- Konu Sahibi karauslu34
-
- #4.441
Aaaaaa yeditepede devam etmicekmisin neden
evet istanbul eurofertil ..
bende şişli memoriali istemiştim ama durumlardan dolayı vazgeçtik ordan çok iyi bi seçim yapmıssın inşallah orası vesile olur yavrunu kucağına almana..ben 32 yaşındayım.. benim sağ tüpüm kapalı doktorlara göre bu hamileliğe engel bişey değil ama 2 yıldır çocuğumuz olmadı 6 yıllık evliyim..kaçıncı denemen olacak inşallah..
Selam bir şey sormak istiyorum yeditepe de handi dr gidiyorsun nasıl memnun kaldınız mı
çok teşekkür ederim gerçekten... kimseye anlatamamak ne kötüymüş ben herşeyi paylaşırdım. bunu kimseye anlatamadım. iyi ki varsınız ... ailede hiç kimsede olmasa da br kişide genler mutasyona uğrayabiliyormuş. o da bana denk geldi... Alllaha isyan noktasındayım çok zor tutuyorum kendimi. nerde diyorum kendime niye sesimi duymuyor, kimseye bir kötülüğüm yok, aksine elimden geldiğince yardım ederim insanlara.. neden benim başıma geldi.. bir de ben öğretmenim ço cukları çok seviyorum... bu bir sınavsa eğer allah sevdiği kulunu deniyorsa yapacak bir şey yok ama neden ben diye soruyorum kendime sürekli ... psikolog bulmalıym kendime. istanbulda bu konuda çalışan bir psikolog bilen var mı?
Gunaydinlar merhaba
Cem ficiciogluna gidiyorum cok konusma firsatimiz olamadi ama ilk gorusmemizde ne anlattiysa kelimesi kelimesine oldu ve ilk denememde basardik cok yumurtlatmaya karsi mesela az ama kaliteli yumurta istiyorum dedi baskilama ugnesine 2 gun sonra baslatti dedidigi gibi de oldu 6 yumurta ve kaliteli hhepsi 4 tane dondurduk ekibi muhtesem inanilmaz ilgililer 24 saat cep telefonlari acik ama dedigim gibi cem beyle cok muhatab olmak mumkun degil
kızlar slm,genelde topiği ve sizleri takip ediyorum,güzel haberlerle seviniyorum,olumsuz sonuçlar benide çok üzüyo,biz 3 yıldır bebek istiyoruz bi kez aşılama yaptırdım olmadı şimdi tüp için Ankaraya geldik reglimi bekliyorum ama gelemedi bi türlü normalde bugün gelmesi gerekiyodu ama geçen ay dr doğum kontrol ilacı verdi bide prolaktin düzenleyici iliaç,d.k ilacını içemedim yarıda bıraktım yan etkileri kötü oldu ve ara kanama yaptı,geçen ay dr kist olduğunu söyleyip içini iğneyle bosatmıştı.ve bu ay adetim gecikti moralim çok bozuk çünkü iznimi ayarlayıp almıştım,benim hikayemde böyle kızlar tedaviye adetin ikinci günü başlanabiliyomu ve toplamda kaç gün sürüyoo tedavi nolur cvp yazın böyle devam ederse vazgeçmek zorunda kalacağım..
kızlar 14. gün kan değerim 704... 12 gün 208 di :)))
ben 3. günü sabah başladım canım tedaviye.2.günde başlanabiliyo. tedavi süresi bence yumurtaların durumuna göre değişiyo. ben adetin 3. günü başladım. 7. 9. ve 11. günü gittim yumurta takibine. 12.gün çatlatma iğnesini yaptım. 14.gün de yumurta toplandı. ankarada hangi merkezde tedavi görüyosun.
Canım ya çok üzüldüm ilk iki denememde bana da aynısını demişlerdi yumurtalar olgun değil transfer yok dünyam başıma yıkıldısanki göremiyormuş gibi geliyor eşime nasıl boş olur ya görememişlerdir söyle gene baksınlar demişim çok zordu o an benim için genetik sıkıntı saptanamadı orta kalite falan demişlerdi şimdiki dr olgun çıkmalarını sağlamıştı tutmadı ama yılmadan devam edeceğim elbet tututacak birinde neyse diyeceğim en azından genetik olduğubilmeleri güzel takipli olacaksın ve sağlıklı embriyo konulacak gentik sorunu olmayak bir bebege sahip olacaksın buna bence şükretmelisin ya hastalıklı tutunsaydı ya hasta olsaydı kuzucugun vardır bir hayır diyoruz ya işte bu bence böyle daha hayırlı
Zor biliyorum doyasıya ağla hırsını at bizlerle konuş ve sonra dimdik ayakta yeniden başla hayırlısı ile alacağız kucaklarımıza kuzucuklarımızı inan sadece inan
cnm ben Genartta yapılacak yapılabilirse geçen geldiğimde dr 1. gün gelseydin tedaviye başlardık demişti o aklımda kalmış illaki ilk gün gelmek zorundaymışım gibi garanti altına almak istedim ama şimdide regl olmuyorum,öğretmenim, okullurın açılmasınada çok az bir zaman kaldı ve benim rapor sıkıntım var
canım biraz ayrıntılı konuşalım mı seninle madem dertlerimiz aynı... nasıl değiştirdiniz de olgunlaştu yumurtalar? yardımcı ol bana da yol göster ne olur ...
