- Konu Sahibi karauslu34
-
- #4.301
5.gun cnm evet 6.gun test yaptim 33 cikti 8.gun 88 cikti 14.gun 888 cikti sukur yarabbime
Arkadaslar 10.gumki degerim 1.20 negatif...bu maceramda sona erdi.3.gum emriyosuydu dondurulmuslarimda yok
....birdaha neazamn yaparim bilmiyorum.
Herkese sevgileer sunuyorum hoscakalin
Arkadaş lar ben gebrlik testi yaptim evde sonuc pozitit inanmayip bi tanr daha aldim oda pozitif rabbime şükürler olsun hemen cikti ikici cizgi
Bugün 8.gunum
kızlar ben geldim. bugün ilk kan testimi yaptırdım. transferin 12.günü değer 208 çıktı. merkezle görüştüm 2 gün sonra tekrarlamamı istediler. benim burdaki aşılamalarımı yapan doktorum 6 aylığına şehir dışına gitmişti ama telden haberleşiyorduk . aradım onu. çok sevindi. 2 yıl sonunda muradına erdin hayırlı olsun allah tamamını getirsin dedi. çok sevindim. ama yine de içimde korku var .kimyasal gebelik geçirmiştim geçen yıl o yüzden mi bilmiyorum.keseyi görüp kalp atışını duyunca sevinecem heralde tam olarak. bu arada gece gaz sancısı yüzünden acilde serumumu da yedim. allah hepinizin yardımcısı olsun. ne yaşadığımızı biz biliyoruz birbirimizin derdini en iyi biz anlıyoruz. rabbim herkese nasip etsin inşallah
Allahıma binlerce şükür kesemizi gördük bugün. Rabbim tüm bebek isteyenlerin muradını versin. Aratmasın, bu yolda ağlatmasın.
Amin arkadaşım, sadece ben değil tüm isteyenlerin muradını versin yüce Rabbim. Canı gönülden darısı başına. Evet arkadaşım ANatoliada yaptırdım tedavimi. Bir de karnım şiş olmasa 10 numara olacak :)
Ya arkadaşım kusura bakma. Liste iyi oluyormuş. Hep en baştan okuyorum yazılanları ve bütün herkes birbirine karışıyor. Sen hangi aşamadasın? Anatolia iyi sonuçlar alıyor takip ettiğim kadarıyla.
Şişliğe gelince bugün kese için gittiğim doktor çok da olumlu konuşmadı şişlik konusunda. Panikleme ama ileride daha çok şişeceksin, acaip su toplamışsın ve yumurtalıkların büyümüş dedi. Ama o kese her şeye değerdi yani 0.47 cm. Küçük tüpüm benim. :)
kizlar 888 cikti 14.gunum
Arkadaslar 10.gumki degerim 1.20 negatif...bu maceramda sona erdi.3.gum emriyosuydu dondurulmuslarimda yok
....birdaha neazamn yaparim bilmiyorum.
Herkese sevgileer sunuyorum hoscakalin
Allahıma binlerce şükür kesemizi gördük bugün. Rabbim tüm bebek isteyenlerin muradını versin. Aratmasın, bu yolda ağlatmasın.
Can arkadaslar canan arkadaslar bu kotu gunumde benimle birlikte uzulenen imsanlari gormek bile bana yetii....butun guzel dilekleriniz icin
..adasim evini teklif ettigin icin allah hepinizden razi olsun...olmadi olmadi iste 2 normal gebelik amaa olumsu tup bebek...toparlanmam lazim yarin is basi yapcem kimseye belli etmem lazim....herkes beni huclu bilir yine o gomlegimi giymem lazim....birgun belki anne olurum belkiide evlat olrak mezarima gelcek kimseyi bulamadan olurum ama olsun allajim ne yaparsa vardir bi bildigi...duygusala bagladim hamileler uzulur simdii uzilmeyin....
Cok mutluyum beynim den birden hersey silindi gitti bir an herşeyi unuttum rabbim herkese versin yawyaw ben seni takip ediyordum arkadasim uzulme inan ağladım cok kotuyum bu mutlulugu sende tat en kisa zamanda ama uzulme nolur
Bu arada 5 . Gun embiryosu du tek konuldu
Kızlar 5.gün transferi cumartesi yapıldı şu an hiç birbelirti yok hastanede 2saat yattıktan sonra beze çişimi yapamadığım içinayağa kalktımbişey olmamıştır değil mi sadece ondan korkuyorum düştümü acaba diye hemşirenin dediği ilk 15dakikada tutunur ama yinede şüpheleniyorum
Can arkadaslar canan arkadaslar bu kotu gunumde benimle birlikte uzulenen imsanlari gormek bile bana yetii....butun guzel dilekleriniz icin
..adasim evini teklif ettigin icin allah hepinizden razi olsun...olmadi olmadi iste 2 normal gebelik amaa olumsu tup bebek...toparlanmam lazim yarin is basi yapcem kimseye belli etmem lazim....herkes beni huclu bilir yine o gomlegimi giymem lazim....birgun belki anne olurum belkiide evlat olrak mezarima gelcek kimseyi bulamadan olurum ama olsun allajim ne yaparsa vardir bi bildigi...duygusala bagladim hamileler uzulur simdii uzilmeyin....
Kizlar ben aksam saat 10da 4 saatlik idrarimla yine test yaptim ve cok sukur yine ikinci cizgiyi silikde olsa gordum bu kadar erken cikmasi beni sasirtti acaba bebislerim.ikiz.mi demeye basladim simdide rabbim herkese hayirlisini versin insanoglunun hic istegi bitmiyor olasiya olsa.olunca kalp atislarini bi duysam duyduktan sonra ikiz mi tek mi onuda ogrendikten sonra cinsiyet ooof of bu arada karnimda.bi agri var neden acaba hemen korkuyorum bebisime birsey olacak diye
Ya kızlar heyecanla sizi takip ediyorum benim de 5. Gün embriyosu bugun 4. Gün sizin çıkarsa kanda ben de ctesi test yapıcamGunaydin arkadaşlar ben 4 saatlik idrarla yapmadin ikiside pozitif cikti bende suphedeyim bugun kan vericem hayırlısı
Ya kızlar heyecanla sizi takip ediyorum benim de 5. Gün embriyosu bugun 4. Gün sizin çıkarsa kanda ben de ctesi test yapıcam
karauslu senin kaçıncı günündü?ne zaman oldu transfer?
vuslat Deniz'i senin transfer günü tam neydi? Ayy kızlar vallahi kalbim küt Kürt ve dualarım sizinle
Kizlar ben aksam saat 10da 4 saatlik idrarimla yine test yaptim ve cok sukur yine ikinci cizgiyi silikde olsa gordum bu kadar erken cikmasi beni sasirtti acaba bebislerim.ikiz.mi demeye basladim simdide rabbim herkese hayirlisini versin insanoglunun hic istegi bitmiyor olasiya olsa.olunca kalp atislarini bi duysam duyduktan sonra ikiz mi tek mi onuda ogrendikten sonra cinsiyet ooof of bu arada karnimda.bi agri var neden acaba hemen korkuyorum bebisime birsey olacak diye
aaa sahimi sabah olmuştu benim işlem varmıydın acaba orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?