- Konu Sahibi karauslu34
-
- #4.081
ya korkmaya basladım bende gonal f 225 vuruluyorum insallah bi sıkıntı olmazda hayırlısıyla atlatırız..sende olmudu bilmiyorum ama cok fazla gaz sancım oluyo ignelerdenmi acaba ....birde ohs ne neden oluyor...
Merhaba arkadaşım ben ilk denememi Anatoliada yaptırdım temmuz ayında. Memnun kaldım her şey yolunda gitti çok şükür. Haziran olacaktı aslında ama Hakan Bey riskli buldu temmuzda başlamayı uygun gördü. Şu var tabii... Hakan Bey'i tedavinin her aşamasında görmeyi bekleme. Ben bir ayda dört kez gördüm. Kontrolleri diğer doktorlar yapıyorlar. Ben Kübra Hanımla daha çok rahat ettim, Hakan Bey'de gerildim ister istemez. Fiyatı 4800dü. Dört yavru da dondurduk 1000 lira. Git gel ilaçlarla 8000 lirayı bulduk açıkçası. Yaz dönemi olduğu için yoğun olduğunu söyleyebilirim. Sonbahar ve kışın daha tenhadır zannımca.
Allah işini rast getirsin, gönlündekini hayırlı eylesin inşallah.
devlet derken rapor almak için falan mı?çalıştığım için izin almak zor oluyo o yüzden özelleri tercih ediyorum işimi halledip işe geri dönüyorum devlete gittiğim zaman bi günüm orda geçiyo.Devlet nereyi düşünüyorsunuz???
öncelikle merhaba canım. çok geçmiş olsun. inşallah dondurulmuşlarınla olumlu sonuç alırsın. aslında ben sana bu topiğe yazmaya başladığında tanışalım bende eskişehirdeyim diye yazmıştım.ama sen görmedin herhalde. ben de 2 aşılamadan sonra tüp bebeğe yönlendirilince tüp bebek merkezleri konusunda araştırma yaptım. acıbademi yeni açıldığı için pek düşünmedim.güven vermedi. benim kendi doktorum beni ankaraya yönlendirdi.ben ankarada anatoliada yaptırdım . benimki sebepsiz infertilite.gonalf150 kullandım lucrinle beraber. çok şükür ohs sorunum olmadı.ankaraya 2 güne bir hızlı trenle gittim geldim. anatoliadan memnun kaldım ama sadece hakan hocayı fazla göremedik diyebilirim:) mehtap hanım ilgilendi daha çok. idrar testinde çift çizgiyi gördüm bakalım pazartesi kanda kaç çıkar bilemiyorum.benim 3.günü embriyosuydu. 5.gün embriyosu olması embriyolarına bağlı. senin maşallah çok yumurtan toplanmış ama döllenen az olmuş.3.gün bile 4 tane olduğu için 5. günü beklememişlerdir. bizim zerumla beraber anatoliada tedavimiz oldu:)
öncelikle merhaba canım. çok geçmiş olsun. inşallah dondurulmuşlarınla olumlu sonuç alırsın. aslında ben sana bu topiğe yazmaya başladığında tanışalım bende eskişehirdeyim diye yazmıştım.ama sen görmedin herhalde. ben de 2 aşılamadan sonra tüp bebeğe yönlendirilince tüp bebek merkezleri konusunda araştırma yaptım. acıbademi yeni açıldığı için pek düşünmedim.güven vermedi. benim kendi doktorum beni ankaraya yönlendirdi.ben ankarada anatoliada yaptırdım . benimki sebepsiz infertilite.gonalf150 kullandım lucrinle beraber. çok şükür ohs sorunum olmadı.ankaraya 2 güne bir hızlı trenle gittim geldim. anatoliadan memnun kaldım ama sadece hakan hocayı fazla göremedik diyebilirim:) mehtap hanım ilgilendi daha çok. idrar testinde çift çizgiyi gördüm bakalım pazartesi kanda kaç çıkar bilemiyorum.benim 3.günü embriyosuydu. 5.gün embriyosu olması embriyolarına bağlı. senin maşallah çok yumurtan toplanmış ama döllenen az olmuş.3.gün bile 4 tane olduğu için 5. günü beklememişlerdir. bizim zerumla beraber anatoliada tedavimiz oldu:)
Ayy canım inşallah beşe kadar yolu varAllah yardımcı olsun. Tek gidip iki mi döneceksin, üç mü?
Kizlar haber geldi... degerrimiz 219dan 550 ye cikmis... sipa/sipalar gecen testte korkuttular bizi ama simdi baya bi yukselmis... cok mutluyum... bu inanilmaz bi duygu derdi herkes... simdi daha iyi anliyorum... gercektende oyle ya... =)
:))hayırlısı bakalım biz napacaz.pazartesi bi daha kan verecem değere bakacaklarCanim doktorlara kalırsa oyle çağırıyorlar:)) kalp ve kese için n birden...
