- Konu Sahibi karauslu34
-
- #4.281
Arkadaslar 10.gumki degerim 1.20 negatif...bu maceramda sona erdi.3.gum emriyosuydu dondurulmuslarimda yok
....birdaha neazamn yaparim bilmiyorum.
Herkese sevgileer sunuyorum hoscakalin
arkadaşlar opuya kadar yaklaşık kaç gün iğne vuruluyor acaba yardımcı olur musunuz
heh bende seni bekliyodum mutlu haberi vermen icin insaallah hayirlisiyla yukselir degerin keseyi de kalp atisini da gorursun insallah gece gece moral oldu valla :)rabbim yardimcin olsun kendine ve bebege dikkat et..kızlar ben geldim. bugün ilk kan testimi yaptırdım. transferin 12.günü değer 208 çıktı. merkezle görüştüm 2 gün sonra tekrarlamamı istediler. benim burdaki aşılamalarımı yapan doktorum 6 aylığına şehir dışına gitmişti ama telden haberleşiyorduk . aradım onu. çok sevindi. 2 yıl sonunda muradına erdin hayırlı olsun allah tamamını getirsin dedi. çok sevindim. ama yine de içimde korku var .kimyasal gebelik geçirmiştim geçen yıl o yüzden mi bilmiyorum.keseyi görüp kalp atışını duyunca sevinecem heralde tam olarak. bu arada gece gaz sancısı yüzünden acilde serumumu da yedim. allah hepinizin yardımcısı olsun. ne yaşadığımızı biz biliyoruz birbirimizin derdini en iyi biz anlıyoruz. rabbim herkese nasip etsin inşallah
Meraba kızlarrr..bugün opum vardı..10 tane yumurta toplanmış...doktor 3 ya da 4. gün transfer yaparz demiş...Umarım 4 olur dedim kendi kendime ama sebebini bilmiyorum..Sanki daha sağlam olcakms gibi geliyo ne kadar geç olursa... İşlem çok basitti,ve çok rahattım ama çıkışta yazılan ilaçları görünce moralim bozuldu biraz.Tam cumartesi akşamı ovitrelle le ilaçlarım son buldu artk kurtuldm iğnelerden diye sevinirken 8-9 kalem ilaç yazıldı yine5 tane tablet,kapsül falan yuttum az önce arka arkaya...Üstüne de 2 farklı iğne vurdum biri kalcadan biri karından Ki ben asprini bile çok zorda kalmadan almayan biriyim kimyasal girmesn vücuduma diye Kim bilir ne yan etkileri olcak vücudumuza bunların zamanla...Rabbim bunca uğraşmışken,bunca emek vermiş zorluklara katlanmışken tüm isteyenlere tez zamanda bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah da çekilenlere değsin ...
Size sorum siz de bu kadar çok ilaç kullandınz mı OPU sonrası? Bi de kasıklarınız da gaz sancısı ya da kramp gibi bişey oldu mu?
i
heh bende seni bekliyodum mutlu haberi vermen icin insaallah hayirlisiyla yukselir degerin keseyi de kalp atisini da gorursun insallah gece gece moral oldu valla :)rabbim yardimcin olsun kendine ve bebege dikkat et..
aminnn..hayirli olsun insallah rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder darisi basimiza.sen anatoliada yaptirmistin tedavini demi?Allahıma binlerce şükür kesemizi gördük bugün. Rabbim tüm bebek isteyenlerin muradını versin. Aratmasın, bu yolda ağlatmasın.
aminnn..hayirli olsun insallah rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder darisi basimiza.sen anatoliada yaptirmistin tedavini demi?
Amin arkadaşım, sadece ben değil tüm isteyenlerin muradını versin yüce Rabbim. Canı gönülden darısı başına. Evet arkadaşım ANatoliada yaptırdım tedavimi. Bir de karnım şiş olmasa 10 numara olacak :)
Meraba kızlarrr..bugün opum vardı..10 tane yumurta toplanmış...doktor 3 ya da 4. gün transfer yaparz demiş...Umarım 4 olur dedim kendi kendime ama sebebini bilmiyorum..Sanki daha sağlam olcakms gibi geliyo ne kadar geç olursa... İşlem çok basitti,ve çok rahattım ama çıkışta yazılan ilaçları görünce moralim bozuldu biraz.Tam cumartesi akşamı ovitrelle le ilaçlarım son buldu artk kurtuldm iğnelerden diye sevinirken 8-9 kalem ilaç yazıldı yine5 tane tablet,kapsül falan yuttum az önce arka arkaya...Üstüne de 2 farklı iğne vurdum biri kalcadan biri karından Ki ben asprini bile çok zorda kalmadan almayan biriyim kimyasal girmesn vücuduma diye Kim bilir ne yan etkileri olcak vücudumuza bunların zamanla...Rabbim bunca uğraşmışken,bunca emek vermiş zorluklara katlanmışken tüm isteyenlere tez zamanda bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah da çekilenlere değsin ...
Size sorum siz de bu kadar çok ilaç kullandınz mı OPU sonrası? Bi de kasıklarınız da gaz sancısı ya da kramp gibi bişey oldu mu?
geçer canım şişlik zamanla bende bu arada anatoliada yaptırdım....
Ya arkadaşım kusura bakma. Liste iyi oluyormuş. Hep en baştan okuyorum yazılanları ve bütün herkes birbirine karışıyor. Sen hangi aşamadasın? Anatolia iyi sonuçlar alıyor takip ettiğim kadarıyla.
Şişliğe gelince bugün kese için gittiğim doktor çok da olumlu konuşmadı şişlik konusunda. Panikleme ama ileride daha çok şişeceksin, acaip su toplamışsın ve yumurtalıkların büyümüş dedi. Ama o kese her şeye değerdi yani 0.47 cm. Küçük tüpüm benim. :)
moral bozmak yok iyi düşün geçicek bugünlerde bebeğinide görmüşsün bende bu gün gördüm çok şükür bebeğimi allah kucağımızada almayı nasip eder sağlıklı bir şekilde
Ay sana da ne mutlu. Ne değişik bir gündü değil mi? Rabbim herkese tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Transferin hangi tarihte olmuştu arkadaşım?
sağol canım benim 3 ağostosta oldu canım 5.gün embriyosu
Benim de 3 ağustos 3. gün embriyosu. :)
kızlar ben geldim. bugün ilk kan testimi yaptırdım. transferin 12.günü değer 208 çıktı. merkezle görüştüm 2 gün sonra tekrarlamamı istediler. benim burdaki aşılamalarımı yapan doktorum 6 aylığına şehir dışına gitmişti ama telden haberleşiyorduk . aradım onu. çok sevindi. 2 yıl sonunda muradına erdin hayırlı olsun allah tamamını getirsin dedi. çok sevindim. ama yine de içimde korku var .kimyasal gebelik geçirmiştim geçen yıl o yüzden mi bilmiyorum.keseyi görüp kalp atışını duyunca sevinecem heralde tam olarak. bu arada gece gaz sancısı yüzünden acilde serumumu da yedim. allah hepinizin yardımcısı olsun. ne yaşadığımızı biz biliyoruz birbirimizin derdini en iyi biz anlıyoruz. rabbim herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?