2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

ya korkmaya basladım bende gonal f 225 vuruluyorum insallah bi sıkıntı olmazda hayırlısıyla atlatırız..sende olmudu bilmiyorum ama cok fazla gaz sancım oluyo ignelerdenmi acaba ....birde ohs ne neden oluyor...

korkmayın bende gonalf i 225 vurdum hep 4 kutu bitirdim sancım da gazımda oluyodu 18 yumurtam oluştu 15 i döllendi a kalite olanlardan 2 tane transfer edildi 3 tanesi de donduruldu şükürler olsun şimdi gebeyim her vücutta bünyede farklılık gösterebilir pco yum bende bu arada..

Amin canım sağol zaten ben ekimden sonra falan düşünüyorum çalışıyorum yaz dönemi izin almak zor oluyo.aradığımda fiyatı bana da o kadar demişlerdi.merak ettiğim ilk muayeneyi hakan bey mi yapıyo?çünkü ilk muayne için ayrıca 350 tl ödeme oluyo demişlerdi.

günaydın öncelikle inşallah olumlu sonuç alırsın.anatolıada tüp bebk yaptırmayı düşündüğüm için yazıyorum.bi kaç şey sorucam izninle.tedavi toplam kaç gün sürüyo ankarada kalman gerekti mi?bi de fiyatı herkes için aynı mı yoksa değişiyo mudur acaba sen ne kadara yaptırdın?

Görmemişim canım. Ne güzel Eskişehir'den iki arkadaşım oldu. İşte ben biraz balıklama atladım araştırmadım burası cazip geldi acıbademin şubelerinden olması, görüşmeye gittiğimizde dr pozitif olması, kışın başka dr da aşılama olmuş olmam hastaneye alışık olmam filan hep bu kararı vermeme neden oldu. Hem de eşim ys ye hazırlanıyor kursları vardı filan aynı şehir olsun dedim aslında eşim Bursa Acıbadem de öönermişti istemedim. Canım hastane hiçbir şekilde 5. gün embriyosu koymuyormuş eşim sormuş biz uygulamııyoruz ilk başlarda gittik ama labta yaşayan olmadı bu sefer bizi suçlayanlar oldu 3 gün yapıyoruz demişler bu da suçu atmak gibi oluıyor üzerleriden ama tabi doktorumdan son derece memnunum. Anck lablarının çok kaliteli olduğunu düşünmüyorum yine de dondurmada iyi yumurtalarım var 10 ve 8 hücreli dr dosyada söylerken AB olduğunu öğrendim bunlar nasıl oluyor AA değil. Biraz da şans işi bence bu iş gerçekten. Ankara daha yakın tabi. Ben histereskopi olucam rahime çizik atılacak genetik yapılacak eğer dondurulmuşlar olmazsa yaza İstanbul dedik ama bakalım umarım dondurulmuşlar olur. Kışa düşünüyorum donduurlmuşları bu arada gözünüz aydın diyim inşallah sağlıkla zerum da sen de kucağınıza alırsınız bebeklerinizi. İrtibatı da koparmayalımm görüşelim aynı şehirdeyiz ne de olsa

pazartesi istedi tekrardan....senin ne zaman istediler...inşallah hayırlısıyla yükselmiş haberini alırızz

Tesekkurler canim bebegin hayirli olsun rabbim kucagini bos birakmasin kazasizca kurtul ins sen nerde yaptirdin kacinci gun.embriyosuydu

ben istanbul tüp bebek merkezinde aret kamara gittim.sanırım 3.gün embriyosuydu.donmuşlarım konuldu.bi önceki ay karnımda ödem oluyştuğu için transferim gerçekleşmemişti.amin çok sağol.darısı isteyenlerin başına olsun.

