2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

arkadaslar sizlere sorum olacak genelde yumurta toplama işlemi kacıncı gün oluyor...
ben adetin 2.günü gonalf basladım..5. ve 6. gün gonalf ve orgalutran vurulmaya basladım bugünde kontrölüm var kafam karıstı...
dogrumu gidiyoruz anlayamadım.yumurtalarda baya gelişmiş dedi dr...

Kizlar ben aksam saat 10da 4 saatlik idrarimla yine test yaptim ve cok sukur yine ikinci cizgiyi silikde olsa gordum bu kadar erken cikmasi beni sasirtti acaba bebislerim.ikiz.mi demeye basladim simdide rabbim herkese hayirlisini versin insanoglunun hic istegi bitmiyor olasiya olsa.olunca kalp atislarini bi duysam duyduktan sonra ikiz mi tek mi onuda ogrendikten sonra cinsiyet ooof of bu arada karnimda.bi agri var neden acaba hemen korkuyorum bebisime birsey olacak diye

Kızlar 5.gün transferi cumartesi yapıldı şu an hiç birbelirti yok hastanede 2saat yattıktan sonra beze çişimi yapamadığım içinayağa kalktımbişey olmamıştır değil mi sadece ondan korkuyorum düştümü acaba diye hemşirenin dediği ilk 15dakikada tutunur ama yinede şüpheleniyorum

5.gun cnm evet 6.gun test yaptim 33 cikti 8.gun 88 cikti 14.gun 888 cikti sukur yarabbime

Hadi canım gözün aydın çok sevindim. Allah tamamına erdirsin.

Arkadaslar 10.gumki degerim 1.20 negatif...bu maceramda sona erdi.3.gum emriyosuydu dondurulmuslarimda yok
....birdaha neazamn yaparim bilmiyorum.

Herkese sevgileer sunuyorum hoscakalin

Canım ne desek boş biliyorum allah sabır versin. Çok zor bir süreç tüp bebek inşallah kısa sürede kendini toparlar yeniden umutla başlarsın.

Arkadaş lar ben gebrlik testi yaptim evde sonuc pozitit inanmayip bi tanr daha aldim oda pozitif rabbime şükürler olsun hemen cikti ikici cizgi
Bugün 8.gunum

Tebrikler canım gidip hemen kan testi yaptır benimde öyle olmuştu

Hayrılı olsun tebrik ederim canım. Aynen kese görenekadar bende inanmıyorum irde dediğin gibi şu ağrılardan bende cumartesi serum yedim. çok zor süreçten geçiyrouz allah hepimizin yardımcısı olsun

Allahıma binlerce şükür kesemizi gördük bugün. Rabbim tüm bebek isteyenlerin muradını versin. Aratmasın, bu yolda ağlatmasın.

Hayırlı olsun canım gözün aydın :)

Şişliğin baskı çok yapıyor mu canım

Sendedemi su olayı var. Ne tedavi uyguluyorlar canım.
Ne mutlu sana allah bizede gömeyi nasip etsin

Arkadaslar 10.gumki degerim 1.20 negatif...bu maceramda sona erdi.3.gum emriyosuydu dondurulmuslarimda yok
....birdaha neazamn yaparim bilmiyorum.

Herkese sevgileer sunuyorum hoscakalin

Çok zor negatifle baş etmek içinden vardır bir hayır dersin kendini telkin edersin ama sonra neden diye sorgulamalar tekrar başlar neden ben neden hayırlısı bu sorun ne vs vs vs bir gün anne olacagız buna inanıyorum sadece bizler bitmeden gelseler daha verimli olsak daha iyi ama söz dönüp dolaşıp böylesi daha hayırlıya geliyor pes etme bacım zaten pes etmeyen güçlü bir yapın var inş en kısa sürede başlarsın tedaviye bende eylülde düşünüyorum allah kolaylıklar versin bizlere ve sen genede bizimle ol bizimle konuş birlikte yaşayalım negatifliğimi pozitifliğimizi

Kızlar adetimi bekliyorum.2-3 gün içinde adetimle birlikte tedaviye başlayacağız allahın izniyle. Dualarınızı eksik etmeyin. Duaya çok ihtiyacım olacak. Pgt ile tedavi yapılacak çünkü.

