- Konu Sahibi karauslu34
-
- #4.421
yarın yumurta toplama işlemim olacak diye beklerken e 2 seviyem çok yüksek çıktı bugün de düşmedi hayal kırıklığına uğradım ve tedavim kesildi. bu durumda olan var mı acaba?
hayatımın en zor akşamı... OPu vardı bugün.. bir umutla girdik. tam 20 yumurta toplanmış. eve gelirken merkezden bir telefon hiçbiri olgun değil... neler hissettiğimi anlatmam mümkün değil şu anda... kanser oldun 10 gün yaşarsın anca deseler bu kadar yıkılmam herhalde... bir de yalnızım evde. eşim iş için şehir dışında... hiçbir arkadaşım da süreci bilmediğinden kime anlatayım.. buraya geldim yine... moral bozduysam özür dilerim. eşimi de arayamadım morali bozulmasın diye... ölsem şimdi şurda hiç acımam...
canım işte biz ara verek istedik zaten çok yıprandım daha geçen p.tesi negatimi aldım. Genetiği hemen yaptırıcaz da, histereskopi br ay önceden olsun dedi aralıkta işlem olsun sonra da transfer dedik ocağa denk gelir herhalde. Zaten çalışıyorum yıllık iznimi de harcadım hemen izin alamam yine. Bakalım işlem yapılsın transfer olsun eğer yine olmazsa artık yaza İst. düşünüyoruz memorial düşünüyorum ben bir dahakine ama gerek kalmaz umarım. Sen ne durumdasın transfer sonucunu aldın mı nedir?
Neolur pozitif dusun arkadasim 21 yumurtadan tek embriyo ya kalmisti ve 7.denemesiydi tuttu oglu simdi 3 yasinda:) sadece kendine cok dikkat etmen gerekiyor simdi bol su ic dogal maden suyu ic taze incir ye hazirla kendini hicbirseyide kafana takma hatta kocisine soyle kanat taksin bikac ay melek olmak zorunda:))
canım allah yardımcın olsun. niye yumurtalarını toplamadılar ki. bizim topikte dejavu var onun e2 si yüksekti yumurtaları toplandı transferi yapılmadı. inşallah en kısa zamanda bebişine kavusursun
29 u test günü transfer yapıldı doktor herşey normal dedi bakalım ya olmazsa diyorum sürekli içimden
canımmmm çok üzüldüm. sabret dicem ama çok zor biliyorum. rabbim sabrını versin ve en kısa zamanda bebeğine kavuştursun inşallahhhhhhh
hayatımın en zor akşamı... OPu vardı bugün.. bir umutla girdik. tam 20 yumurta toplanmış. eve gelirken merkezden bir telefon hiçbiri olgun değil... neler hissettiğimi anlatmam mümkün değil şu anda... kanser oldun 10 gün yaşarsın anca deseler bu kadar yıkılmam herhalde... bir de yalnızım evde. eşim iş için şehir dışında... hiçbir arkadaşım da süreci bilmediğinden kime anlatayım.. buraya geldim yine... moral bozduysam özür dilerim. eşimi de arayamadım morali bozulmasın diye... ölsem şimdi şurda hiç acımam...
Meraba kızlarrr..bugün opum vardı..10 tane yumurta toplanmış...doktor 3 ya da 4. gün transfer yaparz demiş...Umarım 4 olur dedim kendi kendime ama sebebini bilmiyorum..Sanki daha sağlam olcakms gibi geliyo ne kadar geç olursa... İşlem çok basitti,ve çok rahattım ama çıkışta yazılan ilaçları görünce moralim bozuldu biraz.Tam cumartesi akşamı ovitrelle le ilaçlarım son buldu artk kurtuldm iğnelerden diye sevinirken 8-9 kalem ilaç yazıldı yine5 tane tablet,kapsül falan yuttum az önce arka arkaya...Üstüne de 2 farklı iğne vurdum biri kalcadan biri karından Ki ben asprini bile çok zorda kalmadan almayan biriyim kimyasal girmesn vücuduma diye Kim bilir ne yan etkileri olcak vücudumuza bunların zamanla...Rabbim bunca uğraşmışken,bunca emek vermiş zorluklara katlanmışken tüm isteyenlere tez zamanda bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah da çekilenlere değsin ...
Size sorum siz de bu kadar çok ilaç kullandınz mı OPU sonrası? Bi de kasıklarınız da gaz sancısı ya da kramp gibi bişey oldu mu?
Amerika'daki doktorlar ile buradakilerin teknikleri biraz farklı. Benim rahim filmim ayrıca 2 aşılamam orda yapılmıştı. Doktor ve hemşireler her zaman çok kibar ve anlayışli ayrıca her aşamada her bilgiyi veriyorlar.
Aşılama yapılırken benimde normal kiyafetlerim üzerimdeydi. Ama tüp bebekte burası ile aynıdır diye düşünüyorum. Orda tup bebek tedavisi çok pahalı olacağı için turkiyeye gelip denemiştim ilkinde.
