- Konu Sahibi karauslu34
-
- #3.901
kızlarrrrrrrrrrrr 395 çıkmış nasıl acabaaa kan sonucu..
2. sonucumuzu da aldık. 781 çok şükür. Ama sevgili doktorum pazartesi tekrar test istedi. İyi gidiyor dedi ama hala hayırlı olsun lafını duymadım ağzından. Sanırım doğurunca diyecek :)
tebrikler canım:))) hamişler kervanına katıldın. değerin gayet iyi, doktorunla görüş haber ver bakalım tekrar bigün sonra kan testini isteyecek mi?
benim blasto transferi 13. gün 577 çıkmıştı. doktorum telefonda bidaha yaptırmana gerek yok dedi. bu topicde gördüğüm kadarıyla değerler yüksek olsa da herkesin doktoru 1-2 gün sonra tekrar kan testi istiyo. benim dr niye gerek görmedi anlamadım şimdi. içime bi kurt düştü benim de, bugün 17. günüm bidaha yaptırsam mı ben de acaba????
Gözün aydın arkadaşım. Allah tamamına erdirsin.
11. gün 60
13. gün 181 çıktı.
hemşire 2 günde bir bakılacak dedi...
acaba değer kaç olana kadar bakılması gerekiyor?
15. gün 491 olmuş....
ne zaman görünecek kese? kaç olması lazım
canım sende son durum ne seni merak ettim yaz olur mu
11. gün 60
13.gün 181
sizce iyi mi değerler?
filologum nasılsın, nerelerdesin, dün kalp atışlarını görmeye gidecektin yanlış hatırlamıyorsam. naptın?
cnm çok şükür gördük minişimi..çok şeker di pıt pıt vardı orada.ama tek di kardeşi yoktu.:) hamd olsun şimdilik herşey yolunda görünüyor teyzesi..
Arkadaslarr beniimm moralim bozuk...7.gunum amaa belirtim yokk...gogudlerime baktim marmelatt gibii sanirim olmadi; ((
cnm çok şükür gördük minişimi..çok şeker di pıt pıt vardı orada.ama tek di kardeşi yoktu.:) hamd olsun şimdilik herşey yolunda görünüyor teyzesi..
cnm boşu boşuna kendini üzme.benim göğüslerim daha ancak şişiyor cnm salıktı sadece son iki gün göğüslerimin ucu acımıştı...üzme kuzunu ben çok üzmüştüm sen yapma..
Arkadaslarr beniimm moralim bozuk...7.gunum amaa belirtim yokk...gogudlerime baktim marmelatt gibii sanirim olmadi; ((
cnmm benim yazamadım sizlere .ama havadisler güzel sayılır..
çrşamba günü dr umuza gittik.. kese kalp atişı için.. çok şükür meleğim benle kalbide atıyordu..iki dr ada baktırdım kalbini gördük çok azıcık da duyduk daha küçük minik kuzum...ama kardeşi yok iki embriyo koymuşlardı ama tek var..bunada şükür..çok şükür..mevlam meleklerimizi bizlere bağışlasın inş
Evet CNm esim iki hafta once micro tese oldu... Ameliyat çok kolay.. 20dk-3 saat surebiliyo... Ilk iki gun biraz agrisi oldu.. Ama dayanılmayacak gibi degildi.. Şimdi ama turp gibi.. Hatta denize bile giriyor şimdi... =] Micro tese ile sperm bulma şansı %30-40 ama bi ay önce ilaç tedavisi ile %50 ye çıkıyormuş... Benim eşiöde bi ay ilaç kullandı.. Bence hiç düşünmeden yapın.. Ama önce iyi bi doktor seçin... Bu ameliyatı bır cok kere yapmış be başarı elde etmiş olan bı doktor bulun... Ben şimdi hamileyim.. Çektiğimiz acılara değdi.. İnşallah herşey gönlünüzde olur...[/QUOTE
Selam;
Öncelikle hayırlı olsun cnm, birsey soracagım tese işlemini nerede yaptırdınız doktorunuz kimdi? Bnm eşimde mart ayında mikrotese oldu alman hastanesi tansel bey biz cok memnun kaldık ama yine de sizin doktoru da ogrenmek istedim. Eşim daha önceki doktorumun yonlendirmesi sonucu 2 farklı doktor cookkk eski teknik olan mikrotesa yaptı ve bu doktorlardan biri prof dr idi. 2 kez cok canlı sperme ulaşmadıklarından ilacla canlandırdılar ve tabiki sonuc negatif. Gercekten işini bilen doktor olması önemli.
Tesekkurlerrrr
Gecmis olsun cnm... biz memorial hastanesinde prof. dr. mehmet murad basar a yaptirdik ameliyati... kendisi gerckten cok basarili bir doktor... kensisiyle randevu alip bi on gorusme yapmanizi tavsiye ederim...
kızlarrrrrrrrrrrr 395 çıkmış nasıl acabaaa kan sonucu..
2. sonucumuzu da aldık. 781 çok şükür. Ama sevgili doktorum pazartesi tekrar test istedi. İyi gidiyor dedi ama hala hayırlı olsun lafını duymadım ağzından. Sanırım doğurunca diyecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?