2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Kizlar haber geldi... degerrimiz 219dan 550 ye cikmis... sipa/sipalar gecen testte korkuttular bizi ama simdi baya bi yukselmis... cok mutluyum... bu inanilmaz bi duygu derdi herkes... simdi daha iyi anliyorum... gercektende oyle ya... =)

şu hamilik takvimini ayarlardan ben de yaptım ama yorumlarımda nedn çıkmıyor

kızlar 203,10 çıktııııııııııııııııı
Tebrikler Canim artik inanabilirsin inşallah ağrilarinda son bulur güzel bir hamilelik geçirip saglikla bebislerini kucagina alirsin
12.günü 239 kan değeri iyi mi.sizce.ikiz olduğunda nasıl oluyor acabaa??
Öncelikle gözün aydinnnn... Canim değerler sanirim yaniltici olabiliyormus Rabbim gönlündekini hayirlisiyla nasip etsin...
Kızlar benim içinde dua edin nolur.bugun 3 te transferim var:))
Canim sen ve bebişlerin Allah'a emanet olun Rabbimin koruyucu melekleri üzerinizden eksik olmasin... Rahat bir transfer sonrasi güzel haberlerini almak dileği ile

Canim inşallah bu sefer herşey yolunda gider transferin gerçekleşir kuzucuklarin 9 ay boyunca seni bırakmaz Allah yardimcin olsun....

Kizlar genelde telden takip ettiğim için gözümden kaçan hamişler varsa hepsini tebrik ediyorum negatif alan arkadaşlar var Allah sabir versin inşallah en kisa zamanda kuzucuklarina kavussunlar. Opusu transferi olan tüm arkadaşlara kolayliklar diliyorum bende hayirlisi ile adetin 3. Günü dün ignelerime basladim (gonalf ve menegon) lucrine de devam, pazartesi ilk randevu benim yumoşlar inşallah iğneleri beğenir güzel cevap veririr Allah hepimizin yardimcisi olsun ....

Kizlaaar nasilsiniz ya hic nete giremiyorum yeni hamislerimiz var hayirli olsun hepinizi optum bizlerede bol bol dua edin ben acibademde tedaviye devam ediyorum 37 adet yumurtam toplandi 30 tanesi dollendi ve doktorum 5. Gunu bekledi 10 tansi blastokist doneminde.embriyo oldu iki tanesi sali gunu transfer edildi cok heyecanliyim hamile olanlar ne zaman test yaptirdiniz bana 24 haziran dediler ama once yaptirsakda cikar mi acaba biraz bilgi verin bana doktorum cok umutlu hamilelik sansi yuksek olabilecek embriyo transferi yaptigini soyledi biraz karnim ve belim.agriyor korkuyorum ya adet olursam diye korkuyorum buraz bilgi verin bana lutfrn boyle sıkıntısi olupta hamile kalan arkadaslar varmi bu arada yeni.liste hangi sayfalarda son durumu gormek istiyorum opuldunuz

merhaba canım hayırlı olsun inşallah hiç umudunu kaybetme bu süreçte benimde 5.gün transferiydi araştırmlarım sonucunda blast trans.de 7.ve8.gunlerde bebiş tutnuyor ve ben bunu gece yatarken pıtpıt karnımın seyirmesiyle hissetmiştim 9.ve 10.bebişin yada bebişlerin tutunması tamamlanıyor o yüzden bu aralar biraz daha fazla özen göster kendine ben tranferden sonra 9.günde öğrendim önce 120 çıktı ikinci gün sonro 337 3.testimde 867 çıktı allah sanada güzel sonuçlar almayı nasip etsin hayırlı haberlerini beliyoruz sormak istediğin birşey olursa yazabilirsin

Kizlar hastaneden yeni geldim annemlere heoinize tesekkur ederim tek tek yazacagim eve gittigimde size haber vereyum istedim tam kan verdim serum taktilar su toplamisim biraz rahaglatir dediler simdi bira biseyler yiyio yatacagim cok yoruldum

arkadaşlar,strese birebir bişe buldum.akik.evet akik taşından bileklik yüzük kolye ne bulursanız takın.akik vücudunuza temas etsin.ben daha iğneler başlamadan strese girdim.kaç gündür sanki dünyanın yükü benim üzerimdeymiş gibi sıkıntı yapıyodum.daralıyodum.eşim almış bana.dün aakşam taktım.inananın faydası var.

Ben de iğne sürecinde yeşim taşı kullanıyordum. Bana da iyi geldi enerjisi ya da ben öyle anlamlandırdım. Bir kere takmadan iğne oldum canım çok yanmıştı. Akik de iyidir. Elimdeki kitapta hamilelk sürecinde anne ve bebek sağlığı için faydalıdır yazıyor.

Kizlar haber geldi... degerrimiz 219dan 550 ye cikmis... sipa/sipalar gecen testte korkuttular bizi ama simdi baya bi yukselmis... cok mutluyum... bu inanilmaz bi duygu derdi herkes... simdi daha iyi anliyorum... gercektende oyle ya... =)

Gözün aydııın. Tekrarlamanı söylediler mi arkadaşım. Ben pazartesi tekrar gideceğim. Hep aynı kolumdan kan veriyorum. çÜrüdü resmen.

Canim benim sen neler yaptin yattin mi surekli brn hic yatamadim ve halada yatmiyorum 2 gun dukkat et sonra normal hayatina donebilirsin dediler ama yinede dikkat et dediler almanyadan ablamlar vardi yardimci oldu sagolsun ama malum yatamadim simdide.memlekete gittiler gunler gecmek bilmiyor ama ben hala yatmiyorum acaba bi problem.okur mu sen nelere dikkat edin bebisin hayirli olsun bu arada rabbim elini bosa cikarmasin tesekkur ederim canim

Gözün aydııın. Tekrarlamanı söylediler mi arkadaşım. Ben pazartesi tekrar gideceğim. Hep aynı kolumdan kan veriyorum. çÜrüdü resmen.

Tesekkur ederim cnm arkadasim.... yok artik kan vermeme gerek yok dediler... ultrasoundi bekliycez... =) aynen cnm ya... benm sag koldan kan gelmiyo artik... gecende karnimdan igne yaparken damara girmisim... karnim simdi mos mor... ama olsun bebisime feda olsun... =)

Ohh Ohhh maaşallah nice nice artarlar inşallah hadi gözün aydın cnm ..

Kizlar hastaneden yeni geldim annemlere heoinize tesekkur ederim tek tek yazacagim eve gittigimde size haber vereyum istedim tam kan verdim serum taktilar su toplamisim biraz rahaglatir dediler simdi bira biseyler yiyio yatacagim cok yoruldum

Gecmis olsun cnm... sen iyi olda buaraya yazmissin cok onemli deil...=)

teşekkür edreim canım inşallah allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmaz...ben üç gün yattım zorunlu ihtiyaçlar dışında kalkmadım ondan sonraki günlerde çok yavaş hareketlerle yaptım işlerimi yemek yaparken bile oturarak yapmaya çalıştım tutunma aşamasında oldukları için elimden geleni yapmaya çalıştım ve tabiki dua insanı rahatlatan tek yardımcı diyebilirim çok stresli ve zor bir süreç ama emin ol bir o kadarda yaşamaya değer beslenmene dikkat etmeye çalış çok zorlama kendini allah korur inancınıda yüksek tut inşallah sevindirici haberi alıcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…