2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

emoshcum hani ağustos ayındada ara ara girerim sizi yalnız bırakmam diyodun aşkolsun:) artık bizi unuttun.İnşallah hamileliğin güzel geçiyordur .Ve umarım hala bizim için dua ediyosundur :)

Bizde senin icin sevinecegiz insallahhh hepimiz yasadik o agrilari hala da yasiyorum bugun transferimin 14. Gunu ama ilk haftadan hic farki yok inan moralini yuksek tut

Merhaba, Rabbim seninde yardımcın olsun. ben de 32 yşındayım ve bende de yumurtalık rezervi azlığı var. henüz yolun başındayım ve çok endişeleniyorum. bana 35 yaşından önce çift yumurta transfer edilemeyeceği söylenmişti. ve bu durum beni biraz daha endişelendiriyor. inşallah herşey yolunda gider ve senin de güzel haberlerini alırız.

canım moralini bozma sakın.demek istediği 2 tane embriyo döllenecektir. bak sana ne dicem benim yumurtaarımın toplandığı gün başka bi hastanın da toplandı aynı odada yattık benim 14, onun 15 tane toplanmıştı.ama döllenen embriyo sayısı 1 taneydi.başka bi hastanın hiç embriyosu döllenmemişti.o kadar eziyet çektiler.Rabbim verirse her türlü verir bozma sakın moralini.ya hiç olmasaydı bide konuyu bu tarafından düşün ve hiç üzülme olur mu

aramıza hoş geldin tatlım inşallah herşey gönlünce olur.adet sancılarına gelince hiç moralin bozulmasın benim de aynı şekilde sancılarım oluyorduresmen nefesim kesiliyordu ama bak şimdi ikizlerimi bekliyorum allahıma şükürler olsun.hakkında herşeyin hayırlısı lsun canım

Benimde 5.gün transferi inşallah tutmuştur

İnşallah tutmuştur canım :)

Canım elim kolum kalkmıyor öle sizleri okuyorum işte napiim heyecanla test gününü bekliyorum :) senin ağrın yeniden başladı he çok üzüldüm canım nasılsın şimdi

Napim hayatım bende alıştım artık ağrılara şimdi gebelik testi aldım çok merak ediyorum :)
çift çizgi nasıl çıkacak diye. :))
Seninde iyi olmana sevindim canım benim

:)))Hhahah saol canım ya biraz dayanıklıyım sanırım.
Aynen bende adet olmadım :))))inşallah canım gebelik tetsini yapıp çift çizgiyi görmek istiyorum merak ediyorum nedense:)
Yıllardır yaptım hep tek çıktı

Allahım gönlündeki muradnı hayırlısıyla kabul eder inşallah canım benim

Rezerv azlığı olunca tedavi sürecinde transferi bile göremeyebilirim diye düşünmüştüm bende ilk zamanlar. Bana kısa protokol uygulandı. sanıyorum rezerv azlığında kısa protokol tercih ediyor doktorlar. biri 1. Kalite diğeri de normal kalitede iki embriyom oluştu. Belki de bu yüzden 2 sini transfer ettiler. Tabi benim ısrarlarım da etkili oldu :) bu konuda Biraz esnek olabiliyorlar sanırım. Opu dan sonra transfer öncesinde doktorla görüşmekte yarar var bu konuyu. İğne ve ilaçlarla sonuç alınabiliyor hiç endişelenme canım.

"ÜREMEYE YARDIMCI TEDAVİ UYGULAMALARI VE ÜREMEYE YARDIMCI TEDAVİ MERKEZLERİ HAKKINDA YÖNETMELİK"in 18. maddesinin 8. fıkrasının b bendinde açıkca belirtilmiş o yüzden ısrar ne kadar etkili olur bilemiyorum. en azından gittiğim merkezde çok işe yarayacağını sanmıyorum. neyse, kader kısmet bundan sonrası.

bana uzun protokol uygulanmakta. göbeğimden vurulduğum lucrin iğneler devam etmekte pazar gününe kadar, ancak beni ruhsal olarak zorladı biraz. sebepsiz ağlama krizleri, sinirli bi ruh hali...vs.vs. ki normalde çok zor ağlarım, hatta ağladığım nadiren görülen bir durumdur. genelde sakin bir yapım var, yada vardı.... insan kendini özler mi? özlemeye başladım :))))

bugün üstüne bir de kalçadan vurulacak iğneler başladı. bakalım bu iğneler ne gibi değişimlere sebep olacak :)

Kızlar ben dayanamadım bugün test yaptırdım değerim 0.0 artma ihtmali varmı sizce bugün onuncu günüm. Biinci kez 0.0 değerini gördüm.ama ilaçlarıma devam etsemmi etmmesemmi karar veremiyorum bana akıl verirseniz çok sevinirim allah hepinizin gönlündeki muradı versin inşaallah

Kaçıncı gün embriyosu canım test gününe ne kadar vardı?

10.gununde bu sonuc normal gelmedi bana dr unu arasaydin keske ve bunu 5.kez olarak dusunme aras tan sonrasi yeni bir donem annesi neolur uzulme arasta hisseder uzuntunu cok uzulur dondurulmuslarin var miydi ?ilaclara devam etmeme konusunda fikir vermek o kadar zorki canim ben devam etme derim cok yipratici her biri ayri hormon ama dr una sorman en iyisi

Cnm sakin ilaclarini kesme... belkide gec tutunmustur... kan testini yapana kadar devam et derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…