2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Canım op dan sonra6 günü transfer ettiler ultrasonla baktılar sorun yok dediler.
Ağrıda normaldir dediler ilaçların etkisi ile küçük kalan yumurtalar büyümüş dediler.
Yarın zaten kan vereceğim ya canım sonucu alıp giderim diye düşündüm.
Karnımda şişlik var ama su toplamışmıdır bilmiyorum dr gaz çıkarınca rahatlıyorsan gazdır dedi

Vallahi bende sabırlıyım ama Allah affetsin dün çok isyan ettim

etme cnm isyan etme zaten zar zor uğraşlarla bebiş sahibi olmaya çalışıyoruz ağrıdan sancıdan evet bazen ne dediğimizi bilemiyoruz ama yine de ben en zor zamanımda bile elhamdülillah dedim şükür yarabbi dedim ..

canım şişse ayırt edebilirsin ağrıdan çok ben yemek yediğimde nefes almakta bile zorluk çekiyordum.6 aylık hamile gibi olmuştu karnım.ama dt.bu halimde bile müdahale edecek bişey yok dedi.geçer inşallah seninde.ayaklarını falan üşütme.sıcak tutmaya çalış.

bu arada hamileym sanırım idrar testine baya pembeleri gördüm.sanırım cumartesiyi bekleyemeden bugün kan tahlili için gidecz.dua edin.inşallah kandada iyi haberler alırım.

ayyyy, çok sevindim canım,ne mutlu sana, darısı başımıza olsun, Allah sağlıklı bir şekilde devamını nasip etsin inşallah.
senin transfer hangi gündü ki 6+1 'i neye göre hesaplamışlar?

Canim cok tesekkur ederim darisi size inşallah

Transferim 18 temmuz idi..18 temmuzdan 15 gun once adet olmus gibi sayiliyormus tup bebekte..

Yani transfer oncesni 15 gun sayiyor bu dr...ozaman usg de onayladi...6+1 olduk :)) bugun 6+2:))

Son düzenleme:

Tövbe ettim zaten oan dedim allahım canımı al dayanmıyorum diye. Sonra dua ettim rahatladım biraz

Canım şişikte var ama ağrı daha fazla. Aynen benimde öyle nefes almakta zorlanıyorum ara ara.
benimde en az 3 aylık gibi :) bol giyiyorum ki belli olmasın.
Saol canım inşallah bu günler geçecek elbet
Bu kadar sıkıntıya umarım yarın güzel haberler alırım

bu arada hamileym sanırım idrar testine baya pembeleri gördüm.sanırım cumartesiyi bekleyemeden bugün kan tahlili için gidecz.dua edin.inşallah kandada iyi haberler alırım.

hadi hadi inşaallahh bugün mübarek gün rabbim hepimizi sevindirsin ..Hayırlı haberleerleee karşılaştırsın ..

Canim cok tesekkur ederim darisi size inşallah

Transferim 18 temmuz idi..18 temmuzdan 15 gun once adet olmus gibi sayiliyormus tup bebekte..

Yani transfer oncesni 15 gun sayiyor bu dr...ozaman usg de onayladi...6+1 olduk :)) bugun 6+2:))

Canım hayırlı olsun inşallah sağ salim bebişini kucağına alırsın.

Allah ın izniyle alacaksın inşallahh

kızlarrrrrrrrrrrr 395 çıkmış nasıl acabaaa kan sonucu..

Canım benim süper çok sevindim ya vallahi inanırmsıın bilmem ama ağlamaya başladım soruyorlar niye ağlıyrosun diye çok sevindim ya allahım inşallah artarak devam eder
Ayyy çok duygusal oldum bu aralar :) dr haber ver hemen iki gün sonra yine kan isteyecek muhakak ikiye katlanması gerekiyor ya

aradım cumartesi tekrar ver dedii gözümüz aydın dedi :)

kızlarrrrrrrrrrrr 395 çıkmış nasıl acabaaa kan sonucu..

tebrikler canım:))) hamişler kervanına katıldın. değerin gayet iyi, doktorunla görüş haber ver bakalım tekrar bigün sonra kan testini isteyecek mi?
benim blasto transferi 13. gün 577 çıkmıştı. doktorum telefonda bidaha yaptırmana gerek yok dedi. bu topicde gördüğüm kadarıyla değerler yüksek olsa da herkesin doktoru 1-2 gün sonra tekrar kan testi istiyo. benim dr niye gerek görmedi anlamadım şimdi. içime bi kurt düştü benim de, bugün 17. günüm bidaha yaptırsam mı ben de acaba????

2. sonucumuzu da aldık. 781 çok şükür. Ama sevgili doktorum pazartesi tekrar test istedi. İyi gidiyor dedi ama hala hayırlı olsun lafını duymadım ağzından. Sanırım doğurunca diyecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…