2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Selam hayırlısı ile annelik duygusunu tadarız inş eurofertil altunizadeki yermi acaba orada devlet raporu geçiyor mu biliyormusunuz devlet raporu çıkarttım maddi yonden en azından 2 deneme daha uygun yapsam iyi olur diye düşündüm memnunmusun merkezinden

bugün doktor randevumuz var...
inşallah keseyi görücez.
Allah'ım inşallah sağlıklıdır.
kızlar dua edin nolur... çok heyecanlıyım! :18:

Selam bir şey sormak istiyorum yeditepe de handi dr gidiyorsun nasıl memnun kaldınız mı

Gunaydinlar merhaba
Cem ficiciogluna gidiyorum cok konusma firsatimiz olamadi ama ilk gorusmemizde ne anlattiysa kelimesi kelimesine oldu ve ilk denememde basardik cok yumurtlatmaya karsi mesela az ama kaliteli yumurta istiyorum dedi baskilama ugnesine 2 gun sonra baslatti dedidigi gibi de oldu 6 yumurta ve kaliteli hhepsi 4 tane dondurduk ekibi muhtesem inanilmaz ilgililer 24 saat cep telefonlari acik ama dedigim gibi cem beyle cok muhatab olmak mumkun degil

Canım ya çok üzüldüm ilk iki denememde bana da aynısını demişlerdi yumurtalar olgun değil transfer yok dünyam başıma yıkıldısanki göremiyormuş gibi geliyor eşime nasıl boş olur ya görememişlerdir söyle gene baksınlar demişim çok zordu o an benim için genetik sıkıntı saptanamadı orta kalite falan demişlerdi şimdiki dr olgun çıkmalarını sağlamıştı tutmadı ama yılmadan devam edeceğim elbet tututacak birinde neyse diyeceğim en azından genetik olduğubilmeleri güzel takipli olacaksın ve sağlıklı embriyo konulacak gentik sorunu olmayak bir bebege sahip olacaksın buna bence şükretmelisin ya hastalıklı tutunsaydı ya hasta olsaydı kuzucugun vardır bir hayır diyoruz ya işte bu bence böyle daha hayırlı
Zor biliyorum doyasıya ağla hırsını at bizlerle konuş ve sonra dimdik ayakta yeniden başla hayırlısı ile alacağız kucaklarımıza kuzucuklarımızı inan sadece inan

Hımmm anladım en azından cevap veren güzel bir ekibi olması iyi sağol bilgi için bir görüşeyim bakalım ne diyecek allah emeklerimizi boşa çıkarmasın hayırlı olanı versin inş

Tulishcim naber. Çok şükür önceki günlere nazaran bugün daha iyiyim
Sağlık gibisi yokmuş gerçekten. 20 gündür öldüm öldüm dirildim resmen

ben 3. günü sabah başladım canım tedaviye.2.günde başlanabiliyo. tedavi süresi bence yumurtaların durumuna göre değişiyo. ben adetin 3. günü başladım. 7. 9. ve 11. günü gittim yumurta takibine. 12.gün çatlatma iğnesini yaptım. 14.gün de yumurta toplandı. ankarada hangi merkezde tedavi görüyosun.

cnm ben Genartta yapılacak yapılabilirse geçen geldiğimde dr 1. gün gelseydin tedaviye başlardık demişti o aklımda kalmış illaki ilk gün gelmek zorundaymışım gibi garanti altına almak istedim ama şimdide regl olmuyorum,öğretmenim, okullurın açılmasınada çok az bir zaman kaldı ve benim rapor sıkıntım var

canım biraz ayrıntılı konuşalım mı seninle madem dertlerimiz aynı... nasıl değiştirdiniz de olgunlaştu yumurtalar? yardımcı ol bana da yol göster ne olur ...

cnm bende öğretmenim. bende haziranda gittim. kist çıkınca ertelendi. temmuz adetiyle başlandı tedaviye. geç olsun güç olmasın. hakkında hayırlısı olsun. bende anatoliada yaptırdım. genartla da görüşme yaptım öncesinde. genartla raporlu mu yapılcak tedavin. oranın devletle anlaşması var. sorun neydi senin. geçen ay ilaç kullandıysan gecikmiş olabilir adetin. yada strestende gecikiyo ya. allah yardımcın olsun

canım biraz ayrıntılı konuşalım mı seninle madem dertlerimiz aynı... nasıl değiştirdiniz de olgunlaştu yumurtalar? yardımcı ol bana da yol göster ne olur ...

