- Konu Sahibi karauslu34
-
- #3.761
neredeyse 2 ye katlamış normaldir üzülme.düşük değil bence.Kizlar bugun transferin 13. Gunu degerim 130dan 219 a cikmis... sizce nasil? Doktorum henuz arayip bir yorum yapmadi... sanki bana dusuk geldi... panik oldum simdi...
selamm arkadaşlarrr bendeee p.tesi OPU işlemi yapıldııı kısmetsee c.tesi transeferimm ilk denemem ve çokk karmaşıkk hissediyorumm
Kizlar bugun transferin 13. Gunu degerim 130dan 219 a cikmis... sizce nasil? Doktorum henuz arayip bir yorum yapmadi... sanki bana dusuk geldi... panik oldum simdi...
Kizlar bugun transferin 13. Gunu degerim 130dan 219 a cikmis... sizce nasil? Doktorum henuz arayip bir yorum yapmadi... sanki bana dusuk geldi... panik oldum simdi...
inşallah ikiz olur.benimde tabii.:)
Az kaldi cnm... =) yarin guzel haberini duyacaz insallah...
Bence yüksek canım dktorunu hemen ara sor
cooookkk iyi cnm
İnşallah hayırlısı olsun da ben çok istiyormmmmm ikizzz. bu arada az önce abim arabayla gidiyodu sağlık ocağına hadi senide götüreyim dedi kanıma girdi gittim verdim kanı..
bekliyorum haberlerini.ben de eşimi aradım söyledim acelen ne bekle dedi cumartesiye:))kolaydı sanki beklemesi
Selam kızlar bu topiği yeni keşfettim ben de 9 Ağustos da ilk tüp bebek tedavime başladım.
Gonal f 225 doz ile bugün gonal f 225 e ek olarak cetrotide e geçeceğiz, beni de aranıza alır mısınız?
Yaş 26
Sorun morfoloji
Umut Tüp Bebek Merkezi
Allah hepimizin yüzünü güldürsün
ben söylemedim sabremedemiyosun diyo sonra bana :)) kendileri yaşasa naparlar acaba :d
aynenn.onların yaşadığı hikaye.onlar bizim içimizde hisseden yaşayan biziz.onlar ancaa dışardan akıl veriyolarr:)
Masallah... allah nazarlardan saklasin... degerlerin cok iyiymis cnm... benimkide 130 cikti transferin 11. Gunu. Bugunde 13. Gunum... tekrar kan verdim... simdi haber bekliyorum... yeni degeri ogrenecegiz..
Hayirli sabahlar arkadaş lar tedaviye yeni başlayan arkadaslara hayirli uğurlu olsun hemen geçiyo Zaman hic anlamiyon hamis kalanlarada cok seviniyorum rabbim insallah banada tattitir o duyguyu bugun transferimin 4 gunu cok korkuyorum inşallah bana tutunmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?