2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

canm yanılmıyorsam eşin micro tese olmuştu .zor bir ameliyat mı Sonrasında yürüyüp oturabiliyormuydu.Çok ağrısı oldu mu.Etkileri ne kadar sürede geçti yardımcı olursan sevinirim

canım benim merak ettiğim ameliyattan sonra hemen rahat yürüyüp oturabildi mi çünkü mesela biz araba kullanmak durumundayız .Yani araba sürebilir mi sonrasında

Maalesef Cnm ilk bir kaç süremez bence... Ama gine doktorunuz en iyisini bilir...

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/642798-gonal-f.html

Canım ya namaz abdesti olmadan böle dualar okunur muilla abdest şart mı biliyor musun? Allah dualarımızı kabul etsin inşallah

Canım ya namaz abdesti olmadan böle dualar okunur muilla abdest şart mı biliyor musun? Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
. Iyı geceler canlar sonunda adet oldum yarın gıdıyorum doktora bakalım beni neler beklıyor dua edın hersey yolunda olsun başlım iğnelere.Bu arada kenzul arş duasını görünce yazmak istedim ben her gün okurum ama duadan önce ıkı rekat namaz kılınıyor canlar rekâtların ıkısındede süre sadece ıhlas okunacak aklınızda bulunsun dua kıtaplarında bu Selül'de gecıyor.Rabbım şimdiden dualarımızı kabul etsın inşallah amin

kızlar slm bende bu ay tüpbebek denemesine başlayacak olanlardanım,kafam çok karıştı geçen ay dra gittiğimde iki tane kist olduğunu söyledi bana ve biri çikolata kisti ve kistleri iğneyle boşalttı sonrada doğum kontrol ilacı verdi vede parlodel test yapmadı sadece göğsümden süt geldiğini söylemiştim iki ilacıda çok kullanamadım unutuyorum genelde acaba sizce bu sorun olurmu bide sormak istediğim bişey daha var uzun protokol ve kısa protokoldan bahsetmişsiniz nedemek olduğunu bana açıklayabilirmisiniz rica etsemm

canım hadi gözün aydın insllah hayırlı haberlerini yazarsın buraya bende 2.ignemi vuruldum..dr cok ılmlı ve güzel konustu içim rahatladı sanki...simdiden hayırlı olsun...

bu sabah son idrar tahlilimi yaptım 4 oldu:)biraz daha belirgindi diğerlere göre.ama hala tam inanamıyorsun.yarın ak mı kara mı çıkacak inşallah kan testinde.dualarınızı eksik etmeyin.Allah ım yeni başlayanların yardımcısı olsun.dularımız sizinlee

Günaydın kızlar,

Akşam ölüyorum zannettim. Zaten kasıkalrımda kramp gibi ağrı vardı yürüyemiyordum.
Eve gittim bayo yapıp uzandım gece 11 de b,r ağrı ile uyandım inanamazsınız ağlıyorum hungur hungur mıdeme kramplar gırıyor anlatılamaz bısey. esım ısrar edıyor hastaneye gıdelım ben ınat gıtmıyorum ya su topladıysam ya cekerlerse dıye tam 1 saat öldüm öldüm dirildim. Nasıl uyumuşum bilmiyorum. Sabah işe gelmek için kalktım yine birden başladı sanki üzerimden kova ıle su bosaltmıslar gıbı hastaneyi aradım hemen mıde agrısından oluyorum dıye gavıscon alayım mı dedım al rahatlatır dedı ıkı kasık ısctım vallahı sımdı bıraz rahatım ama gelın bana sorun sımdı nasılsın dıye halsızlıkten geberıyorum

canımm çok geçmiş oksun.sitres yapma kendine.neden su topluyor ki karnın.

ayyyy, çok sevindim canım,ne mutlu sana, darısı başımıza olsun, Allah sağlıklı bir şekilde devamını nasip etsin inşallah.
senin transfer hangi gündü ki 6+1 'i neye göre hesaplamışlar?

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine ...

öğleden sonra kan sonucunu öğrenicem gece uyuyamadım saat 5 de ayağa dikildim şimdi de sanki zaman durdu koca 11 günü geçirdim birkaç saat neden geçmek bilmez ki (

çok geçmiş olsun canım, umarım bir daha yaşamassın.

Çok teşekkür ederim canım vallahi allahtan o an ölmeyi istedim.
ben midem diyorum ama midemmi karnımmı bir türlü anlamadım
Kokrtum gitmeye. birde zaten adım atacak durumda değildim

canım benim yumurta toplama işlemim olduktan sonra karnım su topladı yumurtalar fazla uyarıldığı için.o ay transfer etmeye gittiğimde dr.önce ultrasona sokuyor o ay tarnsfer için uygunmusun diye.muayeneden sonra sana bu şekilde transfer yapamam karnın su toplamış dedi eğer transferi bu ay yaparsak bebeğinde tutarsa direk hastanelik olursun dedi.ve o ay yapmadı transferi.acaba canım senin öylemi oldu.dinlenmeden transfer yaptılarsa bebeinde tutunduysa o rahatsızlık verir.bence git doktora:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…