- Konu Sahibi karauslu34
-
- #4.481
Canim inşallah tedavine hayirlisi ile başlayabilirsin. Dogum kontrol hapini yarim biraktim demisin ne kadar icmistin? Birakinca kanaman olmuştur onu son adetin sayiyorsun benim bildiğim :44: öyle hesapliyosun değil
11 tane içmişim cnm evet bırakınca kanamam oldu 3 gün falan sürdü genelde ara kanama diye düşünmüştüm ben,öyle hesaplamadım cnm ben normal adet tarihimi baz almıştım demek bu yüzden gelmiyodr bi arayim o zaman ben tekrar rapor almaya gerek yok o zaman
cnm bende öğretmenim. bende haziranda gittim. kist çıkınca ertelendi. temmuz adetiyle başlandı tedaviye. geç olsun güç olmasın. hakkında hayırlısı olsun. bende anatoliada yaptırdım. genartla da görüşme yaptım öncesinde. genartla raporlu mu yapılcak tedavin. oranın devletle anlaşması var. sorun neydi senin. geçen ay ilaç kullandıysan gecikmiş olabilir adetin. yada strestende gecikiyo ya. allah yardımcın olsun
Dajavu one yaşadıklarını okudum sana iki doktorismi önericem biri istanbl memeorial semra kahraman prof. Diğeri anlara başkent hastanesi hulusi zeynel bey soy adını unttum semra kahramanbenarkadaşma yapay rahim yapıp hammile kalmsını sağladı. Türiyede ilk tüp bebek yapanhoca muazzam şeyler duydum nnla ilgili. Hulusi beyide 2 hafta önce duydum çok iyi bir doktormuş bizim topiktede baş sayfalarda tavsiye edenler vardı.allah yardımcın olsun kardeşim
Kızlar moralim çok bozuk...Pazartesi günü yumurtalar toplanmıştı...Az önce hastaneyi arayıp embriyologla görüştüm...Açıkcası çok iyi şeyler söyleyemicem dedi..10 tane yumurta toplanmıştı o gün...Bunlardan sadece 4 tanesi yeterli büyüklüğe erişmiş,işlem görmeye değer şekilde diyo..Muhtemelen 2 tanesi olcak dedi..2 Tanesi olcak derken neyi kastetti anlayamadm.Yani 2 tane transfer olcak mı diyo yoksa topu topu 2 tane embriyo oluşcak mı diyo anlayamadm... Dondurulcak bile embriyo kalmıcak elimizde şimdiBu şekilde hamile kalabilmiş olan var mı aranızda bişey söyleyin nolur...Şimdiden tüm hevesim kaçtı gibi oldu...Belki de transfer gününe kadar onlar da kalmıycak
Kızlar moralim çok bozuk...Pazartesi günü yumurtalar toplanmıştı...Az önce hastaneyi arayıp embriyologla görüştüm...Açıkcası çok iyi şeyler söyleyemicem dedi..10 tane yumurta toplanmıştı o gün...Bunlardan sadece 4 tanesi yeterli büyüklüğe erişmiş,işlem görmeye değer şekilde diyo..Muhtemelen 2 tanesi olcak dedi..2 Tanesi olcak derken neyi kastetti anlayamadm.Yani 2 tane transfer olcak mı diyo yoksa topu topu 2 tane embriyo oluşcak mı diyo anlayamadm... Dondurulcak bile embriyo kalmıcak elimizde şimdiBu şekilde hamile kalabilmiş olan var mı aranızda bişey söyleyin nolur...Şimdiden tüm hevesim kaçtı gibi oldu...Belki de transfer gününe kadar onlar da kalmıycak
Hic moralini bozma 30 yumurtadan sadece 1 yumurtasi kalan var ve onunlada hamile kalan dondurulmusa ihtiyacin kalmadan var olanlar yeter insallah iyi dusun iyi olsun
Canım bu kadar umutsuz olma lütfen
benimde 15 yumurtamı toplamışlardı. 11 i döllendi. 3 tane sağlam kaldı bir tanesini transfer ettiler.
Bendede dondurulacak yoktu ama çok şükür ilkide tuttu. Gönlünü ferah tut dua et yapacak başka birşey yok
Dajavu one yaşadıklarını okudum sana iki doktorismi önericem biri istanbl memeorial semra kahraman prof. Diğeri anlara başkent hastanesi hulusi zeynel bey soy adını unttum semra kahramanbenarkadaşma yapay rahim yapıp hammile kalmsını sağladı. Türiyede ilk tüp bebek yapanhoca muazzam şeyler duydum nnla ilgili. Hulusi beyide 2 hafta önce duydum çok iyi bir doktormuş bizim topiktede baş sayfalarda tavsiye edenler vardı.allah yardımcın olsun kardeşim
Baksana senin bile 11 döllenmiş yumurtadan 3 tanesi sağlam kalmış...Benim 4 taneden kalır mı kalmaz mı kim bilir? Ya transfer gününe kadar sıfırlanır ve transfere gerek bile kalmazsaKızlar bana dua edin nolur...Napıcamı şaşırdım..Neyi istiycemi sapıttım..Yani en sonunda negatif sonuç almaktansa aslında hiç transfere bile gerek kalmaması daha mı hayırlı acaba ?Rabbim hakkımda en hayırlısını versin inşallah..Ama bu beni mutlu etcek bi sonuç olsunn ((
Aras yanlız kalmasın ilerde diye daha fazla yaş ilerlemeden bir an evvel olsun dedik ama bu bekemek belimi büküyor. Senin hamileleiğine çok sevindim bide tulish in hep yazdıklarınızı kuyorum kaç gündür korkmayın hiç bişey olmayacak sağlıkkla kucağınıza alacaksınız bebeklerinizzi işallah
Transferin 4.günü hala belirti yok folik asit sağolsun habire yiyip içiyorum kendimizi nasıl frenleyeceğiz
Canım benim 6.gün embriyosuydu doğal yani.
Sen korkma lütfen. Bak iki tane kalacak demiş o bile güzel haber.
Moralinin yüksek olması gerekiyor.
Zaten sorunlu olsa kalmayacağını düşünseler bugünden çağırırlardı.
Guldusum 6.gün doğalyani derken ne demek istedin
Guldusum 6.gün doğalyani derken ne demek istedin
acaba kaç tl tutuyor masraflar
Bak bu topik sana da cok ugurlu gelecek bide sen azimle hersayfayi okumussun tamamm oldu bu is:)) saka bi yana insallah sendende guzel haberler duyariz diger hamile arkadaslarimiz farkli yerlerde hamilelik hakkinda yazisiyor artik:) darisi hepimizin basinaaa keselerimizi gorelim pitpitlarimizi duyalim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?