2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

yok canım 5, gün transferi senin kaçıncı gün transferiydi ??ben yemeklere masaya kalkıyorum sıkılıyorum yatmaktan. daha dikkatedeyim bari canım çok sagol)

Son düzenleme:

yok canım 5, gün transferi senin kaçıncı gün transferiydi ??ben yemeklere masaya kalkıyorum sıkılıyorum yatmaktadır ama daha dikkatedeyim bari canım çok dağıldıdağıldı

benimde 5.gün transaferi daha öncede yazmıştım 5.gün transferinde 7-8 günlerde bebek tutunuyor canım o yüzden dikkat et ve 9-10 günde tutunma tamamlanıyor ben o günlerde gece yattığımda karnımda seyirme hisetmiştim ondan bu dönemlerde dikkat et tes sonucunu al hele bi yavaş yavaş haretlerine başlarsın zaten

Canım arkadaşım ebe ona sordum gayet normal dedi hastanedekiler ne dedi lütfen artık bi moralin yükselsin ama annesi yaaa uzme bebisini tadıni çıkar ben hamisimmm diye diye kahkahalar at

Ayyy canım teşekküre derim bende şimdi aradım nromal dedi. Haftaya pazartesi kontrole gideceğim
sen ne zaman kan vereceksin.
Ben hala inanamıyorum ki hiç hamilemiymişim gibi hissetmiyorum :))) Nasıl bişey anlamadım

Ben sabırsızlanip cuma pazar verdim ya yüzden artık vermeyecegim 27 sinde kesemizi görmeye gideceğim ınşallah
Ama annesi bebisin seni üzmek yormak istemiyorki hemen onun için nekadar ugrastigimizi biliyorlar bikac hafta sonra arayacağız bu günlerimizi :)
Dua edelimde böyle çok hissetmeden kucagimiza alalım:) migde bulantilarimiz başlayınca aricaz bu günlerimizi:)

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım.
Vallahi şu ağrı gitsinde midem bulansın razıyım diyorum. :))))

bu sabah 3. kanımızı da verdik doktorum yavaş ilerledğini söyledi içime bi kurt düştü yaaaaa bu kötü bişey mi ki yarın sabahtan doktora gideceğim ... (

ilk değer 395-- ikinci değer 513--üçüncü değerde 559

Hayırlı olsun canım
dur olumsuz düşünme kanları ıkı günde birmi verdin.
Yarın doktorun en diyecek bakalım.

Canım gönlünü ferah tut yükselmiş önemli olan bu .. Topikte hatırladığım kadarıyla filoloğumunda böle yavaş arttı ama bişey olmamıştı . Hayırlısıyla Allah bebişini kucağına almayı nasip Etsin

Canım değerlerin maşallah güzel korkma yavaş olsun güç olmasın en önemlisi o

rabbim hepimizi hayırlarla karşılaştırsın inşaallah..
İçime su serptiniz biraz insan ister istemez tedirgin oluyor sanırım böyle bir durumda..

Son düzenleme:
Arkadaslar cok morelim bozuk sinirlerim cok bozuldu esimle kavga ediyoruz stres yapıyorum brbegime birsey olmaz dimi cok korkuyorum ister istemez icimde bir sinir var napiiim ben cok kotuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…