- Konu Sahibi karauslu34
-
- #4.501
Canım benim en son güne kadar beklediler.
op'dan sonra 5 yada 6 günü transfer ediyrolarsa buna blastokist diyorlar ve yumurta sayısı 2-3 e düşüyor. Hücres sayısı olara 100 üzerinde oluyor ve tutunma şansı daha çok diyorlar. Tabi buna hastane karar veriyor.
Seninkilerde kötü değil bak yarın olmazsan sneinde 4 .günü olacak olumsuz düşünem lütfen stres çok kötü
Tulish , guldusum, sevval , ipekokutan, dejavu one....Derdimi dinleyip moral verdiğiniz için teşekkürler arkadaşlar...İnşallah dediğiniz gibi olur ve Allahın izniyle siz haklı çıktınız derim 10-15 gün sonra burda ....Bakalım yarın mı yapcaklar transferi yoksa 4. gün mü??Durum çok kötü olsa heralde yarın çağırırlardı yani,niye 4ü beklesinler ki ??? böyle çıkarımlarda bulunup sevineyim bari ne edeyin :)
ozika nerdesin kuzum bende seni diğer tarafta sorıuyordum
Fiyatları hiç bilmiyorum canım ama bu huluai bey ile lgili para için bu işi yapan bi doktor değil muayene ediyor eğer olmayacağına inanıyorsa hiç tedaviye başlamıyor dedi bi hastası 17 yıldan sonra bu doktorla ilk denemesinde tutmuş ama memorialin pahalı olması muhtemel bide memorial bildiğim kadarıyla çok yoüğun gitmeden önce mutlaka tlf la görüşülmeli bence
Tulish , guldusum, sevval , ipekokutan, dejavu one....Derdimi dinleyip moral verdiğiniz için teşekkürler arkadaşlar...İnşallah dediğiniz gibi olur ve Allahın izniyle siz haklı çıktınız derim 10-15 gün sonra burda ....Bakalım yarın mı yapcaklar transferi yoksa 4. gün mü??Durum çok kötü olsa heralde yarın çağırırlardı yani,niye 4ü beklesinler ki ??? böyle çıkarımlarda bulunup sevineyim bari ne edeyin :)
Tulısh senin keseler göründümüydü ? Çok azimliydim valla vakit geçti hem iyi oldu :)) çoğu zaman ümitlendim bazen ümitsizliğe düştüm bi tuhafım yani anlayacağın :))
Bence boşuna telaşlanıyorsun 2, gün transferi de var sonuçta sıkıntı olsa bugun bile acil çağırırlardı ya da en azından yarına randevu verirlerdi. 4. Güne giden kötü olur mu saçmalamışlar gönlünü ferah tut burada birlikte sevineceğiz inşallah)
daha dur çok erken :)
Guldusum hayatim bukadar agrinla bide calisiyorsun ya helal olsun sana amazon kadini ben 2 saat disari ciksam kendimi yorgun hissediyorum biraz once takvime baktim bugun adet gunumdu ve hayatimda ilk defa adet gunumde olmadim:)))) cok mutluyummmmmm allahim evdeki pedleri dogumdan sonra kullanmayi nasip etsin insallahhhh hepimizeeeCanım bu kadar umutsuz olma lütfen
benimde 15 yumurtamı toplamışlardı. 11 i döllendi. 3 tane sağlam kaldı bir tanesini transfer ettiler.
Bendede dondurulacak yoktu ama çok şükür ilkide tuttu. Gönlünü ferah tut dua et yapacak başka birşey yok
Baksana senin bile 11 döllenmiş yumurtadan 3 tanesi sağlam kalmış...Benim 4 taneden kalır mı kalmaz mı kim bilir? Ya transfer gününe kadar sıfırlanır ve transfere gerek bile kalmazsaKızlar bana dua edin nolur...Napıcamı şaşırdım..Neyi istiycemi sapıttım..Yani en sonunda negatif sonuç almaktansa aslında hiç transfere bile gerek kalmaması daha mı hayırlı acaba ?Rabbim hakkımda en hayırlısını versin inşallah..Ama bu beni mutlu etcek bi sonuç olsunn ((
Ben bu topiği yaklaşık 10 gundur okuyorum 447 sayfayıda okudum valla çok azimliyim:)) herkesin hikayesini biliyorum allah hepinizin yardımcısı olsun.bende 12 agustosta transfer oldum.24 unde test tarihim ama yerlere göklere sığamıyorum artık.hiç cesaretim yok gidip test yaptırmaya kendimi çok yalnız hissediyorum. Bazı günler çok ümitliyim bazı günler çok ümitsiz.temmuz ayında dondurulmuş embriyolarım transfer edildi anatoliada( zerum ve sevilim e selam olsun) 2 embriyo idi. 2010 ylındada bir transferim var anatoliada.o transferimde çok çileli bir durumda 28 haftalık 1200 gram dünyaya gelen bir oğlum var. Su anda 