2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

yarın yumurta toplama işlemim olacak diye beklerken e 2 seviyem çok yüksek çıktı bugün de düşmedi hayal kırıklığına uğradım ve tedavim kesildi. bu durumda olan var mı acaba?

canım allah yardımcın olsun. niye yumurtalarını toplamadılar ki. bizim topikte dejavu var onun e2 si yüksekti yumurtaları toplandı transferi yapılmadı. inşallah en kısa zamanda bebişine kavusursun

canımmmm çok üzüldüm. sabret dicem ama çok zor biliyorum. rabbim sabrını versin ve en kısa zamanda bebeğine kavuştursun inşallahhhhhhh

29 u test günü transfer yapıldı doktor herşey normal dedi bakalım ya olmazsa diyorum sürekli içimden

öyle bi şey ki heyecan stres korku telaş vb. bir sürü duygu hepsi karıştı... yazık kocişim de ne yapacağını şaşırdı sabırsızlıkla bekliyoz bakalım hayırlısı... ama bana güzel moral verdin saol... etrafta cok sey duydum olumlu olumsuz insan tedirgin oluyor

canım allah yardımcın olsun. niye yumurtalarını toplamadılar ki. bizim topikte dejavu var onun e2 si yüksekti yumurtaları toplandı transferi yapılmadı. inşallah en kısa zamanda bebişine kavusursun

Benden mi bahsediyorsun canım. Çoğu yer e2 yüksekliği ile iptsl edebiliyor ama toplanıp donduradabiliyor ancak benden sözediyorsan benim 7000 olduğu halde transfer yapıldı tutmadı ama 2 tane de dondurulmuşum var. Dr ohs olmamam için herşeyi yaptı tavsiyeleri oldu onara uydum hiç osh olmadım şişmedim hepsini en küçüğüne kadar topladı çünkü. Burada 1. hayati risk var su toplamadan dolayı bu tutunmayı zorlaştırıyor ikincisi yumurtalar kalitesizleşiyor her dr farklı şeyler uyguluyor. Ama bence de en azından toplamalılardı yazık yani.

29 u test günü transfer yapıldı doktor herşey normal dedi bakalım ya olmazsa diyorum sürekli içimden

Canım aklına kötü şeyler getirme hatta buraya girip olumsuz şeyler okuma hiç okuma tüp topiklerine girme etkilenme canım yaaa hayırlısı olsun inşallah tutar.

canımmmm çok üzüldüm. sabret dicem ama çok zor biliyorum. rabbim sabrını versin ve en kısa zamanda bebeğine kavuştursun inşallahhhhhhh

böyle yapma canım lütfen allahın gücüne gider kendini hırpalama bu kadar demekki hayırlısı böyleymiş bir dahaki ay daha güzel yumurtaların olur belki..
biliyosun kadınlar her ay farklı yumurta yapısına sahip olur umarım önümüzdeki ay herşey daha güzel olur..

böyle yapma canım lütfen allahın gücüne gider kendini hırpalama bu kadar demekki hayırlısı böyleymiş bir dahaki ay daha güzel yumurtaların olur belki..
biliyosun kadınlar her ay farklı yumurta yapısına sahip olur umarım önümüzdeki ay herşey daha güzel olur.

gaz sancısı kramplar oluyor, özellikle ilaçlar çok şişkinlik yapıyor sancı da oluyor genellikle gaz sancısı
ilk iki gün genelde yattım sonra gezdim evin içinde hareketsizlikten de kabızlık olabiliyor
bir iğnem vardı ben de 5 çeşit ilaç kullandım (8-10 hap içiyordum)
3,5 hafta oldu değerim de geçen Cuma 917 oldu artık tek ilaç kullanıyorum
ilaçları kesince sancılarım şişkinliğim de azaldı
Allah bu çabalarımızı boşa çıkartmasın, hayırlısıyle ve sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım

ne iyiymiş oyle

kızlar yazıları temmuz ayından beri takip ediyorum bugün bazı arkadaşlarıma çok üzüldüm sayfaları geçerken isimleri akılda tutmak çok zor oluyor.allah hepimizin gönlüne göre versin.

