2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

ben içemiyorum maalesef ya midem çok bulanıyor. Yürüyüş zaten ayakta zor duruyormki yürümek mümkün bile değil.
estrofem hiç kullanmadım o ne canım

ben içemiyorum maalesef ya midem çok bulanıyor. Yürüyüş zaten ayakta zor duruyormki yürümek mümkün bile değil.
estrofem hiç kullanmadım o ne canım

Migren su icince mi bulanıyor su çok önemli bebis içinde sordunmu dr a bi ilaç verebilir belki
Estrofem östrojen hapi sende gerek görmediler sanirim iki kutu içtim ben. Çok şükür artık içme dedi nalise hemşire belki sıcak basmaz artık:)

Evetc anım doğru düzgün bişey yiyemiyorum karnımın şişliğinden zaten suyuda zar zor 2 litre zor içiyorum
serum verdıler ıste cumartesı onunda faydası olmadı

Evetc anım doğru düzgün bişey yiyemiyorum karnımın şişliğinden zaten suyuda zar zor 2 litre zor içiyorum
serum verdıler ıste cumartesı onunda faydası olmadı

Bu şikayetlerinin sebebi neymiş peki
Serum vs senin zor geçiyor sanırım kiyamam yaa rapor alsan 1 hafta bence evde olsan çok faydasini görürsun

Bu şikayetlerinin sebebi neymiş peki
Serum vs senin zor geçiyor sanırım kiyamam yaa rapor alsan 1 hafta bence evde olsan çok faydasini görürsun

Yumurtalar tekrar büyüdüğünden karında su toplama olmuş.
Nedeni buymuş.
İşlerde yoğun alamıyorum vallahi bugün bitsinde eve gdiip yatayım diye bekliyorum

Yumurtalar tekrar büyüdüğünden karında su toplama olmuş.
Nedeni buymuş.
İşlerde yoğun alamıyorum vallahi bugün bitsinde eve gdiip yatayım diye bekliyorum
Hiçbirsey senin sağlığından önemli olamaz bence hemen rapor al bu halde iyilesemezsin ki iş bitmez 1 haftaylada batmaz şirket hem ay sonu daha yoğun olursun enazindan düzelmiş ol ay sonuna

KIZLAR bir ilistenin son halini yayınlasa keşke de bize de moral olsa. biz yolun ortalarındayız daha. yarın OPUm var. dün gece iğnemi vurdum prgnl bekliyorummm

Hiçbirsey senin sağlığından önemli olamaz bence hemen rapor al bu halde iyilesemezsin ki iş bitmez 1 haftaylada batmaz şirket hem ay sonu daha yoğun olursun enazindan düzelmiş ol ay sonuna

Çalıştığım cadıyı görsen neyse allah büyük kolaylığını verir umarım .

KIZLAR bir ilistenin son halini yayınlasa keşke de bize de moral olsa. biz yolun ortalarındayız daha. yarın OPUm var. dün gece iğnemi vurdum prgnl bekliyorummm

Hayırlı olur ınsallah canım

Ya ne güzel Allah nazarlardan saklasın seni

Ya kizlar demistim.ya tek cizgi cikti diye simdi yaptigim cubuga tekrar baktim.ikinci cizgide silik cikmis acaba hamilemiyim yaaa cok stres yaptim ben
Çok heyecanlı bence hamilesin çünkü olmayınca ne kadar sonra bakarsan bak tek çizgi oluyo ama sende sildikte olsa gözükmüş hadi bakalım dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…