- Konu Sahibi karauslu34
-
- #3.981
kızlarrrrrrrrrrrr 395 çıkmış nasıl acabaaa kan sonucu..
kızlar bugün kan testi yaptırdım ve negatif...
noluuursunuz kendinizde belirti aramayın inanın bütün belirtileri yaşadım hatta hala da yaşıyorum kafanızı boş bırakmaya çalışın yeter bence...
tabi ki bol duaaa...
dondurulmuşlarımla devam edicem Rabbim izin verirse...
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
herkes için hayrlı sonuçlar inşallah....
kızlar 203,10 çıktııııııııııııııııı
Ayyy süper kat kat katlamış maşşalllahhhh ben bugun dr uma sordum yüksek olması ile ikiz olmasının bi alakası yok dedi keseyi görmeden düşünmeyelim dedi ama bende ikizlerimi taşıdığıma çok inanıyorum şöyle düşünsen çocukların arkadaşı ve sırdaşı ile birlikte gelecek büyüdüğünde konuşmayan çok kardeş gördüm ama hiç küs ikizlere şahit olmadım duymadım da inşallahhh sağlıkla kucağına alırsın
Süperrr sonuç iki embrio mu vardı sende de, çok tebrik ederim allahım kucağında görmeyi nasip etsin artık hiç bişeye yanmadan tadını çıkar:))
Allahıma sonsuz şükürler olsun.Rabbim bu sevinçli haberi almayı herkee nasip etsin.transferimin 12.günü kan tahlilim 239 çıktı.sizce nasıl??
transferden sonra 10 gün inanamıyorum canım ya vallahi ağrılarımı unuttum ama ağrıyor şimdi doktora gdiyorum kızlar gelince yazarım çok mutluyum yücer abim hepimizin bebişlerini kucağına almayı nasip etsin yok canım tekti. değer sence yüksek mi?
canımmmm çok sevindim arkadaşım rabbim herkese nasip etsin inşallah bebişlerimizi kucağımıza da alırız
çoook sevindim canım iyi bir değer, katlasın dursun, nur topu gibi bir evlat olsun inşallah:)))
aminn çok sağolasın.beiim 2 embriyo koyulmuştu ikiz tuttuğu bu dönemde belli olur mu
ikizcikler gelsin inşallahhh hepimize :)
aminn çok sağolasın.beiim 2 embriyo koyulmuştu ikiz tuttuğu bu dönemde belli olur mu
Degerlerden belli olmuyormus. Ancak ilk muayeneye gittiginde 10 gün sonra keseler gorunuyorsa kesinlesiyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?