2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Can arkadaslar canan arkadaslar bu kotu gunumde benimle birlikte uzulenen imsanlari gormek bile bana yetii....butun guzel dilekleriniz icin
..adasim evini teklif ettigin icin allah hepinizden razi olsun...olmadi olmadi iste 2 normal gebelik amaa olumsu tup bebek...toparlanmam lazim yarin is basi yapcem kimseye belli etmem lazim....herkes beni huclu bilir yine o gomlegimi giymem lazim....birgun belki anne olurum belkiide evlat olrak mezarima gelcek kimseyi bulamadan olurum ama olsun allajim ne yaparsa vardir bi bildigi...duygusala bagladim hamileler uzulur simdii uzilmeyin....

Arkadaslar 10.gumki degerim 1.20 negatif...bu maceramda sona erdi.3.gum emriyosuydu dondurulmuslarimda yok
....birdaha neazamn yaparim bilmiyorum.

Herkese sevgileer sunuyorum hoscakalin

Canım ne desek boş eminim çok üzülüyorsun üzüleceksin de ama demek ki vakti gelmemiş inşallah en kısa zamanda kendini toparlar ve yeni tedavine başlayıp pozitif sonucu alırsın

Kizlaaar hani test silik cikti demistim ya dayanamadim doktorun sekreterini aradim.bana dedi ki silikde olsa demek idrarda beta hcg varki cikmis hayirli olsun dedi bende kan tahlilimi cunartesi degil daha erken yaptirsam.olur mu dedim.olur persembe yaptir dedi cok sevindim ama ins olumsuz bisey olmaz

herşeyhayal ve vuslatdenizi tebrikler..... güzel haberler duymak nası bi umut oluyo anlatamam.inşallah bizlerde, henüz gebe olmayanlar da yaşarız tez vakitte.... bol bol dua edin ardınızdan gelmek için çabalayanlara :)

yawyaw kim ne dese boş gelir muhtemelen. Rabbim bir an evvel toparlanman için güç versin ve inşallah bebişin kendiliğinden gelsin göbişine :)

tabi tabi keselerimiz belli gördük bebişlerimizi.doktorum 2 hafta sonra kalp atışlarını duyabileceğimizi söyledi.hadi hayırlısı canım ya rabbim gönlüne göre versin inşallah canım ben sabah crinone jel,yatmadan önce de progestanı kullanıyorum.bide hibor iğneye devam ediyorum.bunlar ikinci kutu ilaçlarım ama estrofem bir kutu kullandım bitince kesti doktor.bu jellerle iğneler de bitince kesecem kullanmayı artık

Arkadaslar 10.gumki degerim 1.20 negatif...bu maceramda sona erdi.3.gum emriyosuydu dondurulmuslarimda yok

canım moralini bozma dicem ama elde değil biliyorum bak bu daha ilk denemen sanırım vardır herşeyde bi hayır.benim 3. denememde oldu hamdolsun.bundan önce 3 tane de aşılamam vardı.bunların yanında 7-8 kez deneyenler var sakın umudunu yitirme olur mu

sağol tatlım :) benim transferim de 30 temmuzda olmuştu.doktora da 17 ağustosta gittim bence erken değil bir an önce git

bunların hepsi bir sebep canım,rabbim ol diyecek ki bu tedavilerde bahane olsun.seni çok iyi anlıyorum-anlıyoruz.benimde bu 2.denemem.ilkinde yaşadıklarımı hatırlayınca sana söyleyebilecek bi söz bulamıyorum.sadece sabret inşallah bidahaki sefere güzel bi sonuç alırsın,belki kendiliğinden olur tüpe felan da gerek kalmaz.Allahım sabrını verir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…