- 8 Mart 2013
- 281
- 14
- 118
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #3.861
canm yanılmıyorsam eşin micro tese olmuştu .zor bir ameliyat mı Sonrasında yürüyüp oturabiliyormuydu.Çok ağrısı oldu mu.Etkileri ne kadar sürede geçti yardımcı olursan sevinirim
canım benim merak ettiğim ameliyattan sonra hemen rahat yürüyüp oturabildi mi çünkü mesela biz araba kullanmak durumundayız .Yani araba sürebilir mi sonrasında
merhaba hanımlar ..
sizden bir ricada bulunmak istiyorum...kk da tanıştığım arkadaşım kısmetse 7. tüp bebek tedavisine başlıyacak eylül ayında ..maddi yönden bilirsiniz ki sıkıntılı bir tedavi..buraya yazmamın sebebi ise henüz yeni başlık olduğu için uygun gördüm, eğer elinizde tedaviden artan ilaçlarınız kaldıysa bu arkadaşıma gönderirmisniz lütfen?
kendiside bu konu ile ilgili başlık açmış zaten yardımcı olmak isteyen olursa burdan kendisine ulaşabilir http://www.kadinlarkulubu.com/tup-be...8-gonal-f.html (Gonal f)
Canım ya namaz abdesti olmadan böle dualar okunur muilla abdest şart mı biliyor musun? Allah dualarımızı kabul etsin inşallahkızlar bir dua var çoğunuz biliyorsunuzdur.KENZUL ARŞ DUASI.fazileti çok büyük.okuduktan sonra inanın bir şekilde etkisini bi yerden gösteriyor.bugün perşembe gecesi,rabbimden isteyelim.çizft çizgiler,yüksek hcg ler,keseler görmeyi,pıt pıtlar duymayı ve en sonunda onları kucağımıza almayı.hepimiz bugün en az birer tane okuyalım ve birbirimiz için de dua edlim.rabbim hepimizin duasını kabul etsin
. Iyı geceler canlar sonunda adet oldum yarın gıdıyorum doktora bakalım beni neler beklıyor dua edın hersey yolunda olsun başlım iğnelere.Bu arada kenzul arş duasını görünce yazmak istedim ben her gün okurum ama duadan önce ıkı rekat namaz kılınıyor canlar rekâtların ıkısındede süre sadece ıhlas okunacak aklınızda bulunsun dua kıtaplarında bu Selül'de gecıyor.Rabbım şimdiden dualarımızı kabul etsın inşallah aminCanım ya namaz abdesti olmadan böle dualar okunur muilla abdest şart mı biliyor musun? Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
Evet CNm esim iki hafta once micro tese oldu... Ameliyat çok kolay.. 20dk-3 saat surebiliyo... Ilk iki gun biraz agrisi oldu.. Ama dayanılmayacak gibi degildi.. Şimdi ama turp gibi.. Hatta denize bile giriyor şimdi... =] Micro tese ile sperm bulma şansı %30-40 ama bi ay önce ilaç tedavisi ile %50 ye çıkıyormuş... Benim eşiöde bi ay ilaç kullandı.. Bence hiç düşünmeden yapın.. Ama önce iyi bi doktor seçin... Bu ameliyatı bır cok kere yapmış be başarı elde etmiş olan bı doktor bulun... Ben şimdi hamileyim.. Çektiğimiz acılara değdi.. İnşallah herşey gönlünüzde olur...[/QUOTE
Selam;
Öncelikle hayırlı olsun cnm, birsey soracagım tese işlemini nerede yaptırdınız doktorunuz kimdi? Bnm eşimde mart ayında mikrotese oldu alman hastanesi tansel bey biz cok memnun kaldık ama yine de sizin doktoru da ogrenmek istedim. Eşim daha önceki doktorumun yonlendirmesi sonucu 2 farklı doktor cookkk eski teknik olan mikrotesa yaptı ve bu doktorlardan biri prof dr idi. 2 kez cok canlı sperme ulaşmadıklarından ilacla canlandırdılar ve tabiki sonuc negatif. Gercekten işini bilen doktor olması önemli.
