2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Arkadaslar 10.gumki degerim 1.20 negatif...bu maceramda sona erdi.3.gum emriyosuydu dondurulmuslarimda yok
....birdaha neazamn yaparim bilmiyorum.

Herkese sevgileer sunuyorum hoscakalin

Arkadaş lar ben gebrlik testi yaptim evde sonuc pozitit inanmayip bi tanr daha aldim oda pozitif rabbime şükürler olsun hemen cikti ikici cizgi
Bugün 8.gunum

kızlar dün ilk kontrolümüze gittik bebişlerimizi gördük ikizler yolda anlatılmaz bir duygu rabbim herkese yaşatsın inşallah.2 hafta sonra da kalp atışlarını duyacaz

Allah tamamına erdirsin, hepimize nasip etsin hayırlısıyla

ben de cuma konuştum doktorumla iki hafta sonra gel dedi
sizin transfer ne zaman gerçekleşmişti
benim transferim 28 temmuzde 28 Ağustosda da tekrar gideceğim kalp atımı için erken mi gidiyorum acaba

vallahi ben bi araa çok afedersiniz evde köpek gibiydim. Herşeye kzııyordum delleniyordum. Ama bizim psikolojimizde şu an normal değil ki. Bir aydan beri iğne vurul, kan ver, muayene ol. kolay şeyler yaşamıyoruz

hepimiz de oluyor bebek gibi ilgiye ve şımartılmaya ihtiyacımız var
fiziki olarak bu maratonun sıkıntılarını bayanlar çekiyor beyler ne kadar alttan alsalar yetmez
biz de çok didişiyoruz ama çok şükür eşim sürecin farkında (çünkü peşin peşi uyardım) genelde geri adın atmasını biliyor

Arkadaslar 10.gumki degerim 1.20 negatif...bu maceramda sona erdi.3.gum emriyosuydu dondurulmuslarimda yok

Adasim bu ilk denemenmiydi neolur uzulme yipratma kendini vardir bunda da bir hayir istanbulda deneme sansin var mi? Kalacak yerin yoksa ben seve seve evimi acarim

Ya canım çok üzüldüm İnan ki Allah yardımcın olsun ama bu bi son değil tabi ki üzüleceksin ama yeni umutlarla yeni bir ay başlayacak.. Bu günlerde geçecek inşallah canım ...

Allahım ne güzel ya nasıl bir mutluluk hayal edemiyorum 5, gün embriyosu di mi kaç tane koymuşlardı

Cok mutluyum beynim den birden hersey silindi gitti bir an herşeyi unuttum rabbim herkese versin yawyaw ben seni takip ediyordum arkadasim uzulme inan ağladım cok kotuyum bu mutlulugu sende tat en kisa zamanda ama uzulme nolur
Bu arada 5 . Gun embiryosu du tek konuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…