- Konu Sahibi karauslu34
-
- #4.201
kızlar çok şükür kesemizi gördük darısı beklemede olanların başına....
Kizlaaar bugun transferimin 7. Gunu idrarda test yaptim cikmadi daha cok mu erken yoksa bebislerim tutunamadi mi sizce nesir tecrubeli arkadaslar cevaplarsa sevinirim 5. Gun embriyosuydu transferim.2 embriyo transfer edildi Simdiden tesekjurler
Hadi gözün aydın canım süper haber
Canim gözün aydinnn rahat bir hamilelik geçirip sağlikla kucağina al inşallah... Darisi tüm isteyenlerekızlar çok şükür kesemizi gördük darısı beklemede olanların başına....
Kizlaaar bugun transferimin 7. Gunu idrarda test yaptim cikmadi daha cok mu erken yoksa bebislerim tutunamadi mi sizce nesir tecrubeli arkadaslar cevaplarsa sevinirim 5. Gun embriyosuydu transferim.2 embriyo transfer edildi Simdiden tesekjurler
sağol tatlımsanırım evet ilk ikiz annesi benim Rabbim herkese nasip etsin inşallah .iki tane kese göründü canım.transferim 30 temmuzdu canım.ben transferimin 18. günü gitmiş oldum ama hesap için de doktoruma sordum transferden 15 gün öncesinden sayılacak yani benim 15 temmuz sayılıyo hamileliğin başlangıcı.
Canim gözün aydinnn rahat bir hamilelik geçirip sağlikla kucağina al inşallah... Darisi tüm isteyenlere
çok teşekkü ederim aminnnn rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
Ben biraz önce doktoru aradım sorun değil dedi en öenmlisi yükselmesiymiş
Takılmaya gerek yok dedi.
Şükür seninde yüksek canım
Saol cnm benim yarın öğrenicez minişi yada minişleri bakalım..Ne alemdeler..
İnşallah güzel haberlerle geleceksin canım bize.
Ben bu sıkıntıyı sanırım bi on gün daha çekebilirmişim
Bittim ben((
Noldu ki cnm ya
Tulish senin ağrılar ne alemde bugün
Bugün çok iyiyim ama dün feciydi cok sık kramplar yaşadım bugün alışveriş merkezinde olmanın hazziyla keyfim yerinde:)))
Karnım davul gbi canım ya su topladığından
kambur gibi yürüyorum sürekli bir baskı var. Oda çok rahatsız edici.
Ya kizlar demistim.ya tek cizgi cikti diye simdi yaptigim cubuga tekrar baktim.ikinci cizgide silik cikmis acaba hamilemiyim yaaa cok stres yaptim ben
sende dikkat et çok hareketli olunca da baskı yapar arada otur dinlen uzan..
benimde şişliğim var ama rahatsız etmiyor bende de aşırı sıcak basıyo gece hiç uyuyamıyorum..sürekli 1-2 saate bir uyanıyorum geri uyumakta zorlanıyorum...
kan verdim bakalim.14. gun degerim nasil cikicak 6.gun ve 8.gun yaptirmistim bide simdi yaptiracagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?