2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Orasi oyle canim rabbim neylerse guzel eyler hic yatmiyorum.ya simdi rahatsiz oldum.ama ins hakkimizda hayirlisi olsun bana kalsa ben daha bugun.pazara gidrcektim esim goturmedi yorulma diye bana iki tane transfer edildi canim senin kac transfer edildi kan tahlili en az kac cikmasi gerekiyor acaba ama ben bundan sonra dikkat edeyim bari

bana da 2 tane transfer edildi canım inşallah ikisi de duruyordur pazartesi ultrasona giricem heyecanla bekliyorum ....bence çok fazla pazar gibi yerlere gitme canım kalabalık ortamlar nede olsa üstelik havalarda sıcak dediğim gibi biz elimziden geldiği kadar dikkat edelim geresi allaha kalmış ...her hastane degerleri aynı olmuyor ama kimisi 5 şin yukarısındaysa hamilelik var diyorlar kimisi 10 nu üstünü dikkate aliyor ve tabi ilk testide belirleyici kabul etmiyorlar ben 3 tane yaptırdım iki gün arayla 120,337,867 cıktı sonuçlar ama hala korku var tabi kese görüncekmi diye bitmez bir endişe durumr bu hamilelik

Merhaba kızlar ben hatırlayanlar vardır sanırım tüpa başladığımda buraya geliyordum transferden sonra girmedim. Maalesef olumsuz sonuçlandı p.tesi negatifi gördüm ama dr çarş. tekrarla dedi tekrarladım yine negatif 1 bile göremedim. 2 tane transfer edilmişti biri 12 biri 6 hücreliydi daha. 10 hücreli ve 8 hücreli olan iki tane de donduruldu. Pco olmamdan dolayı çok yumurtam ve ohs riskim vardı ilk e2 2350 çıktı dr iğne dozu azaltmadı bir gün daha vuruldum yanı şekilde öbür gün 7700 e fırlamıştı normalde bu değerle tedavi iptal oluıyor diye biliyorum ama dr iptal etmedi çatlatma iğneni vur dedi ilaçları bıraktırdı ama bana göre çok geçti artık. Yine de çatlatmayı vurdum iki gün bana 10 ar yumurta yememi söyledi 33 yumurta toplandı en küçükleri bile toplamış su toplamamam için. 17 si döllendi 3. güne sadece 4 yumurtam kaldı bunları sadece ikisi 1. kaliteydi ve hastanenin hiçbir şekilde 5. güne gitmediğini öğrendim bu da biraz üzerlerinden suç atmak gibi geldi bana. Ohs olmadım ama e2 yüksekliğinden yumurtalarımın kalitesinin bozulduğunu ve o yüzden elimde az yumurta kaldığını düşünüyorum. Bu değerle transferş olan yok hiç araştırdığımda çok yüksek çünkü ilacı kestiğimizde bile değerim 7000 di. Bence hemen kesmeliydi azaltmalıydı 2350 iken çünkü daha 9. günümdü toplanması için zamanım vardı. Ayrıca gittiğimde hemşireler 2 lt su içirdiler içtikçe iç dediler yürüyemiyorum desem bile ve sancıyla trasnfere girdim kasığımın sancısından zor dayandım transferde işlem bittiğinde sedyeye geçmeme yardım etmediler kendim geçtim kıyafetlerini küçük bir yerde çıkarmıuştım anneme alın gelin ordan dediler kendileri bile getirmedi. Yarım saati zor doldurdum tıuvalete kalktım odadaki tuvalete kalktım ama yine de doğruldum sonuçta sürgü istedim ama vermediler. 2 saat yattım 3 kere kalktım çok sancım vardı hatta dr sonda ile boşaltacaktı transferde vazgeçti sonra. Yani bence yanlış birşeyler yapıldı. Yaoacak birşey yok. Eskişehir acıbamdem de yaptırdım mayısta açıldı aynı şehirde diye cazib geldi ama bence iyi yönetemediler dr şaşırdığını iyi sonuç beklediğini söyledi histereskopş yapıp rahmime bakacakmış ve rahime çizik atacakmış şans artması için, ayrıca tıbba genetiğe gönderdi. Regl oldum bugün p.tesi kontrole gidicem o gün üzüntüyle hemşire şikayetimi diyemedim onları da sölücem. Ama ara vernek istiyorum aralık gibi işlemleri yaptıırp ocakta denicez dondurulmuşları. Olmadı daha iyi bir merkez seçicez işte böyle.

:))) e sen gebesin ebende ozaman ahahhaa....bakk ayaginin altii yaniyomus..
Azz kaldii banadaa yarin test yapcemm...pazarteside kan verxem

:))benim 9. günde idrarda çok silik çıkmıştı.idrar yap çıkmasada üzülmezsin çıkmayabiliyo çünki ama çıkarsa uçarsın mutluluktan.Allah yardımcın olsun

çok geçmiş olsun.hangi hastanede yaptırdınız??

Kizlar hastaneden yeni geldim annemlere heoinize tesekkur ederim tek tek yazacagim eve gittigimde size haber vereyum istedim tam kan verdim serum taktilar su toplamisim biraz rahaglatir dediler simdi bira biseyler yiyio yatacagim cok yoruldum

çok merakladım bakınıp duruyodum bişey yazmış mı diye.çok geçmiş olsun.umarım şimd bi sorun yoktur.

cnm sen ne zamn gidicksin doktora bn persembe gidicm bugun meraktan idrar testi yaptim bebisim kendini orada da belli etti

cnm sen ne zamn gidicksin doktora bn persembe gidicm bugun meraktan idrar testi yaptim bebisim kendini orada da belli etti

Ay ne guzel gozun aydin cnm bnm... insallah yarin kandada cikacak... =) ben artik kan vermiycem... 3 hafta sonra kalp atislarini duymaya ve keseyi gormeye gidcez..

Kizlaaar sali gunu transferim yapildi hamis olanlar bana yazin lutfen idrarda gebelik twsti yaptiniz mi kaconci gun yaptiniz 24unde kan tahlili gunum acaba onceden yaptirsam cikar mi kan yada idrar hayal kirikligina ugramak da istwmiyorum.lutfen bilgisi olanlar cevap bekliyorum tesekkurler

Bende pazartesi transfer günum du bende bu pazartesi evde yapmayi düşünüyorum bakalim kismet 6.gunu kanda cikanda var

valla canım ben 8.gecesi yaptım gözle görülmüycek kadar az çıktı.diğer günler 11.güne kadar 3 kez tekrarladım gittikçe belirdi 2.çizgi.12 günü kanda 239 u gördük.ama bünyeden bünyeye farkeder.yap bence çıkmasada üzülme çünki herkeste idrarda çıkmayabilir.

keseyli ve kalp atışalrını görmeyi aynı güne mi çağırıyorlar.gebeliğin kaçıncı haftasına geliyor?

Canim doktorlara kalırsa oyle çağırıyorlar:)) kalp ve kese için n birden...
Ama dayanmak ne mumkun ben kalp atisina kadar 3 kere gitttim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…