2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

valla ben yine aldırdım.4. idrar testim olacak .bana moral oluyor.ilkte zaten varsa idrarda çıkmaz diyerek yaptım yani çıkmasada moralim bozulmayacaktı çnki büyük ihtimalle çıkmaz ama az da olsa çıkınca çok moral oluyor:)

Slm ben günlerden beri buraya girmeye çalışıyom. ben bayramdan bi gün sonra. Negatif aldım adet olmadım

Ben yaşam hastanesi Kıbrıs'ta yaptık. Yumurta donasyon oldu. Ama negatif. Okadarda emin dik ki. Sonuçta sağlam yumurta konuldu. Adetım gelmedi. Geçen Pazartesi kan testi negatif. Denildi. Ama gene mucize bekliyum

Ben yaşam hastanesi Kıbrıs'ta yaptık. Yumurta donasyon oldu. Ama negatif. Okadarda emin dik ki. Sonuçta sağlam yumurta konuldu. Adetım gelmedi. Geçen Pazartesi kan testi negatif. Denildi. Ama gene mucize bekliyum
canım nasip bu işler.adetin klaç gün geçti.13. denemeye sabredip 13. anne olan var.Allahım ne zaman nasip eder o bilir.biz elimizden geleni yapıp teslimiyet gösterip bekliyoruz.üzülme sende,umutsuzluğa kapılma.dua et

selam kızlar nasılsınz? hamişlerimz her şey yolundadr umarım..

Negatif sonuç alan arkadaşlar regliniz ne zaman geldi ilaçları bırakınca?

Bir de crinone kullananlar koyu renkli çamur gibi bir akıntım var 5-6 gündür sürüyor ve sinir ediyor sizlerde de olmuş muydu ?

Doktorum kızdı sordum :) neden yapıyrosunuz dedi anlamıyorum.
Bende dedim bende bilmiyorum meraktan :)
Kolay değil süreç biliyorum ama sabır edin dedin. Cumartesi kan değerine baktır bana gel dedi

:))peki dedinmi hocam silik çıktı ne anlama geliyor diye:)bu arada hangi hastane

Son düzenleme:

Canım benim 29 temmuz test günümdü...Negatif çıktı ilaçları kestim...31 inde reglim geldi...Koyu renkli akıntı crinoneyi bıraktıktan sonra 2 gün boyunca geldi....sonrada adet oldum zaten...

Canım benim 29 temmuz test günümdü...Negatif çıktı ilaçları kestim...31 inde reglim geldi...Koyu renkli akıntı crinoneyi bıraktıktan sonra 2 gün boyunca geldi....sonrada adet oldum zaten...
merhabe benim ilk tüp denememde kan tahlilime 2 gün kala çamur gibi kahverengi gelmişti.sonra 2 gün geçince yavaş yavaş adet kanamasına döndü.sonuç negatifti.

Benimde 20 si simdiden heyecan liyim cok sz yürüyüş yapiyorum ev icinde oturarak yemek yiyorum sen neler yapiyosun bu arada insallah bebisler tutunur

bende heyecan korku umut böyle karışık duygular var. ben dolaşıyorum canım iyiyim çok şükür. yorulursam uzanıyorum tv karşısında:) benim biraz gaz şişkinliğim var. dünden beri o sıkıntı yaptı biraz sadece. belirti aramamaya kendimi dinlememeye çalışıom... hayırlısı bakalım

Of ya pazartesi bıraktım ilaçları hala yok reglim o neyse de şu siyah akıntı öldürecek beni bi sıkıntı mı var ki diye takıldım doktora da 1 hafta sonra gdicem :2:

ayyy bişey demediğine göre var heralde:))içine öyle doğdu.ikimize cumartesi alırız inşallah güzell haberlerii

:))Bilmiyorum artık
Ama ben yinede ümitlenmek istemiyorum
İnşallah dediğin gibi kaı verelimde ak mı kara mı anlayalımda rahatlayalım :)
Sen kaçta kan vereceksin.

Kızlar fazla yatmayıne vde doktorlar bile idyor transferden sonra 2-3 gün dünlenin yeter. Sonra ağır kaldırmadan fazla yorulmadan günlük yaşantınıza devam edin.
O gaz bendede var geberiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…