- Konu Sahibi karauslu34
-
- #4.521
canım senin bhcg degerlerin nasıldı
9.gun 162,11.gun 403 :)) bu rakamlari hayatim boyunca hatirlamak isterim insallah
33 yaşındayım ilk tüp bebek denemem. Sorunum yumurtalık rezervi azlığı. 7 yumurtam oluştu 12 Ağustos'ta opu oldum. 5 yumurta toplandı. ikisi gelişti. 14 Ağustos'ta da bu 2 embriyom transfer edildi. Öncelikle kendimi tanıtmak istedim. Hepinizi tüm yazdıklarınızı Temmuz ayından bu yana her gün okuyorum. Hergünde üye olup yazmak istedim sevinçlerinizde ben de sizinle sevindim. Olumsuz haberlerde bende üzüldüm. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Dualarımda hep varsınız. Umutlarımızı kaybetmeyelim. Önümüzdeki salı tahlil yaptıracağım ama bugün adet sancısı gibi bir sancım başladı bu da beni tedirgin ediyor kızlar..
bnmde 6.gun 33 8.gun 88 14.gun 888 bana bir tane koydular keske ikiz olsa o kadar isterim ki:)
6.gunmu :)) super yaa erkenden yapmissin ve galiba ugurlu sayin 8 olacak:)
Bende cok istiyorum ikizlerimin olmasini insallah ama bu sonuclarla alakasi yokmus dr oyle soyledi ahhh sali gelse bian onceeeee
33 yaşındayım ilk tüp bebek denemem. Sorunum yumurtalık rezervi azlığı. 7 yumurtam oluştu 12 Ağustos'ta opu oldum. 5 yumurta toplandı. ikisi gelişti. 14 Ağustos'ta da bu 2 embriyom transfer edildi. Öncelikle kendimi tanıtmak istedim. Hepinizi tüm yazdıklarınızı Temmuz ayından bu yana her gün okuyorum. Hergünde üye olup yazmak istedim sevinçlerinizde ben de sizinle sevindim. Olumsuz haberlerde bende üzüldüm. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Dualarımda hep varsınız. Umutlarımızı kaybetmeyelim. Önümüzdeki salı tahlil yaptıracağım ama bugün adet sancısı gibi bir sancım başladı bu da beni tedirgin ediyor kızlar..
Kızlar moralim çok bozuk...Pazartesi günü yumurtalar toplanmıştı...Az önce hastaneyi arayıp embriyologla görüştüm...Açıkcası çok iyi şeyler söyleyemicem dedi..10 tane yumurta toplanmıştı o gün...Bunlardan sadece 4 tanesi yeterli büyüklüğe erişmiş,işlem görmeye değer şekilde diyo..Muhtemelen 2 tanesi olcak dedi..2 Tanesi olcak derken neyi kastetti anlayamadm.Yani 2 tane transfer olcak mı diyo yoksa topu topu 2 tane embriyo oluşcak mı diyo anlayamadm... Dondurulcak bile embriyo kalmıcak elimizde şimdiBu şekilde hamile kalabilmiş olan var mı aranızda bişey söyleyin nolur...Şimdiden tüm hevesim kaçtı gibi oldu...Belki de transfer gününe kadar onlar da kalmıycak
Benimde 5.gün transferi inşallah tutmuştur
Canım elim kolum kalkmıyor öle sizleri okuyorum işte napiim heyecanla test gününü bekliyorum :) senin ağrın yeniden başladı he çok üzüldüm canım nasılsın şimdi
Guldusum hayatim bukadar agrinla bide calisiyorsun ya helal olsun sana amazon kadini ben 2 saat disari ciksam kendimi yorgun hissediyorum biraz once takvime baktim bugun adet gunumdu ve hayatimda ilk defa adet gunumde olmadim:)))) cok mutluyummmmmm allahim evdeki pedleri dogumdan sonra kullanmayi nasip etsin insallahhhh hepimizeee
