2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

slm kızlar nasılsınız bakalım.biz bebişimle hayata alışmaya çalışıyoruz sürekli bişeler yemek isteyen arada kasıkları ağrıyan midesi tuhaf olan bir annesi var..ama meleğini çok seviyor..çarşamba tekrar gideceğiz dr a ..kalp atışını daha sesli daha rahat duyacaz inş..darısı bekleyen isteyen tüm anne adaylarına kızlar..

canım Sağol cevapların için eşimin spermleri sınırdaydı varıkosel ameliyatı oldu değerler yükseldi bende bi ara adet düzensizliği vardı dr kilo sorun diyodu 90 kilodan 76 kiloya düştüm biraz daha verip öyle tedaviye başlamak istiyorum geçen ay aşılama oldum yumurtam iyiydi ama tutmaı.26 yaşındayız ikimizde zonguldaktayım.bende senin gibi yapmayı düşünüyorum takiplere kendim giderim sonrasındada ankarada kalacak yerimiz var.aşılma olunca fiyat düşüyo mu?

Iki gundur uyku duzenim bozulduu....sik sikk gece yarisi uyaniyorum.....gece gec yatip erkennden kalkiyorum..
.sanirimm vuruldugum claxe igneden oluyoo..ayaklarimin altiida cok yaniyoo

bende de öyle olmuştu..öğrenene kadar uyku alamadım öğrendim düşük korkusundan uyumadım kalp atımı duyacağım gece gözümü kırpamadım..şimdi daha iim çok şükür.o iğneyi hiç deme zaten vuracak yer kalmadı göbekte bacağa başlıyoz tATLIM biz.

sağolun cevaplarınız için iyi ki yazmışım buraya.geçen ay aşılma oldum tahlil yapmama fırsat kalmadan adet oldum çok moralim bozuldu tüp bebek için cesaretimde kırıldı ama yapacak bişey yok yavaş yavaş kendimi alıştırsam iyi olacak bu tüp bebek işine :)

bi konuş istersen canım arayıp. bir aşılama için mi yoksa iki aşılama için mi bilemicem fiyat düşürmeleri

ben o gaz sancılarından ne çektim çok oldu iğnelerden bence. hala da oluyo :)

Hadi canım ya ne kadar sürdü. karnın böyle 3-4 aylık hamıle gıbı rahat yürüyemiyorsun sanki midemde taş var dik duramıyorum
gaz çıkarınca yada buyuk abdeste gıdınce bıraz rahtlıyorsun ama sonra devam
ne kadar surecek bu :

Iki gundur uyku duzenim bozulduu....sik sikk gece yarisi uyaniyorum.....gece gec yatip erkennden kalkiyorum..
.sanirimm vuruldugum claxe igneden oluyoo..ayaklarimin altiida cok yaniyoo

canım o şikayetler bende de oldu ayaklarımın yanmasından uykudan uyanıyordum ama çok şükür ki geçti uyku düzenimse hala bozuk

canım ben 11. gün yaptım evde çıktı.doktorumla konuştuğumda 5. gün embriyosu olduğu için 9. ya da 10. gün de yapsan çıkardı dedi

kızlar dün ilk kontrolümüze gittik bebişlerimizi gördük ikizler yolda anlatılmaz bir duygu rabbim herkese yaşatsın inşallah.2 hafta sonra da kalp atışlarını duyacaz

Bende oyleyim habire uyanip kuxuk abdeste gidiyorum agizim ici camur gibu su iciyorum....igne yapiyo ama hepsini somdilk gobekten vuruyorum ama mosmorum ins bende senin gibi vuracak yer kalmaZ:))
canım o şikayetler bende de oldu ayaklarımın yanmasından uykudan uyanıyordum ama çok şükür ki geçti uyku düzenimse hala bozuk

Aynenn kanunii yaasindan uyaniyorum su sokmak istoyorum gece yariisi az oncee cokk azz kajverengi leke geldii akintimin icindee korkiyorum ayaklarim buza kesti bianda

canım tüp bebekte hamileliğin nasıl hesaplandığını soruyordun dün doktoruma sordum transfer tarihinden 15 gün öncesinden itibaren sayılıyormuş gebelik başlangıcı

canım korkma inşallah önemli bişey değildir (((

Kizlaaar canim cok sıkkın ya transferimin 6. Gunu kasiklarimda agrim.var acaba olmadi mi diye endiseleniyorum 2 adet 5. Gun embriyosu transfer edildi sizce nedir cok uzuluyorum agri hissettikce ama.cok hafirlf agrilar

Kizlaaar canim cok sıkkın ya transferimin 6. Gunu kasiklarimda agrim.var acaba olmadi mi diye endiseleniyorum 2 adet 5. Gun embriyosu transfer edildi sizce nedir cok uzuluyorum agri hissettikce ama.cok hafirlf agrilar

Canım benimde 5,gün kaşık ağrılarım başlamıştı özellikle sol tarafta kesik kesik ağrı kramplari yaşamaya basladim bugün 11.günüm ve hcg 403 çıktı şimdi dr dan geliyorum göğüs sisligi dışında hicbir belirtimde yok o yüzden sakin stress yapıp yeme genişledi annesi nasıl bereketli bi topik farkinda degilmisin :) 9.gün kan testini yaptir derim:)

Ay bu telefonumuda sozlugunude ne yazdım ne çıkmış :)stress yapim deme sakın demek istedim yeme genişledi kelimelerini kaale alma olur mu:)

Son düzenleme:

canım endişelenme bendede aynısı oldu tes günü o kadar çok karnım ağrıdıkı regl olucam gibi hissetmeye başlamıştım ama bunlar olurmuş bende boşuna üzmüştüm kendimi o yüzden moralli ol bebeklerinin yerleşme zamanlarıda olabilir böyle düşün ve konuş onlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…