- Konu Sahibi karauslu34
-
- #4.161
canım ilk üç gün kalkmadım ben eşim ayağıma getirdi hep sadece tuvalet ve arada kan dolaşımım durmasın diye odada gidip geldim kısa mesafelerle çok fazla oturmadım anlıycan kaçın gün transferi oldu eğer 3.günse tutnması daha uzun sürer canım o yüzden biraz dikkat et sen
Ok hatırladım canım ama hayal meyal uzun saçlı kız sarı saçları beline kadar değil mi?
Ben damacanın yanında oturuyordum:))
Allah senden razı olsun en güzel ona annelik yapmışsın.
Seninde pozitif olduğuna çok sevindim.
İşte şu şişkinlik olmazsa süper olacak sende var mı şişkinlik
Saol canım benim yarın seninde güzel haberlerini alacağız
Ahh olmazmi şimdiden 4 aylık gibiyim yürüyüş yapmazsam davul gibi oluyorum gaz problemi yaşamamak için açık havada yavaş adımlarla yürüyüş yapmak çok iyi geliyor hemen iniyor gőbişim
Arada küçük küçük kramplarda oluyor ben ikiz istiyorum cokkk 2 embriyo koyulmustu zaten senin yaş kaç kaç embriyo var gobisinde?
yok canım 5, gün transferi senin kaçıncı gün transferiydi ??ben yemeklere masaya kalkıyorum sıkılıyorum yatmaktadır ama daha dikkatedeyim bari canım çok dağıldıdağıldı
yarın belli olacak canım:))
Günaydın kızlar,
değerim 375,13 çıktı. ilki 203 dü sanki biraz düşük
Canım arkadaşım ebe ona sordum gayet normal dedi hastanedekiler ne dedi lütfen artık bi moralin yükselsin ama annesi yaaa uzme bebisini tadıni çıkar ben hamisimmm diye diye kahkahalar at
Ayyy canım teşekküre derim bende şimdi aradım nromal dedi. Haftaya pazartesi kontrole gideceğim
sen ne zaman kan vereceksin.
Ben hala inanamıyorum ki hiç hamilemiymişim gibi hissetmiyorum :))) Nasıl bişey anlamadım
Ben sabırsızlanip cuma pazar verdim ya yüzden artık vermeyecegim 27 sinde kesemizi görmeye gideceğim ınşallah
Ama annesi bebisin seni üzmek yormak istemiyorki hemen onun için nekadar ugrastigimizi biliyorlar bikac hafta sonra arayacağız bu günlerimizi :)
Dua edelimde böyle çok hissetmeden kucagimiza alalım:) migde bulantilarimiz başlayınca aricaz bu günlerimizi:)
bu sabah 3. kanımızı da verdik doktorum yavaş ilerledğini söyledi içime bi kurt düştü yaaaaa bu kötü bişey mi ki yarın sabahtan doktora gideceğim ...(
ilk değer 395-- ikinci değer 513--üçüncü değerde 559
Hayırlı olsun canım
dur olumsuz düşünme kanları ıkı günde birmi verdin.
Yarın doktorun en diyecek bakalım.
Canım gönlünü ferah tut yükselmiş önemli olan bu .. Topikte hatırladığım kadarıyla filoloğumunda böle yavaş arttı ama bişey olmamıştı . Hayırlısıyla Allah bebişini kucağına almayı nasip Etsinbu sabah 3. kanımızı da verdik doktorum yavaş ilerledğini söyledi içime bi kurt düştü yaaaaa bu kötü bişey mi ki yarın sabahtan doktora gideceğim ...(
ilk değer 395-- ikinci değer 513--üçüncü değerde 559
evet perşembe -cumartesi ve pazartesi verdim
inşallah hayırlı şeyler duyar geliriz
Canım gönlünü ferah tut yükselmiş önemli olan bu .. Topikte hatırladığım kadarıyla filoloğumunda böle yavaş arttı ama bişey olmamıştı . Hayırlısıyla Allah bebişini kucağına almayı nasip Etsin
Canım en son adet tarihin ve transfer tarihin neydi.
16 temmuz adet tarihim transferim de 5 ağustosta oldu 2 embriyo konuldu
Canım değerlerin maşallah güzel korkma yavaş olsun güç olmasın en önemlisi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?