2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Arkadaşlar çok teşekkür ederim yazdığınız şeyler için hepinize.aras ın hamileleğinde okulda ders anlatırken 17 haftalıkken rahim ağzı açıldı 9 cm ve kızımı kaybettim aras a da 4 farklı şehirdeki prof lerdoktorlar asla yaşamaz dediler ama allahım nasip etti oğlum 28. Haftaya kadar tamamen mucize eseri anlne karnında durdu neler yaşadım bi ayrıntıları b
Lseniz benden daha fazla ağlarsınız. 14. Haftadansonraki
İkiz gebelik düşüklerinde biri düşerse diğeride mutlaka düşermiş öyle dedi doktorlar, biz batmandan ankaraya ambulansla gittik sonra 5,5 ay ankarada eşyalı ev tuttukorada yaşadık. Oğlum 1200 gram doğdu 1000 grama düştü 45 gün küvözde kaldı ve binlerce şükür rabbime yaşadı şimdi 12 kilo teyzeleri:))) şimdi bu anlattığım onda biri yaşananların özeti. Bunları yaşayan bi insan olarak eski günlere gittim yine saat yediden beri ağlıyorum kızımın yanına gidicem yarın. Bu Transfer 3. Gün transferi ve dahaönceki yaşadıklarımdan dolayı tek embriyo transfer etti doktorum. Velhasılı 24 ü test günüm ozamana kadar içeyim ilaçlarımı o günde testyaptırır sonra bırakırım. KLiteli embriyo oluşmuyo diye üzülen arkadaşlarım beni görün umutlanın bu embriyo 1. KAlite diyodu embriyolog :)) hepinize sevgiler umarım sizi üzmemişimdir anlattıklarımla eğer öyleyse çok özür dilerim içim şişti benimde ....

çocuklarına uzun ömür sana sağlık sıhat dilerim böyle güzel sonuçlar olmasa bu acılara nasıl dayanırız. bu ilk düşüklüğün serviks yolu kısalığından olmasın ?

çocuklarına uzun ömür sana sağlık sıhat dilerim böyle güzel sonuçlar olmasa bu acılara nasıl dayanırız. bu ilk düşüklüğün serviks yolu kısalığından olmasın ?

Teekkür ederim ipek rahim ağzı yetersizliği dedi doktorlar rahim ağzına dikiş atıldı bundan sonra oluşacak bütün hamileliklerde dikiş atılacak demişti doktorumuz işte böyle ... Nasibimiz böyleymiş diyecek ve yapac ak hiç bişey yok maalesef allah günahlarımıza kefaret etsin yaşadığımız sıkıntıları inşallah

İşte selvisk kısalığı onun adı benim bir arkadaşım bu yüzden ikizlerini 5 aylıkken doğurdu ve kaybetti o zaman ne olduğu anlaşılamamıştı tekrar hamile kaldı ve doktor değiştirdi benzer sorunlar olunca doktor anladı ilaç verdi işaçlar işe yaramazsa dikeceğim dedi ama ilaçlar işe yaradı ve 9 ay tutundu en azından sorunun ne olduğunu biliyorsun bilince çare aramak daha kolay imkansız değil hiç bir şey iyi bir doktor bul

Canım ya neler yaşamışsın. Bazen sizlerin yaşadıklarını okudukça şükrediyorm, hamd ediyorum halime. 1. denememde oldu çok şükür diye. RAbbim başa kadar götürsün hepimizi inşallah. Hayırlı sonuçlar versin hepimize diye.
Off okullar açılacak yakında. O kadar korkuyorum ki. Derste hiç oturmam, 45 dakika hep ayakta anlatırım. Artı bir de nöbet, her ne kadar liseli olsalar da koridorda ordan oraya koşuşan evlatlar. Gözüm korkuyor açıkçası.

