- Konu Sahibi karauslu34
-
- #4.181
rabbim hepimizi hayırlarla karşılaştırsın inşaallah..
İçime su serptiniz biraz insan ister istemez tedirgin oluyor sanırım böyle bir durumda..
Arkadaslar cok morelim bozuk sinirlerim cok bozuldu esimle kavga ediyoruz stres yapıyorum brbegime birsey olmaz dimi cok korkuyorum ister istemez icimde bir sinir var napiiim ben cok kotuyum
Arkadaslar cok morelim bozuk sinirlerim cok bozuldu esimle kavga ediyoruz stres yapıyorum brbegime birsey olmaz dimi cok korkuyorum ister istemez icimde bir sinir var napiiim ben cok kotuyum
stress iyi değildir.takmamaya çalış.kendini üzecek şeylerden uzak dur.ahh bu eşler nazen destek olacak yerde daha çok sinir ediyorlar
vallahi ben bi araa çok afedersiniz evde köpek gibiydim. Herşeye kzııyordum delleniyordum. Ama bizim psikolojimizde şu an normal değil ki. Bir aydan beri iğne vurul, kan ver, muayene ol. kolay şeyler yaşamıyoruz
Aynen oyle psikoloji falan kalmadi inanin çöktüm 1 aydır bebegim bana tutunsun destek falan istemiyorum
aynen canım.bide adet olamıyosun o da stres yapıyor.ama eşlerin anlayışlı olması lazım.şükür ben eşimi uyardım zaten bana bulaşma çok sinirliyim bu aralar diye:)
Aynen oyle psikoloji falan kalmadi inanin çöktüm 1 aydır bebegim bana tutunsun destek falan istemiyorum
Bak hepimiz ayniyiz ben ızmirden annemi getirdim enazindan bagarsam da cagarsamda affader idare eder nazım geçer diye kayinvalidemle telefonla konuşsak batıyı kocalar zaten işin maddi boyutununda stressiyle bizim hormonlarin savaşı arasında daha bi tuhaflasiyorlar ben 5.günümde hiçten kavga çıkarıp ağlama krizine girmiştim ama bak bişey olmadı pozitif düşünmek en iyi ilaç ınan
Tebrik ederim canım. ..
çookk sevind,m adınıza.kaçıncı haftada gittinizde anlaşıldı.
Insallahh kanunimm( cok sukur simdi bisi yok...karnim agriyoo araa araa adet olcakk gibii....seninn ikizlerinde
Seni hic birakmaz ins...
ohhohoooo, çok sevindim canım topicin ilk ikiz anne adayı sen oldun sanırım. allah tamamına erdirsin inşallah:) transferin ne zamandı. kaç gün sonra kese görünüyo onu hesaplıcam da:)
Günaydın kızlar,
değerim 375,13 çıktı. ilki 203 dü sanki biraz düşük
çok da düşük değil canım doktoruna sordun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?