- Konu Sahibi karauslu34
-
- #4.121
çookk sevind,m adınıza.kaçıncı haftada gittinizde anlaşıldı.canım korkma inşallah önemli bişey değildir(((
canım korkma inşallah önemli bişey değildir(((
kızlar,bende bugün hastalandım,salı günü iğnelerime başlıcam.bişey sorucam.ben ilaçlarımı uygun olsun diye başka bi şehirden getirttim.çatlatma iğneleri 8derecenin altına muhafaza edilmeliymiş.gönderirken buz kaplarının arasına sarıp göndermişler ama.geldiğinde baya bi ısınmıştı.sorun olurmu acaba.
cnm ben sana test yapmıcam üzülürüm dedim ama sağolsun eşim bana cuma günü kan verdirmedi ama bugun test yap dedi. yaptım çok şükür çift çizgiyi gördüm. pazartesi de kan vercem. yarın seninde belli olur . işallah güzel haberleri alırızzzzzzzzzz
Soğuk zincirin kırılmamış olması gerekiyor isinmislarsa kullanmayabilirler...hangi hastanede başlıyorsunuz?
haklsın.gürkan klinikte.sen nerde yaptırıyosun.
Memorial (Sisli), Antep'ten mı geldin? Bende bir kac aydır Antep'te yasıyorum tedavi için İstanbula geldim
Canım benimde 5,gün kaşık ağrılarım başlamıştı özellikle sol tarafta kesik kesik ağrı kramplari yaşamaya basladim bugün 11.günüm ve hcg 403 çıktı şimdi dr dan geliyorum göğüs sisligi dışında hicbir belirtimde yok o yüzden sakin stress yapıp yeme genişledi annesi nasıl bereketli bi topik farkinda degilmisin :) 9.gün kan testini yaptir derim:)
Ay bu telefonumuda sozlugunude ne yazdım ne çıkmış :)stress yapim deme sakın demek istedim yeme genişledi kelimelerini kaale alma olur mu:)
canım endişelenme bendede aynısı oldu tes günü o kadar çok karnım ağrıdıkı regl olucam gibi hissetmeye başlamıştım ama bunlar olurmuş bende boşuna üzmüştüm kendimi o yüzden moralli ol bebeklerinin yerleşme zamanlarıda olabilir böyle düşün ve konuş onlarla
kızlar dün ilk kontrolümüze gittik bebişlerimizi gördük ikizler yoldaanlatılmaz bir duygu rabbim herkese yaşatsın inşallah.2 hafta sonra da kalp atışlarını duyacaz
Benimde tranferim dün oldudinlenmekteyim inşallah rabbim hepimize yardım eder
Kızlar dün transferim oldu pek kalkmadım bugün misafirim geldi 1 kaç saat mutfakta filan ayakta geçirdim masadafelan oturdum nokta kadar KIRMIZI gibi akıntı gelmiş . Bişey olmaz di mi ya?? Gerçi bi - iki gün leke olurdemişlerdi ama ne bilim endişelendim işte ;(( sizdede oldu mu?? Bi de hamişler bizim için de dua edin sizin dualarınız kabul olur)
Kızlar dün transferim oldu pek kalkmadım bugün misafirim geldi 1 kaç saat mutfakta filan ayakta geçirdim masadafelan oturdum nokta kadar KIRMIZI gibi akıntı gelmiş . Bişey olmaz di mi ya?? Gerçi bi - iki gün leke olurdemişlerdi ama ne bilim endişelendim işte ;(( sizdede oldu mu?? Bi de hamişler bizim için de dua edin sizin dualarınız kabul olur)
Âmin inşallah canım öle çok kalkmıyorum zaten.. Siz yemeğe filan damı kalkmadınız ben bi iğneye gittim ama arabayla bide bu iştemerhaba olumsuz düşünme canım belki yapılan transfer işleminden dolayı olmuştur ama kendine dikkat et canım özellikle 3 gün yatmanı tavsiye ederim ayaklarını uzat ve yat tuvaliet dışında çok kalkma dualarım seninle inşallah hayırlı haberlerini alıcaz
slm kızlar nasılsınız bakalım.biz bebişimle hayata alışmaya çalışıyoruz sürekli bişeler yemek isteyen arada kasıkları ağrıyan midesi tuhaf olan bir annesi var..ama meleğini çok seviyor..çarşamba tekrar gideceğiz dr a ..kalp atışını daha sesli daha rahat duyacaz inş..darısı bekleyen isteyen tüm anne adaylarına kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?