- Konu Sahibi karauslu34
-
- #4.341
bende dun basladım tedaviye! insallah hepimiz icin son tedavi olur! hangi hastanede basladiniz?
Kizlar kan verdim biraz ince sonucu aldim transferimin 8. Gunu olmasina ragmen 80 cikti cok iyi dediler ins persembe yine vericem bu seferde ikiyr katlamasi gerekiyomus boyle olup ikiye katlamayanlar oldu mu ya bu kaygilar ne.zaman bitecek offff
doktorla konustum bnim takip etmem lazim dedi ya of ya
Sende benimde bukadar para odemek icin durumum musait degil de bence pazarlik yap yarisini bari alsin alt tarafi bi ultrasonla bakicak sizinle devam edemem bu kosullarda gucumuz yetmez de bence indirim yapar hic masrafi yok ki yazik yani 300 tl
Sonucum cikti 9. Gunum 5.gunun embriyo su sonuc 172 nasil arkadaslar
Kizlar kan verdim biraz ince sonucu aldim transferimin 8. Gunu olmasina ragmen 80 cikti cok iyi dediler ins persembe yine vericem bu seferde ikiyr katlamasi gerekiyomus boyle olup ikiye katlamayanlar oldu mu ya bu kaygilar ne.zaman bitecek offff
cok iyi cnm hayirli olsn cnm
Superrrrrr tastikli bir hamisimiz daha oldu tebrikler canim allahim hepimizin tamamina erdirsin
Sonucun cok iyi kat kat katlasinn insallah
bende dun basladım tedaviye! insallah hepimiz icin son tedavi olur! hangi hastanede basladiniz?
Ay gercekten iyi mi doktorum daha donmedi bana
korkma ben yarım saat yattıktan sonra kaktım tuvalete gittim
Şuan şoktayım..o kadar inanmıştım ki...bu 3. hüsranım...kendime dair 1 gr umudum kalmadı...sen benim kaderdaşımdın...ben bu topiğe sadece senin için giriyordum...normalde başka bir topikte aktifim ve orda da 2 can arkadaşım da tüp yaptı ikisi de negatif üstüne sen negatif...çok sarsıldım yaa...hem de çok .... canım benim...kim bilir senin içinde nasıl bir fırtına kopuyor...beni fecii hazırladınız ama...dedim yaaa YARADAN ım dan umudumu kestiğimden değil eninde sonunda anne olacağıma inancım sonsuz ama bu işlemle ilgili umudum kalmadı...hazırım...ALLAH hakkımızda hayırlısını versin İNŞALLAH....Seni çok az tanımama rağmen inan seni çok seviyorum...Dualarım seninle....RABBİM içine ferahlık versin İNŞALLAH...Hakkıında hayırlı olana gönlün razı olsun İNŞALLAH...Dün çok acayip bişey yaşadım bir tür terör eyleminin içinde kaldım...yaşadığım çaresizlik...ölüme kendime yakın hiisedişim...dün bir kez daha herşey yalan dedim...herşey kocaman bir yalan...puuufff bir varmışız bir yokmuşuz....
canım korkma ben de 2 saatten sonra kalkıp malatyadan elazığa yolculuk yaptım
Canim öncelikle transferin hayirli olsun bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun. Ben bu konuda bilimsel araştirmalarada bakmistim 20 dk fazla yatmanin sonuç üzerinde hic bir etkisi yok. Ama insan ister istemez yatabildigi kadar yatmak istiyor ki sen maşallah 2 saat idrari tutarak nasil dayandin bravo :)Kızlar 5.gün transferi cumartesi yapıldı şu an hiç birbelirti yok hastanede 2saat yattıktan sonra beze çişimi yapamadığım içinayağa kalktımbişey olmamıştır değil mi sadece ondan korkuyorum düştümü acaba diye hemşirenin dediği ilk 15dakikada tutunur ama yinede şüpheleniyorum
Canim tedavin hayirli olsun inşallah bu sefer herşey yolunda gider. Sen zaten pozitif birisin takip ettiğim kadariyla Rabbimde sabrinin mükafatini versin inşallah.Kızlar adetimi bekliyorum.2-3 gün içinde adetimle birlikte tedaviye başlayacağız allahın izniyle. Dualarınızı eksik etmeyin. Duaya çok ihtiyacım olacak. Pgt ile tedavi yapılacak çünkü.
doktorla konustum bnim takip etmem lazim dedi ya of ya
çok güzel benim ki de 5. gün transferi bana hemşire 12.gün teste gel dedi. erken mi gitsem acaba hep içim de bir şüphe ya olmazsa ya olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?