2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

:))benim 9. günde idrarda çok silik çıkmıştı.idrar yap çıkmasada üzülmezsin çıkmayabiliyo çünki ama çıkarsa uçarsın mutluluktan.Allah yardımcın olsun

SENINki kacingun emriyosuudu..eger 3see ins benimkide yarinn cikarr....bisi sorcam bide sana 8.gunde hic yaptinmii testt..mutlulukten ucmak istiyo z esimlee

kuzummm onun ağrısı bile güzeldir elhamdülillah de inan gözlerim dolu dolu guldusum dikkat et canım kendine iki canlısın...

Çok şükür güzeldirde canım vallahi şarkıcı cansever var ya onun gibi yürüyorum. İnşallah seninde güzel haberlerini alacağız canım benim allah razı olsun

tebrikler cnm hadi sağlıkla sıhhatle gelir inşaallah..

Amın canım inşalla hala ınanamıyorum:)))

sana da hayırlı olsun arkadaşııııımmm:) sağlıkla devamını nasip etsin yarabbim:)

Amın canım sağolasın

çok sevindim canım.Allah tamamına erdirsin inşallah.benimde 239.5 çıktı.

Amin canım çok güzel çıkmış seninde ne zaman vereceğin kan bir daha

çok merakladım bakınıp duruyodum bişey yazmış mı diye.çok geçmiş olsun.umarım şimd bi sorun yoktur.

Yazıcam şimdi canım başıma gelenleri:)))

Arkadaslar transferden sonra ohss olma belirtileri neler benim karnim cok sisti gazimda cok var

Doktorunla görüş canım bendede var su toplamısım

Evet kızlar hepinizden allah razı olsun. Bugün hareketli bir gün geçirdim. Sabahın köründe gittim kan verdim.
Sonra doktora gittim dedi ki değerin güzel pazartesi tekrar kan ver dedi.
Karnıma baktı su toplamış karnım çok değil ama dedi tam kan sayımı istedi. Sonra izotonik serum verdiler su çekmemize gerek yok bu seni biraz rahatlatır dedi. Nefes almakta zorluk çekersen tuvalete çıkamzsan gel çekeceğiz dedi umarım gerek kalmaz
vallahi şarkıcı cansever gibi yürümekten bıktım.
Yani mutluluğu tam anlamı ıle yaşayamadım kızlar dikkatli olun ağrınız olursa direk doktora gidin.
proteın agırlıklı beslen dedı. sıvı gıda alacaksın. Haftaya pazaretside kese görmeye gideceğim kısmetse:)

çok geçmiş olsun neden oluyormuşki bu durum ...geçer umarım bir önce bebğinde hayırlı olsun ....

SENINki kacingun emriyosuudu..eger 3see ins benimkide yarinn cikarr....bisi sorcam bide sana 8.gunde hic yaptinmii testt..mutlulukten ucmak istiyo z esimlee

cnm ben sana test yapmıcam üzülürüm dedim ama sağolsun eşim bana cuma günü kan verdirmedi ama bugun test yap dedi. yaptım çok şükür çift çizgiyi gördüm. pazartesi de kan vercem. yarın seninde belli olur . işallah güzel haberleri alırızzzzzzzzzz

Tesekkurler canim bebegin hayirli olsun rabbim kucagini bos birakmasin kazasizca kurtul ins sen nerde yaptirdin kacinci gun.embriyosuydu

Arkadaşım çok çok geçmiş olsun. Seni çok takip ediyordum ama birden kaybolmuştun. Sebebi beni çok üzdü. Umuyorum tekrarını yaşamazsın. Ben de Eskişehirdeyim. Hatta Acıbademde tedavi yapıldığını senden öğrenince keşke burda yaptırsaydık dediğim bile olmuştu. Vardır her şeyde bir hayır. Hikayemiz biz yere kadar benziyor seninle. O da e2 değerleri konusunda. Benim e2 sırasıyla 236 856 1935 ve en sonunda 8000 olmuştu. Üç yol önerdiler. Ya yarım bırakalım ya yumurtaları toplayıp donduralım ya da transferi yapalım diye. Sonuç olarak transfer yapıldı. Şimdilik pozitif sonuçlarım Allaha şükür. Bu süreci şimdilik şanslı atlatanlardanım. Ama burdaki doktorum ohss riskinin 9 ay boyunca devam edebileceğini söyledi.
Umuyorum bir sonraki denemende seni daha az yıpratacak bir yerle devam edersin ve de istediğin sonuca ulaşırsın. Tekrar çok çok geçmiş olsun.