Ben bu topiği yaklaşık 10 gundur okuyorum 447 sayfayıda okudum valla çok azimliyim:)) herkesin hikayesini biliyorum allah hepinizin yardımcısı olsun.bende 12 agustosta transfer oldum.24 unde test tarihim ama yerlere göklere sığamıyorum artık.hiç cesaretim yok gidip test yaptırmaya kendimi çok yalnız hissediyorum. Bazı günler çok ümitliyim bazı günler çok ümitsiz.temmuz ayında dondurulmuş embriyolarım transfer edildi anatoliada( zerum ve sevilim e selam olsun) 2 embriyo idi. 2010 ylındada bir transferim var anatoliada.o transferimde çok çileli bir durumda 28 haftalık 1200 gram dünyaya gelen bir oğlum var. Su anda 2,5 yasında.cok şükür öyle şeyler yaşıdıki evladım tıp litaretüründe şu anda ama çok şükür bu günümüze. Bu denememizde doktormuzu değiştirdik ankara güven hastanesi sedat cömert doktorumuz oğlumun hayatını kurtaran doktor eşsiz bi insan. Velhasılı neler yaşamışsın daha ne ikinci çocuğun peşindesin derseniz onuda bilmiyorum oğlumun ikizini kızımı kaybettim ona olan hasretimden olabilir bilmiyorumneydi acelem ama durumum bu. İnanın transferim olduğumdan beri heimiz çin meryem suresi okuyorum sizlerede dua ediyoru allah yardımcınız olsun. Benide aranıza alırsanız çok memnun olurum ne yapacağımız bilmez durumdayım kalbim çarpıyo ama hiç bir belirtim yok amman işte böyle .... Sevgilerimle
Merhaba, Rabbim seninde yardımcın olsun. ben de 32 yşındayım ve bende de yumurtalık rezervi azlığı var. henüz yolun başındayım ve çok endişeleniyorum. bana 35 yaşından önce çift yumurta transfer edilemeyeceği söylenmişti. ve bu durum beni biraz daha endişelendiriyor. inşallah herşey yolunda gider ve senin de güzel haberlerini alırız.
Rezerv azlığı olunca tedavi sürecinde transferi bile göremeyebilirim diye düşünmüştüm bende ilk zamanlar. Bana kısa protokol uygulandı. sanıyorum rezerv azlığında kısa protokol tercih ediyor doktorlar. biri 1. Kalite diğeri de normal kalitede iki embriyom oluştu. Belki de bu yüzden 2 sini transfer ettiler. Tabi benim ısrarlarım da etkili oldu :) bu konuda Biraz esnek olabiliyorlar sanırım. Opu dan sonra transfer öncesinde doktorla görüşmekte yarar var bu konuyu. İğne ve ilaçlarla sonuç alınabiliyor hiç endişelenme canım.
Vakit geçmiyor transferimn 4. Günü
Vakit geçmiyor transferimn 4. Günü
Kızlar ben dayanamadım bugün test yaptırdım değerim 0.0 artma ihtmali varmı sizce bugün onuncu günüm. Biinci kez 0.0 değerini gördüm.ama ilaçlarıma devam etsemmi etmmesemmi karar veremiyorum bana akıl verirseniz çok sevinirim allah hepinizin gönlündeki muradı versin inşaallah
10.gununde bu sonuc normal gelmedi bana dr unu arasaydin keske ve bunu 5.kez olarak dusunme aras tan sonrasi yeni bir donem annesi neolur uzulme arasta hisseder uzuntunu cok uzulur dondurulmuslarin var miydi ?ilaclara devam etmeme konusunda fikir vermek o kadar zorki canim ben devam etme derim cok yipratici her biri ayri hormon ama dr una sorman en iyisiKızlar ben dayanamadım bugün test yaptırdım değerim 0.0 artma ihtmali varmı sizce bugün onuncu günüm. Biinci kez 0.0 değerini gördüm.ama ilaçlarıma devam etsemmi etmmesemmi karar veremiyorum bana akıl verirseniz çok sevinirim allah hepinizin gönlündeki muradı versin inşaallah
Kızlar ben dayanamadım bugün test yaptırdım değerim 0.0 artma ihtmali varmı sizce bugün onuncu günüm. Biinci kez 0.0 değerini gördüm.ama ilaçlarıma devam etsemmi etmmesemmi karar veremiyorum bana akıl verirseniz çok sevinirim allah hepinizin gönlündeki muradı versin inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?