Elbette canım oncelikle ilk iki denememde en yüksek dozda iğneleri kullandırmışlardı ama çok yumurta olmadı bende yumurta rezerv azlığından dolayı şimdiki dr bana öncelikle 3 ay ara vereceğiz demişti ocaktan nisana kadar biosteron diye yumurta kalitesini artıran ilaç verdi onu kullandım bir kutuda 60 adet ve günde 3 kere kullandırdı 20 günlük periyotla 4 kutu kullandım 5. Kutu da adetimle başladı tedaviye ve hiç iğne kullandırmadan takip etti yumurtalar belli büyüklüğe gelince çatlatmama iğnesi verdi 2 gün göbekten vurdum adetten sonraki 10-11 gün gibiydi sonra 13 gündü çatlatma iğnesi ve opu ile topladı iğneleri kulansan da kullanmasanda az yumurtan oluyor dedi vucudunu ilaçlarla yormaya gerek yok dedi opu dan sonra cok korktum o gün aramadılar beni olmadı boş çıktı boş çıkmasaydı arardı diye ağlamıştım akşam dr aradı beni seni lab aradılar mı diye aramadılar dedim unuttular herhalde yumurtan olgun döllenecek bu akşam dedi şaşırdım ve ertesi gün aradılar döllenme ve bölünme oldu dediler
Amannn uzun uzun yazdım sonraki denemlerde yumurtam olgundu ama kalite sıkıntısı yaşıyordum hala biosterona devam ediyorum 1 adetlik ara vermiştim bu ay sonu tekrar gideceğim dr bakalım ne diyecek bence bu ilacı kullanmalısın ve dr güvenmelisin
Canim inşallah tedavine hayirlisi ile başlayabilirsin. Dogum kontrol hapini yarim biraktim demisin ne kadar icmistin? Birakinca kanaman olmuştur onu son adetin sayiyorsun benim bildiğim :44: öyle hesapliyosun değil mi?kızlar slm,genelde topiği ve sizleri takip ediyorum,güzel haberlerle seviniyorum,olumsuz sonuçlar benide çok üzüyo,biz 3 yıldır bebek istiyoruz bi kez aşılama yaptırdım olmadı şimdi tüp için Ankaraya geldik reglimi bekliyorum ama gelemedi bi türlü normalde bugün gelmesi gerekiyodu ama geçen ay dr doğum kontrol ilacı verdi bide prolaktin düzenleyici iliaç,d.k ilacını içemedim yarıda bıraktım yan etkileri kötü oldu ve ara kanama yaptı,geçen ay dr kist olduğunu söyleyip içini iğneyle bosatmıştı.ve bu ay adetim gecikti moralim çok bozuk çünkü iznimi ayarlayıp almıştım,benim hikayemde böyle kızlar tedaviye adetin ikinci günü başlanabiliyomu ve toplamda kaç gün sürüyoo tedavi nolur cvp yazın böyle devam ederse vazgeçmek zorunda kalacağım..
Canim yaa çok zor bir durum Allah sabir versinhayatımın en zor akşamı... OPu vardı bugün.. bir umutla girdik. tam 20 yumurta toplanmış. eve gelirken merkezden bir telefon hiçbiri olgun değil... neler hissettiğimi anlatmam mümkün değil şu anda... kanser oldun 10 gün yaşarsın anca deseler bu kadar yıkılmam herhalde... bir de yalnızım evde. eşim iş için şehir dışında... hiçbir arkadaşım da süreci bilmediğinden kime anlatayım.. buraya geldim yine... moral bozduysam özür dilerim. eşimi de arayamadım morali bozulmasın diye... ölsem şimdi şurda hiç acımam...
Canim inşallah tedavine hayirlisi ile başlayabilirsin. Dogum kontrol hapini yarim biraktim demisin ne kadar icmistin? Birakinca kanaman olmuştur onu son adetin sayiyorsun benim bildiğim :44: öyle hesapliyosun değil mi?
Canim yaa çok zor bir durum Allah sabir versinyumurta sayinda ne güzelmiş belki bir dahakine daha düşük dozla az sayida ama kaliteli yumurta elde ederler. Rabbim yardimcin olsun....
SAGOLASIN ARKADASIM SENİNDE HAYIRLI OLSUN ben bugün son ignem ve catlatma iğnemi vuruldum persembe günü opum var sanki bana cok erkenmiş gibi geldi..10 tane falan yumurtam olmus hepside süper dedi dr...bursa acıbadem senin neresi...
Selam hayırlısı ile annelik duygusunu tadarız inş eurofertil altunizadeki yermi acaba orada devlet raporu geçiyor mu biliyormusunuz devlet raporu çıkarttım maddi yonden en azından 2 deneme daha uygun yapsam iyi olur diye düşündüm memnunmusun merkezinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?