Hepinize iyi geceler kızlar...Ben de 2 saat önce ovitrelle iğnemi yaptım.Pazartesi sabah opum var.Dünkü kontrolde 11 yumurtam vardı 12mm-16mm arasında.İnşallah kaliteli embriyolarım oluşur ve beklediğimiz sonuca ulaşırız Allahın izniyle..Burdaki olumlu sonuçları okudukça umutlanıyorum ben de,benimki niye olmasın ki diyorum....İnşallah ben de sevinenlerden olurum..Allah herkesin yüzünü güldürsün,gönlünün muradını versin inşallah..

Desene hemende ayni gunlerde.olmua kacinci gun embriyosuydu embriyon kac transfer edildi hangi hastanede yaptiriyosun canim rabbim.hakkimizda hayirlisini eylesin

5.gunun embriyosu 1 tane konuldu a kalite dediler hucreleri sayilamayacak kadar cok mus ben istanbul Şişli bruksel tup bebek merkezi ne gidiyorum memnunum cok sukur rabbim kucaklarimizi bos birakmasin

öyle mi canım. Demek ki o değerle de tutabiliyor. Aslında o değerle iptla olma nedeni ağır ohs geçirme ve hayati risk olması ancak benim doktorum en küçüklere kadar tüm yumurtaları topladı o iki gün arada toplamaya kadar çatlatma iğnesi vuracağım gün ve öbürgün 10 ar yumurta ye dedi bol su içiyordum zaten hiç ohs olmadım ne toplama ne transfer sonrası çok çok rahattım bir gün sonra hastaneye iğne vurdurmeye kolaylıkla gittim. Bu konuda müteşekkirim evet kaliteli 2 yumurtam vardı elimde, iki de orta kalite ama 33 yumurta toplanıp 17 si döllenince elimde kalan sayısı çok az geldi bana ayrıca merkez hiç 5. gün embriyosu yapmıyormu kimseye bu da bana negatif yansıdı ancak doktorun ilgisi alakası mükemmel her aradığımda ulaşabildim çok destek gördüm. Transferdi sürekli seninle gurur duyuyorum diyerek yaptı geldi baktı odama gelince sonra çıkacağıma yakın yine geldi baktı. Bana bu hep böyle olur dedi ben 112.5 gonal f ve 75 menagon kullandım daha azını veremem dedi. İlk 2350 çıktı o zaman ilacı hiç kesmedi bir gün aradan sonra 7700 çıktı ilacı kesti bir gün 7000 düştü çatlatmayı yap dedi işte. Senin embriyon kaçıncı gün embriyosuydu ve özellikle nerede yaptırdın bu çok önemli benim için çünkü dondurulmuşlarla tutmazsa iyi bir merkez arıcaz şehir dışında.

öncelikle merhaba canım. çok geçmiş olsun. inşallah dondurulmuşlarınla olumlu sonuç alırsın. aslında ben sana bu topiğe yazmaya başladığında tanışalım bende eskişehirdeyim diye yazmıştım.ama sen görmedin herhalde. ben de 2 aşılamadan sonra tüp bebeğe yönlendirilince tüp bebek merkezleri konusunda araştırma yaptım. acıbademi yeni açıldığı için pek düşünmedim.güven vermedi. benim kendi doktorum beni ankaraya yönlendirdi.ben ankarada anatoliada yaptırdım . benimki sebepsiz infertilite.gonalf150 kullandım lucrinle beraber. çok şükür ohs sorunum olmadı.ankaraya 2 güne bir hızlı trenle gittim geldim. anatoliadan memnun kaldım ama sadece hakan hocayı fazla göremedik diyebilirim:) mehtap hanım ilgilendi daha çok. idrar testinde çift çizgiyi gördüm bakalım pazartesi kanda kaç çıkar bilemiyorum.benim 3.günü embriyosuydu. 5.gün embriyosu olması embriyolarına bağlı. senin maşallah çok yumurtan toplanmış ama döllenen az olmuş.3.gün bile 4 tane olduğu için 5. günü beklememişlerdir. bizim zerumla beraber anatoliada tedavimiz oldu:)

değil canım bence. e2 değeri yumurtalarının gelişimine göre artıyo zaten

ya korkmaya basladım bende gonal f 225 vuruluyorum insallah bi sıkıntı olmazda hayırlısıyla atlatırız..sende olmudu bilmiyorum ama cok fazla gaz sancım oluyo ignelerdenmi acaba ....birde ohs ne neden oluyor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…