2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Hayirli sabahlar arkadaş lar tedaviye yeni başlayan arkadaslara hayirli uğurlu olsun hemen geçiyo Zaman hic anlamiyon hamis kalanlarada cok seviniyorum rabbim insallah banada tattitir o duyguyu bugun transferimin 4 gunu cok korkuyorum inşallah bana tutunmustur

Kizlar bugun transferin 13. Gunu degerim 130dan 219 a cikmis... sizce nasil? Doktorum henuz arayip bir yorum yapmadi... sanki bana dusuk geldi... panik oldum simdi...

ben uzun süredir takip ediyorum bu başlığı yazılanları tek tek okudum. tüp bebek yapıpta tutmayan çok az gibi bu durum beni de umutlandırıyor. inşallah herkesin ki tutar. transferim cuma yada cumartesi

İnşallah hayırlısı olsun da ben çok istiyormmmmm ikizzz. bu arada az önce abim arabayla gidiyodu sağlık ocağına hadi senide götüreyim dedi kanıma girdi gittim verdim kanı..

bekliyorum haberlerini.ben de eşimi aradım söyledim acelen ne bekle dedi cumartesiye:))kolaydı sanki beklemesi

Allah hepimizin gönlüne göre versin canım, başlamışsın ne güzel tamamına erdirsin

Masallah... allah nazarlardan saklasin... degerlerin cok iyiymis cnm... benimkide 130 cikti transferin 11. Gunu. Bugunde 13. Gunum... tekrar kan verdim... simdi haber bekliyorum... yeni degeri ogrenecegiz..

Kizlar bugun transferin 13. Gunu degerim 130dan 219 a cikmis... sizce nasil? Doktorum henuz arayip bir yorum yapmadi... sanki bana dusuk geldi... panik oldum simdi...

Canim degerin cok iyi sakin panik vs olma icin rahst olsun hamilesin cnm hemde hersey cok guzel :))

Benim degerim 114 ten 137 ye cikmisti sadece dusu ebiliyormusun dr kimyasal gebelik bu dedi sonra firlayiverdi cokk sukur..

Tam 2 kat artmasi gerekmiyor % 60 ve ustu yeterli...

işallah tutunmuştur. zaman geçmiyo. test günüm 19 u ,:)

kızlar bayram sabahı transferim yapıldı. 3.gun embrıyosu. yarın kan versem bellı olurmu kı. ama eşim izin vermiyo. pazartesiyi bekle diyooo. sabretmem lazımmıssssss .idrar testi de yapmak istemiom cıkmazsa üzülürümmmmm

Kızlar ilaçarım bitmek üzere eşimi doktora yolladım ilaçları yazdırsın diye. şu gaz olayınıda sordm dedi ki nasıl içinde geziyormu evet dedim sanki içimde taş var gibi dedim. Gel hemen dedi su toplamış olabilirsin dedi.
yok gelemem şimdi işteyimde su toplasaydım kilo alırdım demi dedim evet dedi içinde gaz dolanıyorsa korkma dedi ialçarın etkisi ile yumurta fazla oluştuğundan oluyor dedi ama sen cumartesi gel göreyim dedi dedim testiq yapar gelirim sonuc ile

kızlarr bu arada yaptığım silik çıkan idrar testini komşumdan eczaneye gönderdim bi soruver eczacı ne diyor diye.teste göre var demiş.ama normal gebelik olsaydı tam belli olması gerekirdi çizginin demiş tp bebek olduğu ve daha gnme olduğu için bu şekilde çıkmıştır demiş.sonuç olarak var demiş ama ben hala sevinemiyorummm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…