- Konu Sahibi karauslu34
-
- #4.321
Hayırlı olsun canım gözün aydın :)
Şişliğin baskı çok yapıyor mu canım
Sendedemi su olayı var. Ne tedavi uyguluyorlar canım.
Ne mutlu sana allah bizede gömeyi nasip etsin
canımmmm çok sevindim. ne zamandır yoktum şimdi okudum. Allah tamamına erdirsin inşallah. Allah bekleyenleri de tez zamanda bebişlerine kavuştursın.....
kizlar ya keseyi gormek icin tup bebk yerinemi gittiniz bnden 300 istediler bnm icin cok para bebegime deger ama olmayinca boyle oluyor normal doktora giden varmi
Ben kendi doktoruma da gidemedim gerçi. İzinde olduğu için bulunduğum şehirde başka bir doktora gittim. Sadece merkezi arayıp bilgi verdim böyle böyle diye. Tüp bebek olduğunu doktora söyleyince daha itina gösterdi üstelik. Önce vajinal ultrason yapmak istemedi. Karından baktı. Göremeyince, masaya çıkarmadan olduğum yerde vajinadan baktı. Senin kendi doktorun yok mı bulunduğun şehirde?
Can arkadaslar canan arkadaslar bu kotu gunumde benimle birlikte uzulenen imsanlari gormek bile bana yetii....butun guzel dilekleriniz icin
..adasim evini teklif ettigin icin allah hepinizden razi olsun...olmadi olmadi iste 2 normal gebelik amaa olumsu tup bebek...toparlanmam lazim yarin is basi yapcem kimseye belli etmem lazim....herkes beni huclu bilir yine o gomlegimi giymem lazim....birgun belki anne olurum belkiide evlat olrak mezarima gelcek kimseyi bulamadan olurum ama olsun allajim ne yaparsa vardir bi bildigi...duygusala bagladim hamileler uzulur simdii uzilmeyin....
kizlar ya keseyi gormek icin tup bebk yerinemi gittiniz bnden 300 istediler bnm icin cok para bebegime deger ama olmayinca boyle oluyor normal doktora giden varmi
canım ben de sana soracaktım hep kan degerını öğrendikten sonra süreç nasıl gıttı dıye.Bahçecide normal muayene fıyatları gecerlı olacak bebıs olunca ne yapıp edıp tup bebegı karşılıyoruz ama sonrası ınan bızı de aşıyor ben de eger nasıp olursa hamılelık olursa ssk anlaşmalı ıyı bır hastane doktor bulmayı planlıyorum sen istanbuldaydın değil mi?Ben bağcılar tarafında medipol üniversıtesının hastanesını cok duydum ıyı bır yermıs doktorları da ıyı dıyorlar sana uyar mı bılmem ama bır araştır derım
cnm inanirmisin bnde oraya gitmeyi dusunuyorum hemde uygun cnm hemde temiz iyi bi yer
Şuan şoktayım..o kadar inanmıştım ki...bu 3. hüsranım...kendime dair 1 gr umudum kalmadı...sen benim kaderdaşımdın...ben bu topiğe sadece senin için giriyordum...normalde başka bir topikte aktifim ve orda da 2 can arkadaşım da tüp yaptı ikisi de negatif üstüne sen negatif...çok sarsıldım yaa...hem de çok .... canım benim...kim bilir senin içinde nasıl bir fırtına kopuyor...beni fecii hazırladınız ama...dedim yaaa YARADAN ım dan umudumu kestiğimden değil eninde sonunda anne olacağıma inancım sonsuz ama bu işlemle ilgili umudum kalmadı...hazırım...ALLAH hakkımızda hayırlısını versin İNŞALLAH....Seni çok az tanımama rağmen inan seni çok seviyorum...Dualarım seninle....RABBİM içine ferahlık versin İNŞALLAH...Hakkıında hayırlı olana gönlün razı olsun İNŞALLAH...Dün çok acayip bişey yaşadım bir tür terör eyleminin içinde kaldım...yaşadığım çaresizlik...ölüme kendime yakın hiisedişim...dün bir kez daha herşey yalan dedim...herşey kocaman bir yalan...puuufff bir varmışız bir yokmuşuz....