tüp bebek yapıpta tutmayan yok gibi birşey sanırım çok az buradaki başlıkta genelde herkesin tutmuş darısı başıma

var var malesef, arkadaşlar yazamaya pek devam etmiyor çok zor bi durum Rabbim bir an önce hayırlısıyla ve sağlıkla nasip etsin hepimize, bi de kalp atışını duyana kadar içimiz rahat etmeyecek o da var daha

kızlar slm,genelde topiği ve sizleri takip ediyorum,güzel haberlerle seviniyorum,olumsuz sonuçlar benide çok üzüyo,biz 3 yıldır bebek istiyoruz bi kez aşılama yaptırdım olmadı şimdi tüp için Ankaraya geldik reglimi bekliyorum ama gelemedi bi türlü normalde bugün gelmesi gerekiyodu ama geçen ay dr doğum kontrol ilacı verdi bide prolaktin düzenleyici iliaç,d.k ilacını içemedim yarıda bıraktım yan etkileri kötü oldu ve ara kanama yaptı,geçen ay dr kist olduğunu söyleyip içini iğneyle bosatmıştı.ve bu ay adetim gecikti moralim çok bozuk çünkü iznimi ayarlayıp almıştım,benim hikayemde böyle kızlar tedaviye adetin ikinci günü başlanabiliyomu ve toplamda kaç gün sürüyoo tedavi nolur cvp yazın böyle devam ederse vazgeçmek zorunda kalacağım..

tedavin hayırlı olsun bende dün başladım ilaçlara gonal-f ve merionalle başladım ..
sen hangi merkezdesin ..
iinşallah güzel sonuçlar alırız..

SAGOLASIN ARKADASIM SENİNDE HAYIRLI OLSUN ben bugün son ignem ve catlatma iğnemi vuruldum persembe günü opum var sanki bana cok erkenmiş gibi geldi..10 tane falan yumurtam olmus hepside süper dedi dr...bursa acıbadem senin neresi...

Slm benim de adetin 2, günü tedavim başladı.11 gün sonra opu oldu ve neredeyse bu 11 günün 9 günü kontrole gittim. Yumurta toplandıktan sonra o günü saymıyorsun 2.3. 4. Ve ya 5. Günü transferin oluyor. Buna sen değil embriyoların gelişimi karar veriyor.benim agustos 2 de başladı 17 Ağustos ta transferle son buldu. Canım tedavin şimdiden hayırlı olsun Allah yadımcın olsun inşallah..

çok teşekkür ederim gerçekten... kimseye anlatamamak ne kötüymüş ben herşeyi paylaşırdım. bunu kimseye anlatamadım. iyi ki varsınız ... ailede hiç kimsede olmasa da br kişide genler mutasyona uğrayabiliyormuş. o da bana denk geldi... Alllaha isyan noktasındayım çok zor tutuyorum kendimi. nerde diyorum kendime niye sesimi duymuyor, kimseye bir kötülüğüm yok, aksine elimden geldiğince yardım ederim insanlara.. neden benim başıma geldi.. bir de ben öğretmenim ço cukları çok seviyorum... bu bir sınavsa eğer allah sevdiği kulunu deniyorsa yapacak bir şey yok ama neden ben diye soruyorum kendime sürekli ... psikolog bulmalıym kendime. istanbulda bu konuda çalışan bir psikolog bilen var mı?

gözün aydın.. sorunsuz geçsin inşallah bundan sonrası ...

Öyle oluyor canım benim tedavimi aile çevrem biliyordu annemde yanımdaydı zaten işte olumsuzu annem deyince aramalar teselliler ama insan kimseye bir şey anlatmak konuşmak istemiyor o an. Bunun iyi ya da kötü insan olmakla alakası yok maalesef. Bazı insanlar evlenmeden gebe kalıyor da çocuğunu atıyor. O zaman işte neden diyorsun ama nedeni yok bu da bizim sınavımız Rabbim sevdiği kulunu sınava tabi tutarmış hala kulum bana inanmaya dua etmeye devam edecek mi diye ne olursa olsun inancını kaybetme canım bak bende de pco var sana göre önemsiz gibi durabilir ama olmayınca sorunun ne olduğu önemli olmuyor e2 fırlıyor tedavi iptal olabiliyor. Elbette anne olmayı isteriz ama öncelikle kendimiz için geliyoruz dünyaya tek bir amaca saplanmak doğru değil hele bir de hayırlı olmazsa hayırlısını isteyeceksin hakkımızda hayırlısı budur belki de ama göremiyoruz ve bu her tedavide böyle olacak diye de bir kural yok vazgeçme ama olmazsa da hayatı zehir etme kendine. Psikolog iyi bir düşünce içinden çıkamadığımız durumlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…