2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

rabbim hepimizi hayırlarla karşılaştırsın inşaallah..
İçime su serptiniz biraz insan ister istemez tedirgin oluyor sanırım böyle bir durumda..

Ben biraz önce doktoru aradım sorun değil dedi en öenmlisi yükselmesiymiş
Takılmaya gerek yok dedi.
Şükür seninde yüksek canım

Arkadaslar cok morelim bozuk sinirlerim cok bozuldu esimle kavga ediyoruz stres yapıyorum brbegime birsey olmaz dimi cok korkuyorum ister istemez icimde bir sinir var napiiim ben cok kotuyum

Neden kavga ediyorsun canım sorunmu var aranızda yoksa gergin olduğun için mi?
Dur derin nefes al rahatla biraz.

Arkadaslar cok morelim bozuk sinirlerim cok bozuldu esimle kavga ediyoruz stres yapıyorum brbegime birsey olmaz dimi cok korkuyorum ister istemez icimde bir sinir var napiiim ben cok kotuyum

stress iyi değildir.takmamaya çalış.kendini üzecek şeylerden uzak dur.ahh bu eşler nazen destek olacak yerde daha çok sinir ediyorlar

stress iyi değildir.takmamaya çalış.kendini üzecek şeylerden uzak dur.ahh bu eşler nazen destek olacak yerde daha çok sinir ediyorlar

vallahi ben bi araa çok afedersiniz evde köpek gibiydim. Herşeye kzııyordum delleniyordum. Ama bizim psikolojimizde şu an normal değil ki. Bir aydan beri iğne vurul, kan ver, muayene ol. kolay şeyler yaşamıyoruz

vallahi ben bi araa çok afedersiniz evde köpek gibiydim. Herşeye kzııyordum delleniyordum. Ama bizim psikolojimizde şu an normal değil ki. Bir aydan beri iğne vurul, kan ver, muayene ol. kolay şeyler yaşamıyoruz

aynen canım.bide adet olamıyosun o da stres yapıyor.ama eşlerin anlayışlı olması lazım.şükür ben eşimi uyardım zaten bana bulaşma çok sinirliyim bu aralar diye:)

Aynen oyle psikoloji falan kalmadi inanin çöktüm 1 aydır bebegim bana tutunsun destek falan istemiyorum

Canım karşılıklı konuşun çözemeyeceğiniz sorun değildir anlat kendini ona anlar

aynen canım.bide adet olamıyosun o da stres yapıyor.ama eşlerin anlayışlı olması lazım.şükür ben eşimi uyardım zaten bana bulaşma çok sinirliyim bu aralar diye:)

Bende :) dedim dokunma bişy dersemde alınma :)

Aynen oyle psikoloji falan kalmadi inanin çöktüm 1 aydır bebegim bana tutunsun destek falan istemiyorum

canım çok normal yaşadıklarımız normal hamilelikten çok daha zor bende snein gibiyim herşeyi dert ediyorum sanki herşeyi ben düşünmek zorundaymışım çevremdekilerin umrunda değilmişim gibi geliyor seni çok iyi anlıyorum zor biliyorum ama kendini telkin etmeye çalış canım kadınlık böyle bir şey malesef herşeyi idare eden biz oluyoruz ama emin ol bebeğini gördükten sonra hiçbir eşyin önemi kalmıyor sabır canım tek ilaç bu

Bak hepimiz ayniyiz ben ızmirden annemi getirdim enazindan bagarsam da cagarsamda affader idare eder nazım geçer diye kayinvalidemle telefonla konuşsak batıyı kocalar zaten işin maddi boyutununda stressiyle bizim hormonlarin savaşı arasında daha bi tuhaflasiyorlar ben 5.günümde hiçten kavga çıkarıp ağlama krizine girmiştim ama bak bişey olmadı pozitif düşünmek en iyi ilaç ınan

Allahtan annem yakın sagolsun hep benimle
yemegımı vs herseyımı yapıyor

ohhohoooo, çok sevindim canım topicin ilk ikiz anne adayı sen oldun sanırım. allah tamamına erdirsin inşallah:) transferin ne zamandı. kaç gün sonra kese görünüyo onu hesaplıcam da:)

sağol tatlım sanırım evet ilk ikiz annesi benim Rabbim herkese nasip etsin inşallah .iki tane kese göründü canım.transferim 30 temmuzdu canım.ben transferimin 18. günü gitmiş oldum ama hesap için de doktoruma sordum transferden 15 gün öncesinden sayılacak yani benim 15 temmuz sayılıyo hamileliğin başlangıcı.

Canim yaşadiklarimiz zaten zor birde o kadar hormon aliyoruz ister istemez çok daha alıngan, sinirli ve depresif oluyoruz. Eşine onun yaptigi birşey olsa da olmasa da bu süreçte aldiğın hormonlar nedeni ile daha gergin olduğunu her zamankinden daha anlayışli olmasini sen ters davransan da bir öpücük kondurup "seni çok seviyorum herşey güzel olacak " demesinin seni rahatlatacağini söylesen... Sonra sarıl eşine tut elini güzel hayaller kurun yada romantik bir film izleyin, eşine kızgın olsan da içinden gelmese de bu şekilde davranmayi denesen emin ol kendini daha iyi hissedersiniz... Moral çok önemli bu süreçte bebişlerinle Allah'a emanet olun

canım benim neden stres yapıyorsun ki bak hayatının belki de en güzel en heyecanlı günlerini yaşıyorsun.bu günlerin tadını çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…