Koreli bir arkadasım ülkesinde tüp bebek tedavisi oldu ve en hayran kalmıştım hastanelerine. Transferden sonra hastanede yatırıyorlar ama spa merkezi gibi bir yerdi. Masajlar kuş sesleri vs. :) keske bizde de acsalar böyle bir klinik stresten uzaklassak
Sonucum cikti 9. Gunum 5.gunun embriyo su sonuc 172 nasil arkadaslar
tüp bebek yapıpta tutmayan yok gibi birşey sanırım çok az buradaki başlıkta genelde herkesin tutmuş darısı başıma
tedavin hayırlı olsun bende dün başladım ilaçlara gonal-f ve merionalle başladım ..
sen hangi merkezdesin ..
iinşallah güzel sonuçlar alırız..
var var malesef, arkadaşlar yazamaya pek devam etmiyor çok zor bi durum Rabbim bir an önce hayırlısıyla ve sağlıkla nasip etsin hepimize, bi de kalp atışını duyana kadar içimiz rahat etmeyecek o da var daha
Slm benim de adetin 2, günü tedavim başladı.11 gün sonra opu oldu ve neredeyse bu 11 günün 9 günü kontrole gittim. Yumurta toplandıktan sonra o günü saymıyorsun 2.3. 4. Ve ya 5. Günü transferin oluyor. Buna sen değil embriyoların gelişimi karar veriyor.benim agustos 2 de başladı 17 Ağustos ta transferle son buldu. Canım tedavin şimdiden hayırlı olsun Allah yadımcın olsun inşallah..kızlar slm,genelde topiği ve sizleri takip ediyorum,güzel haberlerle seviniyorum,olumsuz sonuçlar benide çok üzüyo,biz 3 yıldır bebek istiyoruz bi kez aşılama yaptırdım olmadı şimdi tüp için Ankaraya geldik reglimi bekliyorum ama gelemedi bi türlü normalde bugün gelmesi gerekiyodu ama geçen ay dr doğum kontrol ilacı verdi bide prolaktin düzenleyici iliaç,d.k ilacını içemedim yarıda bıraktım yan etkileri kötü oldu ve ara kanama yaptı,geçen ay dr kist olduğunu söyleyip içini iğneyle bosatmıştı.ve bu ay adetim gecikti moralim çok bozuk çünkü iznimi ayarlayıp almıştım,benim hikayemde böyle kızlar tedaviye adetin ikinci günü başlanabiliyomu ve toplamda kaç gün sürüyoo tedavi nolur cvp yazın böyle devam ederse vazgeçmek zorunda kalacağım..
canım yaa ne diyebiliriz ki hani söz biter ya o işte ne teselli olsa faydası yok şimdi sana ama bu hep böyle olacak diye de birşey yok canım genetik bile deseler ki ben inanmadım buna öyle olsa annen de anne olamazdı. Bak canım sana ne anlatıcam ben negatifimi alfım dr ile konulmayı bekliyoruz yanımdaki kadınla konuşmaya başladık kadın Konyalı orada yaptırmuş tutmamış baya zamandır evli doktorları gezmiş Eskişehire gelmiş proflar dahil herkes senin asla çocuğun olmaz yumurtaların 6 yaşında çocuğunki gibi demişler benim pozitif dr bile sen bitmişsin demiş ama yine de deneyelim demiş ve tüpe başlıyor 3 yumurtanın hepsini koyuyor o kadar umutsuz ki sadece dua ediyor ve sonucu almaya geliyor ki ailesi yalvarıyor tedavi olmaması için, babası eşi ağlıyor olmadı sanıyor kadın ama emşire diyor sevinin pozitif düşünsene ve üçüz tutmuş Rabbim istedikten sonra olmayacak var mı. O yüzden hiç umudunu kaybetme hangi dr sana ne dersin asla takma. Vazgeçme canım üzüleceksin ağla açıl bende ağladım çok rahatladım. Rahatlam aşamasına gelene kadar ağla istersen ama sonra kalk ayağa ve devam et.
canım benimde buna benzer oldu 28 yumurtadan 17si döllendi taaki transfer gunune kadar biz 13 iyi 4 kötü biliyoduk transferden 10 dakika önce embriyolog dediki sadece 2 tane kaldı!!!nasıl yani dedim bi an dilim tutuldu bişe diyemedim.neolursun yılma dua et Allah sana nasip edecek bu bir sınav rabbim bizleri deniyor biliyorum çok zor şuan ne düşündüğünü hissediyorum ama verende alanda nasip eden etmeyen Allah sen dua et kafanı topla eşinlede geldiğinde konuş dualarım seninle
çok teşekkür ederim gerçekten... kimseye anlatamamak ne kötüymüş ben herşeyi paylaşırdım. bunu kimseye anlatamadım. iyi ki varsınız ... ailede hiç kimsede olmasa da br kişide genler mutasyona uğrayabiliyormuş. o da bana denk geldi... Alllaha isyan noktasındayım çok zor tutuyorum kendimi. nerde diyorum kendime niye sesimi duymuyor, kimseye bir kötülüğüm yok, aksine elimden geldiğince yardım ederim insanlara.. neden benim başıma geldi.. bir de ben öğretmenim ço cukları çok seviyorum... bu bir sınavsa eğer allah sevdiği kulunu deniyorsa yapacak bir şey yok ama neden ben diye soruyorum kendime sürekli ... psikolog bulmalıym kendime. istanbulda bu konuda çalışan bir psikolog bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?