2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Kizlar kan verdim biraz ince sonucu aldim transferimin 8. Gunu olmasina ragmen 80 cikti cok iyi dediler ins persembe yine vericem bu seferde ikiyr katlamasi gerekiyomus boyle olup ikiye katlamayanlar oldu mu ya bu kaygilar ne.zaman bitecek offff

Kizlar kan verdim biraz ince sonucu aldim transferimin 8. Gunu olmasina ragmen 80 cikti cok iyi dediler ins persembe yine vericem bu seferde ikiyr katlamasi gerekiyomus boyle olup ikiye katlamayanlar oldu mu ya bu kaygilar ne.zaman bitecek offff

Bende 9. Gun yaptirmistim ve sonra ikinin uzerinde katladi korkma artikkkkkk hamilesinnnn sevin mutlu ol 10 gun sonrada keseni gorursun hadiii tadini cikar artikk canim benim hamissin hamissinnn hamissinnnnn

Sende benimde bukadar para odemek icin durumum musait degil de bence pazarlik yap yarisini bari alsin alt tarafi bi ultrasonla bakicak sizinle devam edemem bu kosullarda gucumuz yetmez de bence indirim yapar hic masrafi yok ki yazik yani 300 tl

ya saka gibi degil mi 300 ne demk ya muane sadece ck iyi bi doktor ama cok buyuk para bn her ay 300 veremem ki yazik gunah esim o parayi kazanana kadar 5 dk icin 300 tl melegime deymez mi deger daha fazlasi deger ama maddiyat (

hiç moralini bozma ne mucizeler oluyor denemeye devam

Canim öncelikle transferin hayirli olsun bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun. Ben bu konuda bilimsel araştirmalarada bakmistim 20 dk fazla yatmanin sonuç üzerinde hic bir etkisi yok. Ama insan ister istemez yatabildigi kadar yatmak istiyor ki sen maşallah 2 saat idrari tutarak nasil dayandin bravo :)
Kızlar adetimi bekliyorum.2-3 gün içinde adetimle birlikte tedaviye başlayacağız allahın izniyle. Dualarınızı eksik etmeyin. Duaya çok ihtiyacım olacak. Pgt ile tedavi yapılacak çünkü.
Canim tedavin hayirli olsun inşallah bu sefer herşey yolunda gider. Sen zaten pozitif birisin takip ettiğim kadariyla Rabbimde sabrinin mükafatini versin inşallah.
doktorla konustum bnim takip etmem lazim dedi ya of ya

çok güzel benim ki de 5. gün transferi bana hemşire 12.gün teste gel dedi. erken mi gitsem acaba hep içim de bir şüphe ya olmazsa ya olmazsa

Cogumuz 9.gun gittik ilk kan testimize 8 de gidenlerde oldu 5.gun transferi benimde ve cikti canim istersrn sende daha fazla stress olmadan git ama idrar testi yapma derim cikmayinca cok moral bozuyor ama sonra kanda cikiyor hadi insallah senden de mujdeli haber aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…