2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

bendede kist var cnm,iğneyle boşalttı geçen ay sonrada doğum kontrol ilacı ve prolaktin düşürücü ilaç verdi,raporlu değil cnm özel zaten evlilikte 3 yılı doldurmadık,geçen ay ilacı kullandım ama yarım bıraktım sonra ara kanamam oldu sanırım adet tarihinide o gün için baz almalıymışım yanlış hesaplamışım yani artık diyarbakırda devam edecem çünkü rapor alamam artık

acaba kaç tl tutuyor masraflar

Hic moralini bozma 30 yumurtadan sadece 1 yumurtasi kalan var ve onunlada hamile kalan dondurulmusa ihtiyacin kalmadan var olanlar yeter insallah iyi dusun iyi olsun

Canım bu kadar umutsuz olma lütfen
benimde 15 yumurtamı toplamışlardı. 11 i döllendi. 3 tane sağlam kaldı bir tanesini transfer ettiler.
Bendede dondurulacak yoktu ama çok şükür ilkide tuttu. Gönlünü ferah tut dua et yapacak başka birşey yok

Hic moralini bozma 30 yumurtadan sadece 1 yumurtasi kalan var ve onunlada hamile kalan dondurulmusa ihtiyacin kalmadan var olanlar yeter insallah iyi dusun iyi olsun

Sağol canım...Senin arkadaşın hakkında yazdıgın mesajı okudum az önce moral oldu.Rabbim ol dedikten sonra herşey olur biliyorum ama embriyoloğun o umutsuz hali beni çok korkuttu...Yani zaman geçtikçe ya o embriyolar da kalmazsa bozulursa diye korktum...Heralde öyle olcak olsa yarın hemen çağırırlardı dimi.4. güne kalma ihtimali bırakmazlardı???

Baksana senin bile 11 döllenmiş yumurtadan 3 tanesi sağlam kalmış...Benim 4 taneden kalır mı kalmaz mı kim bilir? Ya transfer gününe kadar sıfırlanır ve transfere gerek bile kalmazsa Kızlar bana dua edin nolur...Napıcamı şaşırdım..Neyi istiycemi sapıttım..Yani en sonunda negatif sonuç almaktansa aslında hiç transfere bile gerek kalmaması daha mı hayırlı acaba ?Rabbim hakkımda en hayırlısını versin inşallah..Ama bu beni mutlu etcek bi sonuç olsunn ((

canım Allah razı olsun çok sağol zahmet edip yazmışsın. Ortak dertler olunca herkes birbirine derman olmaya çalışıyor aysunay arkadşaımda memorialde yaptırdı o da çok memnun bana şiddetle tavsiye etti orası cepte zaten. Ankara'yı da ben eskişehirdeyim hızlı trenle de yakın o yüzden düşünüyorum centrum felan diye düşündüm ama hulusi beyi de okumuştum. Şu a önceliğim memorial tabii ki. Ama daha burada acıbamdem de dondurulmuşlar var kışım onları koydurucaz öncesin dr bir ay öncesinden histereskopi yapacak gerçi ben umudumu ketim oradan ama zaten kışın izin alıp şehir dışına gidemem değerlendirmek lazım. Umarım gerek kalmaz ama çok sağol.

Canım benim 6.gün embriyosuydu doğal yani.
Sen korkma lütfen. Bak iki tane kalacak demiş o bile güzel haber.
Moralinin yüksek olması gerekiyor.
Zaten sorunlu olsa kalmayacağını düşünseler bugünden çağırırlardı.

Canım benim başıma gelen gibi olmuş nerdeyse senin 10 yumurta benden 33 toplandı tamam hepsi büyük değildi ama 17 olgundu elmde 4 kaldı 2 si koyuldu 2 si donduruldu bende pco var e2 yükseldi o halde çatlatma iğnem yapıldı toplandı ve kalite düştü tabii o kadar yumurtaya çok düşüktü elimde kalan benimde. Canım önemli olan sayısı değil kalitesi elde onlar kalıp ilerleyecekse kalitelidir canım bir de kaçıncı gün transfer edecekler. 1 taneyle bile gebe kalan var. Hiç bozma moralini inancını kaybetme ama hücre sayısını filan sor canım ne trasnfer edilecek. Merak etme transfer gününe kalır onlar.

Bak bu topik sana da cok ugurlu gelecek bide sen azimle hersayfayi okumussun tamamm oldu bu is:)) saka bi yana insallah sendende guzel haberler duyariz diger hamile arkadaslarimiz farkli yerlerde hamilelik hakkinda yazisiyor artik:) darisi hepimizin basinaaa keselerimizi gorelim pitpitlarimizi duyalim insallah

C anım ben bu topiği 10 gündür bütün sayfalarını okudum senn durumunu yaşayan ve hamile kalan bi arkadaş vardı diye hatırlıyorum üidini kesme bide önemli olan dondurulacak embriyo kalmaması değilki bakarsın bu iki tanesi tutunacak bebeklerin öyle dua etmelisin bence :))) allah yardımcın. Olsun meryem suresi okumak lazımmış ramazanda hoca söyledi tv. Ben gerçi hepimiz için okuyorum :)) işalahha allahım hepimizi güldürecek moralini bozma en çok ihtiyacın olan o. Bence gidip güzel bişeyler al kendine yada eşinle güzel bi akşam yemeği kendini iyi hisset herşey güzel ılacak işalah

Guldusum 6.gün doğalyani derken ne demek istedin

Dur bakalım benimde 4.gün 7 embriyo vardı5.gün 2tane kalmıştı sabırla bekle

Guldusum 6.gün doğalyani derken ne demek istedin

Canım benim en son güne kadar beklediler.
op'dan sonra 5 yada 6 günü transfer ediyrolarsa buna blastokist diyorlar ve yumurta sayısı 2-3 e düşüyor. Hücres sayısı olara 100 üzerinde oluyor ve tutunma şansı daha çok diyorlar. Tabi buna hastane karar veriyor.
Seninkilerde kötü değil bak yarın olmazsan sneinde 4 .günü olacak olumsuz düşünem lütfen stres çok kötü

acaba kaç tl tutuyor masraflar

Fiyatları hiç bilmiyorum canım ama bu huluai bey ile lgili para için bu işi yapan bi doktor değil muayene ediyor eğer olmayacağına inanıyorsa hiç tedaviye başlamıyor dedi bi hastası 17 yıldan sonra bu doktorla ilk denemesinde tutmuş ama memorialin pahalı olması muhtemel bide memorial bildiğim kadarıyla çok yoüğun gitmeden önce mutlaka tlf la görüşülmeli bence

Tulısh senin keseler göründümüydü ? Çok azimliydim valla vakit geçti hem iyi oldu :)) çoğu zaman ümitlendim bazen ümitsizliğe düştüm bi tuhafım yani anlayacağın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…