Ama dayanmak ne mumkun ben kalp atisina kadar 3 kere gitttim:))
SENINki kacingun emriyosuudu..eger 3see ins benimkide yarinn cikarr....bisi sorcam bide sana 8.gunde hic yaptinmii testt..mutlulukten ucmak istiyo z esimlee
pazartesi istedi tekrardan....senin ne zaman istediler...inşallah hayırlısıyla yükselmiş haberini alırızzÇok şükür güzeldirde canım vallahi şarkıcı cansever var ya onun gibi yürüyorum. İnşallah seninde güzel haberlerini alacağız canım benim allah razı olsun
Amın canım inşalla hala ınanamıyorum:)))
Amın canım sağolasın
Amin canım çok güzel çıkmış seninde ne zaman vereceğin kan bir daha
Yazıcam şimdi canım başıma gelenleri:)))
Doktorunla görüş canım bendede var su toplamısım
Evet uc hafta sonra gel dediler... hamileligin 8. Haftasi olucak...
Tesekkurler canim bebegin hayirli olsun rabbim kucagini bos birakmasin kazasizca kurtul ins sen nerde yaptirdin kacinci gun.embriyosuydu
günaydın öncelikle inşallah olumlu sonuç alırsın.anatolıada tüp bebk yaptırmayı düşündüğüm için yazıyorum.bi kaç şey sorucam izninle.tedavi toplam kaç gün sürüyo ankarada kalman gerekti mi?bi de fiyatı herkes için aynı mı yoksa değişiyo mudur acaba sen ne kadara yaptırdın?
günaydın öncelikle inşallah olumlu sonuç alırsın.anatolıada tüp bebk yaptırmayı düşündüğüm için yazıyorum.bi kaç şey sorucam izninle.tedavi toplam kaç gün sürüyo ankarada kalman gerekti mi?bi de fiyatı herkes için aynı mı yoksa değişiyo mudur acaba sen ne kadara yaptırdın?
ya korkmaya basladım bende gonal f 225 vuruluyorum insallah bi sıkıntı olmazda hayırlısıyla atlatırız..sende olmudu bilmiyorum ama cok fazla gaz sancım oluyo ignelerdenmi acaba ....birde ohs ne neden oluyor...
öyle mi canım. Demek ki o değerle de tutabiliyor. Aslında o değerle iptla olma nedeni ağır ohs geçirme ve hayati risk olması ancak benim doktorum en küçüklere kadar tüm yumurtaları topladı o iki gün arada toplamaya kadar çatlatma iğnesi vuracağım gün ve öbürgün 10 ar yumurta ye dedi bol su içiyordum zaten hiç ohs olmadım ne toplama ne transfer sonrası çok çok rahattım bir gün sonra hastaneye iğne vurdurmeye kolaylıkla gittim. Bu konuda müteşekkirim evet kaliteli 2 yumurtam vardı elimde, iki de orta kalite ama 33 yumurta toplanıp 17 si döllenince elimde kalan sayısı çok az geldi bana ayrıca merkez hiç 5. gün embriyosu yapmıyormu kimseye bu da bana negatif yansıdı ancak doktorun ilgisi alakası mükemmel her aradığımda ulaşabildim çok destek gördüm. Transferdi sürekli seninle gurur duyuyorum diyerek yaptı geldi baktı odama gelince sonra çıkacağıma yakın yine geldi baktı. Bana bu hep böyle olur dedi ben 112.5 gonal f ve 75 menagon kullandım daha azını veremem dedi. İlk 2350 çıktı o zaman ilacı hiç kesmedi bir gün aradan sonra 7700 çıktı ilacı kesti bir gün 7000 düştü çatlatmayı yap dedi işte. Senin embriyon kaçıncı gün embriyosuydu ve özellikle nerede yaptırdın bu çok önemli benim için çünkü dondurulmuşlarla tutmazsa iyi bir merkez arıcaz şehir dışında.
Amin canım sağol zaten ben ekimden sonra falan düşünüyorum çalışıyorum yaz dönemi izin almak zor oluyo.aradığımda fiyatı bana da o kadar demişlerdi.merak ettiğim ilk muayeneyi hakan bey mi yapıyo?çünkü ilk muayne için ayrıca 350 tl ödeme oluyo demişlerdi.
Ayy canım inşallah beşe kadar yolu var
Canım, Sevilim de yazmış zaten. Ankara Anatoliada yaptırdım. Tabii şehir dışı olması yoruyor insanı ama çok şükür hızlı tren çok büyük kolaylık. Benden 14 yumurta toplanmıştı.13ü döllendi. 10u bölündü. İki transferim oldu, dediğim gibi 4 tanesi de donduruldu. Bana ohss için şunu yap bunu yap hiç demediler. Allaha emanet devam ettim. Hatta sana su markası önerdiklerini bile hatırlıyorum yazdıklarından. Bizde mi bir sorun var diyordum. Aslında kısmet işi arkadaşım, üzülme demek bu aşamada çok zor biliyorum. Çünkü yaşadıklarımızı en iyi biz biliriz. Ama şükret ki dondurulmuşların var, o aşama çok daha kolay biliyorsun. Şehir dışında başka bir merkez aramak zorunda kalmayacaksın inşallah. Vücudunu dinlendirip başlarsın yeniden ve olumlu sonuçları görürsün umuyorum. Senin de yolun açık olsun, Allah gönlünün muradını versin.
pazartesi istedi tekrardan....senin ne zaman istediler...inşallah hayırlısıyla yükselmiş haberini alırızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?