- Konu Sahibi karauslu34
-
- #3.841
Ozikacım hadi gözün aydın seninde blastosist olacak bugün arayacaklarsa
Kizlar 2 gun sonra tekrar gidicem kan vermeye... doktorum 219 un yeterli olmagini soyledi... =( illaha ikiye katlanacakmis...
kızlar ben bugün bi halt işledim 3. gün emriyosu transferimin 9. gününde idrar testi yaptım koyuuuuuu tek çizgi ahhhh salak kafam benim((((((
kızlar bayram sabahı transferim yapıldı. 3.gun embrıyosu. yarın kan versem bellı olurmu kı. ama eşim izin vermiyo. pazartesiyi bekle diyooo. sabretmem lazımmıssssss .idrar testi de yapmak istemiom cıkmazsa üzülürümmmmm
Kizlarrrrr kontrolden geldim
Mucizemi gordum minicik 6 mm...kalbi gunes gibi parliyordu yanip yanip sonuyordu
Doktor eveet burda bir hayat baslamis gozunuz aydin dedi..gerisini hckirmaktan hatirlsmiyorum
Coook muhteşem bir duyguymus. .darisi hepinize ins...
Bu kez sadece gorduk 2 hafta sonra duyururum dedi
Birde dr hesapladi 6+1 gunluksun dedi..ultrasonda dogruladi birden 4 gun kuculduk :)))
Ben yanlis hesaplamisim tupus olunca değişebiliyor demek ki..
Canım hayırlısı inşallah bankada öle geliyo ama yarında çaşırabiliriz dediler. Sen durumdasın
Kizlarrrrr kontrolden geldim
Mucizemi gordum minicik 6 mm...kalbi gunes gibi parliyordu yanip yanip sonuyordu
Doktor eveet burda bir hayat baslamis gozunuz aydin dedi..gerisini hckirmaktan hatirlsmiyorum
Coook muhteşem bir duyguymus. .darisi hepinize ins...
Bu kez sadece gorduk 2 hafta sonra duyururum dedi
Birde dr hesapladi 6+1 gunluksun dedi..ultrasonda dogruladi birden 4 gun kuculduk :)))
Ben yanlis hesaplamisim tupus olunca değişebiliyor demek ki..
kızlar bayram sabahı transferim yapıldı. 3.gun embrıyosu. yarın kan versem bellı olurmu kı. ama eşim izin vermiyo. pazartesiyi bekle diyooo. sabretmem lazımmıssssss .idrar testi de yapmak istemiom cıkmazsa üzülürümmmmm
Sevilimm benimde 3.gum biliyosun bugun oylesine 1test yapayim dedim 6.gunun amaa negatif ciktii fazla uzuldum diyemem ama pazartesii kan vercemm artikk dayanamiyom...uzulmiyxeksenn sende bi test yapsanaa karsilastirma firsatimiz olur
herkes aynı inan bana da öyle saçma sapan sorular öneriler kıpırdamadan yat diyenler neredeyse ölü taklidi yap diyecekler duymuyorum hiçbirini
canım benim rabbim tamamına erdirsin.öyle güzel yazmışsın ki ben görmüş gibi oldum ve şuan gözyaşlarımı tutamıyorum.bebişin sımsıkı tutunsun sana inşallah
Kizlar 2 gun sonra tekrar gidicem kan vermeye... doktorum 219 un yeterli olmagini soyledi... =( illaha ikiye katlanacakmis...
canm yanılmıyorsam eşin micro tese olmuştu .zor bir ameliyat mı Sonrasında yürüyüp oturabiliyormuydu.Çok ağrısı oldu mu.Etkileri ne kadar sürede geçti yardımcı olursan sevinirim
canım benim merak ettiğim ameliyattan sonra hemen rahat yürüyüp oturabildi mi çünkü mesela biz araba kullanmak durumundayız .Yani araba sürebilir mi sonrasındaEvet CNm esim iki hafta once micro tese oldu... Ameliyat çok kolay.. 20dk-3 saat surebiliyo... Ilk iki gun biraz agrisi oldu.. Ama dayanılmayacak gibi degildi.. Şimdi ama turp gibi.. Hatta denize bile giriyor şimdi... =] Micro tese ile sperm bulma şansı %30-40 ama bi ay önce ilaç tedavisi ile %50 ye çıkıyormuş... Benim eşiöde bi ay ilaç kullandı.. Bence hiç düşünmeden yapın.. Ama önce iyi bi doktor seçin... Bu ameliyatı bır cok kere yapmış be başarı elde etmiş olan bı doktor bulun... Ben şimdi hamileyim.. Çektiğimiz acılara değdi.. İnşallah herşey gönlünüzde olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?