2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

cnm benim önceden de dr um nagihandı ben ona indim hemen muhterem bey daha odadayken aradı nagihan hanımı...ikiz değilmiş tek kese ve kalp atımı göründü.haftaya çarşam ba tekrar gel bakalım dedi cnm..ben birde halil İbrahim dinlere giderim diyorum:)nagihan hanım iidir tellere de cvp verir gece gündüz..ben dört ay gitmiştim...sen tekrar nezaman gideceksin cnm.kaç haftalık oldu bebişin var mı durumlar

Iyikiii varsinnizzz demekk oyle goguslerde bisi olmadii simdi daha iyimmm...neden 13.gun 12.diil

ızlar,
Biraz önce lavobaya gittim karnım yine şişti. açıp baktım aynada göbek deliğim şişlikten kapanmış biraz korkmaya başlıyorum

ızlar,
Biraz önce lavobaya gittim karnım yine şişti. açıp baktım aynada göbek deliğim şişlikten kapanmış biraz korkmaya başlıyorum

cnm durma dr unu ara..ihmal etme cnm ben yaşamadım hem bizler bişe yok desekte olmaz sen bu konuyu en yetkililere sor cnm..bizide haberdar et emi cnm

Mrhb öncelikle ALLAH kolaylık versin size her konuda..ben ilk defa tüp bebk yaptırmayı düşünüyorum ama merkez konusunda karar veremedim anatolıa seçeneklerim arasında acaba tavsiye eder misiniz iyi bi merkez mi?

kızlar bugün kan testi yaptırdım ve negatif...

noluuursunuz kendinizde belirti aramayın inanın bütün belirtileri yaşadım hatta hala da yaşıyorum kafanızı boş bırakmaya çalışın yeter bence...

tabi ki bol duaaa...

dondurulmuşlarımla devam edicem Rabbim izin verirse...

Allah hepimizin yardımcısı olsun...

herkes için hayrlı sonuçlar inşallah....

cnm durma dr unu ara..ihmal etme cnm ben yaşamadım hem bizler bişe yok desekte olmaz sen bu konuyu en yetkililere sor cnm..bizide haberdar et emi cnm

Araadım canım gelebiyorsan gel dedi şu an ama gidemiyorum işlerden dolayı
yarın sabah geleyim dedim. tamam dedi anlattım saat 10 da gel dedi muayene edelim seni nefes almakta zorlanıyormusun dedi fazla değil ama ara ara dedim.

Canım test tarihin bugünmüydü senin
kaç çıktı değerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…