2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Kizlaaar bugun transferimin 7. Gunu idrarda test yaptim cikmadi daha cok mu erken yoksa bebislerim tutunamadi mi sizce nesir tecrubeli arkadaslar cevaplarsa sevinirim 5. Gun embriyosuydu transferim.2 embriyo transfer edildi Simdiden tesekjurler

Kizlaaar bugun transferimin 7. Gunu idrarda test yaptim cikmadi daha cok mu erken yoksa bebislerim tutunamadi mi sizce nesir tecrubeli arkadaslar cevaplarsa sevinirim 5. Gun embriyosuydu transferim.2 embriyo transfer edildi Simdiden tesekjurler

canım daha çok yeni zaten 7-8 günlerde tutunuyor o yüzden daha çıkmaz 9-10 günlerde tamamlanıyor 9.gün kanda çıktı benim 10 günde idrar testinde o yüzden stres yok dikkat et bugünler önemli

kızlar çok şükür kesemizi gördük darısı beklemede olanların başına....
Canim gözün aydinnn rahat bir hamilelik geçirip sağlikla kucağina al inşallah... Darisi tüm isteyenlere

Canim idrar için erken olmuş keşke yapmasaymişin, kafana takmamaya çaliş eğer çok stres yapacaksan kanda baktir ama onda bile sağlikli sonuç alamazsin bence... İnşallah bebişlerin seninledir. Allah'a emanet olun

hımmm 30 temmuz.transferimiz seninle aynı günde olmuş:)) haftaya cumartesi ancak müsait olucam heralde ilk ultrason muayenesi için. senin hesaba göre şu an bile belli olmalı kese. eşimi ikna edersem çarşamba ya da perşembe felan da gidebiliriz. transferimiz aynıymış belki senle kaderimiz de aynıdır, bende de iki kese çıkarsa hiç şaşmam:))) bu arada ben sabah akşam progestan fitil ve sabah akşam 2'şer estrofemi kullanmaya devam ediyorum. senin kullandığın ilaçlar hangileri canım?

Bugün çok iyiyim ama dün feciydi cok sık kramplar yaşadım bugün alışveriş merkezinde olmanın hazziyla keyfim yerinde:)))

Aman şükür canım. Ben hala çekiyorum dün akşama doğru iyi idim yine başladı gece anlamıyorum ne oluyor böyle.
Suda fazla içemiyorum midem bulanıyor. Aradım yapacak bişey yok ekeceksin bi süre deniliyor.

Karnım davul gbi canım ya su topladığından
kambur gibi yürüyorum sürekli bir baskı var. Oda çok rahatsız edici.

sende dikkat et çok hareketli olunca da baskı yapar arada otur dinlen uzan..
benimde şişliğim var ama rahatsız etmiyor bende de aşırı sıcak basıyo gece hiç uyuyamıyorum..sürekli 1-2 saate bir uyanıyorum geri uyumakta zorlanıyorum...

Ya kizlar demistim.ya tek cizgi cikti diye simdi yaptigim cubuga tekrar baktim.ikinci cizgide silik cikmis acaba hamilemiyim yaaa cok stres yaptim ben

bende de öyle silik göründü ve hamileyim :) ikinci çizgiyi görmek çok kolay olmuyor hamile olmayınca bikaç gün sonra tekrarla..

İşteyim canım zaten oturarak işim zaten
Ayağa kalktığımda çok ağrıyor.
Ateş benide basıyor :)))
Erken menepoz gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…