- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #4.001
Canim tebrik ederim saglikla gelsin kuzun com sevindimmmm:))amin.çok sağol.belirti 8.gecesi bi damla siyah kanamam oldu geçti.arkası gelmedi..9.günden itibaren hergün idrar testi yaptım gün gün arttı 2. çizgi.göğüs hassasiyeti başka bi belirti olmadı.donmuşlarımla hamile kaldım.sanırım 3. gün embriyosu
Evet cnm vajinal oluyo..hic bir zarsri yok hatta daha net guzel belli oluyo vajinal..kızlar merhaba bir şey sorucam ilk ultrason kontrolü vajinal yoldanmı oluyor pazartesi benim randevum var nasıl olucağını bilmiyorum vajinal yoldan baktırmak kötü olurmu bilenler nolur cevap versin
Canim kandan belli olmaz ancak muayenede kese gormeye gidince belli olur.12.günü 239 kan değeri iyi mi.sizce.ikiz olduğunda nasıl oluyor acabaa??
kızlar 203,10 çıktııııııııııııııııı
evet şimdi doktorumla görüştüm oda aynı şeyi söyledi 10 gün sonra falan belli olur ancak dedi bir arkadaşımda tüp bebekle hamile kaldı 313 çıkmıştı ilk sonucu ikizz demişlerdi ikiz de oldu doğdular bile kısmet bize artık...
Benim ilk değerim 395,20 idi ikincisi de 513,10 muş iyi dedi doktor da bakalım pazartesi bir daha kan vericem..
Cok guzel artmis degeri canim gozun aydin tekrsr:)))
Degerlerden belli olmuyormus. Ancak ilk muayeneye gittiginde 10 gün sonra keseler gorunuyorsa kesinlesiyormus.
Canim tebrik ederim saglikla gelsin kuzun com sevindimmmm:))
Evet cnm vajinal oluyo..hic bir zarsri yok hatta daha net guzel belli oluyo vajinal..
Canim kandan belli olmaz ancak muayenede kese gormeye gidince belli olur.
Benim 12.gun degerim 506 idi ben ikizdir diyordum tek oldu:))
Ama baska arkadasimin benden dusuktu ikizi geldi:))
Belli olmazaz daha sabır:)))
Tebriklerrrrrrr canim cok sevindim...Sağlıkla gelsin kuzun..:))
12.günü 239 kan değeri iyi mi.sizce.ikiz olduğunda nasıl oluyor acabaa??
süper değerin canım tebrikler
Kızlar benim içinde dua edin nolur.bugun 3 te transferim var:))
kızlar günaydın.. dün ultroson kontrolum vardı. doktorun önündeki kağıttan kopya çektiğim kadarıyla sağ 5 sol 5 toplam 10 yumoş var. salı da yumurta toplamam var. dua edin ne olur. bu sefer olgunlaşmış olsunlar. özellikle hamile arkadaşlardan ricam onların duası kabul olurmuş. olgunlaştıklarını duysam pozitif görmüş kadar sevinicem.. transferi yaşamak bile benim için mutluluk şu aşamada... (2önceki iki denememde olgunlaşmadıkları için transfer aşamasına bile gelememiştik)
olumlu sonuç alanların gözü aydın.. benim gibi yola devam edenlere de sabırlar bol şans...
sevgimle...
kızlar günaydın.. dün ultroson kontrolum vardı. doktorun önündeki kağıttan kopya çektiğim kadarıyla sağ 5 sol 5 toplam 10 yumoş var. salı da yumurta toplamam var. dua edin ne olur. bu sefer olgunlaşmış olsunlar. özellikle hamile arkadaşlardan ricam onların duası kabul olurmuş. olgunlaştıklarını duysam pozitif görmüş kadar sevinicem.. transferi yaşamak bile benim için mutluluk şu aşamada... (2önceki iki denememde olgunlaşmadıkları için transfer aşamasına bile gelememiştik)
olumlu sonuç alanların gözü aydın.. benim gibi yola devam edenlere de sabırlar bol şans...
sevgimle...
sevgimle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?