2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

uzun zamandan beri sizleri takip ediyorum..
ben de adeti bekliyorum. başlıycaz inşallah hayırlısıyla tedaviye
biz aşılama fln yaptırmadan tüp bebek yaptırcaz ama bakalım

Allahım nasip eder inşallah,
isteyen herkese sağlıkla

transferden sonra kaç gün evde dinlenmek lazım olur ki????okullar açılacak ya ,test sonucuna kadr yatmak gerekir mi??
tecrübeli arkadaşlarımdan tavsiye bekliyorum

Tedavin hayirki olsun simdiden canim.
Ben transfer gunu yattim.
Ertesi gun 5 saatlik yol geldim oturarak.sonrada pek yatmadim..hrrgun igne olmaya gittim yurudum
Ama yavas hareketlerle zatrn 7.gunde test yaptirdim ve cikti coook sukur.

Bence kendin sıkma ilk gun cok onemli transferdn so raki 2 saat ozellikle kalkma yat.
Sonra o gun hep yat.

Ilk 3 gunde yavas hareketlerle hareket et illede yatmak gerekmiyor..
Inşallah melegin gelir sana.

hayırlı olsun tatlım. canım transferden sonra test gününe kadar yatmak zorunda değilsin.ilk 2 gün yat ama yatalak gibi değil sadece dinlen bol bol. yatınca tutacak diye bişey yok. hareket ettikçe kan dolaşımı olacak .bu da bebeğinin tutunması için önemli.

Kizlar merhaba bugun adetimin 3.gunu ve doktora gittim.doktorum alttan muayene etti..sonra azro 500mg , folbiol ve coraspin verdi. Birde igne.ampul..vs 3ilac daha yazdi .onlari eczaneye siparis ettim.1300tl tuttu. Indirimli hali bu.normalde 1500tl tuttu.oglen gidip ilaclari alacagim doktor bugun vuracagim igneyi dedi. Saat 2gibi gidip igneleri alacagim..sonrasi ne bilmiyorummm.allahom tum isteyenlere yardim et..

Kizlar bu ay tedaviye baslayanlar yardimci olabilirmi ,ne yapmaliyim neye dikkat edeyim 2de doktorun yanina gidicem sormam gerekrn bisey varmi? Ilk igneyi ben yapicam sonra siz evde vurursunuz dedi.

Kizlarmerhaba bugun adetimin 3.gunu ve doktora gittim.doktorum alttan muayene etti..sonra azro 500mg , folbiol ve coraspin verdi. Birde igne.ampul..vs 3ilac daha yazdi .onlari eczaneye siparis ettim.1300tl tuttu. Indirimli hali bu.normalde 1500tl tuttu.oglen gidip ilaclari alacagim.doktor.bugun vuracagim igneyi dedi. Saat 2gibi gidip igneleri alacagim..sonrasi ne bilmiyorummm.allahom tum isteyenlere yardim et..Kizlar bu ay tedaviye baslayanlar yardimci olabilirmi ,ne yapmaliyim neye dikkat edeyim 2de doktorun yanina gidicem sormam gerekrn bisey varmi? Ilk igneyi ben yapicam sonra siz evde vurursunuz dedi.

canım nerde tedavı oluyorsun.Bende iğne aşamasındayım buyuk ıhtımal pzt opum olacak yanı yumurta toplama.İğnelerını tanımıyorum canım ama kendı kendıne vurursun korkma ben su an ıkı tane vuruyorum.Öğretmensın anladığım kadarıyla arkadaşların dedıgı gıbı hasta gıbı yatmak gerekmiyor ılk 3 gun dıkkat et kendıne sonra normal hayatına donebılırsın.tabı agır kaldırmamak temızlık yapmamak kendını yormamak kaydıyla.Şansın bol olsun.Rabbım hepımıze hayırlı sağlıklı evlatlar nasıp etsın ınsallah

Benden once yazan arkaas sanirim ogretmen.bende ozel sektorde calisiyorum.iIn olayi nasil yapacagim bilmiyorum.bugun ald ilk izni bakalim ilk ignemi bugun vurulacagim.bakalim opu vs hic bi bilgi vermedi sanirim onlar ixin erken daha bakalim igneleri alayim onlarida yazacagim

Canım çk teşekkür ederim dileklern için yok estağrirullah ne kızması açıkçası dünden beri bende acaba tek çocukmu olsa diyorum :))) koleje gönderirisin, ona yaptın bana yapmadın derdi yok miras derdi yok düşününce daha cazip valla :)))))cok teşekkür ederim ama sadece sana bişey sormak istiyorum hiç istemedinmi bi kardeşin olmasını ihtiyaç hissetmedinmi?