Tesekkurlerrrr
. Iyı geceler canlar sonunda adet oldum yarın gıdıyorum doktora bakalım beni neler beklıyor dua edın hersey yolunda olsun başlım iğnelere.Bu arada kenzul arş duasını görünce yazmak istedim ben her gün okurum ama duadan önce ıkı rekat namaz kılınıyor canlar rekâtların ıkısındede süre sadece ıhlas okunacak aklınızda bulunsun dua kıtaplarında bu Selül'de gecıyor.Rabbım şimdiden dualarımızı kabul etsın inşallah amin
Canım ya namaz abdesti olmadan böle dualar okunur muilla abdest şart mı biliyor musun? Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
canımm çok geçmiş oksun.sitres yapma kendine.neden su topluyor ki karnın.Günaydın kızlar,
Akşam ölüyorum zannettim. Zaten kasıkalrımda kramp gibi ağrı vardı yürüyemiyordum.
Eve gittim bayo yapıp uzandım gece 11 de b,r ağrı ile uyandım inanamazsınız ağlıyorum hungur hungur mıdeme kramplar gırıyor anlatılamaz bısey. esım ısrar edıyor hastaneye gıdelım ben ınat gıtmıyorum ya su topladıysam ya cekerlerse dıye tam 1 saat öldüm öldüm dirildim. Nasıl uyumuşum bilmiyorum. Sabah işe gelmek için kalktım yine birden başladı sanki üzerimden kova ıle su bosaltmıslar gıbı hastaneyi aradım hemen mıde agrısından oluyorum dıye gavıscon alayım mı dedım al rahatlatır dedı ıkı kasık ısctım vallahı sımdı bıraz rahatım ama gelın bana sorun sımdı nasılsın dıye halsızlıkten geberıyorum
Kizlarrrrr kontrolden geldim
Mucizemi gordum minicik 6 mm...kalbi gunes gibi parliyordu yanip yanip sonuyordu
Doktor eveet burda bir hayat baslamis gozunuz aydin dedi..gerisini hckirmaktan hatirlsmiyorum
Coook muhteşem bir duyguymus. .darisi hepinize ins...
Bu kez sadece gorduk 2 hafta sonra duyururum dedi
Birde dr hesapladi 6+1 gunluksun dedi..ultrasonda dogruladi birden 4 gun kuculduk :)))
Ben yanlis hesaplamisim tupus olunca değişebiliyor demek ki..
canımm çok geçmiş oksun.sitres yapma kendine.neden su topluyor ki karnın.
Günaydın kızlar,
Akşam ölüyorum zannettim. Zaten kasıkalrımda kramp gibi ağrı vardı yürüyemiyordum.
Eve gittim bayo yapıp uzandım gece 11 de b,r ağrı ile uyandım inanamazsınız ağlıyorum hungur hungur mıdeme kramplar gırıyor anlatılamaz bısey. esım ısrar edıyor hastaneye gıdelım ben ınat gıtmıyorum ya su topladıysam ya cekerlerse dıye tam 1 saat öldüm öldüm dirildim. Nasıl uyumuşum bilmiyorum. Sabah işe gelmek için kalktım yine birden başladı sanki üzerimden kova ıle su bosaltmıslar gıbı hastaneyi aradım hemen mıde agrısından oluyorum dıye gavıscon alayım mı dedım al rahatlatır dedı ıkı kasık ısctım vallahı sımdı bıraz rahatım ama gelın bana sorun sımdı nasılsın dıye halsızlıkten geberıyorum
Günaydın kızlar,
Çok teşekkür ederim canım vallahi allahtan o an ölmeyi istedim.
ben midem diyorum ama midemmi karnımmı bir türlü anlamadım
Kokrtum gitmeye. birde zaten adım atacak durumda değildim
öğleden sonra kan sonucunu öğrenicem gece uyuyamadım saat 5 de ayağa dikildim şimdi de sanki zaman durdu koca 11 günü geçirdim birkaç saat neden geçmek bilmez ki(
öğleden sonra kan sonucunu öğrenicem gece uyuyamadım saat 5 de ayağa dikildim şimdi de sanki zaman durdu koca 11 günü geçirdim birkaç saat neden geçmek bilmez ki(
Sabır canım inşallah güzel haberler alacaksın.
Ah bu sabırsızlığımız yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?