- Konu Sahibi karauslu34
-
- #4.461
ben istanbul eurofertildeyim..
kaç gün iğne vurdun ..yani kaçıncı günde opun olacak..
slm arkadaşlar
pazartesi günkü yumurta toplama işleminde 30 yumurta toplanmış 22 si kaliteliymiş.. 5 i döllenmiş... yarın transfer öncesi son muayene olacakmış ... durum sizce nasıl ?
hayatımın en zor akşamı... OPu vardı bugün.. bir umutla girdik. tam 20 yumurta toplanmış. eve gelirken merkezden bir telefon hiçbiri olgun değil... neler hissettiğimi anlatmam mümkün değil şu anda... kanser oldun 10 gün yaşarsın anca deseler bu kadar yıkılmam herhalde... bir de yalnızım evde. eşim iş için şehir dışında... hiçbir arkadaşım da süreci bilmediğinden kime anlatayım.. buraya geldim yine... moral bozduysam özür dilerim. eşimi de arayamadım morali bozulmasın diye... ölsem şimdi şurda hiç acımam...
Tulishcim naber. Çok şükür önceki günlere nazaran bugün daha iyiyim
Sağlık gibisi yokmuş gerçekten. 20 gündür öldüm öldüm dirildim resmen
kızlar 14. gün kan değerim 704... 12 gün 208 di :)))
7 gün iğne vuruldum 9.günde opum olacak..
Ayy canim cok sevindim dagildi demekki karnindaki su insallah bundan sonrasi cok keyifli gecer bebisinin tadina varirsin
Bende de bi sorun yok cok iyiyiim cok sukur
senin önceki denemelerinde hepsi mi olgunlaşmamıştı? benim genelde hepsi olgun olmuyor. bir tanesi ancak ertesi gün biraz kıpırdıyor.
senin de öyle miydi? döllenen o güzel yumurtaların transfer edildi mi? sonuç olumsuz sanırım. ama bence sevin en azından ilerleme var. bende o da yok... dikkat et kendine ve bu ay umarım sonuca ulaşırsın
Ben bu topiği yaklaşık 10 gundur okuyorum 447 sayfayıda okudum valla çok azimliyim:)) herkesin hikayesini biliyorum allah hepinizin yardımcısı olsun.bende 12 agustosta transfer oldum.24 unde test tarihim ama yerlere göklere sığamıyorum artık.hiç cesaretim yok gidip test yaptırmaya kendimi çok yalnız hissediyorum. Bazı günler çok ümitliyim bazı günler çok ümitsiz.temmuz ayında dondurulmuş embriyolarım transfer edildi anatoliada( zerum ve sevilim e selam olsun) 2 embriyo idi. 2010 ylındada bir transferim var anatoliada.o transferimde çok çileli bir durumda 28 haftalık 1200 gram dünyaya gelen bir oğlum var. Su anda 2,5 yasında.cok şükür öyle şeyler yaşıdıki evladım tıp litaretüründe şu anda ama çok şükür bu günümüze. Bu denememizde doktormuzu değiştirdik ankara güven hastanesi sedat cömert doktorumuz oğlumun hayatını kurtaran doktor eşsiz bi insan. Velhasılı neler yaşamışsın daha ne ikinci çocuğun peşindesin derseniz onuda bilmiyorum oğlumun ikizini kızımı kaybettim ona olan hasretimden olabilir bilmiyorumneydi acelem ama durumum bu. İnanın transferim olduğumdan beri heimiz çin meryem suresi okuyorum sizlerede dua ediyoru allah yardımcınız olsun. Benide aranıza alırsanız çok memnun olurum ne yapacağımız bilmez durumdayım kalbim çarpıyo ama hiç bir belirtim yok amman işte böyle .... Sevgilerimle
Aramıza hoşgeldin. Allah yardımcın olsun zor dönemlerden geçmişsin.
İnşallah bu sefer aynı sorunlarla karşılaşmazsın.
İyi cesaret seninki :) şahssen ben bir daha yapmayı düşünmüyorum allah bu bebeği nasip ederse şayet.
Cesaretim gücüm yok.
evet altunizadedeki hastane..
ben rapor çıkartmadım daha doğrusu sinir bozuldu rapor peşinde koşarken..
zaten olmuşum 32 yaşında bi de bu saatten sonra aşılama deniycekmişimm..
aşılama zaten normal yolla denemek gibi bişey ne diye zaman harcayayım aşılamayla anlam veremiyorum çok saçma..o yüzden alamadım.. merkezimden çokta memnun değilim aslında yani kafamda soru işaretleri var ama sonuçta doktorda merkezde br vesile olacağı varsa olacak inşallah.. gerçi bu benim 3. denemem olacak o yüzden fiyatta gayet yardımcı oldular saolsunlar..
Ben bu topiği yaklaşık 10 gundur okuyorum 447 sayfayıda okudum valla çok azimliyim:)) herkesin hikayesini biliyorum allah hepinizin yardımcısı olsun.bende 12 agustosta transfer oldum.24 unde test tarihim ama yerlere göklere sığamıyorum artık.hiç cesaretim yok gidip test yaptırmaya kendimi çok yalnız hissediyorum. Bazı günler çok ümitliyim bazı günler çok ümitsiz.temmuz ayında dondurulmuş embriyolarım transfer edildi anatoliada( zerum ve sevilim e selam olsun) 2 embriyo idi. 2010 ylındada bir transferim var anatoliada.o transferimde çok çileli bir durumda 28 haftalık 1200 gram dünyaya gelen bir oğlum var. Su anda 2,5 yasında.cok şükür öyle şeyler yaşıdıki evladım tıp litaretüründe şu anda ama çok şükür bu günümüze. Bu denememizde doktormuzu değiştirdik ankara güven hastanesi sedat cömert doktorumuz oğlumun hayatını kurtaran doktor eşsiz bi insan. Velhasılı neler yaşamışsın daha ne ikinci çocuğun peşindesin derseniz onuda bilmiyorum oğlumun ikizini kızımı kaybettim ona olan hasretimden olabilir bilmiyorumneydi acelem ama durumum bu. İnanın transferim olduğumdan beri heimiz çin meryem suresi okuyorum sizlerede dua ediyoru allah yardımcınız olsun. Benide aranıza alırsanız çok memnun olurum ne yapacağımız bilmez durumdayım kalbim çarpıyo ama hiç bir belirtim yok amman işte böyle .... Sevgilerimle
Aras yanlız kalmasın ilerde diye daha fazla yaş ilerlemeden bir an evvel olsun dedik ama bu bekemek belimi büküyor. Senin hamileleiğine çok sevindim bide tulish in hep yazdıklarınızı kuyorum kaç gündür korkmayın hiç bişey olmayacak sağlıkkla kucağınıza alacaksınız bebeklerinizzi işallah
Merhaba arkadaşım. Şimdiye kadar oldukça sıkıntılı dönemlerden geçmişsin, bundan sonra gayet iyi olacak inşallah. Allah gönlüne göre versin inşallah. 24 Ağustosa da bir şey kalmamış. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için seninle sevilim i özellikle takip ettim bu aradailk başta hamileliği gerçekleşenarkadaşlardan haberi olan varmı yazmıyolar artık buraya herhalde. Emosh ların zamanından...guldusum sana da çok teşekkür ederim
kızlar 14. gün kan değerim 704... 12 gün 208 di :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?