Rica ederim kırdıysam seni özür dilerim gerçekten.
İnan ki tek çocuğun var bırak kendiliğinden olursa olsun.
Aynen :))Miras derdi kavga vs hiç birşey yok. daha rahat okutursun.
Gerçekten istemedim bi ara küçükken olsun diyordum ama öylesine. Tek çocuk olmak bence çok güzel.
Her istediğin oluyor herşey senin anneni babanı paylaşmıyorsun. Yani avantajları var.
He dezavantajı var mı diyeceksin vardır belki kişiye göre değişir ama bana göre yok :)

evet canım sanırım ben karıştırdım tabı bu aralar kafa yoğun:))canım ben soğukkanlı olmama rağmen acaba yapabılır mıyım dıyordum ama Allah oyle güzel kolayulıgını verıyor kı dusun ben günde ıkı tane vuruyorum su an.Güçlü ol ben bunu yaparım de başkası vursa bu sefer acaba doğru vuruyor mu dıye takılırdım ben çünkü senı bılmem ama:)))yaklaşık 10 gun ıgne vuruluyosun kontrolerde usg desteklı yumurta takıbın yapılıp opuya karar verılıyor canım.Hadı hayırlısı Allah utandırmasın hiçbirimizi inşallah.

cnm bilemiyorum diyarbakırda bi kez aşılama yaptırdım burdadada çok bilgi bulamadım bu konuda ama artık mecburum ben müdüreyim zaten rapor kullanıyorum milli eğitim müdürüde biraz suratsızlık yaptı zaten geçen ayda kontrol için rapor almıştım,şubat tatilinede yeğenimin düğünü var,gel git yapabileceğim bi yer olmalı artık,genarta ben karar vermedim cnm normalde özel bi dra gidiyorum bi akrabam tavsiye etti oda genartla anlaşmalıymış,artık Allaha kaldı neyapim kısmet değilmiş burası

Ben gidiyorum pazartesi gunu transferim oldu ben cok memnun kaldım inşallah da tutar bebegim ama tutmassada tekrar oraya gidicem tavsiye ederim arkadaşım

bende oraya gidiyorum zaten aralıktan itibaren.yücel bey genelde iyi bir doktor ama zor kişilerle uğraşmak istemiyor.zaten kolay olsa oraya niye gideyim,gerçi doktorların hepsi öyle nerdeyse.bence önemli olan zoru başarmak,kolayı herkes yapar.mesela prolaktin yüksekti,ilaç yazmadı ben kendim test sonucumu istedim ve ilacı kendim aldım.e 2 117 idi,kist ilacı yazmadı.başka doktor kist var dedi,ilaç yazdı.korktum ilaç kullanmadım,sonra tekrar yücel beye gittim e 2 352 olmuştu ve ilaç yazdı sonunda iyice yükselttikten sonra.birde ilk gittiğim doktor yücel bey tüp bebekte.güvendim ama zaman kaybı oldu benim için.yaş 39.medicana süha beye gideceğim ama oda tatilde şimdi.bu ayda mecburen yücel beye gidip bir daha gitmeyeceğim.bana kişiye özel tedavi uygulanması gerek.herkese uygulanan klasik tüp bebek değil.doktorun olursa olur,olmazsa olmaz şeklinde ilgilenmemesi gerek.tabi mucize beklemiyorum ama kişinin durumuna uygun tedavi.

Arkadaslar doktorum aradi yavas ilerlemis dedi 172 den 302 oldu morelim bozuldu sizcesi nasıl

Daha ne olacakmış acaba 2 kat olması için 50 puan eksik ben 50 puanın bu kadar önemli olduğunu düşünmüyorum açıkçası bence hiç canını sıkma gayet iyi değerlerin keyfini çıkar çok daha iyi olacak herşey. Moralini yüksek tut fındık ye ceviz ye tv aç bir film uzat ayaklarını yanına da taze sıkılmış meyve suyu oh mis takılma bunlara sen en zorunu başardın hamile kaldın çok şükür ondan sonrası allah a emanet

canımmm çok sağol
şimdi korkuyorum.okulum açılcak ilk haftadan rapor almak istemiyorum (
olmadı 5 gün fln alırım artık

Son düzenleme:

Banada iyi gibi geldi ama bilmiyorum inşallah bir sorun olmaz cumartesi tekrarlamami istedi Allah bize yardim etsin

hepimizin melekleri gelir sağlıkla inşallah canım
dua ediyorum hep...hepimiz için
rahat atlatırım inşallah bu süreci

BU arada BÜTÜN HAMİLELERE ÖNEMLE DUYURUYORUM HAMİLELİĞİN İLK ÜÇ AYINDA İÇMEYECEĞİNİZ ŞEYLER MAYDONOZ SUYU VEYA BOL MİKTARDA MAYDONOZ , NAR SUYU , VE ADA ÇAYI BUNLAR DİREK DÜŞÜK SEBEBİ.ADA ÇAYI ÇOK KUVVETLİ BİR İLTİHAP SÖYTÜRÜCÜ OLDUĞU İÇİN BEBEĞİDE İLTİHAP DİYE GÖRÜP ATTIRIYORMUŞ. BEN BUNU HAMİLEYKEN 1-2 sene oluyo şu bitkilerle uğraşan bi prof var adını unuttum onun katıldığı bir programda izlemiştim. Doğumdan sonrada bol maydonoz , tahin helvası, ve bol miktarda su bunlarda süt yapacak. İrmikte sütün besleyicilik kalitesini arttırıyormuş bilginiz olsun. Etrafınızdaki hamilelere söyleyin düşük yaptıracak şeyleri de belki birine faydası olur. Çünkü genelde nar suyu faydalı diye herkes içmeye çalışacak mevsimide geliyo bilipte söylemedimiz için vebal alırız allah muhafaza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…