Allahıma binlerce şükür kesemizi gördük bugün. Rabbim tüm bebek isteyenlerin muradını versin. Aratmasın, bu yolda ağlatmasın.

canımmmm çok sevindim. ne zamandır yoktum şimdi okudum. Allah tamamına erdirsin inşallah. Allah bekleyenleri de tez zamanda bebişlerine kavuştursın.....

canım benim Allahın izniyle bir sonraki sefer olur.zaman herşeyin ilacı inan bana.umudunu kaybetmek yok...

gözün aydın arkadaşım.Allah tamamına erdirsin.sevincini paylaşıyoruz:))

korkma ben yarım saat yattıktan sonra kaktım tuvalete gittim

Şuan şoktayım..o kadar inanmıştım ki...bu 3. hüsranım...kendime dair 1 gr umudum kalmadı...sen benim kaderdaşımdın...ben bu topiğe sadece senin için giriyordum...normalde başka bir topikte aktifim ve orda da 2 can arkadaşım da tüp yaptı ikisi de negatif üstüne sen negatif...çok sarsıldım yaa...hem de çok .... canım benim...kim bilir senin içinde nasıl bir fırtına kopuyor...beni fecii hazırladınız ama...dedim yaaa YARADAN ım dan umudumu kestiğimden değil eninde sonunda anne olacağıma inancım sonsuz ama bu işlemle ilgili umudum kalmadı...hazırım...ALLAH hakkımızda hayırlısını versin İNŞALLAH....Seni çok az tanımama rağmen inan seni çok seviyorum...Dualarım seninle....RABBİM içine ferahlık versin İNŞALLAH...Hakkıında hayırlı olana gönlün razı olsun İNŞALLAH...Dün çok acayip bişey yaşadım bir tür terör eyleminin içinde kaldım...yaşadığım çaresizlik...ölüme kendime yakın hiisedişim...dün bir kez daha herşey yalan dedim...herşey kocaman bir yalan...puuufff bir varmışız bir yokmuşuz....

Gunaydin arkadaşlar ben 4 saatlik idrarla yapmadin ikiside pozitif cikti bende suphedeyim bugun kan vericem hayırlısı
Ya kızlar heyecanla sizi takip ediyorum benim de 5. Gün embriyosu bugun 4. Gün sizin çıkarsa kanda ben de ctesi test yapıcam
karauslu senin kaçıncı günündü?ne zaman oldu transfer?
vuslat Deniz'i senin transfer günü tam neydi? Ayy kızlar vallahi kalbim küt Kürt ve dualarım sizinle

Canim benim de 5. Gun embriyosuydu bayramin ikk gunu opu ve gectigimiz sali transfer oldu yani dun yedinci gundu ins seninde hayirli haberlerini aliriz ben biraz sonra kan vermeye gidiyorum acibademr bakali ne olacak dunden beri inananmadim 3 tane test yaptim ucude silik bi sekilde ikinci cizgi cikti ama bugun kesin belli olacak dua edin

karnında adet sancısına benzer ağrı olabiliyor canım bende adet olacam sandım zırıl zırıl ağladım hamilesin sen

bu kan vermeler yükselse de bizde bi huzura kavuşsak rabbimin izniyle bir kez daha kan verip geldim sabah bakalım bu sefer inşaallah yüksek çıkar miniş yada minişlerim beni sevindirir..

günaydın kızlar...
1 ağustosta 3. gün embriyosu ve bir tane de dondurulmuşla transferim gerçekleşti.

kan değerlerim
11. 60
13. 181
15. 491,15
18. 1589 çıktı.
en son dün yaptırdım ve doktorum çarşamba yani yarın gel bakalım keseye dedi.
ama ben o kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi!
aklıma kötü kötü şeyler geliyor.
acaba dış gebelik mi?
acaba kese var mı?
acaba bebek var mı? kafayı yemek üzereyim... dayanacak gücüm kalmadı artık! ne yapacağımı bilmiyorum.
eşimle de tartışıyoruz. çok abartıyorsun diyor bana ama elimde değil ki...
son yaptırdığım tahlil 3 günlüktü ve sanki artış az olmuş gibi geldi. kafaya takıyorum düşün düşün artık bittiğimi hissediyorum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…