2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

canım sakın üzülme herşeyde bi hayır vardır hayırlısı böyleymiş Allah sana can sağlığı versin huzur versin ...

Günaydın kızlar,
Sabahın 7 sınde kan verdım bı saat sonra maıl atacaklar
Geldım eve kendıme kahvaltı hazırladım su an cayımı cıyorum
agrılarım hala devame dıyor ama agrıyamı yanayım test yaptım sonucu beklıyorum onamı yanamyım doktora gıdecegım ya su cekerse die ona mı yanayım. Sanırım iyi değilim :))))

doktorunun dediğine sevindim canım inşallah öyledir. hayırlı sağlıklı olsun da bi tane olsun, ikiz hamilelik çok zor, doğduktan sonra da ikisini aynı anda büyütmek... of yine de hayırlısı neyse o olsun:)

Süperrr sonuç iki embrio mu vardı sende de, çok tebrik ederim allahım kucağında görmeyi nasip etsin artık hiç bişeye yanmadan tadını çıkar:))

transferden sonra 10 gün inanamıyorum canım ya vallahi ağrılarımı unuttum ama ağrıyor şimdi doktora gdiyorum kızlar gelince yazarım çok mutluyum yücer abim hepimizin bebişlerini kucağına almayı nasip etsin yok canım tekti. değer sence yüksek mi?

kuzummm onun ağrısı bile güzeldir elhamdülillah de inan gözlerim dolu dolu guldusum dikkat et canım kendine iki canlısın...

İkinci kanımızı da verdik geldik bakalım ne kadar artacak değer sabırla 1 saat daha bekleyeceğiz bu arada 41 yasin adamıştım bende onu okumaya devam edeyim ...

Degerlerden belli olmuyormus. Ancak ilk muayeneye gittiginde 10 gün sonra keseler gorunuyorsa kesinlesiyormus.

evet şimdi doktorumla görüştüm oda aynı şeyi söyledi 10 gün sonra falan belli olur ancak dedi bir arkadaşımda tüp bebekle hamile kaldı 313 çıkmıştı ilk sonucu ikizz demişlerdi ikiz de oldu doğdular bile kısmet bize artık...

Benim ilk değerim 395,20 idi ikincisi de 513,10 muş iyi dedi doktor da bakalım pazartesi bir daha kan vericem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…