Cnm benim sagol.allah razi olsun.benim oncesinde iki asilamam oldugu icin benden 4300 aldilar.benim asilamadan kalan gonalf im vardi bir kutu.ben iki kutuyu da 300 e kadinlar kulubunde satan arkadastan aldim.lucrin 120 ye aldim.basta ilk muyaneyi hakan hoca yapiyo.300 lira da ona verdik.ben ankaraya adetin 3,7,9 ve 11.gunleri gittim.yumurta sayisi fazla olanlarda ohs oluyo diye biliyorum.benim yumoslarin gelisimi de e2 de iyi olunca baska cagirmadilar.14.gun yumurta toplandi.3gun sonrada transfer yapildi.transfer sonrasi da jele verdim 70 lira.ben eskisehirden gidip geldim tek basima.masraf olmasin diye.opu ve transferde esimle gittim.sen yakinsan git gel yaparsin.uzaksan orda misafirhanesi var orda kalabilirsin.kalanlar vardi.ben transferden sonra kaldim sadece.misafirhane gunluk 70.kahvalti dahil.yemek disardan soluyon.sizde sorun ne.asilama filan oldumu.yasin kac.hangi sehirdesin.allah yardimcin olsun.cekinmeden herseyi sorabilirsin

Son düzenleme:

Benim iki embriyom donduruldu.ben850 de ona verdim.git gel filan 6500 oldu toplam.

Canım, Sevilim de yazmış zaten. Ankara Anatoliada yaptırdım. Tabii şehir dışı olması yoruyor insanı ama çok şükür hızlı tren çok büyük kolaylık. Benden 14 yumurta toplanmıştı.13ü döllendi. 10u bölündü. İki transferim oldu, dediğim gibi 4 tanesi de donduruldu. Bana ohss için şunu yap bunu yap hiç demediler. Allaha emanet devam ettim. Hatta sana su markası önerdiklerini bile hatırlıyorum yazdıklarından. Bizde mi bir sorun var diyordum. Aslında kısmet işi arkadaşım, üzülme demek bu aşamada çok zor biliyorum. Çünkü yaşadıklarımızı en iyi biz biliriz. Ama şükret ki dondurulmuşların var, o aşama çok daha kolay biliyorsun. Şehir dışında başka bir merkez aramak zorunda kalmayacaksın inşallah. Vücudunu dinlendirip başlarsın yeniden ve olumlu sonuçları görürsün umuyorum. Senin de yolun açık olsun, Allah gönlünün muradını versin.

Arkadaşım Sevilim cevap vermiş zaten, 300 liraydı ilk muayene ve Hakan Bey yapıyor. Ben 2. kez adetli gittiğimde Kübra Hanım bakmıştı, önceki aydan kalan yumurta artığı var dedi. Sonuçlar da yüksek çıkınca Hakan Bey tekrar kendisi görmek istedi ve tedaviyi bir ay erteledi. BAna bu tutumu güven vermişti o dönem ama transfer aşamasında ohss aklımı kurcalamıştı. Acaba bir dönem tedavisini bitirmek için risk olduğu halde transfer mi yapıyor diye ama bir şey olmadı çok şükür. Bir de hipokrat yemini etmiş insanlar. İnsan sağlığını tehlikeye atmazlar heralde göz göre göre.

Canım sende ohs riski fazla yok zaten 14 ymurta ile ben de pco var ilk sayımda 27 yumurtam vardı sonra gelişen 20 ymurta oldu ama sonlara doğru 30 a çıktı hepsi olgun değildi ama toplamada en ufaklarıda dahil 33 tane toplandı tam bir ohs tehlikesi vardı senin 14 yumurta ile nasıl 8000 değere çıktı değerin anlamadım canım o değerin yüksekkiğinden ohs olabilirsin demişler nadirdir yani o kadar yumurtayla ama bana umut oldun canım tek dert ettiğim bu hep böyle yükselecekse ve kaliteyi etkliyorsa nasıl gebe kalabileceğimdi. Gerçekten tahmin ettiğimden çk fazla üzüldüm bunda dr bana çok umut vermesinin de payı var ben herkesten farklı beslendim herşey farklıydı toplamaya kadar vejeteryan beslendim, saka su içtim, çatlatma iğnesinden toplamaya kadar 20 yumurta yedim transferden sonra powerade içeceklerindne önerdi dr onlarda her gün bir tane içtim, saka suya devam ettim protein ağrlıklı beslendim filan. Sanırım bu olmaz İstanbul olacak annem var orada onda kalırım diye düşündüm çünkü pco oldığumdan daha sık gitmem gerekiyor dr benim misafirhane masraf git gel zor ama daha var hele dondurulmuşlar denensinde ama onlarla da umudum yok hiç. Ben memorial düşünüyorum ama bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…