- Konu Sahibi karauslu34
-
- #4.401
Neolur pozitif dusun arkadasim 21 yumurtadan tek embriyo ya kalmisti ve 7.denemesiydi tuttu oglu simdi 3 yasinda:) sadece kendine cok dikkat etmen gerekiyor simdi bol su ic dogal maden suyu ic taze incir ye hazirla kendini hicbirseyide kafana takma hatta kocisine soyle kanat taksin bikac ay melek olmak zorunda:))slm arkadaşlar
pazartesi günkü yumurta toplama işleminde 30 yumurta toplanmış 22 si kaliteliymiş.. 5 i döllenmiş... yarın transfer öncesi son muayene olacakmış ... durum sizce nasıl ?
Ben folik asit ve crinone kullanıyorum sadece. Az mı diye de düşünmüyor değilim.
hayatımın en zor akşamı... OPu vardı bugün.. bir umutla girdik. tam 20 yumurta toplanmış. eve gelirken merkezden bir telefon hiçbiri olgun değil... neler hissettiğimi anlatmam mümkün değil şu anda... kanser oldun 10 gün yaşarsın anca deseler bu kadar yıkılmam herhalde... bir de yalnızım evde. eşim iş için şehir dışında... hiçbir arkadaşım da süreci bilmediğinden kime anlatayım.. buraya geldim yine... moral bozduysam özür dilerim. eşimi de arayamadım morali bozulmasın diye... ölsem şimdi şurda hiç acımam...
Siz hamile mısınız? Memorialda başladım şimdi çok memnun kaldım hastaneden ve çalışanlardan. İnsallah hepimizin duası kabul olur...
hayatımın en zor akşamı... OPu vardı bugün.. bir umutla girdik. tam 20 yumurta toplanmış. eve gelirken merkezden bir telefon hiçbiri olgun değil... neler hissettiğimi anlatmam mümkün değil şu anda... kanser oldun 10 gün yaşarsın anca deseler bu kadar yıkılmam herhalde... bir de yalnızım evde. eşim iş için şehir dışında... hiçbir arkadaşım da süreci bilmediğinden kime anlatayım.. buraya geldim yine... moral bozduysam özür dilerim. eşimi de arayamadım morali bozulmasın diye... ölsem şimdi şurda hiç acımam...
hiç üzülme tedaviye devam incir kurusu ye bol bol
canım sağol desteğin için ama doktorum bunun genetik olduğunu söyledi.. kalite sorunu değil yani. keşke incir yarasa. hiç sevmem ama hergün 3 kilo yerdim(
çok sağol cevap verdiğin için burada belli kişiler belli kişilere cevap veriyorinşallah bir aksilik olmaz. henüz bir belirtim yok senin ki tuttu mu?
çok şükür Allaha tuttu canım
tüp bebek yapıpta tutmayan yok gibi birşey sanırım çok az buradaki başlıkta genelde herkesin tutmuş darısı başıma
Kızlar biliyorsunuz benim denemem negatif oldu kendimce nedenlerini yazmıştım dr bundan oldu demedi ama pcoydum ve değerim bir gün arayla 2350 den 7700 e fırladı. İlacı bir gün kestik 7000 oldu ve o gece çatlatma iğnemi yaptım herhalde bu değerle çatlatma iğnesi yapan yoktur. Toplamam oldu burada dr teşekkür etmem lazım en küçükleri bile toplamış 33 yumurta alındı hiç ohs olmadım dediklerine harfiyen uydum transfer sonrası da rahattı amaa aması var işte sorun bundan sonra başlıyor tam 17 yumurtam olgundu 5 tane yumurta döllendi taransfer günü 4 taneye düşmüştü. İkisi 1. kalite 12 ve 10 hücreli, ikisi orta kalite 8 ve 6 hücreli. O kadar yuımurtadan elimde bu kadar kalması bana e2 değerim yüksek olması nedeniyle böyle olduğunu düşündür ünkü her yerde yazan e2 yüksekliğinin yumurta kalitesini düşürdüğü. Tedavimin iptal olması hiç teklif edilmedi, kontrollerde transfer olamayabileceği konuşuldu ama toplamadan sonra embryiolog iki kere aradı son aramasında yarın transfere geliyorsunuz dedi bu sayıyı söyledikten sonra. Bana 4 taen koymayı teklif etti kabul etmedim e2 yie yükselebilirdi tutmazsa yeni bir tedavide ve dondurulmuşlarım olsun istedim o nedenle 12 ve 6 hücreliyi koydurdum, 10 ve 8 hücreliyi dondurttum özellikle onları seçtim çözülürken hücre kaybına da uğrayabilirler diye iki kaliteli koydurmadım elimde başka yoktu çünkü. Sizce yumurtalarım yanlış tedavide heba mı oldu ve tutmayacağo zaten belli olan bir tedaviye boşa para mı verdim diyorum ama olanda oldu. Şimdi dr histereskopi yapacak ve rahime çizik atacakmış genetik testte yapılacak. Ben kışa düşünüyor bu işlemler bir ay kala yapılacak. Doktorum dondurulmuşlarla şansımı arttırmaya çalışıyor durumumdna dolayı ama tutmadı diyelim her merkezde bunu mu yaşıcam pcolu olup e2 değeri yükselip transferi olup hamile olan var mı ? uzun yazdım kusura bakmayın.. :26:
kaçıncı gün transferi olacak benim bildiğim rahime çizik atması tutunma oranını artırmak için inşallha olur. benim 7 döllenmiş yumurtam vardı 4. güne kadar 5.gün transfer gittiğimde 2 tane kaldı dediler ve dondurmadılar acaba tekrar tüp yapsın diyemi diye düşünüyorum. 4.gün aradıklarında hepsi başabaş gelişiyor demişlerdi
canım 3. gün transferi yapıldı o gün kalanlarda donduruldu ama merkez zaten hep 3. gn embiriyosu koyuyormuş hiç kimsede yani bana özel değil genelde 5. güne gitmiyormuş bunu çok sonra öğrendim dediğim yer Eskişehir acıbadem hastanesi. Bana da dr önce dondurma teklif etmedi ben 4 tanesini de transfer etmek istiyorum dedi e ben zaten minyonum istemedim dondurulsun dedim iyi olur aslında çünkü yine e2 yükselecek stres yaşayacaksın bunda öyle riskin olmaz dedi bende 10 ve 8 hücrelinin dondurulması iyi olur dedim 6 hücreliyi de sırf şansım artsın diye koydurdum 12 hcrelinin yanına. Dr dediği rahim kaygan olup tutunamayabiliyormuş çünkü tek tutmama sebebi rahmim olarak düşünüyor başka sebeb yokmuş benim için. Eğer başka sorun çıkmazsa öyle yapacak ve rahim hemen onarıyormuş onu o yüzden onu yaptıktn hemen bir ay sonra transfer olacak oraya yuvalanabiiyormuş embriyo. Bakalım denicez yani hiç olmazsa içine bakılsın içimde ukte kalmaz ama rahim filmim temizdi. Bilemiyorum ki canım valla güvenip gidiyoruz işte napalım çaresizlik ne deseler yapıyoruz başka şansımız var mı?
iyi yapmışsın evet ne derlerse inanıyouz ben çok araştırdım çizik atma olayı şansını artırır inşallah rahim kayganlığı ile ilgili bir şey duymamıştım hadi bakalım hayırlısı ne zaman belli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?