2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Canim tebrik ederim saglikla gelsin kuzun com sevindimmmm:))
kızlar merhaba bir şey sorucam ilk ultrason kontrolü vajinal yoldanmı oluyor pazartesi benim randevum var nasıl olucağını bilmiyorum vajinal yoldan baktırmak kötü olurmu bilenler nolur cevap versin
Evet cnm vajinal oluyo..hic bir zarsri yok hatta daha net guzel belli oluyo vajinal..
12.günü 239 kan değeri iyi mi.sizce.ikiz olduğunda nasıl oluyor acabaa??
Canim kandan belli olmaz ancak muayenede kese gormeye gidince belli olur.
Benim 12.gun degerim 506 idi ben ikizdir diyordum tek oldu:))
Ama baska arkadasimin benden dusuktu ikizi geldi:))
Belli olmazaz daha sabır:)))
kızlar 203,10 çıktııııııııııııııııı

Tebriklerrrrrrr canim cok sevindim...Sağlıkla gelsin kuzun..:))

Cok guzel artmis degeri canim gozun aydin tekrsr:)))

sabrediyorummm:)))ama kan yüksek belli olur dendide o yüzden sordum.eşekkür ederimm.Allahım hepimize tamamına ermek nasip etsin

Ohh ohh masallagi var ya topigimizin... gine guzrl habrtler gelmis...

Guldusum
Glygler
Gozunuz aydin cnm... degerleriniz ne guzel cikmis... insallah kucaginaza almakta nasip olur...

Bende bugun kan verdim 3. Degerim mi ogrenecem...

kızlar günaydın.. dün ultroson kontrolum vardı. doktorun önündeki kağıttan kopya çektiğim kadarıyla sağ 5 sol 5 toplam 10 yumoş var. salı da yumurta toplamam var. dua edin ne olur. bu sefer olgunlaşmış olsunlar. özellikle hamile arkadaşlardan ricam onların duası kabul olurmuş. olgunlaştıklarını duysam pozitif görmüş kadar sevinicem.. transferi yaşamak bile benim için mutluluk şu aşamada... (2önceki iki denememde olgunlaşmadıkları için transfer aşamasına bile gelememiştik)
olumlu sonuç alanların gözü aydın.. benim gibi yola devam edenlere de sabırlar bol şans...
sevgimle...

allah yardımcın olsun... eğer yumoşların iyiyse transfer zaten kolay ::) işallah iyi dirler yumoşlar. annelerinin rahmine girerler :)

Iki gundur uyku duzenim bozulduu....sik sikk gece yarisi uyaniyorum.....gece gec yatip erkennden kalkiyorum..
.sanirimm vuruldugum claxe igneden oluyoo..ayaklarimin altiida cok yaniyoo

Masallah cnm 10 yumosun olmasi cok guzel.. insallah cok iyi sekilde olgunlasicak ve annesinin karnina dusecek... sen yeterki icini ferah tut...

Kizlar haber geldi... degerrimiz 219dan 550 ye cikmis... sipa/sipalar gecen testte korkuttular bizi ama simdi baya bi yukselmis... cok mutluyum... bu inanilmaz bi duygu derdi herkes... simdi daha iyi anliyorum... gercektende oyle ya... =)

güzel haber verenleri tebrik ediyorum inşallah sağlıkla büyürler bebişlerimiz haber bekleyenlere, yumoş toplatıcaklara ve transfer olucaklara allahtan sabır diliyorum beklemek sonucunun ne olucağını bilememek çok zor bende yaşadım bunları allaha şükür sonuçlarım pozitif çıktı herşey için iyi düşünelim dua edelim iyi olucak inşallah

Allah yardımcınız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…