Elbette canım oncelikle ilk iki denememde en yüksek dozda iğneleri kullandırmışlardı ama çok yumurta olmadı bende yumurta rezerv azlığından dolayı şimdiki dr bana öncelikle 3 ay ara vereceğiz demişti ocaktan nisana kadar biosteron diye yumurta kalitesini artıran ilaç verdi onu kullandım bir kutuda 60 adet ve günde 3 kere kullandırdı 20 günlük periyotla 4 kutu kullandım 5. Kutu da adetimle başladı tedaviye ve hiç iğne kullandırmadan takip etti yumurtalar belli büyüklüğe gelince çatlatmama iğnesi verdi 2 gün göbekten vurdum adetten sonraki 10-11 gün gibiydi sonra 13 gündü çatlatma iğnesi ve opu ile topladı iğneleri kulansan da kullanmasanda az yumurtan oluyor dedi vucudunu ilaçlarla yormaya gerek yok dedi opu dan sonra cok korktum o gün aramadılar beni olmadı boş çıktı boş çıkmasaydı arardı diye ağlamıştım akşam dr aradı beni seni lab aradılar mı diye aramadılar dedim unuttular herhalde yumurtan olgun döllenecek bu akşam dedi şaşırdım ve ertesi gün aradılar döllenme ve bölünme oldu dediler

Amannn uzun uzun yazdım sonraki denemlerde yumurtam olgundu ama kalite sıkıntısı yaşıyordum hala biosterona devam ediyorum 1 adetlik ara vermiştim bu ay sonu tekrar gideceğim dr bakalım ne diyecek bence bu ilacı kullanmalısın ve dr güvenmelisin

senin önceki denemelerinde hepsi mi olgunlaşmamıştı? benim genelde hepsi olgun olmuyor. bir tanesi ancak ertesi gün biraz kıpırdıyor.
senin de öyle miydi? döllenen o güzel yumurtaların transfer edildi mi? sonuç olumsuz sanırım. ama bence sevin en azından ilerleme var. bende o da yok... dikkat et kendine ve bu ay umarım sonuca ulaşırsın

Canim inşallah tedavine hayirlisi ile başlayabilirsin. Dogum kontrol hapini yarim biraktim demisin ne kadar icmistin? Birakinca kanaman olmuştur onu son adetin sayiyorsun benim bildiğim :44: öyle hesapliyosun değil mi?
Canim yaa çok zor bir durum Allah sabir versin yumurta sayinda ne güzelmiş belki bir dahakine daha düşük dozla az sayida ama kaliteli yumurta elde ederler. Rabbim yardimcin olsun....

Son düzenleme:

inşallah çok sağol...

ben istanbul eurofertildeyim..
kaç gün iğne vurdun ..yani kaçıncı günde opun olacak..

evet altunizadedeki hastane..
ben rapor çıkartmadım daha doğrusu sinir bozuldu rapor peşinde koşarken..
zaten olmuşum 32 yaşında bi de bu saatten sonra aşılama deniycekmişimm..
aşılama zaten normal yolla denemek gibi bişey ne diye zaman harcayayım aşılamayla anlam veremiyorum çok saçma..o yüzden alamadım.. merkezimden çokta memnun değilim aslında yani kafamda soru işaretleri var ama sonuçta doktorda merkezde br vesile olacağı varsa olacak inşallah.. gerçi bu benim 3. denemem olacak o yüzden fiyatta gayet yardımcı oldular saolsunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…