2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Teşekkürler cnm belki çok uzun bi zaman deil ama bu yorucu süreçte duyulabilecek en güzel şey buydu bugünü beklemekti Rabbime şükürler olsun..aradım doktorum tekrar istedi yarın yaptırıcam bakalım inşaallah artış gösterir..kuzucuklarım..

Son düzenleme:
canım sende son durum ne seni merak ettim yaz olur mu

cnmm benim yazamadım sizlere .ama havadisler güzel sayılır..
çrşamba günü dr umuza gittik.. kese kalp atişı için.. çok şükür meleğim benle kalbide atıyordu..iki dr ada baktırdım kalbini gördük çok azıcık da duyduk daha küçük minik kuzum...ama kardeşi yok iki embriyo koymuşlardı ama tek var..bunada şükür..çok şükür..mevlam meleklerimizi bizlere bağışlasın inş

Arkadaslarr beniimm moralim bozuk...7.gunum amaa belirtim yokk...gogudlerime baktim marmelatt gibii sanirim olmadi; ((

Arkadaslarr beniimm moralim bozuk...7.gunum amaa belirtim yokk...gogudlerime baktim marmelatt gibii sanirim olmadi; ((

cnm boşu boşuna kendini üzme.benim göğüslerim daha ancak şişiyor cnm salıktı sadece son iki gün göğüslerimin ucu acımıştı...üzme kuzunu ben çok üzmüştüm sen yapma..

cnm çok şükür gördük minişimi..çok şeker di pıt pıt vardı orada.ama tek di kardeşi yoktu.:) hamd olsun şimdilik herşey yolunda görünüyor teyzesi..

cnm boşu boşuna kendini üzme.benim göğüslerim daha ancak şişiyor cnm salıktı sadece son iki gün göğüslerimin ucu acımıştı...üzme kuzunu ben çok üzmüştüm sen yapma..

Allah seni bebelerine kavustursun...icim nasill rahatladii sabahtan beri aglamamak icin kendimi zor tutyodumm....sadece bastirinca aciyoo gerii hicc bisi yokk

kızım moralini bozcak bişi yok herşey olacağına varır. benim de ilk günler 1-2 kez çok çok hafif yoklamalar olmuştu kii ben bedenimi çok iyi dinleyen biriyim belki de bana öyle gelmişti. o gün bugün hala hiç bir belirtim yok. ne göğüs ağrısı ne kasık ağrısı ne mide bulantısı hiçbişey.. ama 13. gün rabbim pozitifi görmeyi nasip etti.hala hamilemiyim değilmiyim inanamıyorum bugün 17. günüm tık yok bende.. belirti olmayabiliyor sakın kafana takma. inşallah hayırlı haberler alacaksın 12. günde:))

Gözün aydın canım, gerçekten merak ettim seni çok şükür güzel haberlerle gelmişsin. Yeni dr a başladın mı? Kime gidiyorsun? Muhterem bey bana ilyas ayan ı tavsiye etti sonra ben nagihan hanımı sorunca o da çok iyidir istersen ona da gidebilirsin dedi ben de nagihan hanıma başladım. ilk izlenimlerim iyi bakalım sonra ne olacak, bir daha ki kontrolün ne zaman?

arkadaslar 12 sinde test günümdü malesef negatifle sonuclandı ilaçları ve igneyi kesmemi sölediler ama 4 gün oldu halen adetim gelmedi. tüp bebek tedavisinde olumsuz sonuclanan arkadaslar yada bilgisi olanlar ne zaman geldi adetiniz bilgi verirmisiniz

Selam canlar
Bugun ıtıbarıyle ıgnelere başlamış bulunmaktayım hadı rabbım sonumuzu hayırlı etsın inşallah
Ben zaten hastalık konusunda soğukkanlıyımdır iğneyı vurunca hemsıre bu mudur yanı dedım boşta bulundum hemşire gülüyor endişe edecek hiçbirşey yokmuş rabbım sabrını da yardımını da ediyor şükürler olsun

2. sonucumuzu da aldık. 781 çok şükür. Ama sevgili doktorum pazartesi tekrar test istedi. İyi gidiyor dedi ama hala hayırlı olsun lafını duymadım ağzından. Sanırım doğurunca diyecek :)

Gozun aydin cnm... masallah degerin cok iyi cikmis... insallah katlanmaya devam eder... sizlerin guzel haberlerini duyunca kendime sevinir gibi seviniyorum... =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…