- Konu Sahibi karauslu34
-
- #3.941
kızlar bugün kan testi yaptırdım ve negatif...
noluuursunuz kendinizde belirti aramayın inanın bütün belirtileri yaşadım hatta hala da yaşıyorum kafanızı boş bırakmaya çalışın yeter bence...
tabi ki bol duaaa...
dondurulmuşlarımla devam edicem Rabbim izin verirse...
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
herkes için hayrlı sonuçlar inşallah....
Iyikiii varsinnizzz demekk oyle goguslerde bisi olmadii simdi daha iyimmm...neden 13.gun 12.diil
kızlar bugün 11. günüm test tarihim p.tesiydi yani 19 ama ilaç yazdırmaya gittim doktor bi bakalım dedi bende dünden razıyım zaten yapıldu ve 0,1 çıktı... hayrlısı böyleymiş yapcak bişey yok...
şimdi bakalım dondurulmuşlarımla ne zaman devam etcek bilmiyorum ki p.tesi söylerler heralde...
kızlar dularımla sizinle Rabbim tamamına erdirsin kucaklarınıza aldığınız günleri göstersin inşallah...
kızlar bugün kan testi yaptırdım ve negatif...
noluuursunuz kendinizde belirti aramayın inanın bütün belirtileri yaşadım hatta hala da yaşıyorum kafanızı boş bırakmaya çalışın yeter bence...
tabi ki bol duaaa...
dondurulmuşlarımla devam edicem Rabbim izin verirse...
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
herkes için hayrlı sonuçlar inşallah....
olsun be canım, her işte bir hayır var derler. inşallah bidahaki sefere mutlu haberler alırsın. başta şans düşük diye biliyodum ama bu topiclerde de baktım dondurulmuşlarla hamiş kalan bi dünya insan var. ben de dahil.. ve inanki çok rahat stressiz bir süreç yaşıyosun. bi fitil bi hap o kadar yanii. ne karın şişliği ne yumurta toplanma stresi ne OHSS riski.. hiçbiri olmayacak. hayırlı haberler inşallah..
inşallah canım herşey Allah dan...
peki bişey sorcam en erken ne zaman yapılır transfer bana dondurulmuşlarımla???
Canım çok üzgünüm allahtan dondurulmuşların var şükür
İnşallah onda güzel sonuçlar alırsın.
slm arkadaşlar bugün emprio tranferinde 18 günüm ciddi şekilde kasıklarımda ve belimde ağrı var normalmidir yardım
Benimde 20 si zaman gecmiyor belirti ariyorum sadece gogus damarlarim cok belirgin oldu disardalar sanki bide sol kasik ta bi batma var hareket ettikce hissediyorum
Benim test tarihimde 21i...bende belirti ariyorum amaa bel agrisan baska bisi bulamadim bu sabahh sarii bi akintii geldiiii oda ne onuda anlamdim
cnm benim önceden de dr um nagihandı ben ona indim hemen muhterem bey daha odadayken aradı nagihan hanımı...ikiz değilmiş tek kese ve kalp atımı göründü.haftaya çarşam ba tekrar gel bakalım dedi cnm..ben birde halil İbrahim dinlere giderim diyorum:)nagihan hanım iidir tellere de cvp verir gece gündüz..ben dört ay gitmiştim...sen tekrar nezaman gideceksin cnm.kaç haftalık oldu bebişin var mı durumlar
Mrhb öncelikle ALLAH kolaylık versin size her konuda..ben ilk defa tüp bebk yaptırmayı düşünüyorum ama merkez konusunda karar veremedim anatolıa seçeneklerim arasında acaba tavsiye eder misiniz iyi bi merkez mi?
Mrhb öncelikle ALLAH kolaylık versin size her konuda..ben ilk defa tüp bebk yaptırmayı düşünüyorum ama merkez konusunda karar veremedim anatolıa seçeneklerim arasında acaba tavsiye eder misiniz iyi bi merkez mi?
Benimde hiçç belirtim olmadı hiç yatmadım tam tersi daha çok gezdim araba kullandım eş dostla kakarakikiri yaptım ve bugun erken olmasına rağmen sonucum pozitif çıktı bence kendinizi dinlemeyin hiç en güzel ilaç yüksek moral hep buna inandım hergun ılık duşumu alıp giyinip süslendim gezdim tozdum allahım yazdıysa önüne kim geçebilirki
Tulishh adin Adin TULAYMII:)) hayirlii ugurlu olsun kerdes kucaginda gorursin ins.bebeklerini....en guzelini yapmiasin...bende bugun tekrar dusumu aldim makyajimi yaptim kahvaltiya gitim arabaylaa ordanda avizeciyee mitfagima led isik dosettim.merkete gittim sanpuanimi sutumu alddim:)) 7gumden somra ilk defa ciktim cok mutliyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?