- Konu Sahibi karauslu34
-
- #4.061
:))benim 9. günde idrarda çok silik çıkmıştı.idrar yap çıkmasada üzülmezsin çıkmayabiliyo çünki ama çıkarsa uçarsın mutluluktan.Allah yardımcın olsun
kuzummm onun ağrısı bile güzeldir elhamdülillah de inan gözlerim dolu dolu guldusum dikkat et canım kendine iki canlısın...
tebrikler cnm hadi sağlıkla sıhhatle gelir inşaallah..
sana da hayırlı olsun arkadaşııııımmm:) sağlıkla devamını nasip etsin yarabbim:)
çok sevindim canım.Allah tamamına erdirsin inşallah.benimde 239.5 çıktı.
çok merakladım bakınıp duruyodum bişey yazmış mı diye.çok geçmiş olsun.umarım şimd bi sorun yoktur.
Arkadaslar transferden sonra ohss olma belirtileri neler benim karnim cok sisti gazimda cok var
Evet kızlar hepinizden allah razı olsun. Bugün hareketli bir gün geçirdim. Sabahın köründe gittim kan verdim.
Sonra doktora gittim dedi ki değerin güzel pazartesi tekrar kan ver dedi.
Karnıma baktı su toplamış karnım çok değil ama dedi tam kan sayımı istedi. Sonra izotonik serum verdiler su çekmemize gerek yok bu seni biraz rahatlatır dedi. Nefes almakta zorluk çekersen tuvalete çıkamzsan gel çekeceğiz dedi umarım gerek kalmaz
vallahi şarkıcı cansever gibi yürümekten bıktım.
Yani mutluluğu tam anlamı ıle yaşayamadım kızlar dikkatli olun ağrınız olursa direk doktora gidin.
proteın agırlıklı beslen dedı. sıvı gıda alacaksın. Haftaya pazaretside kese görmeye gideceğim kısmetse:)
çok geçmiş olsun neden oluyormuşki bu durum ...geçer umarım bir önce bebğinde hayırlı olsun ....
keseyli ve kalp atışalrını görmeyi aynı güne mi çağırıyorlar.gebeliğin kaçıncı haftasına geliyor?
Ben de iğne sürecinde yeşim taşı kullanıyordum. Bana da iyi geldi enerjisi ya da ben öyle anlamlandırdım. Bir kere takmadan iğne oldum canım çok yanmıştı. Akik de iyidir. Elimdeki kitapta hamilelk sürecinde anne ve bebek sağlığı için faydalıdır yazıyor.
SENINki kacingun emriyosuudu..eger 3see ins benimkide yarinn cikarr....bisi sorcam bide sana 8.gunde hic yaptinmii testt..mutlulukten ucmak istiyo z esimlee
valla canım ben 8.gecesi yaptım gözle görülmüycek kadar az çıktı.diğer günler 11.güne kadar 3 kez tekrarladım gittikçe belirdi 2.çizgi.12 günü kanda 239 u gördük.ama bünyeden bünyeye farkeder.yap bence çıkmasada üzülme çünki herkeste idrarda çıkmayabilir.
Bende pazartesi transfer günum du bende bu pazartesi evde yapmayi düşünüyorum bakalim kismet 6.gunu kanda cikanda var
Merhaba kızlar ben hatırlayanlar vardır sanırım tüpa başladığımda buraya geliyordum transferden sonra girmedim. Maalesef olumsuz sonuçlandı p.tesi negatifi gördüm ama dr çarş. tekrarla dedi tekrarladım yine negatif 1 bile göremedim. 2 tane transfer edilmişti biri 12 biri 6 hücreliydi daha. 10 hücreli ve 8 hücreli olan iki tane de donduruldu. Pco olmamdan dolayı çok yumurtam ve ohs riskim vardı ilk e2 2350 çıktı dr iğne dozu azaltmadı bir gün daha vuruldum yanı şekilde öbür gün 7700 e fırlamıştı normalde bu değerle tedavi iptal oluıyor diye biliyorum ama dr iptal etmedi çatlatma iğneni vur dedi ilaçları bıraktırdı ama bana göre çok geçti artık. Yine de çatlatmayı vurdum iki gün bana 10 ar yumurta yememi söyledi 33 yumurta toplandı en küçükleri bile toplamış su toplamamam için. 17 si döllendi 3. güne sadece 4 yumurtam kaldı bunları sadece ikisi 1. kaliteydi ve hastanenin hiçbir şekilde 5. güne gitmediğini öğrendim bu da biraz üzerlerinden suç atmak gibi geldi bana. Ohs olmadım ama e2 yüksekliğinden yumurtalarımın kalitesinin bozulduğunu ve o yüzden elimde az yumurta kaldığını düşünüyorum. Bu değerle transferş olan yok hiç araştırdığımda çok yüksek çünkü ilacı kestiğimizde bile değerim 7000 di. Bence hemen kesmeliydi azaltmalıydı 2350 iken çünkü daha 9. günümdü toplanması için zamanım vardı. Ayrıca gittiğimde hemşireler 2 lt su içirdiler içtikçe iç dediler yürüyemiyorum desem bile ve sancıyla trasnfere girdim kasığımın sancısından zor dayandım transferde işlem bittiğinde sedyeye geçmeme yardım etmediler kendim geçtim kıyafetlerini küçük bir yerde çıkarmıuştım anneme alın gelin ordan dediler kendileri bile getirmedi. Yarım saati zor doldurdum tıuvalete kalktım odadaki tuvalete kalktım ama yine de doğruldum sonuçta sürgü istedim ama vermediler. 2 saat yattım 3 kere kalktım çok sancım vardı hatta dr sonda ile boşaltacaktı transferde vazgeçti sonra. Yani bence yanlış birşeyler yapıldı. Yaoacak birşey yok. Eskişehir acıbamdem de yaptırdım mayısta açıldı aynı şehirde diye cazib geldi ama bence iyi yönetemediler dr şaşırdığını iyi sonuç beklediğini söyledi histereskopş yapıp rahmime bakacakmış ve rahime çizik atacakmış şans artması için, ayrıca tıbba genetiğe gönderdi. Regl oldum bugün p.tesi kontrole gidicem o gün üzüntüyle hemşire şikayetimi diyemedim onları da sölücem. Ama ara vernek istiyorum aralık gibi işlemleri yaptıırp ocakta denicez dondurulmuşları. Olmadı daha iyi bir merkez seçicez işte böyle.
