2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Hayırlı olsun canım gözün aydın :)

Şişliğin baskı çok yapıyor mu canım

Sendedemi su olayı var. Ne tedavi uyguluyorlar canım.
Ne mutlu sana allah bizede gömeyi nasip etsin

Teşekkür ediyorum, Allah tüm isteyenlere nasip etsin. Sadece sancılanıyorum zaman zaman. Dün yoğundu baskısı, bugün daha rahat. Gün günü tutmuyor. Herhangi bir tedavi uygulamadılar. Sadece iki kez nefes almakta zorlandığımda kanda bazı testlere baktılar. ALT, AST, Kreatin ve tam kan istediler. Orda kandaki su miktarıyla ilgili değerler var. İkisinde de değerlerde bir sorun çıkmadı. Sanırım ben idare edilebilir grubundayım.

kizlar ya keseyi gormek icin tup bebk yerinemi gittiniz bnden 300 istediler bnm icin cok para bebegime deger ama olmayinca boyle oluyor normal doktora giden varmi

canımmmm çok sevindim. ne zamandır yoktum şimdi okudum. Allah tamamına erdirsin inşallah. Allah bekleyenleri de tez zamanda bebişlerine kavuştursın.....

Çook teşekkür ediyorum canım. Bu mutluluğu herkes yaşasın inşallah. Dün sadece kan vermeye gitmiştim halbuki. Değer üçüncü baktırışımda 781den 3674'e çıkınca doktor hadi keseye bakalım dedi. Elim ayağım birbirine karıştı. Fotosunu da verdi. İnanamayıp bakıyorum çıkarıp çıkarıp. Herkes tatsın bu duyguyu Allah'ım.

kizlar ya keseyi gormek icin tup bebk yerinemi gittiniz bnden 300 istediler bnm icin cok para bebegime deger ama olmayinca boyle oluyor normal doktora giden varmi

Ben kendi doktoruma da gidemedim gerçi. İzinde olduğu için bulunduğum şehirde başka bir doktora gittim. Sadece merkezi arayıp bilgi verdim böyle böyle diye. Tüp bebek olduğunu doktora söyleyince daha itina gösterdi üstelik. Önce vajinal ultrason yapmak istemedi. Karından baktı. Göremeyince, masaya çıkarmadan olduğum yerde vajinadan baktı. Senin kendi doktorun yok mı bulunduğun şehirde?

cnm aslnda iyi doktor var bn sadece ilaclari dusunuyorum siz ilaclariniza devm editormusunuz ignelere feln doktorumu aradim musait oldugunda doneckmis bana soylicm bakalim ne diyeck

Canım benım rabbımın herseyde olduğu gıbı bunda da vardır bı hayırı.Ne olur yıpratma kendını.Güçlü ol bız hep yanındayız.Rabbım vermeyecegı dileğin hayalını kurdurmazmış.Enınde sonunda annelık duygusunu bızde tadacağız ama zamanı bellı sadece onu bekliyoruz.Allah sana da eşine de sağlık versın yıne denersınız

canım ben de sana soracaktım hep kan degerını öğrendikten sonra süreç nasıl gıttı dıye.Bahçecide normal muayene fıyatları gecerlı olacak bebıs olunca ne yapıp edıp tup bebegı karşılıyoruz ama sonrası ınan bızı de aşıyor ben de eger nasıp olursa hamılelık olursa ssk anlaşmalı ıyı bır hastane doktor bulmayı planlıyorum sen istanbuldaydın değil mi?Ben bağcılar tarafında medipol üniversıtesının hastanesını cok duydum ıyı bır yermıs doktorları da ıyı dıyorlar sana uyar mı bılmem ama bır araştır derım

cnm inanirmisin bnde oraya gitmeyi dusunuyorum hemde uygun cnm hemde temiz iyi bi yer

cnm inanirmisin bnde oraya gitmeyi dusunuyorum hemde uygun cnm hemde temiz iyi bi yer

canım kalp kalbe karsıymısbenım bı arkadaşım var oraya gıdıyor kadın doğuma cok memnun fıyatlarıda uygun demıstı hatta vcumartesı gunu onunden gectık esıme Allah nasıp ederde kalırsam hamıle buraya gelırız dedım inşallah nasıp olur.Ben gecen sene oranın diş bolumune gıttım çok güzel ılgılendıler fıaytalarda cok ıyıydı orayı sen bır araştır canım.Doktoruna da soyle böyle böyle durumumuz musaıt olmuyor dıye.ben açıkça soylıcem valla kım ıstemez orda aynı doktorda devam etmek ama ne yapalım hayat sartları zaten tedavı masrafları belımızı büküyor.Ben sana sey sorcam sen hanı önceden yaptırmıştın ya kan testını 2.3 defa merkezde hıc yaptırdın mı yanı hamılelıgını öğrendikten sonra gıttın mı merkeze hıc

Canim kaderdasim hicc oylee dusunmeee seninkii tutacak insallah....uzuntumun tarifi derecesi yok caresizim ama bugunlerde gecer......bende senii cokkk seviyorum ve hatta seni tanimak istiyorum...facenn varsa bana ozelden mesajj atarmisin...sanann destek olmak isitoyirumm

yok cnm hic merkezde yaptirmadim doktrm bu persembe gel keseye bakalim dedi gerekirse kan tahlili yapariz dedi

yok cnm hic merkezde yaptirmadim doktrm bu persembe gel keseye bakalim dedi gerekirse kan tahlili yapariz dedi

muayene+kan tahlılıde ısterse en az 400-450 yazık günah ben bu paralara cok acıyorum yalan yok.Para kolay kazanılmıyor konuş bı doktorunla bakalım ne diyecek.Bu arada senın kac lıraya mal oldu canım tam olarak.Hangı iğnelerı hangı ıalçları kullandın benımkıyle kıyaslayacam ben gonal f 150 ıle başladım ılk gun iğne+ilaçlar+tahlıle 400 verdım

Canim benim insallah seninde tutar rabbim en kisa zamanda kucağına versin melegini benim 12 agustos pazartesi konuldu 8 .gun yani dun idrarda cikti simdi kan sonucu bekliyo rum belirti olarak ta sana yazabilirim orn: ayaklarım hic ısınmiyo du ama vucudum ates bide çok gazim var karnim cok sis inşallah yardım ci olmusumdur gogus hassasiyeti adet olcakmis gibi bel ağrısı onlarda vardı.

bnm 7milyar tuttu cnm valla inanimisin ignelerin ismini unuttum bide onun git gelleri cnm ya valla iyi para iyi hizmet veriyorlar tuttsunda cnm insallh seninde

bnm 7milyar tuttu cnm valla inanimisin ignelerin ismini unuttum bide onun git gelleri cnm ya valla iyi para iyi hizmet veriyorlar tuttsunda cnm insallh seninde

oyle canım evet ıyı hızmet karsılıgıda oyle ama ne yapacaksın bı yerde tıkanıyor ınsan keşke hep orda devam edıp doğumuda o doktorla yapmak nasıp olsa.Kısmet artık bundan sonrası ınsallah canım rabbım bana da nasıp eder

canım korkma ben de 2 saatten sonra kalkıp malatyadan elazığa yolculuk yaptım

tedavin hayırlı olsun bende dün başladım ilaçlara gonal-f ve merionalle başladım ..
sen hangi merkezdesin ..
iinşallah güzel sonuçlar alırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…