- Konu Sahibi karauslu34
-
- #4.101
benimde canım sabah işe giderken vereceğim inşallah yükselir seninle aynı dönem doğuracağız allah kısmet ederse:)
canım Sağol cevapların için eşimin spermleri sınırdaydı varıkosel ameliyatı oldu değerler yükseldi bende bi ara adet düzensizliği vardı dr kilo sorun diyodu 90 kilodan 76 kiloya düştüm biraz daha verip öyle tedaviye başlamak istiyorum geçen ay aşılama oldum yumurtam iyiydi ama tutmaı.26 yaşındayız ikimizde zonguldaktayım.bende senin gibi yapmayı düşünüyorum takiplere kendim giderim sonrasındada ankarada kalacak yerimiz var.aşılma olunca fiyat düşüyo mu?Cnm benim sagol.allah razi olsun.benim oncesinde iki asilamam oldugu icin benden 4300 aldilar.benim asilamadan kalan gonalf im vardi bir kutu.ben iki kutuyu da 300 e kadinlar kulubunde satan arkadastan aldim.lucrin 120 ye aldim.basta ilk muyaneyi hakan hoca yapiyo.300 lira da ona verdik.ben ankaraya adetin 3,7,9 ve 11.gunleri gittim.yumurta sayisi fazla olanlarda ohs oluyo diye biliyorum.benim yumoslarin gelisimi de e2 de iyi olunca baska cagirmadilar.14.gun yumurta toplandi.3gun sonrada transfer yapildi.transfer sonrasi da jele verdim 70 lira.ben eskisehirden gidip geldim tek basima.masraf olmasin diye.opu ve transferde esimle gittim.sen yakinsan git gel yaparsin.uzaksan orda misafirhanesi var orda kalabilirsin.kalanlar vardi.ben transferden sonra kaldim sadece.misafirhane gunluk 70.kahvalti dahil.yemek disardan soluyon.sizde sorun ne.asilama filan oldumu.yasin kac.hangi sehirdesin.allah yardimcin olsun.cekinmeden herseyi sorabilirsin
Iki gundur uyku duzenim bozulduu....sik sikk gece yarisi uyaniyorum.....gece gec yatip erkennden kalkiyorum..
.sanirimm vuruldugum claxe igneden oluyoo..ayaklarimin altiida cok yaniyoo
Arkadaşım Sevilim cevap vermiş zaten, 300 liraydı ilk muayene ve Hakan Bey yapıyor. Ben 2. kez adetli gittiğimde Kübra Hanım bakmıştı, önceki aydan kalan yumurta artığı var dedi. Sonuçlar da yüksek çıkınca Hakan Bey tekrar kendisi görmek istedi ve tedaviyi bir ay erteledi. BAna bu tutumu güven vermişti o dönem ama transfer aşamasında ohss aklımı kurcalamıştı. Acaba bir dönem tedavisini bitirmek için risk olduğu halde transfer mi yapıyor diye ama bir şey olmadı çok şükür. Bir de hipokrat yemini etmiş insanlar. İnsan sağlığını tehlikeye atmazlar heralde göz göre göre.
canım Sağol cevapların için eşimin spermleri sınırdaydı varıkosel ameliyatı oldu değerler yükseldi bende bi ara adet düzensizliği vardı dr kilo sorun diyodu 90 kilodan 76 kiloya düştüm biraz daha verip öyle tedaviye başlamak istiyorum geçen ay aşılama oldum yumurtam iyiydi ama tutmaı.26 yaşındayız ikimizde zonguldaktayım.bende senin gibi yapmayı düşünüyorum takiplere kendim giderim sonrasındada ankarada kalacak yerimiz var.aşılma olunca fiyat düşüyo mu?
Arayacam zaten bi ara tam karar vereyim de.senin sonuç ne zaman belli olacak?bi konuş istersen canım arayıp. bir aşılama için mi yoksa iki aşılama için mi bilemicem fiyat düşürmeleri
ben o gaz sancılarından ne çektimçok oldu iğnelerden bence. hala da oluyo :)
arkadaşlar bir türlü hesaplayamıyorum bugün 3.testimi yaptırdım 867 cıktı kaç haftalık olduğunu nasıl anlıcaz
kızlar merhaba bir şey sorucam ilk ultrason kontrolü vajinal yoldanmı oluyor pazartesi benim randevum var nasıl olucağını bilmiyorum vajinal yoldan baktırmak kötü olurmu bilenler nolur cevap versin
Iki gundur uyku duzenim bozulduu....sik sikk gece yarisi uyaniyorum.....gece gec yatip erkennden kalkiyorum..
.sanirimm vuruldugum claxe igneden oluyoo..ayaklarimin altiida cok yaniyoo
Kizlaaar sali gunu transferim yapildi hamis olanlar bana yazin lutfen idrarda gebelik twsti yaptiniz mi kaconci gun yaptiniz 24unde kan tahlili gunum acaba onceden yaptirsam cikar mi kan yada idrar hayal kirikligina ugramak da istwmiyorum.lutfen bilgisi olanlar cevap bekliyorum tesekkurler
bende de öyle olmuştu..öğrenene kadar uyku alamadım öğrendim düşük korkusundan uyumadım kalp atımı duyacağım gece gözümü kırpamadım..şimdi daha iim çok şükür.o iğneyi hiç deme zaten vuracak yer kalmadı göbekte bacağa başlıyoz tATLIM biz.
canım o şikayetler bende de oldu ayaklarımın yanmasından uykudan uyanıyordum ama çok şükür ki geçti uyku düzenimse hala bozuk
Bende oyleyim habire uyanip kuxuk abdeste gidiyorum agizim ici camur gibu su iciyorum....igne yapiyo ama hepsini somdilk gobekten vuruyorum ama mosmorum ins bende senin gibi vuracak yer kalmaZ:))
Aynenn kanunii yaasindan uyaniyorum su sokmak istoyorum gece yariisi az oncee cokk azz kajverengi leke geldii akintimin icindee korkiyorum ayaklarim buza kesti bianda
Kizlaaar canim cok sıkkın ya transferimin 6. Gunu kasiklarimda agrim.var acaba olmadi mi diye endiseleniyorum 2 adet 5. Gun embriyosu transfer edildi sizce nedir cok uzuluyorum agri hissettikce ama.cok hafirlf agrilar
kızlar dün ilk kontrolümüze gittik bebişlerimizi gördük ikizler yoldaanlatılmaz bir duygu rabbim herkese yaşatsın inşallah.2 hafta sonra da kalp atışlarını duyacaz
Kizlaaar canim cok sıkkın ya transferimin 6. Gunu kasiklarimda agrim.var acaba olmadi mi diye endiseleniyorum 2 adet 5. Gun embriyosu transfer edildi sizce nedir cok uzuluyorum agri hissettikce ama.cok hafirlf agrilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?