- Konu Sahibi karauslu34
-
- #4.381
transferin kaçıcı günündesin kaç çıktı acaba..
herşeyi rabbim bilir doktorlar bi vesile bol bol dua edelimki hayırlısını versin..
10.günü 395,20 çıktı
12. günü 513,53 çıktı
14. günü 549,59 çıktı
15. günü bugün 597.91 çıktı
yarın yumurta toplama işlemim olacak diye beklerken e 2 seviyem çok yüksek çıktı bugün de düşmedi hayal kırıklığına uğradım ve tedavim kesildi. bu durumda olan var mı acaba?
evet biraz yavaş yükseliyo ama sonuçta yükseliyo rabbim inşallah bebeğini sana bağışlar sabret dua et herşey güzel olacak..
evet istanbul eurofertil ..
bende şişli memoriali istemiştim ama durumlardan dolayı vazgeçtik ordan çok iyi bi seçim yapmıssın inşallah orası vesile olur yavrunu kucağına almana..ben 32 yaşındayım.. benim sağ tüpüm kapalı doktorlara göre bu hamileliğe engel bişey değil ama 2 yıldır çocuğumuz olmadı 6 yıllık evliyim..kaçıncı denemen olacak inşallah..
geçmiş olsun canım diğer tedavilerin olumsuz olmuş..Benim Amerika'da 2 kere başarısız aşılama tedavim oldu, gecen sene Ekim ayında ise Konya eurofertil de başarısız tüp bebek denememkötü bir tecrübe oldu konyadaki...
Ben 7 senelik evliyim 4 senedir istiyoruz bebek! Allah yardımcımız olsun inşallah.
Sen gonal f mı kullanıyorsun su anda? Başka ilaç verdi mı?
geçmiş olsun canım diğer tedavilerin olumsuz olmuş..
biliyorsun doktorlar ve ilaçlar birer vesile yüce yaratan ol demeli..
evet canım ben gonal-f ve merional 75 kullanıyorum başka bişey kullanmıyorum bugün 2. iğnelerimi yapıcam kısmetse..
yarın yumurta toplama işlemim olacak diye beklerken e 2 seviyem çok yüksek çıktı bugün de düşmedi hayal kırıklığına uğradım ve tedavim kesildi. bu durumda olan var mı acaba?
keseyi gorenler kizlar ne ilac kullaniyorsunuz
slm arkadaşlar
pazartesi günkü yumurta toplama işleminde 30 yumurta toplanmış 22 si kaliteliymiş.. 5 i döllenmiş... yarın transfer öncesi son muayene olacakmış ... durum sizce nasıl ?
Benim Amerika'da 2 kere başarısız aşılama tedavim oldu, gecen sene Ekim ayında ise Konya eurofertil de başarısız tüp bebek denememkötü bir tecrübe oldu konyadaki...
Ben 7 senelik evliyim 4 senedir istiyoruz bebek! Allah yardımcımız olsun inşallah.
Sen gonal f mı kullanıyorsun su anda? Başka ilaç verdi mı?
amerikadaki tedavi ile buradaki arasında fark var mı? youtube dan bazı videolar izlemiştim doktorların ve hastaların rahatlığı beni şaşırtmıştı. örneğin transfer işlemine kadın üstü başı ile girdi. beni tepeden tırnğa soydular solüsyonlar spreyler bacaklarıma ayrı ayrı torbalar geçirdiler
Amerika'daki doktorlar ile buradakilerin teknikleri biraz farklı. Benim rahim filmim ayrıca 2 aşılamam orda yapılmıştı. Doktor ve hemşireler her zaman çok kibar ve anlayışli ayrıca her aşamada her bilgiyi veriyorlar.
Aşılama yapılırken benimde normal kiyafetlerim üzerimdeydi. Ama tüp bebekte burası ile aynıdır diye düşünüyorum. Orda tup bebek tedavisi çok pahalı olacağı için turkiyeye gelip denemiştim ilkinde.
Koreli bir arkadasım ülkesinde tüp bebek tedavisi oldu ve en hayran kalmıştım hastanelerine. Transferden sonra hastanede yatırıyorlar ama spa merkezi gibi bir yerdi. Masajlar kuş sesleri vs. :) keske bizde de acsalar böyle bir klinik stresten uzaklassak
inşallah bebeğini alırsın kucağına. ben Trabzonda yaptırdım hastaneden memnunum her gün arayıp bilgi verdiler bizde spa merkesi olsa ne yazar türkler vesveseli ya olmazsa yı kafamızdan silemiyoruz ki
Merional ne için? Bana da önceki tedavi geçmişime bakarak seker ilacı verdi. Az ilaçla çok yumurtam olmuştu aşılamalarımda ve bir kaç kere tedavi iptal olmuştu. Şimdi yumurtaları kontrollü elde etmek için seker ilacına başladım. Benimde 2. Gunüm inşallah ikimizinde sorunsuz bir sekilde ilerler tedavilerimiz. Tedavi sürecimizi paylaşırız olur mu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?