2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

canım benim moralini bozma desem bile elde değil Allah sabır versin zor bir durum ama önemli olan sensin Rabbim en kısa zamanda sana da nasibini verir inşallah kuzum

Tulishcim naber. Çok şükür önceki günlere nazaran bugün daha iyiyim
Sağlık gibisi yokmuş gerçekten. 20 gündür öldüm öldüm dirildim resmen

Ayy canim cok sevindim dagildi demekki karnindaki su insallah bundan sonrasi cok keyifli gecer bebisinin tadina varirsin
Bende de bi sorun yok cok iyiyiim cok sukur

Ayy canim cok sevindim dagildi demekki karnindaki su insallah bundan sonrasi cok keyifli gecer bebisinin tadina varirsin
Bende de bi sorun yok cok iyiyiim cok sukur

:)))Büyük konuşmuşum öğleden sonra yine başladı :)))
Vallahi sinirden gülmeye başladım artık. Belime vuruyor birde kopuyor belim.
Yarım gün bile ağrısız yaşamak güzeldi :)

Ben bu topiği yaklaşık 10 gundur okuyorum 447 sayfayıda okudum valla çok azimliyim:)) herkesin hikayesini biliyorum allah hepinizin yardımcısı olsun.bende 12 agustosta transfer oldum.24 unde test tarihim ama yerlere göklere sığamıyorum artık.hiç cesaretim yok gidip test yaptırmaya kendimi çok yalnız hissediyorum. Bazı günler çok ümitliyim bazı günler çok ümitsiz.temmuz ayında dondurulmuş embriyolarım transfer edildi anatoliada( zerum ve sevilim e selam olsun ) 2 embriyo idi. 2010 ylındada bir transferim var anatoliada.o transferimde çok çileli bir durumda 28 haftalık 1200 gram dünyaya gelen bir oğlum var. Su anda 2,5 yasında.cok şükür öyle şeyler yaşıdıki evladım tıp litaretüründe şu anda ama çok şükür bu günümüze. Bu denememizde doktormuzu değiştirdik ankara güven hastanesi sedat cömert doktorumuz oğlumun hayatını kurtaran doktor eşsiz bi insan. Velhasılı neler yaşamışsın daha ne ikinci çocuğun peşindesin derseniz onuda bilmiyorum oğlumun ikizini kızımı kaybettim ona olan hasretimden olabilir bilmiyorumneydi acelem ama durumum bu. İnanın transferim olduğumdan beri heimiz çin meryem suresi okuyorum sizlerede dua ediyoru allah yardımcınız olsun. Benide aranıza alırsanız çok memnun olurum ne yapacağımız bilmez durumdayım kalbim çarpıyo ama hiç bir belirtim yok amman işte böyle .... Sevgilerimle

Transferim oldu birkaç gün tutunmuş sonra kaybolmuş bölünmenin tam olmadığı zamanlarda oluyor 2. yada 3. kalite ise ama dediğin gibi birçok dr bana unut çocugu demişti ama suan transferim bile oluyor ilaç bana umut oldu tabi drumun inanmasıda önemli bundan sonra allahın ol demesi sanırım bende dr da elimizden geleni yapıyoruz inş kuzucuğumda bir anönce bizlere katılır dualarımdasın sakın unutma ve umutsuzluğa kapılma

Aramıza hoşgeldin. Allah yardımcın olsun zor dönemlerden geçmişsin.
İnşallah bu sefer aynı sorunlarla karşılaşmazsın.
İyi cesaret seninki :) şahssen ben bir daha yapmayı düşünmüyorum allah bu bebeği nasip ederse şayet.
Cesaretim gücüm yok.

Aras yanlız kalmasın ilerde diye daha fazla yaş ilerlemeden bir an evvel olsun dedik ama bu bekemek belimi büküyor. Senin hamileleiğine çok sevindim bide tulish in hep yazdıklarınızı kuyorum kaç gündür korkmayın hiç bişey olmayacak sağlıkkla kucağınıza alacaksınız bebeklerinizzi işallah

Aslında yapılanlar aynı bu nedenle dr benim için biraz dürüst olması ilgili olsun aradığımda cevap alayım bu konuda acıbadem tayfun bey çok iyi mükemmel hatta denemelerimi onunla yaptım biraz para biriktirmeye çalışıyorum tekrar denemk için rapor çıkarmak için git geller çok malesef ama raporum çıkıyor imzada en azından ucretsiz bir deneme birde böyle mi yapsam dedim kısmette varsa belki bu deneme olur diye umut işte amannn ne zor süreçlerrrr

Merhaba arkadaşım. Şimdiye kadar oldukça sıkıntılı dönemlerden geçmişsin, bundan sonra gayet iyi olacak inşallah. Allah gönlüne göre versin inşallah. 24 Ağustosa da bir şey kalmamış. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Allah gönlünüze göre versin. Evet bekleme süreci sıkıntılı.
Çok teşekkür ederim ben keseyi görüp kalp atışını duyana kadar inanamayacağım. :)
İnşallah seninde bu hafta sonu güzel haberlerini alırız

Dajavu one yaşadıklarını okudum sana iki doktorismi önericem biri istanbl memeorial semra kahraman prof. Diğeri anlara başkent hastanesi hulusi zeynel bey soy adını unttum semra kahramanbenarkadaşma yapay rahim yapıp hammile kalmsını sağladı. Türiyede ilk tüp bebek yapanhoca muazzam şeyler duydum nnla ilgili. Hulusi beyide 2 hafta önce duydum çok iyi bir doktormuş bizim topiktede baş sayfalarda tavsiye edenler vardı.allah yardımcın olsun kardeşim

Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için seninle sevilim i özellikle takip ettim bu aradailk başta hamileliği gerçekleşenarkadaşlardan haberi olan varmı yazmıyolar artık buraya herhalde. Emosh ların zamanından...guldusum sana da çok teşekkür ederim

Hamile kalan pek girmiyor nedense.
Acaba arkadaşlar üzülmesin diyemi girmiyorlar.
Öyle ise, bende yazmayayım diyorum.

Ya kızlar cumaya devlet raporum cıkacaktı bugün hastalandım suan özelede 5000 veremem offff deli oldum vardır bir hayır diyorum otomatikman bir ay ertelendi eylül de bakalım ne olacak adet arası beklemekte zor ya hadi hayırlısı

Kızlar moralim çok bozuk...Pazartesi günü yumurtalar toplanmıştı...Az önce hastaneyi arayıp embriyologla görüştüm...Açıkcası çok iyi şeyler söyleyemicem dedi..10 tane yumurta toplanmıştı o gün...Bunlardan sadece 4 tanesi yeterli büyüklüğe erişmiş,işlem görmeye değer şekilde diyo..Muhtemelen 2 tanesi olcak dedi..2 Tanesi olcak derken neyi kastetti anlayamadm.Yani 2 tane transfer olcak mı diyo yoksa topu topu 2 tane embriyo oluşcak mı diyo anlayamadm... Dondurulcak bile embriyo kalmıcak elimizde şimdi Bu şekilde hamile kalabilmiş olan var mı aranızda bişey söyleyin nolur...Şimdiden tüm hevesim kaçtı gibi oldu...Belki de transfer gününe kadar onlar da kalmıycak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…