- 13 Eylül 2012
- 94
- 48
- 88
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #4.561
uzun zamandan beri sizleri takip ediyorum..
ben de adeti bekliyorum. başlıycaz inşallah hayırlısıyla tedaviye
biz aşılama fln yaptırmadan tüp bebek yaptırcaz ama bakalım
Allahım nasip eder inşallah,
isteyen herkese sağlıkla
transferden sonra kaç gün evde dinlenmek lazım olur ki????okullar açılacak ya ,test sonucuna kadr yatmak gerekir mi??
tecrübeli arkadaşlarımdan tavsiye bekliyorum
uzun zamandan beri sizleri takip ediyorum..
ben de adeti bekliyorum. başlıycaz inşallah hayırlısıyla tedaviye
biz aşılama fln yaptırmadan tüp bebek yaptırcaz ama bakalım
Allahım nasip eder inşallah,
isteyen herkese sağlıkla
transferden sonra kaç gün evde dinlenmek lazım olur ki????okullar açılacak ya ,test sonucuna kadr yatmak gerekir mi??
tecrübeli arkadaşlarımdan tavsiye bekliyorum
hayırlı olsun tatlım. canım transferden sonra test gününe kadar yatmak zorunda değilsin.ilk 2 gün yat ama yatalak gibi değil sadece dinlen bol bol. yatınca tutacak diye bişey yok. hareket ettikçe kan dolaşımı olacak .bu da bebeğinin tutunması için önemli.
Kizlar merhaba bugun adetimin 3.gunu ve doktora gittim.doktorum alttan muayene etti..sonra azro 500mg , folbiol ve coraspin verdi. Birde igne.ampul..vs 3ilac daha yazdi .onlari eczaneye siparis ettim.1300tl tuttu. Indirimli hali bu.normalde 1500tl tuttu.oglen gidip ilaclari alacagim doktor bugun vuracagim igneyi dedi. Saat 2gibi gidip igneleri alacagim..sonrasi ne bilmiyorummm.allahom tum isteyenlere yardim et..
Kizlar bu ay tedaviye baslayanlar yardimci olabilirmi ,ne yapmaliyim neye dikkat edeyim 2de doktorun yanina gidicem sormam gerekrn bisey varmi? Ilk igneyi ben yapicam sonra siz evde vurursunuz dedi.
canım nerde tedavı oluyorsun.Bende iğne aşamasındayım buyuk ıhtımal pzt opum olacak yanı yumurta toplama.İğnelerını tanımıyorum canım ama kendı kendıne vurursun korkma ben su an ıkı tane vuruyorum.Öğretmensın anladığım kadarıyla arkadaşların dedıgı gıbı hasta gıbı yatmak gerekmiyor ılk 3 gun dıkkat et kendıne sonra normal hayatına donebılırsın.tabı agır kaldırmamak temızlık yapmamak kendını yormamak kaydıyla.Şansın bol olsun.Rabbım hepımıze hayırlı sağlıklı evlatlar nasıp etsın ınsallah
Canım çok zor süreçten geçmişsin. Allah evladını sana bağışlamış ne güzel.
Canım benim arkadaşımda var onunda bir çocuğu var ikinciyi istiyor kız olsun diye.
Bende kızıyorum ona. Allah bağışlasın bi tane evladın var. Bırak kendiliğinden olurs aolsun bu kadar eziyet çekmene gerk yok diye.
Bu şekilde stresli olunca çocouğunada eskisi gibi ilgi gösteremiyor. Psikolojisi bozuluyor.
Lütfen beni yanlış anlama ama gerçekten iyi cesaret senin ki. demiştin ya tek çocuk olmasın. bende tek çocuğum inanki zorda değil.
o kadar kardeş var ki birbiri ile kanlı bıçaklı. Allah hayırlısını versin bir tanesi bile yeter. Sende psikolojini ço bozma
Belki kızacaksın bana lütfen kusuruma bakma
Sana üzüldüğümden dedim bunları. Allah kolaylık versin
Gözün aydın canım. İnşallah 2 hafta çabucak geçerde kalp atışlarını duyarsın :)
Doktora görün canım su toplamış olabilirsin. Benimde 20 gündür devam ediyor
Canım çk teşekkür ederim dileklern için yok estağrirullah ne kızması açıkçası dünden beri bende acaba tek çocukmu olsa diyorum :))) koleje gönderirisin, ona yaptın bana yapmadın derdi yok miras derdi yok düşününce daha cazip valla :)))))cok teşekkür ederim ama sadece sana bişey sormak istiyorum hiç istemedinmi bi kardeşin olmasını ihtiyaç hissetmedinmi?
Benden once yazan arkaas sanirim ogretmen.bende ozel sektorde calisiyorum.iIn olayi nasil yapacagim bilmiyorum.bugun ald ilk izni bakalim ilk ignemi bugun vurulacagim.bakalim opu vs hic bi bilgi vermedi sanirim onlar ixin erken daha bakalim igneleri alayim onlarida yazacagim
diyarbakırdaki merkez iyi mi. bence tüp bebekte merkezin labaratuvarı çok önemli. o kadar para ve emek harcayacaksın .kararını iyi ver. istersen şubat tatiline bırak. hakkında hayırlısı olsun. seminer döneminde rapor alsan . genartta yaptırmaya nasıl karar verdin
Ben gidiyorum pazartesi gunu transferim oldu ben cok memnun kaldım inşallah da tutar bebegim ama tutmassada tekrar oraya gidicem tavsiye ederim arkadaşım
Arkadaslar doktorum aradi yavas ilerlemis dedi 172 den 302 oldu morelim bozuldu sizcesi nasıl
Tedavin hayirki olsun simdiden canim.
Ben transfer gunu yattim.
Ertesi gun 5 saatlik yol geldim oturarak.sonrada pek yatmadim..hrrgun igne olmaya gittim yurudum
Ama yavas hareketlerle zatrn 7.gunde test yaptirdim ve cikti coook sukur.
Bence kendin sıkma ilk gun cok onemli transferdn so raki 2 saat ozellikle kalkma yat.
Sonra o gun hep yat.
Ilk 3 gunde yavas hareketlerle hareket et illede yatmak gerekmiyor..
Inşallah melegin gelir sana.
Daha ne olacakmış acaba 2 kat olması için 50 puan eksik ben 50 puanın bu kadar önemli olduğunu düşünmüyorum açıkçası bence hiç canını sıkma gayet iyi değerlerin keyfini çıkar çok daha iyi olacak herşey. Moralini yüksek tut fındık ye ceviz ye tv aç bir film uzat ayaklarını yanına da taze sıkılmış meyve suyu oh mis takılma bunlara sen en zorunu başardın hamile kaldın çok şükür ondan sonrası allah a emanet
hayırlı olsun tatlım. canım transferden sonra test gününe kadar yatmak zorunda değilsin.ilk 2 gün yat ama yatalak gibi değil sadece dinlen bol bol. yatınca tutacak diye bişey yok. hareket ettikçe kan dolaşımı olacak .bu da bebeğinin tutunması için önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?