2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

cnm ne desek boş biliyorum da bugünmüydü senin test günün..kaç çıktı..
çok şükğr ki dondurulmuşların varmış ve biliosun o uzun ve yorucu bir tedavi değil ve hemen başlayabiliyosun ve vücut ilaçlı olduğu için hemen tutuyor bebeği diye okumuştum cnm ...dualrım seninle

kızlar bugün 11. günüm test tarihim p.tesiydi yani 19 ama ilaç yazdırmaya gittim doktor bi bakalım dedi bende dünden razıyım zaten yapıldu ve 0,1 çıktı... hayrlısı böyleymiş yapcak bişey yok...
şimdi bakalım dondurulmuşlarımla ne zaman devam etcek bilmiyorum ki p.tesi söylerler heralde...

kızlar dularımla sizinle Rabbim tamamına erdirsin kucaklarınıza aldığınız günleri göstersin inşallah...

Canım çok üzgünüm allahtan dondurulmuşların var şükür
İnşallah onda güzel sonuçlar alırsın.

olsun be canım, her işte bir hayır var derler. inşallah bidahaki sefere mutlu haberler alırsın. başta şans düşük diye biliyodum ama bu topiclerde de baktım dondurulmuşlarla hamiş kalan bi dünya insan var. ben de dahil.. ve inanki çok rahat stressiz bir süreç yaşıyosun. bi fitil bi hap o kadar yanii. ne karın şişliği ne yumurta toplanma stresi ne OHSS riski.. hiçbiri olmayacak. hayırlı haberler inşallah..

inşallah canım herşey Allah dan...

peki bişey sorcam en erken ne zaman yapılır transfer bana dondurulmuşlarımla???

inşallah canım herşey Allah dan...

peki bişey sorcam en erken ne zaman yapılır transfer bana dondurulmuşlarımla???

onu en iyisi doktorun bilir canım, benim bildiğim kadarıyla en az 1 veya 2 adet dönemi geçmeliymiş. ben ilk denememi geçen yıl yapmıştım tutmadı. bizde bi sorun yoktu, doktorlar doğal olması lazım deyince, bi de dondurulmuşlarla zaten şans düşük diye biliyordum. 1 seneye yakın ara verdik. baktık olmuyo doğal yolla, amaaan dedik buz bebekleri de aradan çıkaralım yeniden tüp bebek yaparız dedik. ama işte hamişlik kısmetmiş. şimdi niye bu kadar bekledikki boşuna diyorum kendi kendime:)

Canım çok üzgünüm allahtan dondurulmuşların var şükür
İnşallah onda güzel sonuçlar alırsın.

inşallah kuzum benim onlarla olucak inşallah ben inanıyorum hem bak bi sürü hamiş arkadaşım var artık bana dua etcek en başta seeeeen şansım daha yüksek olcak Allahın izniyle...

Benimde 20 si zaman gecmiyor belirti ariyorum sadece gogus damarlarim cok belirgin oldu disardalar sanki bide sol kasik ta bi batma var hareket ettikce hissediyorum

Benim test tarihimde 21i...bende belirti ariyorum amaa bel agrisan baska bisi bulamadim bu sabahh sarii bi akintii geldiiii oda ne onuda anlamdim

Kızlar erken erken testler yapıp benide heyecanlandırdınız bugun bi kan testide ben yaptırayım dedim 9.gün değerim 162 :))) galiba bende hamişimmmm allahımm hepimizin kucağında görmeyi nasip etsin inşallah huzurlu sağlıklı bebişlerimiz olsun

Benim test tarihimde 21i...bende belirti ariyorum amaa bel agrisan baska bisi bulamadim bu sabahh sarii bi akintii geldiiii oda ne onuda anlamdim

Benimde hiçç belirtim olmadı hiç yatmadım tam tersi daha çok gezdim araba kullandım eş dostla kakarakikiri yaptım ve bugun erken olmasına rağmen sonucum pozitif çıktı bence kendinizi dinlemeyin hiç en güzel ilaç yüksek moral hep buna inandım hergun ılık duşumu alıp giyinip süslendim gezdim tozdum allahım yazdıysa önüne kim geçebilirki

Drun hesabına göre 7+1 bugün, ben 27 ağustosta gideceğim 2 gündür inanılmaz mide bulantim var. Bu arada ben kan sulandirici iğne ve progestana devam ediyorum

kızlar pazartesi kan tahlili yaptırdım negatif cıktı ama halen adet olmadım kaç gün gecmesi lazım bir bilginiz varmı

Mrhb öncelikle ALLAH kolaylık versin size her konuda..ben ilk defa tüp bebk yaptırmayı düşünüyorum ama merkez konusunda karar veremedim anatolıa seçeneklerim arasında acaba tavsiye eder misiniz iyi bi merkez mi?

Merhaba arkadaşım ben ilk denememi Anatoliada yaptırdım temmuz ayında. Memnun kaldım her şey yolunda gitti çok şükür. Haziran olacaktı aslında ama Hakan Bey riskli buldu temmuzda başlamayı uygun gördü. Şu var tabii... Hakan Bey'i tedavinin her aşamasında görmeyi bekleme. Ben bir ayda dört kez gördüm. Kontrolleri diğer doktorlar yapıyorlar. Ben Kübra Hanımla daha çok rahat ettim, Hakan Bey'de gerildim ister istemez. Fiyatı 4800dü. Dört yavru da dondurduk 1000 lira. Git gel ilaçlarla 8000 lirayı bulduk açıkçası. Yaz dönemi olduğu için yoğun olduğunu söyleyebilirim. Sonbahar ve kışın daha tenhadır zannımca.
Allah işini rast getirsin, gönlündekini hayırlı eylesin inşallah.

Tulishh adin Adin TULAYMII:)) hayirlii ugurlu olsun kerdes kucaginda gorursin ins.bebeklerini....en guzelini yapmiasin...bende bugun tekrar dusumu aldim makyajimi yaptim kahvaltiya gitim arabaylaa ordanda avizeciyee mitfagima led isik dosettim.merkete gittim sanpuanimi sutumu alddim:)) 7gumden somra ilk defa ciktim cok mutliyum

Evet:)) tülay teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına tez zamanda inşallahhh
Ohhh sefan olsun süper yapmışsın gazında daha az olacak bak görürsün:)) 9.gün tan testine gitmeyi düşün derim:) dr arkadaşım yeterli dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…