2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

inşallah isteyen herkese en kısa zamanda nasip olsun. siz sayarken transfer gününü de hesaba kattınız mı? hemşire katmadı. 17 ağustosta oldu transferim yani 9. gün 25 i mi oluyor hemşireye göre 26 sı

inşallah isteyen herkese en kısa zamanda nasip olsun. siz sayarken transfer gününü de hesaba kattınız mı? hemşire katmadı. 17 ağustosta oldu transferim yani 9. gün 25 i mi oluyor hemşireye göre 26 sı

Yok bende katmadim 7 agustosta transferim oldu 16 agustusta testimi yaptirdim kiyamam 1 gun bile nekadar onemli degil mi ah cok zor geciyor zaman bende simdi haftaya saliyi bekliyorum sabirsizlikla keselerimizi gorecegiz insallahh yanii heyecan bitmiyor hep sabir gerekiyor

Cok iyiyim canim sen nasilsin nasil oldu agrilarin. Safak 6 senin benimde 7 bebislerimizin keselerini de gorelim de pitpitlarina ayni gun gidelim kontrole bebislerimizin resimlerini gosteririz birbirimize

Sevindim canım. Ben aynıyım canım ya dik duramadığım için belimede vurdu bugün ağrı.
Hepsini bir arada çekiyorum. Sabah çok kötü oldum kahvaltıyo yaptık eşimle 10 dk sürdü ağrı sanki bıçağı göğsüme sapladılar rahime kadar sanki çizerek inip çıktı. Bütün enerjimi halimi vs. aldı.
inşallah hayırlısı ile bir görsek.
:)İnşallah canım ama ben umut hastanesine gideceğim kontrollerime olmazsa bir gün buluşuruz.:)

Âmin canım inşallah:))çıktı mı kan sonucun

Aaaaaa yeditepede devam etmicekmisin neden

Kizlar kan verdim biraz ince sonucu aldim transferimin 8. Gunu olmasina ragmen 80 cikti cok iyi dediler ins persembe yine vericem bu seferde ikiyr katlamasi gerekiyomus boyle olup ikiye katlamayanlar oldu mu ya bu kaygilar ne.zaman bitecek offff
Gözün Aydın Ne guzel bi haber rabim kucağınada almayı nasip etsin canım

bu kan vermeler yükselse de bizde bi huzura kavuşsak rabbimin izniyle bir kez daha kan verip geldim sabah bakalım bu sefer inşaallah yüksek çıkar miniş yada minişlerim beni sevindirir..

bugün verdiğim kanda da çok artış olmadı ve doktorum hiç de iç açıcı şeyler söylemedi kendini sabitledi artış çok yavaşladı dedi bu hiç iyiye işaret deil dedi cuma günü bir daha kan ver bakalım dedi korkuyorum ve endişeleniyorum ne yapıcam bilemiyorum çok mu sevindim acaba

Istanbul Eurofertil mi? Ben Memorial Sisli Hastanesıne gidiyorum. Acıklanamayan infertility grubuna giriyoruz yasım 31. Senin yas kac?

evet istanbul eurofertil ..
bende şişli memoriali istemiştim ama durumlardan dolayı vazgeçtik ordan çok iyi bi seçim yapmıssın inşallah orası vesile olur yavrunu kucağına almana..ben 32 yaşındayım.. benim sağ tüpüm kapalı doktorlara göre bu hamileliğe engel bişey değil ama 2 yıldır çocuğumuz olmadı 6 yıllık evliyim..kaçıncı denemen olacak inşallah..

transferin kaçıcı günündesin kaç çıktı acaba..
herşeyi rabbim bilir doktorlar bi vesile bol bol dua edelimki hayırlısını versin..

böyle şeyler anlatıyorsunuz ya bana güç veriyor teşekkür ederim inşallah hepimizin ki tutar

canım Rabbim kısmet etmişse ne yaparsan yap bebişin sımsıkı tutunur sana bak ben daha önceki ilk 2 denememde 12 gün boyunca tamamen yattım nerdeyse hele ilk 3-4 gün sadece tuvalete gitmek için kalktım yemeğimi bile yatakta yedim olmadı ama bu sefer doğru dürüst yatmadım bu denememde doktorumu değiştirdim o da bana dinlen ama yatalak hasta gibi devamlı yatma yürüyüş bile yapabilirsin dedi bak Rabbim e hamdolsun bu kez tuttu sakın korkma sakınan göze çöp batar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…