- Konu Sahibi karauslu34
-
- #4.361
Cogumuz 9.gun gittik ilk kan testimize 8 de gidenlerde oldu 5.gun transferi benimde ve cikti canim istersrn sende daha fazla stress olmadan git ama idrar testi yapma derim cikmayinca cok moral bozuyor ama sonra kanda cikiyor hadi insallah senden de mujdeli haber aliriz
inşallah isteyen herkese en kısa zamanda nasip olsun. siz sayarken transfer gününü de hesaba kattınız mı? hemşire katmadı. 17 ağustosta oldu transferim yani 9. gün 25 i mi oluyor hemşireye göre 26 sı
Yok bende katmadim 7 agustosta transferim oldu 16 agustusta testimi yaptirdim kiyamam 1 gun bile nekadar onemli degil mi ah cok zor geciyor zaman bende simdi haftaya saliyi bekliyorum sabirsizlikla keselerimizi gorecegiz insallahh yanii heyecan bitmiyor hep sabir gerekiyor[/QUO
hadi bakalım zorunu atlattın bundan sonrası kolay artık
Cok iyiyim canim sen nasilsin nasil oldu agrilarin. Safak 6 senin benimde 7 bebislerimizin keselerini de gorelim de pitpitlarina ayni gun gidelim kontrole bebislerimizin resimlerini gosteririz birbirimizeTulish canım nasılsın
Cok iyiyim canim sen nasilsin nasil oldu agrilarin. Safak 6 senin benimde 7 bebislerimizin keselerini de gorelim de pitpitlarina ayni gun gidelim kontrole bebislerimizin resimlerini gosteririz birbirimize
Âmin canım inşallah:))çıktı mı kan sonucunCanim benim insallah seninde tutar rabbim en kisa zamanda kucağına versin melegini benim 12 agustos pazartesi konuldu 8 .gun yani dun idrarda cikti simdi kan sonucu bekliyo rum belirti olarak ta sana yazabilirim orn: ayaklarım hic ısınmiyo du ama vucudum ates bide çok gazim var karnim cok sis inşallah yardım ci olmusumdur gogus hassasiyeti adet olcakmis gibi bel ağrısı onlarda vardı.
Sevindim canım. Ben aynıyım canım ya dik duramadığım için belimede vurdu bugün ağrı.
Hepsini bir arada çekiyorum. Sabah çok kötü oldum kahvaltıyo yaptık eşimle 10 dk sürdü ağrı sanki bıçağı göğsüme sapladılar rahime kadar sanki çizerek inip çıktı. Bütün enerjimi halimi vs. aldı.
inşallah hayırlısı ile bir görsek.
:)İnşallah canım ama ben umut hastanesine gideceğim kontrollerime olmazsa bir gün buluşuruz.:)
Aaaaaa yeditepede devam etmicekmisin neden
Gözün AydınKizlar kan verdim biraz ince sonucu aldim transferimin 8. Gunu olmasina ragmen 80 cikti cok iyi dediler ins persembe yine vericem bu seferde ikiyr katlamasi gerekiyomus boyle olup ikiye katlamayanlar oldu mu ya bu kaygilar ne.zaman bitecek offff
Muhteşem bence tebriklerSonucum cikti 9. Gunum 5.gunun embriyo su sonuc 172 nasil arkadaslar
Aman allah korusun sorun cikmasin da gelmeBenim doktorum normalde fatih bey ben tüp bebek için yeditepe gelmiştim ama herhangi bir sorun v.s olursa yeditepeye geleceğim.
Aman allah korusun sorun cikmasin da gelme
ben eurofertildeyim sen nerdesin..problem ne yaş kaç? ilk sorular :)
bu kan vermeler yükselse de bizde bi huzura kavuşsak rabbimin izniyle bir kez daha kan verip geldim sabah bakalım bu sefer inşaallah yüksek çıkar miniş yada minişlerim beni sevindirir..
çook sağol canım benim
Istanbul Eurofertil mi? Ben Memorial Sisli Hastanesıne gidiyorum. Acıklanamayan infertility grubuna giriyoruzyasım 31. Senin yas kac?
bugün verdiğim kanda da çok artış olmadı ve doktorum hiç de iç açıcı şeyler söylemedi kendini sabitledi artış çok yavaşladı dedi bu hiç iyiye işaret deil dedi cuma günü bir daha kan ver bakalım dedi korkuyorum ve endişeleniyorum ne yapıcam bilemiyorum çok mu sevindim acaba
böyle şeyler anlatıyorsunuz ya bana güç veriyor teşekkür ederim inşallah hepimizin ki tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?