- Konu Sahibi karauslu34
-
- #3.961
Ay burası yakında erken gebelik testı yapanlar topiği olacakkutlarım butun hamişlerımızı darısı bızım basımıza
kızlar pazartesi kan tahlili yaptırdım negatif cıktı ama halen adet olmadım kaç gün gecmesi lazım bir bilginiz varmı
Evet:)) tülay teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına tez zamanda inşallahhh
Ohhh sefan olsun süper yapmışsın gazında daha az olacak bak görürsün:)) 9.gün tan testine gitmeyi düşün derim:) dr arkadaşım yeterli dedi
Selam bnim test gunumde 11 agustos idi ve 14. Adet gördumm, ama daha önceki denememde 1 haftayı bulmuştuarkadaslar 12 sinde test günümdü malesef negatifle sonuclandı ilaçları ve igneyi kesmemi sölediler ama 4 gün oldu halen adetim gelmedi. tüp bebek tedavisinde olumsuz sonuclanan arkadaslar yada bilgisi olanlar ne zaman geldi adetiniz bilgi verirmisiniz
Benimm ismimde Tulay:)))) memnun oldumm.....evett gazimm bugun yokk gibii bisii...ayyy beni kandirmaa:) benumki 3.gun emriyosuu cikmaz dedilerr cikarmiki...bisi dahaa sorcamm gogslerinde belirgin bi degisiklik oldumu
kızlaaarr, hani demiştim ya içime kurt düşürdünüz kan testi yapanlara doktorları,2 günde bir testi tekrarlayın katlama var mı demiş. benimki gerek yok yapmana demişti. walla aklımda kalmasın diye bugün yine yaptırdım hem hala hiç bir belirtim yok. vee 13. gün 577 iken bugün yani 17. gün 3140 olmuş. sanırım değerler normal arkadaşlar:)) darısı hepinizin başınaaaaa:)) içimden bi ses ikizler geliyo diyor ama, eğer öyleyse yaktım çıranı EMOSSSHH, sen beni gaza getirdin, 2 tene koydurt diye:)))
kızlaaarr, hani demiştim ya içime kurt düşürdünüz kan testi yapanlara doktorları,2 günde bir testi tekrarlayın katlama var mı demiş. benimki gerek yok yapmana demişti. walla aklımda kalmasın diye bugün yine yaptırdım hem hala hiç bir belirtim yok. vee 13. gün 577 iken bugün yani 17. gün 3140 olmuş. sanırım değerler normal arkadaşlar:)) darısı hepinizin başınaaaaa:)) içimden bi ses ikizler geliyo diyor ama, eğer öyleyse yaktım çıranı EMOSSSHH, sen beni gaza getirdin, 2 tene koydurt diye:)))
Aaaa adaşız bak 40 larımız karışabilir inşallahh:))
Benim cumartesi yumurtalarım toplandı çarşamba transferim yapıldı 4. Günmü oluyor fark ne bilmiyorumki ama senin için rahat etsin bekle biraz daha hangi ildesin? Göğüslerimde regl olacakmışım gibi arada sertleşip yumuşadılar bide uçlarında minik minik yağ bezeleri gibi bişey oldu ama hayatım bunlar ilaçların etkisindende oluyor henüz çok yeni bebişlerimiz bikaç hafta sonra gerçek hamilelik hikayelerimiz başlayacak bulantılar göğüste şişlikler duygusallaşmalar vs:)) neolur inan önce teste kadar tadını çıkar enaZından karnındalar bunu bilmek bile yetmez mi
Aaaa adaşız bak 40 larımız karışabilir inşallahh:))
Benim cumartesi yumurtalarım toplandı çarşamba transferim yapıldı 4. Günmü oluyor fark ne bilmiyorumki ama senin için rahat etsin bekle biraz daha hangi ildesin? Göğüslerimde regl olacakmışım gibi arada sertleşip yumuşadılar bide uçlarında minik minik yağ bezeleri gibi bişey oldu ama hayatım bunlar ilaçların etkisindende oluyor henüz çok yeni bebişlerimiz bikaç hafta sonra gerçek hamilelik hikayelerimiz başlayacak bulantılar göğüste şişlikler duygusallaşmalar vs:)) neolur inan önce teste kadar tadını çıkar enaZından karnındalar bunu bilmek bile yetmez mi
Allahıma sonsuz şükürler olsun.Rabbim bu sevinçli haberi almayı herkee nasip etsin.transferimin 12.günü kan tahlilim 239 çıktı.sizce nasıl??
Canimmm hayirlus ugurlu olsun......kucagimda gorursun ins..belirtilerin meydii kacinci gun emriyosuyduu
kesinlikle katılıyorum doktor 12si dedi bekledim bi ben miyim sabırlı
yeni hamişlerimizi de tebrik ederim
amin.çok sağol.belirti 8.gecesi bi damla siyah kanamam oldu geçti.arkası gelmedi..9.günden itibaren hergün idrar testi yaptım gün gün arttı 2. çizgi.göğüs hassasiyeti başka bi belirti olmadı.donmuşlarımla hamile kaldım.sanırım 3. gün embriyosu
amin canımm.çok az çıktı 9 da ama sonra gittikçe belirginleşti.ama bünyeden de farkeder belki.Hadii bakamm katt kat artsinn....dondurulmuslarim banada sans getirsin...ben 3.gun emriyosu gec cikar samiyodum ama 9.gunde masalalj gormussun
Arkadaslar benim bugun kasik agrim oldu ve bu sol bel bölgeye de yagildi sizce bana tutunmaya mi çalışıyor bebeğim bugun 5.gun ve 5 . Günün embriyo su
Günaydın kızlar,
Akşam ölüyorum zannettim. Zaten kasıkalrımda kramp gibi ağrı vardı yürüyemiyordum.
Eve gittim bayo yapıp uzandım gece 11 de b,r ağrı ile uyandım inanamazsınız ağlıyorum hungur hungur mıdeme kramplar gırıyor anlatılamaz bısey. esım ısrar edıyor hastaneye gıdelım ben ınat gıtmıyorum ya su topladıysam ya cekerlerse dıye tam 1 saat öldüm öldüm dirildim. Nasıl uyumuşum bilmiyorum. Sabah işe gelmek için kalktım yine birden başladı sanki üzerimden kova ıle su bosaltmıslar gıbı hastaneyi aradım hemen mıde agrısından oluyorum dıye gavıscon alayım mı dedım al rahatlatır dedı ıkı kasık ısctım vallahı sımdı bıraz rahatım ama gelın bana sorun sımdı nasılsın dıye halsızlıkten geberıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?