2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

kızlar pazartesi kan tahlili yaptırdım negatif cıktı ama halen adet olmadım kaç gün gecmesi lazım bir bilginiz varmı

Canım ben 29 temmuzda ilaçları kestim 31 inde adet gördüm...ilaçları kesince 1-2 gün içinde görmen gerekiyor...3 gün içinde adetin gelmezse takrar test yap demişlerdi bana merkezden tekrar yap istersen sende...

Benimm ismimde Tulay:)))) memnun oldumm.....evett gazimm bugun yokk gibii bisii...ayyy beni kandirmaa:) benumki 3.gun emriyosuu cikmaz dedilerr cikarmiki...bisi dahaa sorcamm gogslerinde belirgin bi degisiklik oldumu

Selam bnim test gunumde 11 agustos idi ve 14. Adet gördumm, ama daha önceki denememde 1 haftayı bulmuştu
Sevgilerle

kızlaaarr, hani demiştim ya içime kurt düşürdünüz kan testi yapanlara doktorları,2 günde bir testi tekrarlayın katlama var mı demiş. benimki gerek yok yapmana demişti. walla aklımda kalmasın diye bugün yine yaptırdım hem hala hiç bir belirtim yok. vee 13. gün 577 iken bugün yani 17. gün 3140 olmuş. sanırım değerler normal arkadaşlar:)) darısı hepinizin başınaaaaa:)) içimden bi ses ikizler geliyo diyor ama, eğer öyleyse yaktım çıranı EMOSSSHH, sen beni gaza getirdin, 2 tene koydurt diye:)))

Benimm ismimde Tulay:)))) memnun oldumm.....evett gazimm bugun yokk gibii bisii...ayyy beni kandirmaa:) benumki 3.gun emriyosuu cikmaz dedilerr cikarmiki...bisi dahaa sorcamm gogslerinde belirgin bi degisiklik oldumu

Aaaa adaşız bak 40 larımız karışabilir inşallahh:))
Benim cumartesi yumurtalarım toplandı çarşamba transferim yapıldı 4. Günmü oluyor fark ne bilmiyorumki ama senin için rahat etsin bekle biraz daha hangi ildesin? Göğüslerimde regl olacakmışım gibi arada sertleşip yumuşadılar bide uçlarında minik minik yağ bezeleri gibi bişey oldu ama hayatım bunlar ilaçların etkisindende oluyor henüz çok yeni bebişlerimiz bikaç hafta sonra gerçek hamilelik hikayelerimiz başlayacak bulantılar göğüste şişlikler duygusallaşmalar vs:)) neolur inan önce teste kadar tadını çıkar enaZından karnındalar bunu bilmek bile yetmez mi

Ayyy süper kat kat katlamış maşşalllahhhh ben bugun dr uma sordum yüksek olması ile ikiz olmasının bi alakası yok dedi keseyi görmeden düşünmeyelim dedi ama bende ikizlerimi taşıdığıma çok inanıyorum şöyle düşünsen çocukların arkadaşı ve sırdaşı ile birlikte gelecek büyüdüğünde konuşmayan çok kardeş gördüm ama hiç küs ikizlere şahit olmadım duymadım da inşallahhh sağlıkla kucağına alırsın

Allahıma sonsuz şükürler olsun.Rabbim bu sevinçli haberi almayı herkee nasip etsin.transferimin 12.günü kan tahlilim 239 çıktı.sizce nasıl??

zeynepcim kaç yaşındasın acaba ..

Dogruu o bile yeter ayy nasill heycan basladii anlatamam sizee..swninkii 5.gun emriyosu o yuzdem 10.gun ve yuksekk ..benimde yag bezem olmuss esimm didii

Allahıma sonsuz şükürler olsun.Rabbim bu sevinçli haberi almayı herkee nasip etsin.transferimin 12.günü kan tahlilim 239 çıktı.sizce nasıl??

Canimmm hayirlus ugurlu olsun......kucagimda gorursun ins..belirtilerin meydii kacinci gun emriyosuyduu

Canimmm hayirlus ugurlu olsun......kucagimda gorursun ins..belirtilerin meydii kacinci gun emriyosuyduu

amin.çok sağol.belirti 8.gecesi bi damla siyah kanamam oldu geçti.arkası gelmedi..9.günden itibaren hergün idrar testi yaptım gün gün arttı 2. çizgi.göğüs hassasiyeti başka bi belirti olmadı.donmuşlarımla hamile kaldım.sanırım 3. gün embriyosu

Hadii bakamm katt kat artsinn....dondurulmuslarim banada sans getirsin...ben 3.gun emriyosu gec cikar samiyodum ama 9.gunde masalalj gormussun

kızlar merhaba bir şey sorucam ilk ultrason kontrolü vajinal yoldanmı oluyor pazartesi benim randevum var nasıl olucağını bilmiyorum vajinal yoldan baktırmak kötü olurmu bilenler nolur cevap versin

Arkadaslar benim bugun kasik agrim oldu ve bu sol bel bölgeye de yagildi sizce bana tutunmaya mi çalışıyor bebeğim bugun 5.gun ve 5 . Günün embriyo su

Aynisi bana oldu tamm 5.gun sag kasik saat11.30 da:)) cok dikkatimi cektii agridii kasigim cekildii gibii olduu neoldu anlamadik esimlee hemen uzanmistim

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…