canım kalp kalbe karsıymısbenım bı arkadaşım var oraya gıdıyor kadın doğuma cok memnun fıyatlarıda uygun demıstı hatta vcumartesı gunu onunden gectık esıme Allah nasıp ederde kalırsam hamıle buraya gelırız dedım inşallah nasıp olur.Ben gecen sene oranın diş bolumune gıttım çok güzel ılgılendıler fıaytalarda cok ıyıydı orayı sen bır araştır canım.Doktoruna da soyle böyle böyle durumumuz musaıt olmuyor dıye.ben açıkça soylıcem valla kım ıstemez orda aynı doktorda devam etmek ama ne yapalım hayat sartları zaten tedavı masrafları belımızı büküyor.Ben sana sey sorcam sen hanı önceden yaptırmıştın ya kan testını 2.3 defa merkezde hıc yaptırdın mı yanı hamılelıgını öğrendikten sonra gıttın mı merkeze hıc
yok cnm hic merkezde yaptirmadim doktrm bu persembe gel keseye bakalim dedi gerekirse kan tahlili yapariz dedi
Ya kızlar heyecanla sizi takip ediyorum benim de 5. Gün embriyosu bugun 4. Gün sizin çıkarsa kanda ben de ctesi test yapıcam
karauslu senin kaçıncı günündü?ne zaman oldu transfer?
vuslat Deniz'i senin transfer günü tam neydi? Ayy kızlar vallahi kalbim küt Kürt ve dualarım sizinle
muayene+kan tahlılıde ısterse en az 400-450 yazık günah ben bu paralara cok acıyorum yalan yok.Para kolay kazanılmıyor konuş bı doktorunla bakalım ne diyecek.Bu arada senın kac lıraya mal oldu canım tam olarak.Hangı iğnelerı hangı ıalçları kullandın benımkıyle kıyaslayacam ben gonal f 150 ıle başladım ılk gun iğne+ilaçlar+tahlıle 400 verdım
bnm 7milyar tuttu cnm valla inanimisin ignelerin ismini unuttum bide onun git gelleri cnm ya valla iyi para iyi hizmet veriyorlar tuttsunda cnm insallh seninde
Kızlar 5.gün transferi cumartesi yapıldı şu an hiç birbelirti yok hastanede 2saat yattıktan sonra beze çişimi yapamadığım içinayağa kalktımbişey olmamıştır değil mi sadece ondan korkuyorum düştümü acaba diye hemşirenin dediği ilk 15dakikada tutunur ama yinede şüpheleniyorum
kizlar ya keseyi gormek icin tup bebk yerinemi gittiniz bnden 300 istediler bnm icin cok para bebegime deger ama olmayinca boyle oluyor normal doktora giden varmi[/QUOTEöncelikle allah bağışlasın kucağına almayı nasip etsin rabbimm..
ilk keseyinormalde merkezler ücretsiz bakar ama merkezden merkeze değişiyor demekki..
bence normal bir doktora git 300 bencede çok sonuçta ultrason bu..
arkadaslar sizlere sorum olacak genelde yumurta toplama işlemi kacıncı gün oluyor...
ben adetin 2.günü gonalf basladım..5. ve 6. gün gonalf ve orgalutran vurulmaya basladım bugünde kontrölüm var kafam karıstı...
dogrumu gidiyoruz anlayamadım.yumurtalarda baya gelişmiş dedi dr...
tedavin hayırlı olsun bende dün başladım ilaçlara gonal-f ve merionalle başladım ..
sen hangi merkezdesin ..
iinşallah güzel sonuçlar alırız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?