac cikti ve transferin kacinci gunuydu?
Canim transferim 5. Gun transferydi
7.gunu de test yaptim 68 cikti..
9.gun 114
11.gun 137
13.gun 857
15.gun 1850 kesemizi gorduk 6 mm cik :))))
Canim transferim 5. Gun transferydi
7.gunu de test yaptim 68 cikti..
9.gun 114
11.gun 137
13.gun 857
15.gun 1850 kesemizi gorduk 6 mm cik :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?