Böyle bir hikayeyi okumak bana nasıl ilham verdi nasıl teselli oldu bilemezsin arkadaşım....Allah ım evladına sağlık versin...Umarım test gününde olumlu sonuç alırsın...

rabbim sana sabır ve güç versin canım. yaşadıklarını okudukça tüylerim diken dikenn oldu. rabbim oğlunu sana bağışlamış. allah yardımcın olsun. işallah bu tedavınde guzel sonuclanırrrrrr.

bugün doktor randevumuz var...
inşallah keseyi görücez.
Allah'ım inşallah sağlıklıdır.
kızlar dua edin nolur... çok heyecanlıyım! :18:

kesemizi gördük çok şükür! Allah'ım sen büyüksün...
doktor haftasına göre normal, güzel bir yere yerleşmiş , 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi.
hemşire gebelik haftasını 4+6 olarak söyledi. onların hesapları biraz farklı galiba?
kalp atışını sizler ne zaman duydunuz kızlar?
2 hafta nasıl geçecek bilmiyorum :44:

Meraba canım hoşgeldin öncelikle...Senin durumla kendi durumumu benzettim biraz...Benim de 2 güne kadar transferim olcak Allah izin verirse....Senin neden hemen 2 gün sonra yaptılar transferi acaba bi açıklama yaptılar mı? Hangi hastanede yaptırdın tedaviyi? Bi de senin yarın bile çıkar kan tahlililnde pozitif olup olmadığı niye o kadar bekliyosun ki? İnşallah hayırlı güzel haberler alırsın canım..Ve bana umut olursun...

cnm alttan mi muane etti yoksa gobekten mi hayirli olsn cnm bebislerimiz ayni buyk ihtimal bnde caramba gunu gidicm insallh

Gozun aydin cnm bnm.... =) cok cok sevindim... insallah o guzel kalp atislarinida duyacaksin...

Adana'da özel bir tüp bebek merkezinde yaptırdım canım. 2. Gün transfer yapmaları konusunda bir açıklama yapmadılar. Bende aklıma gelip sormadım. Pazartesi opu Çarşamba transfer olunca 3. Gün embriyosu sandım hatta. 3-5 gün normaldir diye düşünmüştüm. Aslında kan tahlili yapmak istiyorum ama 6. Gün evde test yaptım ve 2. Çizgi çıkmadı. Erken olduğu için Çıkmayacağını bilsem de moral yine de bozuluyor. O yüzden bekleyebildiğim kadar geç yaptırmak istiyorum testimi :)

gece 11 de yatağa uzandığımda yine şiddetli bir kasık ağrısı ve krampları ile gözümü gözüme değdirmeden sabah ettim sabaha geçer umudum vardı ama bu sefer öyle olmadı bıçak kesiği adeta soğuk sğuk ter basıyo ve hiç iyi deilim..

Gozun aydin canom tebrikler darisi kalp atisini duymaya inş.

Ben 6+2de gittim kalp atisini gordum:)) 2hafta so ra gel di letryim dedi.
Ama 6+5 da kanamam oldugu icin acile gittik dr cok az da olsa dinletti

Canım çok zor süreçten geçmişsin. Allah evladını sana bağışlamış ne güzel.
Canım benim arkadaşımda var onunda bir çocuğu var ikinciyi istiyor kız olsun diye.
Bende kızıyorum ona. Allah bağışlasın bi tane evladın var. Bırak kendiliğinden olurs aolsun bu kadar eziyet çekmene gerk yok diye.
Bu şekilde stresli olunca çocouğunada eskisi gibi ilgi gösteremiyor. Psikolojisi bozuluyor.
Lütfen beni yanlış anlama ama gerçekten iyi cesaret senin ki. demiştin ya tek çocuk olmasın. bende tek çocuğum inanki zorda değil.
o kadar kardeş var ki birbiri ile kanlı bıçaklı. Allah hayırlısını versin bir tanesi bile yeter. Sende psikolojini ço bozma
Belki kızacaksın bana lütfen kusuruma bakma
Sana üzüldüğümden dedim bunları. Allah kolaylık versin

Gözün aydın canım. İnşallah 2 hafta çabucak geçerde kalp atışlarını duyarsın :)

Doktora görün canım su toplamış olabilirsin. Benimde 20 gündür devam ediyor

canım benim, çok zorlu bir süreçten geçmişsin ama Allahın sevdiği kuluymuşsun, mucizelerini yaşamışsın birebir. inşallah bu defa sıkıntısız geçer hamileliğin :)

Son düzenleme:

pazar ve salı gece bendede oldu canım. acilde serum yedım. bı doktora gıt bence. gecmıs olsun

Gozun aydin canom tebrikler darisi kalp atisini duymaya inş.

Ben 6+2de gittim kalp atisini gordum:)) 2hafta so ra gel di letryim dedi.
Ama 6+5 da kanamam oldugu icin acile gittik dr cok az da olsa dinletti

geçmiş olsun canım.
inşallah biz de duyarız mini kelebeğimizin pıt pıtlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…