2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

teşekkür ederim 9 ununda gelişimi iyiymiş 4 hücreli olmuşlar. toplandıkları gün döleniyorlar ya 1. günmü sayılıyor acaba

canım ben de cumartesi doktora gittiğimde soracam ama geçen gün hemşireye sordum ban transferin olduğu gün den itibaren sayılıyo dedi artık ne kadar doğru bilemiyorum öğrenince yazarım sana

tebrk ederim seni canım

aramıza hoşgeldin canım.Allah yardımcın olsun umarım güzel haberlerini alırız

benim transferim olalı 10. günüm ilk olduğu için ben kendi kendime evham yapıyorum sanıyodum sen yazınca bende zıpladım :)

:)Ben yüz üstü yatamıyorum direk ağrıyor. İğne vurulurken bile zor yatıyorum bişeyler batıyor sanki.
Yani normal bi tarafım ağrımadan bir gün geçirmek istiyorum :)

:)Ben yüz üstü yatamıyorum direk ağrıyor. İğne vurulurken bile zor yatıyorum bişeyler batıyor sanki.
Yani normal bi tarafım ağrımadan bir gün geçirmek istiyorum :)

yüz üstü yatmayın dediler bana da bende normalde hiç yan yada sırt üstü yatamam ama alışıyo insan..

deilsin deilsin hepimiz böyleyiz

:)))Vallahi ya manyaklaştım iyice yürümem değişti ağrıdan:)

İş yerindekiler diyor neyin var bi aydır ölü gibiain hamilemisin hemen yok diyorum yorgunum
Ne meraklılar anlamıyorum ki. Ben kimseye sormam ama maşallah herkes bama soruyor. İşte, sülalaede bi gün dalıcam:)

herkes aynı inan bana da öyle saçma sapan sorular öneriler kıpırdamadan yat diyenler neredeyse ölü taklidi yap diyecekler duymuyorum hiçbirini

Kizlarrrrr kontrolden geldim

Mucizemi gordum minicik 6 mm...kalbi gunes gibi parliyordu yanip yanip sonuyordu

Doktor eveet burda bir hayat baslamis gozunuz aydin dedi..gerisini hckirmaktan hatirlsmiyorum

Coook muhteşem bir duyguymus. .darisi hepinize ins...

Bu kez sadece gorduk 2 hafta sonra duyururum dedi

Birde dr hesapladi 6+1 gunluksun dedi..ultrasonda dogruladi birden 4 gun kuculduk :)))
Ben yanlis hesaplamisim tupus olunca değişebiliyor demek ki..

Gozun aydin cnm bnm... ne kadar sevindim bilemezsin...

Kizlar 2 gun sonra tekrar gidicem kan vermeye... doktorum 219 un yeterli olmagini soyledi... =( illaha ikiye katlanacakmis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…