- Konu Sahibi karauslu34
-
- #4.261
İdrarda çıktıysa kanda kesin cikar canım cok tebriklerDuâ edin bana kanda da çıksın tam Sevinemiyorum
Arkadaslar 10.gumki degerim 1.20 negatif...bu maceramda sona erdi.3.gum emriyosuydu dondurulmuslarimda yok
....birdaha neazamn yaparim bilmiyorum.
Herkese sevgileer sunuyorum hoscakalin
Duâ edin bana kanda da çıksın tam Sevinemiyorum
aradım canım düşük değil dedi bir daha yapmana gerek yok haftaya pazartesi gel dedi
kızlar çok şükür kesemizi gördük darısı beklemede olanların başına....
Kizlaaar bugun transferimin 7. Gunu idrarda test yaptim cikmadi daha cok mu erken yoksa bebislerim tutunamadi mi sizce nesir tecrubeli arkadaslar cevaplarsa sevinirim 5. Gun embriyosuydu transferim.2 embriyo transfer edildi Simdiden tesekjurler[/QUOTE
canım 7. günü bilmiyorum ama doktorum 5. gün embriyolarında 9.-10. günde çıkar demişti bide 2 gün sonra dene inşallah olumlu olur sonuç
hımmm 30 temmuz.transferimiz seninle aynı günde olmuş:)) haftaya cumartesi ancak müsait olucam heralde ilk ultrason muayenesi için. senin hesaba göre şu an bile belli olmalı kese. eşimi ikna edersem çarşamba ya da perşembe felan da gidebiliriz. transferimiz aynıymış belki senle kaderimiz de aynıdır, bende de iki kese çıkarsa hiç şaşmam:))) bu arada ben sabah akşam progestan fitil ve sabah akşam 2'şer estrofemi kullanmaya devam ediyorum. senin kullandığın ilaçlar hangileri canım?
kizlar 888 cikti 14.gunum
KIZLAR bir ilistenin son halini yayınlasa keşke de bize de moral olsa. biz yolun ortalarındayız daha. yarın OPUm var. dün gece iğnemi vurdum prgnl bekliyorummm
Ya ne güzel Allah nazarlardan saklasın seni
Kizlaaar bugun transferimin 7. Gunu idrarda test yaptim cikmadi daha cok mu erken yoksa bebislerim tutunamadi mi sizce nesir tecrubeli arkadaslar cevaplarsa sevinirim 5. Gun embriyosuydu transferim.2 embriyo transfer edildi Simdiden tesekjurler[/QUOTE
canım 7. günü bilmiyorum ama doktorum 5. gün embriyolarında 9.-10. günde çıkar demişti bide 2 gün sonra dene inşallah olumlu olur sonuç
Canim bilgi vermissin sagol ama ben o.negatif sonuca sonra baktigimda.ikinci cizgi silik cikmisti doktorumun menejerini aradim idrarda beta hcg olmasa hic cikmazdi demekki var dedi kan tahlilinide cumartesiden persembeye aldi ins kandada cikar rahatlarim
Arkadaslar 10.gumki degerim 1.20 negatif...bu maceramda sona erdi.3.gum emriyosuydu dondurulmuslarimda yok
Arkadaş lar ben gebrlik testi yaptim evde sonuc pozitit inanmayip bi tanr daha aldim oda pozitif rabbime şükürler olsun hemen cikti ikici cizgi
Bugün 8.gunum
Allah tamamına erdirsin, hepimize nasip etsin hayırlısıyla
ben de cuma konuştum doktorumla iki hafta sonra gel dedi
sizin transfer ne zaman gerçekleşmişti
benim transferim 28 temmuzde 28 Ağustosda da tekrar gideceğim kalp atımı için erken mi gidiyorum acaba
Canim bilgi vermissin sagol ama ben o.negatif sonuca sonra baktigimda.ikinci cizgi silik cikmisti doktorumun menejerini aradim idrarda beta hcg olmasa hic cikmazdi demekki var dedi kan tahlilinide cumartesiden persembeye aldi ins kandada cikar rahatlarim[/QUOsenin adına çok sevindim tatlım hadi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?