2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Allah razı olsun canım rabbim hepimize hayırlı olanı versin benim ilk denemem dün koca gün yattım bugünde kendimi yormadan ev içinde dolandim saolsun eşim yapıo işleri :)) iğneler için çıkıyoruz dışarı mecbure. Inşallah hayırlısı ile geçer bu bekleme süresi :))

Canım neden misafir kabul ediyorsun ki bu dönemde bırak kım küsersede küssün
İlk üç gün kanama olabilir deniliyor ama sen doktoruna bi sor canım yarın yat dınlen.
Yok canım çat kapı geldiler sorma ( neyse artık çok minik yani dikkat etmeyen göremez devamı gelmezse sıkıntı yoktur sanırım. Ben daha çok yatıyım en iyisi;((

Âmin inşallah canım öle çok kalkmıyorum zaten.. Siz yemeğe filan damı kalkmadınız ben bi iğneye gittim ama arabayla bide bu işte(sen hep yatmışmıydın

canım ilk üç gün kalkmadım ben eşim ayağıma getirdi hep sadece tuvalet ve arada kan dolaşımım durmasın diye odada gidip geldim kısa mesafelerle çok fazla oturmadım anlıycan kaçın gün transferi oldu eğer 3.günse tutnması daha uzun sürer canım o yüzden biraz dikkat et sen

Yok canım çat kapı geldiler sorma ( neyse artık çok minik yani dikkat etmeyen göremez devamı gelmezse sıkıntı yoktur sanırım. Ben daha çok yatıyım en iyisi;((

3-4 gün yat canım sonrada gunluk yasamına agır kaldırmadıkca devam et ıllakı yatman gerekmıyor sonrasından dıkkatlı ol yeter

İnşallah canım bende sabahtan vereceğim :))
sen kontrole ne zaman gıdeceksın

bilmiyorum ki yarın kan verip hastaneye faxlıycam artık ne derler bilmiyorum .kan sonucuna göre ne zaman gel derler naparlar.senin benden önce belli olur.ben geç giderim.inşallah ikiizinde güzel güzel artmıştır.sen nerede yaptırmıştın

hala ara ara devam canım. yarın test günüm işte. iğneleri kullanırken abdest bozmaktan sinir oluyordum. iftara gidiyoduk artık abdest almaya utanıyordum milletin evinde:)

Bana haftaya pazartesi gel dedi. evet canım ben sabah erkenden verırım 9-10 gıbı soncum gelır sanırım
tup bebegımı canım yeditepede aptırdım cem bey harıka bı doktor

hala ara ara devam canım. yarın test günüm işte. iğneleri kullanırken abdest bozmaktan sinir oluyordum. iftara gidiyoduk artık abdest almaya utanıyordum milletin evinde:)

İnşallah canım güzel haberler alırsın evet zor oluyordur alah yardımcın olsun canım
allah su cektıklerımızın mukafatını verırı ınsallah

BENDE İSTANBUL TP BEBEK MERKEZİNDE.dr.rolu çok büyük.ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…