2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Tedavi sırasında kullanmıştım bi sorun mu var?

Yok canım pek kullanan yok sanıım o yüzden sordum.

Yok canım 8 ağustos test günmdü ama bayrama geldiği için bi gün önce yaptırdım 0 çıktı pazartesi tekrar yaptırdım doktorumun ısrarı üzerine 1.18 çıktı işte hala daha da adet olmadm

Kızlar karnı şiş olan var mı? Yani ayağa kalktığımda sank karnımda bişey var yürümem zorlaşıyor basınç var gibi geliyor.

teşekkürler canım.amaişte bir umut bekliyorum..çünkü ayşegül arkadaşımız öle olmuş inş hamiledir

hiç dikkat etmedim ama yok sanırım olsa farkederdim.kasıyor musun kendini yürürken falan

Hiç kasmıyorum ama basınçtan dolayı paytak yürüyorum.

benimde öyle sanki bi ton su içmişim gibi sağa sola sallanıyo resmen sabah da nefes alanım daralmış gibiydim

Aynen ne bişey yemek istiyorum ne su içmek istiyorum. Hele ki ben çayı çok severim içemiyorum.
Ne kadar oldu transferin olalı canım

Hiç kasmıyorum ama basınçtan dolayı paytak yürüyorum.

Aynen ne bişey yemek istiyorum ne su içmek istiyorum. Hele ki ben çayı çok severim içemiyorum.
Ne kadar oldu transferin olalı canım

benim transferim olalı 10. günüm ilk olduğu için ben kendi kendime evham yapıyorum sanıyodum sen yazınca bende zıpladım :)

canım zamana zaman olur hatta oturup kalkarken bile bi batma falan olur korkma sakın

ben yeniyim.adım elvin 29 temmuzda yumurta donasyonu tüp bebek yaptırdık.10 ağustosta kan tahlıl günü bayram dolasıyle 12 de kan verdim negatiiiiiftransferimin 18ci günü bir umut olabilirmii

ben yeniyim.adım elvin 29 temmuzda yumurta donasyonu tüp bebek yaptırdık.10 ağustosta kan tahlıl günü bayram dolasıyle 12 de kan verdim negatiiiiiftransferimin 18ci günü bir umut olabilirmii

adetm gelmedi allah isterse inş gelmezgöğüs ağrı sızısı var karnımda batma..hamiş kalabilirmiyim..öle bişi olabilirmii.

kızlar merhaba,

aranızda dondurulmuş embriyolarla deneyen var mı? ben bu ay deniyorum.östrojen bandı verdi doktor 1 haftadır kullanıyorum ancak bugün baktım yumurtlamanın olduğunu gösteren akıntı gelmiş. bu olduğu zaman bantlara devam ediyo musunuz yoksa progesterona mı geçmem lazım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…