- Konu Sahibi karauslu34
-
- #4.221
İşteyim canım zaten oturarak işim zaten
Ayağa kalktığımda çok ağrıyor.
Ateş benide basıyor :)))
Erken menepoz gibi :)
çok dik oturunca da baskı yapıyor kasıklara ben onu fark ettim..
evet canım her türlü yapıyor.
Allah yardımcımız olsun
aminn...nelere katlanmadık ki uzun süreçte bunlar bize vızz gelir dimi sonucu mutlu edicek rabbim nasip ederse..
kizlar 888 cikti 14.gunum
Tulish sana ağrılar için bişey dediler mi
Çok normal dediler benim aşırı değil küçük kramplar oluyor ama ben günde 3 litre şu içiyorum mutlaka,hergün yürüyüş yapıyorum bence çok etkisi var gaz yapmıyor enazindan sende estrofem içmiyorsun artık değil mi
ben içemiyorum maalesef ya midem çok bulanıyor. Yürüyüş zaten ayakta zor duruyormki yürümek mümkün bile değil.
estrofem hiç kullanmadım o ne canım
Migren su icince mi bulanıyor su çok önemli bebis içindesordunmu dr a bi ilaç verebilir belki
Estrofem östrojen hapi sende gerek görmediler sanirim iki kutu içtim ben. Çok şükür artık içme dedi nalise hemşire belki sıcak basmaz artık:)
Evetc anım doğru düzgün bişey yiyemiyorum karnımın şişliğinden zaten suyuda zar zor 2 litre zor içiyorum
serum verdıler ıste cumartesı onunda faydası olmadı
Bu şikayetlerinin sebebi neymiş peki
Serum vs senin zor geçiyor sanırım kiyamam yaa rapor alsan 1 hafta bence evde olsan çok faydasini görürsun
Hiçbirsey senin sağlığından önemli olamaz bence hemen rapor al bu halde iyilesemezsin ki iş bitmez 1 haftaylada batmaz şirket hem ay sonu daha yoğun olursun enazindan düzelmiş ol ay sonunaYumurtalar tekrar büyüdüğünden karında su toplama olmuş.
Nedeni buymuş.
İşlerde yoğun alamıyorum vallahi bugün bitsinde eve gdiip yatayım diye bekliyorum
Hiçbirsey senin sağlığından önemli olamaz bence hemen rapor al bu halde iyilesemezsin ki iş bitmez 1 haftaylada batmaz şirket hem ay sonu daha yoğun olursun enazindan düzelmiş ol ay sonuna
KIZLAR bir ilistenin son halini yayınlasa keşke de bize de moral olsa. biz yolun ortalarındayız daha. yarın OPUm var. dün gece iğnemi vurdum prgnl bekliyorummm
Ya ne güzel Allah nazarlardan saklasın senisağol tatlımsanırım evet ilk ikiz annesi benim Rabbim herkese nasip etsin inşallah .iki tane kese göründü canım.transferim 30 temmuzdu canım.ben transferimin 18. günü gitmiş oldum ama hesap için de doktoruma sordum transferden 15 gün öncesinden sayılacak yani benim 15 temmuz sayılıyo hamileliğin başlangıcı.
Çok heyecanlı bence hamilesin çünkü olmayınca ne kadar sonra bakarsan bak tek çizgi oluyo ama sende sildikte olsa gözükmüş hadi bakalım dualarım seninleYa kizlar demistim.ya tek cizgi cikti diye simdi yaptigim cubuga tekrar baktim.ikinci cizgide silik cikmis acaba hamilemiyim yaaa cok stres yaptim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?