2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

merhaba arkadaslar, yarın ınşallah memorial şişli hastanesınde Semra hanım ıle baslıyoruz tedavıye. bu donemde baslayacak olan var mı baska?

kızlar,bende bugün hastalandım,salı günü iğnelerime başlıcam.bişey sorucam.ben ilaçlarımı uygun olsun diye başka bi şehirden getirttim.çatlatma iğneleri 8derecenin altına muhafaza edilmeliymiş.gönderirken buz kaplarının arasına sarıp göndermişler ama.geldiğinde baya bi ısınmıştı.sorun olurmu acaba.

Soğuk zincirin kırılmamış olması gerekiyor isinmislarsa kullanmayabilirler...hangi hastanede başlıyorsunuz?

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canımm

Canim benim sagolasin ya nasil.morel buldum anlatamam bu agrilar fena endiselendirdi beni sanki adetim.olacakmis gibi agrilar ins tutunmustu bebisleim dua edin bana ne.olur bu arada sizinkide.hayirli olsun rabbim.kucaginizi bos birakmasin

Sagolasin canim ya nasil morelim bozulmustu anlatamam hala var agrilarim.ama mirelim yerinde.sayenizde cok tesekkurler rabbim.herseyi gonlunuze gore versin

kızlar dün ilk kontrolümüze gittik bebişlerimizi gördük ikizler yolda anlatılmaz bir duygu rabbim herkese yaşatsın inşallah.2 hafta sonra da kalp atışlarını duyacaz

ohhohoooo, çok sevindim canım topicin ilk ikiz anne adayı sen oldun sanırım. allah tamamına erdirsin inşallah:) transferin ne zamandı. kaç gün sonra kese görünüyo onu hesaplıcam da:)

Benimde tranferim dün oldu dinlenmekteyim inşallah rabbim hepimize yardım eder

hayırlı olsun canım. ilk denemen mi bilmiyorum ama bu dönemin en sıkıcı tarafı zamanın bir türlü geçmemesi:) güzel bi kitap al onu oku:) ben öyle yapmıştım:) ilk 3 gün tuvalet ihtiyacı dışında çok kalkmadım ama zaten günde 3 litre su içtiğim için saatte 1 tuvalete gidiyordum, kan dolaşımı için yeterli olmuş heralde:) şimdi keseyi göreceğim günü sabırla bekliyorum. ilk 3 gün dışında hiç bi belirti yaşamadım, hala da tık yok bende, o yüzden belirti olmassa niye belirti yok diye kafana da takmayasın. allahım mutlu haberler nasip eder inşallah 11 gün sonra sana da:)

Kızlar dün transferim oldu pek kalkmadım bugün misafirim geldi 1 kaç saat mutfakta filan ayakta geçirdim masadafelan oturdum nokta kadar KIRMIZI gibi akıntı gelmiş . Bişey olmaz di mi ya?? Gerçi bi - iki gün leke olurdemişlerdi ama ne bilim endişelendim işte ;(( sizdede oldu mu?? Bi de hamişler bizim için de dua edin sizin dualarınız kabul olur)

merhaba olumsuz düşünme canım belki yapılan transfer işleminden dolayı olmuştur ama kendine dikkat et canım özellikle 3 gün yatmanı tavsiye ederim ayaklarını uzat ve yat tuvaliet dışında çok kalkma dualarım seninle inşallah hayırlı haberlerini alıcaz

Canım neden misafir kabul ediyorsun ki bu dönemde bırak kım küsersede küssün
İlk üç gün kanama olabilir deniliyor ama sen doktoruna bi sor canım yarın yat dınlen.

Âmin inşallah canım öle çok kalkmıyorum zaten.. Siz yemeğe filan damı kalkmadınız ben bi iğneye gittim ama arabayla bide bu işte(sen hep yatmışmıydın

canım sıraladıgın butun şikayetleri bende yaşıyorum ama inanki şükrediyorum. bizde dün duyduk o sesi on bes gün sonra tekrar dinlemeye gidecegiz inş.Bir tanesinin sesini net duyduk ikincisi biraz ugraştırdı bizi.Rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…