- Konu Sahibi karauslu34
-
- #3.801
:))Bilmiyorum artık
Ama ben yinede ümitlenmek istemiyorum
İnşallah dediğin gibi kaı verelimde ak mı kara mı anlayalımda rahatlayalım :)
Sen kaçta kan vereceksin.
eşim işten gelince veririm sanırım öğleden sonraa.
Of ya pazartesi bıraktım ilaçları hala yok reglim o neyse de şu siyah akıntı öldürecek beni bi sıkıntı mı var ki diye takıldım doktora da 1 hafta sonra gdicem :2:
Tedavi sırasında kullanmıştım bi sorun mu var?
:))Bilmiyorum artık
Ama ben yinede ümitlenmek istemiyorum
İnşallah dediğin gibi kaı verelimde ak mı kara mı anlayalımda rahatlayalım :)
Sen kaçta kan vereceksin.
eşim işten gelince veririm sanırım öğleden sonraa.
Ben tek gitmeyi istedim eşimde tamam dedi :) Sabah giderim iki saat sonrada sonucu alır dr gösteririm :)
sonuç negatif mi canım?
Evet maalesefilk kan testim 0 ikincisi 1.18 çıktı
Yok canım pek kullanan yok sanıım o yüzden sordum.
sen benden önce öğreneceksinn o zaman.Ben tek gitmeyi istedim eşimde tamam dedi :) Sabah giderim iki saat sonrada sonucu alır dr gösteririm :)
Kızlar karnı şiş olan var mı? Yani ayağa kalktığımda sank karnımda bişey var yürümem zorlaşıyor basınç var gibi geliyor.
Kızlar karnı şiş olan var mı? Yani ayağa kalktığımda sank karnımda bişey var yürümem zorlaşıyor basınç var gibi geliyor.
canım nasip bu işler.adetin klaç gün geçti.13. denemeye sabredip 13. anne olan var.Allahım ne zaman nasip eder o bilir.biz elimizden geleni yapıp teslimiyet gösterip bekliyoruz.üzülme sende,umutsuzluğa kapılma.dua et
hiç dikkat etmedim ama yok sanırım olsa farkederdim.kasıyor musun kendini yürürken falan
benimde öyle sanki bi ton su içmişim gibi sağa sola sallanıyo resmensabah da nefes alanım daralmış gibiydim
Hiç kasmıyorum ama basınçtan dolayı paytak yürüyorum.
Aynen ne bişey yemek istiyorum ne su içmek istiyorum. Hele ki ben çayı çok severim içemiyorum.
Ne kadar oldu transferin olalı canım
bugün 8. günüm 5. gün transferiydi
kızlarrrrrrrrrrr öğleden sonra şiddetli bir kasık ağrısı geldi bana bu nedir yahuuu bıçak gibi ara ara saplanıyor geçmek bilmedi ne yapacağım bu niçin oluyor bilen yaşayan varsa yardımcı olsun lütfen..
ben yeniyim.adım elvin 29 temmuzda yumurta donasyonu tüp bebek yaptırdık.10 ağustosta kan tahlıl günü bayram dolasıyle 12 de kan verdim negatiiiiiftransferimin 18ci günü bir umut olabilirmii
11. gün 60
13.gün 181
sizce iyi mi değerler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?