2,5 yasında.cok şükür öyle şeyler yaşıdıki evladım tıp litaretüründe şu anda ama çok şükür bu günümüze. Bu denememizde doktormuzu değiştirdik ankara güven hastanesi sedat cömert doktorumuz oğlumun hayatını kurtaran doktor eşsiz bi insan. Velhasılı neler yaşamışsın daha ne ikinci çocuğun peşindesin derseniz onuda bilmiyorum oğlumun ikizini kızımı kaybettim ona olan hasretimden olabilir bilmiyorumneydi acelem ama durumum bu. İnanın transferim olduğumdan beri heimiz çin meryem suresi okuyorum sizlerede dua ediyoru allah yardımcınız olsun. Benide aranıza alırsanız çok memnun olurum ne yapacağımız bilmez durumdayım kalbim çarpıyo ama hiç bir belirtim yok amman işte böyle .... Sevgilerimle
ayy maaşallah çok güzel ya inşallah bizde görürüz bu değerleri :)))
Kızlar moralim çok bozuk...Pazartesi günü yumurtalar toplanmıştı...Az önce hastaneyi arayıp embriyologla görüştüm...Açıkcası çok iyi şeyler söyleyemicem dedi..10 tane yumurta toplanmıştı o gün...Bunlardan sadece 4 tanesi yeterli büyüklüğe erişmiş,işlem görmeye değer şekilde diyo..Muhtemelen 2 tanesi olcak dedi..2 Tanesi olcak derken neyi kastetti anlayamadm.Yani 2 tane transfer olcak mı diyo yoksa topu topu 2 tane embriyo oluşcak mı diyo anlayamadm... Dondurulcak bile embriyo kalmıcak elimizde şimdiBu şekilde hamile kalabilmiş olan var mı aranızda bişey söyleyin nolur...Şimdiden tüm hevesim kaçtı gibi oldu...Belki de transfer gününe kadar onlar da kalmıycak
o.Ya kızlar cumaya devlet raporum cıkacaktı bugün hastalandım suan özelede 5000 veremem offff deli oldum vardır bir hayır diyorum otomatikman bir ay ertelendi eylül de bakalım ne olacak adet arası beklemekte zor ya hadi hayırlısı
canm bildiğim kadarıyla rapor son aşamada lazım oluyo .Bizim merkez siz başlayn sonra getirirsiniz demişti.önce sor merkezine birkaç gün için zamn kaybetme .Ya kızlar cumaya devlet raporum cıkacaktı bugün hastalandım suan özelede 5000 veremem offff deli oldum vardır bir hayır diyorum otomatikman bir ay ertelendi eylül de bakalım ne olacak adet arası beklemekte zor ya hadi hayırlısı
bendede kist var cnm,iğneyle boşalttı geçen ay sonrada doğum kontrol ilacı ve prolaktin düşürücü ilaç verdi,raporlu değil cnm özel zaten evlilikte 3 yılı doldurmadık,geçen ay ilacı kullandım ama yarım bıraktım sonra ara kanamam oldu sanırım adet tarihinide o gün için baz almalıymışım yanlış hesaplamışım yani artık diyarbakırda devam edecem çünkü rapor alamam artık
Buyuk gun sali canim o gun gorecegim bebislerimin keselerini nedense tedaviye baslarken ilk gun ikiz olacak dedim hala da oyle hissediyorum insallahhhh aman tabi saglikli olsunlarda ikiz yada tek ayni mutluluk sende pozitif dusun neolur artik herseyin caresi var rahimsiz doganlar anne olabiliyorken uzulmek yanina zarar kaliyor ne kadar yipranmissin bak yakisikli arasa ama annesi bak nasil guzel yapmissiniz degmis herbir zorluga :) umitlen umitsizlige hic kapilma ilki daha zordur eminim simdi kardes istiyorsunuz daha kolay daha sorunsuz olacagina inan bi bakmissin dunyalar guzeli bi kizin olmus insallahhhh
33 yaşındayım ilk tüp bebek denemem. Sorunum yumurtalık rezervi azlığı. 7 yumurtam oluştu 12 Ağustos'ta opu oldum. 5 yumurta toplandı. ikisi gelişti. 14 Ağustos'ta da bu 2 embriyom transfer edildi. Öncelikle kendimi tanıtmak istedim. Hepinizi tüm yazdıklarınızı Temmuz ayından bu yana her gün okuyorum. Hergünde üye olup yazmak istedim sevinçlerinizde ben de sizinle sevindim. Olumsuz haberlerde bende üzüldüm. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Dualarımda hep varsınız. Umutlarımızı kaybetmeyelim. Önümüzdeki salı tahlil yaptıracağım ama bugün adet sancısı gibi bir sancım başladı bu da beni tedirgin ediyor kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?