2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Tulish , guldusum, sevval , ipekokutan, dejavu one....Derdimi dinleyip moral verdiğiniz için teşekkürler arkadaşlar...İnşallah dediğiniz gibi olur ve Allahın izniyle siz haklı çıktınız derim 10-15 gün sonra burda ....Bakalım yarın mı yapcaklar transferi yoksa 4. gün mü??Durum çok kötü olsa heralde yarın çağırırlardı yani,niye 4ü beklesinler ki ??? böyle çıkarımlarda bulunup sevineyim bari ne edeyin :)

Benimde 5.gün transferi inşallah tutmuştur

Dualarımız seninle

Ben zaten transfer yaptırdım meraktan sormuştum

Bence boşuna telaşlanıyorsun 2, gün transferi de var sonuçta sıkıntı olsa bugun bile acil çağırırlardı ya da en azından yarına randevu verirlerdi. 4. Güne giden kötü olur mu saçmalamışlar gönlünü ferah tut burada birlikte sevineceğiz inşallah )

Tulısh senin keseler göründümüydü ? Çok azimliydim valla vakit geçti hem iyi oldu :)) çoğu zaman ümitlendim bazen ümitsizliğe düştüm bi tuhafım yani anlayacağın :))

Buyuk gun sali canim o gun gorecegim bebislerimin keselerini nedense tedaviye baslarken ilk gun ikiz olacak dedim hala da oyle hissediyorum insallahhhh aman tabi saglikli olsunlarda ikiz yada tek ayni mutluluk sende pozitif dusun neolur artik herseyin caresi var rahimsiz doganlar anne olabiliyorken uzulmek yanina zarar kaliyor ne kadar yipranmissin bak yakisikli arasa ama annesi bak nasil guzel yapmissiniz degmis herbir zorluga :) umitlen umitsizlige hic kapilma ilki daha zordur eminim simdi kardes istiyorsunuz daha kolay daha sorunsuz olacagina inan bi bakmissin dunyalar guzeli bi kizin olmus insallahhhh

Sağol canım benim....İçimi ferahlattınız gerçekten..Şimdi hastaneyi arayıp embriyologa "Halt etmişsin sen" diyesim var,o kadar gaza geldim yani :) Şimdi namazımı kılıp ardından da dua edince allaaahhh, gelsin bebişler ,çıksın göbişlerrr :)))

daha dur çok erken :)

Guldusum hayatim bukadar agrinla bide calisiyorsun ya helal olsun sana amazon kadini ben 2 saat disari ciksam kendimi yorgun hissediyorum biraz once takvime baktim bugun adet gunumdu ve hayatimda ilk defa adet gunumde olmadim:)))) cok mutluyummmmmm allahim evdeki pedleri dogumdan sonra kullanmayi nasip etsin insallahhhh hepimizeee

Canım hiç korkma 2 tane var şuan ve bence onlar seninle kalacak transferinde olacak olmazsa da vardır bir hayır demekten başka bir yol kalmıyor bizlere malesef 2 tane ile olacak dediyse olur embriyologta dondurulmuşlar kalmayacak diye sesi umutsuz gelmiştir inş güzel haberlerini bekliyoruz

canım önceden yaşadıkların için çok geçmiş olsun. zor günler geçirmişsin.inşallah bundada güzel haberler alırsın. bence test tarihine az kalmış. idrar testi yapsaydın :) bunda kaç embrıyo ve kacıncı gun embrıyosu transfer edıldı. allah yardımcın olsun

canım moralini bozma. inşallah güzel gider her şeyyyyyyyyy.

o.
canım bende raporlu yaptırıyorum bildiğim kadarıyla rrapor en son ödemede lazım oluyor.Bizim merkez sonra getirseniz de olu demişti istersen önce ara bir sor .Birkaç gün için zaman kaybetme:)

33 yaşındayım ilk tüp bebek denemem. Sorunum yumurtalık rezervi azlığı. 7 yumurtam oluştu 12 Ağustos'ta opu oldum. 5 yumurta toplandı. ikisi gelişti. 14 Ağustos'ta da bu 2 embriyom transfer edildi. Öncelikle kendimi tanıtmak istedim. Hepinizi tüm yazdıklarınızı Temmuz ayından bu yana her gün okuyorum. Hergünde üye olup yazmak istedim sevinçlerinizde ben de sizinle sevindim. Olumsuz haberlerde bende üzüldüm. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Dualarımda hep varsınız. Umutlarımızı kaybetmeyelim. Önümüzdeki salı tahlil yaptıracağım ama bugün adet sancısı gibi bir sancım başladı bu da beni tedirgin ediyor kızlar..

canm bildiğim kadarıyla rapor son aşamada lazım oluyo .Bizim merkez siz başlayn sonra getirirsiniz demişti.önce sor merkezine birkaç gün için zamn kaybetme .

diyarbakırdaki merkez iyi mi. bence tüp bebekte merkezin labaratuvarı çok önemli. o kadar para ve emek harcayacaksın .kararını iyi ver. istersen şubat tatiline bırak. hakkında hayırlısı olsun. seminer döneminde rapor alsan . genartta yaptırmaya nasıl karar verdin

canım senin bhcg degerlerin nasıldı

o sancılar ben de de var canım. özelliklede gaz sancısı...kötü düşünme.

sevval82 kullanıcısından alıntı
Ben bu topiği yaklaşık 10 gundur okuyorum 447 sayfayıda okudum valla çok azimliyim:)) herkesin hikayesini biliyorum allah hepinizin yardımcısı olsun.bende 12 agustosta transfer oldum.24 unde test tarihim ama yerlere göklere sığamıyorum artık.hiç cesaretim yok gidip test yaptırmaya kendimi çok yalnız hissediyorum. Bazı günler çok ümitliyim bazı günler çok ümitsiz.temmuz ayında dondurulmuş embriyolarım transfer edildi anatoliada( zerum ve sevilim e selam olsun ) 2 embriyo idi. 2010 ylındada bir transferim var anatoliada.o transferimde çok çileli bir durumda 28 haftalık 1200 gram dünyaya gelen bir oğlum var. Su anda 2,5 yasında.cok şükür öyle şeyler yaşıdıki evladım tıp litaretüründe şu anda ama çok şükür bu günümüze. Bu denememizde doktormuzu değiştirdik ankara güven hastanesi sedat cömert doktorumuz oğlumun hayatını kurtaran doktor eşsiz bi insan. Velhasılı neler yaşamışsın daha ne ikinci çocuğun peşindesin derseniz onuda bilmiyorum oğlumun ikizini kızımı kaybettim ona olan hasretimden olabilir bilmiyorumneydi acelem ama durumum bu. İnanın transferim olduğumdan beri heimiz çin meryem suresi okuyorum sizlerede dua ediyoru allah yardımcınız olsun. Benide aranıza alırsanız çok memnun olurum ne yapacağımız bilmez durumdayım kalbim çarpıyo ama hiç bir belirtim yok amman işte böyle .... Sevgilerimle
canm hoş geldin 2. heyecanı yaşamak istemen çok normal İnşallah her şey çok daha güzel ve kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…