- Konu Sahibi karauslu34
-
- #4.241
Süpermiş neredeyse keseyi göreceksincanım kaçıncı gün embriyosu ve 6. Günde degerin kaçtı
5.gun cnm evet 6.gun test yaptim 33 cikti 8.gun 88 cikti 14.gun 888 cikti sukur yarabbime
Darısı başıma inşallah5.gun cnm evet 6.gun test yaptim 33 cikti 8.gun 88 cikti 14.gun 888 cikti sukur yarabbime
Evet canım dun bebeklerimizi gördük ve kalp atımını duyduk çok şükür.
Arkadaslar 10.gumki degerim 1.20 negatif...bu maceramda sona erdi.3.gum emriyosuydu dondurulmuslarimda yok
....birdaha neazamn yaparim bilmiyorum.
Herkese sevgileer sunuyorum hoscakalin
Darısı başıma inşallahbenim daha 3. Günüm Allah sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
kızlar dün ilk kontrolümüze gittik bebişlerimizi gördük ikizler yoldaanlatılmaz bir duygu rabbim herkese yaşatsın inşallah.2 hafta sonra da kalp atışlarını duyacaz
Arkadaş lar ben gebrlik testi yaptim evde sonuc pozitit inanmayip bi tanr daha aldim oda pozitif rabbime şükürler olsun hemen cikti ikici cizgi
Bugün 8.gunum
Arkadaslar 10.gumki degerim 1.20 negatif...bu maceramda sona erdi.3.gum emriyosuydu dondurulmuslarimda yok
cnm ne desem bılemıyorum rabbım sabrını versın ve ınsallah bebegın sana kendılıgınden gelır
saol cnm bbm darisi sanaGözün aydın canım
vallahi ben bi araa çok afedersiniz evde köpek gibiydim. Herşeye kzııyordum delleniyordum. Ama bizim psikolojimizde şu an normal değil ki. Bir aydan beri iğne vurul, kan ver, muayene ol. kolay şeyler yaşamıyoruz
Adasim bu ilk denemenmiydi neolur uzulme yipratma kendini vardir bunda da bir hayir istanbulda deneme sansin var mi? Kalacak yerin yoksa ben seve seve evimi acarimArkadaslar 10.gumki degerim 1.20 negatif...bu maceramda sona erdi.3.gum emriyosuydu dondurulmuslarimda yok
Arkadaş lar ben gebrlik testi yaptim evde sonuc pozitit inanmayip bi tanr daha aldim oda pozitif rabbime şükürler olsun hemen cikti ikici cizgi
Bugün 8.gunum
Allahım ne güzel ya nasıl bir mutluluk hayal edemiyorumArkadaş lar ben gebrlik testi yaptim evde sonuc pozitit inanmayip bi tanr daha aldim oda pozitif rabbime şükürler olsun hemen cikti ikici cizgi
Bugün 8.gunum
Allahım ne güzel ya nasıl bir mutluluk hayal edemiyorum5, gün embriyosu di mi kaç tane koymuşlardı
Cok tebrik ederim hemen yarin kan testinide yap ki sevincin kat katt artsin
Duâ edin bana kanda da çıksın tam Sevinemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?