- Konu Sahibi karauslu34
-
- #4.141
Allah razı olsun canım rabbim hepimize hayırlı olanı versin benim ilk denemem dün koca gün yattım bugünde kendimi yormadan ev içinde dolandim saolsun eşim yapıo işleri :)) iğneler için çıkıyoruz dışarı mecbure. Inşallah hayırlısı ile geçer bu bekleme süresi :))hayırlı olsun canım. ilk denemen mi bilmiyorum ama bu dönemin en sıkıcı tarafı zamanın bir türlü geçmemesi:) güzel bi kitap al onu oku:) ben öyle yapmıştım:) ilk 3 gün tuvalet ihtiyacı dışında çok kalkmadım ama zaten günde 3 litre su içtiğim için saatte 1 tuvalete gidiyordum, kan dolaşımı için yeterli olmuş heralde:) şimdi keseyi göreceğim günü sabırla bekliyorum. ilk 3 gün dışında hiç bi belirti yaşamadım, hala da tık yok bende, o yüzden belirti olmassa niye belirti yok diye kafana da takmayasın. allahım mutlu haberler nasip eder inşallah 11 gün sonra sana da:)
kızzlarr yarın için sizden dua istiyorum inşallah 2. kan sonuçlarım yüksek çıkarr.
Yok canım çat kapı geldiler sormaCanım neden misafir kabul ediyorsun ki bu dönemde bırak kım küsersede küssün
İlk üç gün kanama olabilir deniliyor ama sen doktoruna bi sor canım yarın yat dınlen.
Âmin inşallah canım öle çok kalkmıyorum zaten.. Siz yemeğe filan damı kalkmadınız ben bi iğneye gittim ama arabayla bide bu işte(sen hep yatmışmıydın
Yok canım çat kapı geldiler sorma( neyse artık çok minik yani dikkat etmeyen göremez devamı gelmezse sıkıntı yoktur sanırım. Ben daha çok yatıyım en iyisi;((
İnşallah canım bende sabahtan vereceğim :))
sen kontrole ne zaman gıdeceksın
Hadi canım ya ne kadar sürdü. karnın böyle 3-4 aylık hamıle gıbı rahat yürüyemiyorsun sanki midemde taş var dik duramıyorum
gaz çıkarınca yada buyuk abdeste gıdınce bıraz rahtlıyorsun ama sonra devam
ne kadar surecek bu :
Arayacam zaten bi ara tam karar vereyim de.senin sonuç ne zaman belli olacak?
kızzlarr yarın için sizden dua istiyorum inşallah 2. kan sonuçlarım yüksek çıkarr.
Rabbim yardımcın olsun inş canım benim güzel haberlerini bekliyorum.
Allah razı olsun.siz hamile misiniz:))
Evet canım dun bebeklerimizi gördük ve kalp atımını duyduk çok şükür.
bilmiyorum ki yarın kan verip hastaneye faxlıycam artık ne derler bilmiyorum .kan sonucuna göre ne zaman gel derler naparlar.senin benden önce belli olur.ben geç giderim.inşallah ikiizinde güzel güzel artmıştır.sen nerede yaptırmıştın
hala ara ara devam canım. yarın test günüm işte. iğneleri kullanırken abdest bozmaktan sinir oluyordum. iftara gidiyoduk artık abdest almaya utanıyordum milletin evinde:)
BENDE İSTANBUL TP BEBEK MERKEZİNDE.dr.rolu çok büyük.ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUNBana haftaya pazartesi gel dedi. evet canım ben sabah erkenden verırım 9-10 gıbı soncum gelır sanırım
tup bebegımı canım yeditepede aptırdım cem bey harıka bı doktor
İnşallah canım güzel haberler alırsın evet zor oluyordur alah yardımcın olsun canım
allah su cektıklerımızın mukafatını verırı ınsallah
Bana haftaya pazartesi gel dedi. evet canım ben sabah erkenden verırım 9-10 gıbı soncum gelır sanırım
Bende cem beye gidiyorum bugun ikinci testi yaptırdım 162 den 403 e çıkmış sende arife günü mu yaptirmistin çünkü normalde benimde yarın yaptirmam gerekiyordu ama ilkini cuma yaptirinca ikinciyide bugün yaptırdım aynı gün mu ordaydik acaba çok merak ettim seni :)
Bana haftaya pazartesi gel dedi. evet canım ben sabah erkenden verırım 9-10 gıbı soncum gelır sanırım
Bende cem beye gidiyorum bugun ikinci testi yaptırdım 162 den 403 e çıkmış sende arife günü mu yaptirmistin çünkü normalde benimde yarın yaptirmam gerekiyordu ama ilkini cuma yaptirinca ikinciyide bugün yaptırdım aynı gün mu ordaydik acaba çok merak ettim seni :)
Gerçektenmi canım:) bende arefe günü oldum. hatta üç kişi olduk o gün. sen en son olanmısın :)
Gerçektenmi canım:) bende arefe günü oldum. hatta üç kişi olduk o gün. sen en son olanmısın :)
En sonmu olmuştum hiç farkinda değilim çok yoğundu o gün:)
Yanımda kızım annem ve eşim vardı gordunmu bizi acaba:)
En sonmu olmuştum hiç farkinda değilim çok yoğundu o gün:)
Yanımda kızım annem ve eşim vardı gordunmu bizi acaba:)
:)))Kalabalıktı evet. Kapalımıydın benden sonra kapalı bi bayanı aldılar ama sonrakini görmedim.
Çocuklu biri vardı kız çocuğumuydu saçları uzun 6-7 yaşlarında
:)))Kalabalıktı evet. Kapalımıydın benden sonra kapalı bi bayanı aldılar ama sonrakini görmedim.
Çocuklu biri vardı kız çocuğumuydu saçları uzun 6-7 yaşlarında
Aaa evet çok gençti kapalı olan bayan benimde dikkatimi çekmişti kızım 10 yaşında ama uzun saçlı eşimin ilk evliliğinden ama benim canimmmm banada anne diyor ve sırf o üzülmesin diye 5 yıl hiç çocuk yapmadık ama şimdi o istiyor diye hemen tüp bebekle zaman kazanmak istedim malum yaş 34 artık rezervler azalmış ama çok şükür ilkinde mutlulugu yaşadık inşallah hepimiz kucagimizda da görürüz
Sende hiç stress olma bence değerin katlamistir ve faxladigin an nalise hemşire yada hülya hemşire arayıp 10 gün sonraya keseleri görmek için randevu verecek eminim :)
Aaa evet çok gençti kapalı olan bayan benimde dikkatimi çekmişti kızım 10 yaşında ama uzun saçlı eşimin ilk evliliğinden ama benim canimmmm banada anne diyor ve sırf o üzülmesin diye 5 yıl hiç çocuk yapmadık ama şimdi o istiyor diye hemen tüp bebekle zaman kazanmak istedim malum yaş 34 artık rezervler azalmış ama çok şükür ilkinde mutlulugu yaşadık inşallah hepimiz kucagimizda da görürüz
Sende hiç stress olma bence değerin katlamistir ve faxladigin an nalise hemşire yada hülya hemşire arayıp 10 gün sonraya keseleri görmek için randevu verecek eminim :)
Ok hatırladım canım ama hayal meyal uzun saçlı kız sarı saçları beline kadar değil mi?
Ben damacanın yanında oturuyordum:))
Allah senden razı olsun en güzel ona annelik yapmışsın.
Seninde pozitif olduğuna çok sevindim.
İşte şu şişkinlik olmazsa süper olacak sende var mı şişkinlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?