- Konu Sahibi karauslu34
-
- #3.921
Kızlar karnı şiş olan var mı? Yani ayağa kalktığımda sank karnımda bişey var yürümem zorlaşıyor basınç var gibi geliyor.
Gözün aydın canım, gerçekten merak ettim seni çok şükür güzel haberlerle gelmişsin. Yeni dr a başladın mı? Kime gidiyorsun? Muhterem bey bana ilyas ayan ı tavsiye etti sonra ben nagihan hanımı sorunca o da çok iyidir istersen ona da gidebilirsin dedi ben de nagihan hanıma başladım. ilk izlenimlerim iyi bakalım sonra ne olacak, bir daha ki kontrolün ne zaman?
Gozun aydin cnm benm.... s
hamilelik haftası hesaplama yaz bakk..yada dur sana msj atayım o sayfaya bak:)arkadaşlar bir türlü hesaplayamıyorum bugün 3.testimi yaptırdım 867 cıktı kaç haftalık olduğunu nasıl anlıcaz
kızım moralini bozcak bişi yok herşey olacağına varır. benim de ilk günler 1-2 kez çok çok hafif yoklamalar olmuştu kii ben bedenimi çok iyi dinleyen biriyim belki de bana öyle gelmişti. o gün bugün hala hiç bir belirtim yok. ne göğüs ağrısı ne kasık ağrısı ne mide bulantısı hiçbişey.. ama 13. gün rabbim pozitifi görmeyi nasip etti.hala hamilemiyim değilmiyim inanamıyorum bugün 17. günüm tık yok bende.. belirti olmayabiliyor sakın kafana takma. inşallah hayırlı haberler alacaksın 12. günde:))
işallah tutunmuştur. zaman geçmiyo. test günüm 19 u ,:)
verdiğin adrese giremiyorum açılmıyor
Allah razı olsun cnm Darısı isteyenlere inşallah..
tarnsfer tarihini ve satı nı yaz..bana yolluyayım sana :)
transfer tarihi 3.08.2013 sat 18.07.2013 teşekkür ederim
tRANFER TARİHİNE GÖREDE SATA GÖREDE 4 HAFTA 1 GÜNLÜK VE TAHMİNİ DOGUM GÜNÜ 24 NİSAN 2014
ızlar,
Biraz önce lavobaya gittim karnım yine şişti. açıp baktım aynada göbek deliğim şişlikten kapanmış biraz korkmaya başlıyorum
kızlar bende temmuzda yaptıracam allah izin verirsebenimde 3. denemem olacak!! 1.sini ankara anatolia 2. sini ankara ankalife bu kez devlette deniyecezz inş bu kez tutarr!!! maddi yönden çoook sıkıntıdayız ona rağmen rapor için elimden geleni yapacam (
ızlar,
Biraz önce lavobaya gittim karnım yine şişti. açıp baktım aynada göbek deliğim şişlikten kapanmış biraz korkmaya başlıyorum[/QUOTE
Cnm hemen doktorunu ara gidebilirsende git bi muayene ol... bende ohss vardi ilk baslarda hep erteledim... biraz daha erteleyip gitmeseydim doktora tahtali koye gidiyodum az kalsin... onemli bisey deildir belkide ama en azindan icin rahat eder...
cnm durma dr unu ara..ihmal etme cnm ben yaşamadım hem bizler bişe yok desekte olmaz sen bu konuyu en yetkililere sor cnm..bizide haberdar et emi cnm
ızlar,
Biraz önce lavobaya gittim karnım yine şişti. açıp baktım aynada göbek deliğim şişlikten kapanmış biraz korkmaya başlıyorum[/QUOTE
Cnm hemen doktorunu ara gidebilirsende git bi muayene ol... bende ohss vardi ilk baslarda hep erteledim... biraz daha erteleyip gitmeseydim doktora tahtali koye gidiyodum az kalsin... onemli bisey deildir belkide ama en azindan icin rahat eder...
sende ne gibi belirtiler vardı canım. yarın sabaha randevu aldım bakalım
kızlar bugün kan testi yaptırdım ve negatif...
noluuursunuz kendinizde belirti aramayın inanın bütün belirtileri yaşadım hatta hala da yaşıyorum kafanızı boş bırakmaya çalışın yeter bence...
tabi ki bol duaaa...
dondurulmuşlarımla devam edicem Rabbim izin verirse...
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
herkes için hayrlı sonuçlar inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?