- Konu Sahibi karauslu34
-
- #4.021
Kizlar haber geldi... degerrimiz 219dan 550 ye cikmis... sipa/sipalar gecen testte korkuttular bizi ama simdi baya bi yukselmis... cok mutluyum... bu inanilmaz bi duygu derdi herkes... simdi daha iyi anliyorum... gercektende oyle ya... =)
Iki gundur uyku duzenim bozulduu....sik sikk gece yarisi uyaniyorum.....gece gec yatip erkennden kalkiyorum..
.sanirimm vuruldugum claxe igneden oluyoo..ayaklarimin altiida cok yaniyoo
şu hamilik takvimini ayarlardan ben de yaptım ama yorumlarımda nedn çıkmıyor
demekki benim ayak yanmalarımın sebebi oymuş:))
Tebrikler Canim artik inanabilirsinkızlar 203,10 çıktııııııııııııııııı
Öncelikle gözün aydinnnn... Canim değerler sanirim yaniltici olabiliyormus Rabbim gönlündekini hayirlisiyla nasip etsin...12.günü 239 kan değeri iyi mi.sizce.ikiz olduğunda nasıl oluyor acabaa??
Canim sen ve bebişlerin Allah'a emanet olun Rabbimin koruyucu melekleri üzerinizden eksik olmasin... Rahat bir transfer sonrasi güzel haberlerini almak dileği ileKızlar benim içinde dua edin nolur.bugun 3 te transferim var:))
kızlar günaydın.. dün ultroson kontrolum vardı. doktorun önündeki kağıttan kopya çektiğim kadarıyla sağ 5 sol 5 toplam 10 yumoş var. salı da yumurta toplamam var. dua edin ne olur. bu sefer olgunlaşmış olsunlar. özellikle hamile arkadaşlardan ricam onların duası kabul olurmuş. olgunlaştıklarını duysam pozitif görmüş kadar sevinicem.. transferi yaşamak bile benim için mutluluk şu aşamada... (2önceki iki denememde olgunlaşmadıkları için transfer aşamasına bile gelememiştik)
olumlu sonuç alanların gözü aydın.. benim gibi yola devam edenlere de sabırlar bol şans...
sevgimle...
brüksel tüp bebek merkezine giden var mı?menmunmusunuz?
Kizlaaar nasilsiniz ya hic nete giremiyorum yeni hamislerimiz var hayirli olsun hepinizi optum bizlerede bol bol dua edin ben acibademde tedaviye devam ediyorum 37 adet yumurtam toplandi 30 tanesi dollendi ve doktorum 5. Gunu bekledi 10 tansi blastokist doneminde.embriyo oldu iki tanesi sali gunu transfer edildi cok heyecanliyim hamile olanlar ne zaman test yaptirdiniz bana 24 haziran dediler ama once yaptirsakda cikar mi acaba biraz bilgi verin bana doktorum cok umutlu hamilelik sansi yuksek olabilecek embriyo transferi yaptigini soyledi biraz karnim ve belim.agriyor korkuyorum ya adet olursam diye korkuyorum buraz bilgi verin bana lutfrn boyle sıkıntısi olupta hamile kalan arkadaslar varmi bu arada yeni.liste hangi sayfalarda son durumu gormek istiyorum opuldunuz
arkadaşlar,strese birebir bişe buldum.akik.evet akik taşından bileklik yüzük kolye ne bulursanız takın.akik vücudunuza temas etsin.ben daha iğneler başlamadan strese girdim.kaç gündür sanki dünyanın yükü benim üzerimdeymiş gibi sıkıntı yapıyodum.daralıyodum.eşim almış bana.dün aakşam taktım.inananın faydası var.
Kizlar haber geldi... degerrimiz 219dan 550 ye cikmis... sipa/sipalar gecen testte korkuttular bizi ama simdi baya bi yukselmis... cok mutluyum... bu inanilmaz bi duygu derdi herkes... simdi daha iyi anliyorum... gercektende oyle ya... =)
merhaba canım hayırlı olsun inşallah hiç umudunu kaybetme bu süreçte benimde 5.gün transferiydi araştırmlarım sonucunda blast trans.de 7.ve8.gunlerde bebiş tutnuyor ve ben bunu gece yatarken pıtpıt karnımın seyirmesiyle hissetmiştim 9.ve 10.bebişin yada bebişlerin tutunması tamamlanıyor o yüzden bu aralar biraz daha fazla özen göster kendine ben tranferden sonra 9.günde öğrendim önce 120 çıktı ikinci gün sonro 337 3.testimde 867 çıktı allah sanada güzel sonuçlar almayı nasip etsin hayırlı haberlerini beliyoruz sormak istediğin birşey olursa yazabilirsin
Gözün aydııın. Tekrarlamanı söylediler mi arkadaşım. Ben pazartesi tekrar gideceğim. Hep aynı kolumdan kan veriyorum. çÜrüdü resmen.
Kizlar hastaneden yeni geldim annemlere heoinize tesekkur ederim tek tek yazacagim eve gittigimde size haber vereyum istedim tam kan verdim serum taktilar su toplamisim biraz rahaglatir dediler simdi bira biseyler yiyio yatacagim cok yoruldum
Canim benim sen neler yaptin yattin mi surekli brn hic yatamadim ve halada yatmiyorum 2 gun dukkat et sonra normal hayatina donebilirsin dediler ama yinede dikkat et dediler almanyadan ablamlar vardi yardimci oldu sagolsun ama malum yatamadim simdide.memlekete gittiler gunler gecmek bilmiyor ama ben hala yatmiyorum acaba bi problem.okur mu sen nelere dikkat edin bebisin hayirli olsun bu arada rabbim elini bosa cikarmasin tesekkur ederim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?