2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Kizlar 2 gun sonra tekrar gidicem kan vermeye... doktorum 219 un yeterli olmagini soyledi... =( illaha ikiye katlanacakmis...

Canim sen dr inanki takilma bana kimyasal gebelik dediler...deger kötü dediler
Ama oyle olmadi..ki senin degerin gayet güzel artmis bence...

kızlar ben bugün bi halt işledim 3. gün emriyosu transferimin 9. gününde idrar testi yaptım koyuuuuuu tek çizgi ahhhh salak kafam benim ((((((

Sevilimm benimde 3.gum biliyosun bugun oylesine 1test yapayim dedim 6.gunun amaa negatif ciktii fazla uzuldum diyemem ama pazartesii kan vercemm artikk dayanamiyom...uzulmiyxeksenn sende bi test yapsanaa karsilastirma firsatimiz olur

hadi gözünüz aydın darısı bizciklere inşaallah..

canım benim rabbim tamamına erdirsin.öyle güzel yazmışsın ki ben görmüş gibi oldum ve şuan gözyaşlarımı tutamıyorum.bebişin sımsıkı tutunsun sana inşallah

kızlar bir dua var çoğunuz biliyorsunuzdur.KENZUL ARŞ DUASI.fazileti çok büyük.okuduktan sonra inanın bir şekilde etkisini bi yerden gösteriyor.bugün perşembe gecesi,rabbimden isteyelim.çizft çizgiler,yüksek hcg ler,keseler görmeyi,pıt pıtlar duymayı ve en sonunda onları kucağımıza almayı.hepimiz bugün en az birer tane okuyalım ve birbirimiz için de dua edlim.rabbim hepimizin duasını kabul etsin

Bence sabret bir şey kalmadı pazartesiye. Çoğu gitti azı kaldıı. Güzel olacak her şey merak etme inşallah.

canm yanılmıyorsam eşin micro tese olmuştu .zor bir ameliyat mı Sonrasında yürüyüp oturabiliyormuydu.Çok ağrısı oldu mu.Etkileri ne kadar sürede geçti yardımcı olursan sevinirim

Sevilimm benimde 3.gum biliyosun bugun oylesine 1test yapayim dedim 6.gunun amaa negatif ciktii fazla uzuldum diyemem ama pazartesii kan vercemm artikk dayanamiyom...uzulmiyxeksenn sende bi test yapsanaa karsilastirma firsatimiz olur

canım ben üzülürüm . o yüzden idrar testi yapmayacam. eşimi razı etseydim yarın kan vercektim . ama pazartesiyi beklicez.büyük gün pazartesiiiiiiiiiiii

herkes aynı inan bana da öyle saçma sapan sorular öneriler kıpırdamadan yat diyenler neredeyse ölü taklidi yap diyecekler duymuyorum hiçbirini

Çok haklısın, çok sinir bozucu. Kayınvalidem bugün bana ne işin var pazarda diye telefonda çıkıştı. Galiba kapsülle beslenememiz gerektiğini düşünüyor. Duymazlıktan gelmeyi öğrenebilsem keşke ben de.

canım benim rabbim tamamına erdirsin.öyle güzel yazmışsın ki ben görmüş gibi oldum ve şuan gözyaşlarımı tutamıyorum.bebişin sımsıkı tutunsun sana inşallah

Canim benim coook tesekkur ediyorum cok sagol

Isteyen herkesss bu duyguyu yasasin inşallah. ..

Kizlar 2 gun sonra tekrar gidicem kan vermeye... doktorum 219 un yeterli olmagini soyledi... =( illaha ikiye katlanacakmis...

Canım sıkma canını lütfen. İkiye de katlayacak dörde de katlayacak Allahın izniyle. Ben de yarın tekrar gideceğim bakalım ne alemdeyim ve hazreti huysuz doktorum bu sefer neyi garanti altına almaya çalışacak.

Kizlarrr kimseye kulak asmayin moralinizi bozmayin...

Inanin transferin 2 gunu sallana sallana 5 saat yol geldik oturdum hic yatmadim bile...
Sonraki gun dinlendim biraz ama hep yatmsdim.
Yuz usu cok uyudum..sirt ustu yatamadim...hala da oyleyim

Strese sokmayin kendinizi sokmalarina da izin vermeyin. ..

kızlar bu iğneyi göbek deliğine iki parmak koyup ölçülüyodu ama iğne parmağın bittiği hizaya mı vuruluyordu yoksa iç kısma mı ben içe vurdum deliğe yakın sanırım yanlış vurdum bir şey olur mu ki

merhaba hanımlar ..

sizden bir ricada bulunmak istiyorum...kk da tanıştığım arkadaşım kısmetse 7. tüp bebek tedavisine başlıyacak eylül ayında ..maddi yönden bilirsiniz ki sıkıntılı bir tedavi..buraya yazmamın sebebi ise henüz yeni başlık olduğu için uygun gördüm, eğer elinizde tedaviden artan ilaçlarınız kaldıysa bu arkadaşıma gönderirmisniz lütfen?
kendiside bu konu ile ilgili başlık açmış zaten yardımcı olmak isteyen olursa burdan kendisine ulaşabilir http://www.kadinlarkulubu.com/tup-be...8-gonal-f.html (Gonal f)

canm yanılmıyorsam eşin micro tese olmuştu .zor bir ameliyat mı Sonrasında yürüyüp oturabiliyormuydu.Çok ağrısı oldu mu.Etkileri ne kadar sürede geçti yardımcı olursan sevinirim

Evet CNm esim iki hafta once micro tese oldu... Ameliyat çok kolay.. 20dk-3 saat surebiliyo... Ilk iki gun biraz agrisi oldu.. Ama dayanılmayacak gibi degildi.. Şimdi ama turp gibi.. Hatta denize bile giriyor şimdi... =] Micro tese ile sperm bulma şansı %30-40 ama bi ay önce ilaç tedavisi ile %50 ye çıkıyormuş... Benim eşiöde bi ay ilaç kullandı.. Bence hiç düşünmeden yapın.. Ama önce iyi bi doktor seçin... Bu ameliyatı bır cok kere yapmış be başarı elde etmiş olan bı doktor bulun... Ben şimdi hamileyim.. Çektiğimiz acılara değdi.. İnşallah herşey gönlünüzde olur...

canım benim merak ettiğim ameliyattan sonra hemen rahat yürüyüp oturabildi mi çünkü mesela biz araba kullanmak durumundayız .Yani araba sürebilir mi sonrasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…