- Konu Sahibi karauslu34
-
- #3.821
teşekkür ederim 9 ununda gelişimi iyiymiş 4 hücreli olmuşlar. toplandıkları gün döleniyorlar ya 1. günmü sayılıyor acaba
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım 3 ağustosta 5.gün transferim oldu iki embriyo yerelştirdiler pazartesi değerim 120.4 bugün yine yaptırdım 339 cıktı iyimi sizce bilgisi olanlar cevap yazarsa sevinirim rabbim herkese hayırlı bebişler nasip etsin inşallah
hayırlı olsun canım
tebrk ederim seni canım
Selam kızlar bu topiği yeni keşfettim ben de 9 Ağustos da ilk tüp bebek tedavime başladım.
Gonal f 225 doz ile bugün gonal f 225 e ek olarak cetrotide e geçeceğiz, beni de aranıza alır mısınız?
Yaş 26
Sorun morfoloji
Umut Tüp Bebek Merkezi
Allah hepimizin yüzünü güldürsün
aramıza hoşgeldin canım.Allah yardımcın olsun umarım güzel haberlerini alırız
benim transferim olalı 10. günüm ilk olduğu için ben kendi kendime evham yapıyorum sanıyodum sen yazınca bende zıpladım :)
ben kişiye nerden cvp yazacam tam anlamıyorum buurayı
:)Ben yüz üstü yatamıyorum direk ağrıyor. İğne vurulurken bile zor yatıyorum bişeyler batıyor sanki.
Yani normal bi tarafım ağrımadan bir gün geçirmek istiyorum :)
canım zamana zaman olur hatta oturup kalkarken bile bi batma falan olur korkma sakın
yüz üstü yatmayın dediler bana da bende normalde hiç yan yada sırt üstü yatamam ama alışıyo insan..
hadi gözün aydın kesin hamilesin canım
zaten istesemde yatamıyorum batıyor :)
Çokmu mız mızım diyeceğim ama yok değilim
Kendi kendimide nasıl övüyorum
deilsin deilsin hepimiz böyleyiz
:)))Vallahi ya manyaklaştım iyice yürümem değişti ağrıdan:)
İş yerindekiler diyor neyin var bi aydır ölü gibiain hamilemisin hemen yok diyorum yorgunum
Ne meraklılar anlamıyorum ki. Ben kimseye sormam ama maşallah herkes bama soruyor. İşte, sülalaede bi gün dalıcam:)
herkes aynı inan bana da öyle saçma sapan sorular öneriler kıpırdamadan yat diyenler neredeyse ölü taklidi yap diyecekler duymuyorum hiçbirini
Kizlarrrrr kontrolden geldim
Mucizemi gordum minicik 6 mm...kalbi gunes gibi parliyordu yanip yanip sonuyordu
Doktor eveet burda bir hayat baslamis gozunuz aydin dedi..gerisini hckirmaktan hatirlsmiyorum
Coook muhteşem bir duyguymus. .darisi hepinize ins...
Bu kez sadece gorduk 2 hafta sonra duyururum dedi
Birde dr hesapladi 6+1 gunluksun dedi..ultrasonda dogruladi birden 4 gun kuculduk :)))
Ben yanlis hesaplamisim tupus olunca değişebiliyor demek ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?