2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

yarın yumurta toplama işlemim olacak diye beklerken e 2 seviyem çok yüksek çıktı bugün de düşmedi hayal kırıklığına uğradım ve tedavim kesildi. bu durumda olan var mı acaba?

yarın yumurta toplama işlemim olacak diye beklerken e 2 seviyem çok yüksek çıktı bugün de düşmedi hayal kırıklığına uğradım ve tedavim kesildi. bu durumda olan var mı acaba?

üzülme hayırlısı böyleymiş demekki bu ay nasip değilmiş önümüzdeki ay devam edersin bu durumda olupta tedavisi kesilen çok kişi var bu kulupte..

Benim Amerika'da 2 kere başarısız aşılama tedavim oldu, gecen sene Ekim ayında ise Konya eurofertil de başarısız tüp bebek denemem kötü bir tecrübe oldu konyadaki...
Ben 7 senelik evliyim 4 senedir istiyoruz bebek! Allah yardımcımız olsun inşallah.
Sen gonal f mı kullanıyorsun su anda? Başka ilaç verdi mı?

geçmiş olsun canım diğer tedavilerin olumsuz olmuş..
biliyorsun doktorlar ve ilaçlar birer vesile yüce yaratan ol demeli..
evet canım ben gonal-f ve merional 75 kullanıyorum başka bişey kullanmıyorum bugün 2. iğnelerimi yapıcam kısmetse..

Merional ne için? Bana da önceki tedavi geçmişime bakarak seker ilacı verdi. Az ilaçla çok yumurtam olmuştu aşılamalarımda ve bir kaç kere tedavi iptal olmuştu. Şimdi yumurtaları kontrollü elde etmek için seker ilacına başladım. Benimde 2. Gunüm inşallah ikimizinde sorunsuz bir sekilde ilerler tedavilerimiz. Tedavi sürecimizi paylaşırız olur mu :)

Benim çatlatma iğnem olacağı gün e2 değerim 8000di. Buna rağmen tedaviye devam ettiler. Tamamladılar. Senin kaça yükselmişti. Çok çok geçmiş olsun bu arada.

slm arkadaşlar
pazartesi günkü yumurta toplama işleminde 30 yumurta toplanmış 22 si kaliteliymiş.. 5 i döllenmiş... yarın transfer öncesi son muayene olacakmış ... durum sizce nasıl ?

amerikadaki tedavi ile buradaki arasında fark var mı? youtube dan bazı videolar izlemiştim doktorların ve hastaların rahatlığı beni şaşırtmıştı. örneğin transfer işlemine kadın üstü başı ile girdi. beni tepeden tırnğa soydular solüsyonlar spreyler bacaklarıma ayrı ayrı torbalar geçirdiler

Amerika'daki doktorlar ile buradakilerin teknikleri biraz farklı. Benim rahim filmim ayrıca 2 aşılamam orda yapılmıştı. Doktor ve hemşireler her zaman çok kibar ve anlayışli ayrıca her aşamada her bilgiyi veriyorlar.
Aşılama yapılırken benimde normal kiyafetlerim üzerimdeydi. Ama tüp bebekte burası ile aynıdır diye düşünüyorum. Orda tup bebek tedavisi çok pahalı olacağı için turkiyeye gelip denemiştim ilkinde.
Koreli bir arkadasım ülkesinde tüp bebek tedavisi oldu ve en hayran kalmıştım hastanelerine. Transferden sonra hastanede yatırıyorlar ama spa merkezi gibi bir yerdi. Masajlar kuş sesleri vs. :) keske bizde de acsalar böyle bir klinik stresten uzaklassak

inşallah bebeğini alırsın kucağına. ben Trabzonda yaptırdım hastaneden memnunum her gün arayıp bilgi verdiler bizde spa merkesi olsa ne yazar türkler vesveseli ya olmazsa yı kafamızdan silemiyoruz ki

inşallah bebeğini alırsın kucağına. ben Trabzonda yaptırdım hastaneden memnunum her gün arayıp bilgi verdiler bizde spa merkesi olsa ne yazar türkler vesveseli ya olmazsa yı kafamızdan silemiyoruz ki

Siz hamile mısınız? Memorialda başladım şimdi çok memnun kaldım hastaneden ve çalışanlardan. İnsallah hepimizin duası kabul olur...

tabiki canım allah yardımcımız olsun inşallah rabbim sanada banada ve tüm olmayanlara sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..,
merional yumurta geliştirici bi iğne ..bende ilk kez kullanıyorum..

hayatımın en zor akşamı... OPu vardı bugün.. bir umutla girdik. tam 20 yumurta toplanmış. eve gelirken merkezden bir telefon hiçbiri olgun değil... neler hissettiğimi anlatmam mümkün değil şu anda... kanser oldun 10 gün yaşarsın anca deseler bu kadar yıkılmam herhalde... bir de yalnızım evde. eşim iş için şehir dışında... hiçbir arkadaşım da süreci bilmediğinden kime anlatayım.. buraya geldim yine... moral bozduysam özür dilerim. eşimi de arayamadım morali bozulmasın diye... ölsem şimdi şurda hiç acımam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…