Canim doktorlara kalırsa oyle çağırıyorlar:)) kalp ve kese için n birden...
Ama dayanmak ne mumkun ben kalp atisina kadar 3 kere gitttim:))
Desene hemende ayni gunlerde.olmua kacinci gun embriyosuydu embriyon kac transfer edildi hangi hastanede yaptiriyosun canim rabbim.hakkimizda hayirlisini eylesin
Arkadaşım çok çok geçmiş olsun. Seni çok takip ediyordum ama birden kaybolmuştun. Sebebi beni çok üzdü. Umuyorum tekrarını yaşamazsın. Ben de Eskişehirdeyim. Hatta Acıbademde tedavi yapıldığını senden öğrenince keşke burda yaptırsaydık dediğim bile olmuştu. Vardır her şeyde bir hayır. Hikayemiz biz yere kadar benziyor seninle. O da e2 değerleri konusunda. Benim e2 sırasıyla 236 856 1935 ve en sonunda 8000 olmuştu. Üç yol önerdiler. Ya yarım bırakalım ya yumurtaları toplayıp donduralım ya da transferi yapalım diye. Sonuç olarak transfer yapıldı. Şimdilik pozitif sonuçlarım Allaha şükür. Bu süreci şimdilik şanslı atlatanlardanım. Ama burdaki doktorum ohss riskinin 9 ay boyunca devam edebileceğini söyledi.
Umuyorum bir sonraki denemende seni daha az yıpratacak bir yerle devam edersin ve de istediğin sonuca ulaşırsın. Tekrar çok çok geçmiş olsun.
ben ugün yani adetin 5. günü e2 tahlili yaptırdım ve 480 cıktı cokmu yüksek anlamadım bunu nasıl olması gerekiyo....ooffff
öyle mi canım. Demek ki o değerle de tutabiliyor. Aslında o değerle iptla olma nedeni ağır ohs geçirme ve hayati risk olması ancak benim doktorum en küçüklere kadar tüm yumurtaları topladı o iki gün arada toplamaya kadar çatlatma iğnesi vuracağım gün ve öbürgün 10 ar yumurta ye dedi bol su içiyordum zaten hiç ohs olmadım ne toplama ne transfer sonrası çok çok rahattım bir gün sonra hastaneye iğne vurdurmeye kolaylıkla gittim. Bu konuda müteşekkirim evet kaliteli 2 yumurtam vardı elimde, iki de orta kalite ama 33 yumurta toplanıp 17 si döllenince elimde kalan sayısı çok az geldi bana ayrıca merkez hiç 5. gün embriyosu yapmıyormu kimseye bu da bana negatif yansıdı ancak doktorun ilgisi alakası mükemmel her aradığımda ulaşabildim çok destek gördüm. Transferdi sürekli seninle gurur duyuyorum diyerek yaptı geldi baktı odama gelince sonra çıkacağıma yakın yine geldi baktı. Bana bu hep böyle olur dedi ben 112.5 gonal f ve 75 menagon kullandım daha azını veremem dedi. İlk 2350 çıktı o zaman ilacı hiç kesmedi bir gün aradan sonra 7700 çıktı ilacı kesti bir gün 7000 düştü çatlatmayı yap dedi işte. Senin embriyon kaçıncı gün embriyosuydu ve özellikle nerede yaptırdın bu çok önemli benim için çünkü dondurulmuşlarla tutmazsa iyi bir merkez arıcaz şehir dışında.
değil canım bence. e2 değeri yumurtalarının gelişimine göre artıyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?